«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

ΦΙΔΟΦΩΛΙΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ...



ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΙ 
ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ 
ΠΡΙΝ 
ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΣΗ 
ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ...








πηγή: paratolmosblog.blogspot.com
το είδαμε στο odysseiatv.blogspot.com 

10 σχόλια:

  1. Όσο για το "Βλάχος του Κρουσόβου"...αν θέλουμε το πιστεύουμε.. Το 81% της πόλεως είναι Σλάβοι και Αλβανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν έχετε φίλους σέρβους στα σκόπια θα γνωρίζατε την αλήθεια εδώ και πολλά χρόνια ότι ούτε απ τα σπίτια τους φεύγουν να μην τους τα πάρουν οι διάφοροι εκεί

      Διαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ26 Ιουνίου, 2018 09:19

    ΚΡΥΦΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΕΞΑΛΟΥ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ''ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.''ΟΛΟΙ ΤΣΑΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΦΥΛΗ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΚΤΟΝΟΥ ΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΝ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΤΕ ''ΕΘΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ'' ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΙΝΑΝΕ ΤΟ ΓΟΝΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΟΙΗΣΕ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ.ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ ΤΟ 1453 ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΘ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΩΝ ΣΧΕΔΟΝ 480 ΕΤΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΘ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ ΚΑΙ ΔΩΣΙΜΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΣΩΣ ΦΥΛΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΙΣΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΛΙΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΦΥΛΑΝΕ ΕΝΑ ΣΕΡΒΙΤΣΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΕΝΗ.Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΙΝΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ "ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑ" ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΦΙΔΟΦΩΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    Οι κομμουνιστές που σήμερα κυβερνούν διέλυαν τις παρελάσεις και έτρεπαν σε φυγή τον κομμουνιστή πρόεδρο της δημοκρατίας;
    Άπειρα συγχαρητήρια στους αριστερούς που αντιστέκονταν με κίνδυνο της ζωής τους ενάντια στους δεξιούς μνημονιακούς λακέδες της μπουρζουαζίας!
    Μπράβο στους αριστερούς πατριώτες αγωνιστές του εαμ ελας μελιγαλας , που αντιστέκονταν και πάλι όπως και στην κατοχή , στους δεξιούς γερμανοτσολιάδες προδότες Τσολάκογλου και λοιπούς ναζιστές και φασίστες που μας υποδούλωσαν στο χρέος και στα μνημόνια!
    Μπράβο στους κομμουνιστές πατριώτες που αντιστέκονταν στην εκχώρηση της εθνικής και ατομικής μας περιουσίας στους τραπεζίτες, τους οποίους πολεμά σφόδρα η αριστερά.

    Αφυπνιστικά τέτοια βίντεο και για έναν επι πλέον λόγο.
    Μας δείχνουν τον τρόπο έστι που να βλέπουμε
    το δένδρο για να χάνουμε απο τα μάτια μας το δάσος!

    “Φταίει ο γάιδαρος και δέρνει το σαμάρι

    Ο Πολίτης εξηγεί:
    η μεταφορά από των αδεξίων ιππέων, οίτινες φοβούμενοι μη κρημνισθώσιν υπό του όνου ή του ίππου, αν εξοργίσωσιν αυτόν, μαστίζουσι το σάγμα αντί του ζώου.

    Η παροιμία – που λέγεται σε περιπτώσεις που, κυρίως από αδυναμία να αποδοθεί τιμωρία ή να ζητηθούν ευθύνες από τον υπεύθυνο, τιμωρείται ο ανεύθυνος ή λιγότερο ισχυρός – είναι μεσαιωνική:

    ελάκτισεν (= κλότσησε) ο γάιδαρος και δέρουσι το σάγμα.

    Τις παλαιότατες ρίζες της επισημαίνει και ο Πολίτης, παραπέμποντας στον Πετρώνιο: qui asinum non potest, stratum caedit (= όποιος δεν μπορεί να δείρει τον γάιδαρο, πλήττει το σαμάρι).”

    https://www.asxetos.gr/pedia/paradosi/laiki-sofia/ftaiei-o-gaidaros-kai-dernei-to-samari-20709.html

    ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΑΛΑΙΑ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ
    ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑ.

    Δεν λέω πως το βίντεο αναπροσανατολίζει επίτηδες.
    Λέω τι επιτυγχάνει!
    Τι θα γινόταν εάν έγραφα το σχόλιο το 2014 π.χ.;
    Είναι δυβατόν να ξέρουμε τι κουβαλάει ο κάθε ένας μέσα στο κεφάλι του;
    Πως μπορούμε να το αποφύγουμε ;
    Tο πρόβλημα δεν είναι τα ονόματα κομμάτων η ατόμων (Συριζα κκε αρδην φιγδην μιγδην πατριωτες ανταρσια Μπουτάρηδες - Καμίνηδες ,Κεμαλ ) , αλλά η αριστερή πολιτική που εφαρμόζουν τα ονόματα !!!
    Αποφεύγουμε αυτήν, ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ και ΔΕΝ θα μας ξαναφταίξει κανείς ... Εβραίος Αμερικάνος Αγγλος Γάλλος Πορτογάλος παπαγάλλος.

    Εάν αυτό είχε κατανοητό απο το 2010 (τουλάχιστον) θα περνούσαμε ολα αυτα τα δεινά που περνάμε σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΟΜΒΡΙΟΙ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΛΉΛΩΣ.
    ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 4 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ.

    Eπόμενο κόλπο απο τη κυβέρνηση. Στήνουν νομιμοποίηση της συμφωνίας των Πρεσπών μέσα απο το ΣτΕ αντί αυτή να περάσει απο τη Βουλή με 180 ψήφους.

    http://zcode-gr.blogspot.com/2018/06/e-180.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΙΣΠΡΑΞΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!
    -----
    ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ & ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΝ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ΑΘΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ! ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ, ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ Σ’ ΕΝΑ 4ρτο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΠΙΜΗΚΥΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ! ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΕΝΑΗ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ & ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
    ☆☆☆
    Μιλάμε για μια καταστροφική γελοία και κατάπτυστη πολυετή διακρατική διαπραγμάτευση, ένα φιάσκο που όμοιο του δεν έχει καταγραφεί ποτέ στην παγκόσμια ιστορία..!!!
    Έδωσαν τα πάντα, Λαό, Κράτος, Ιστορία και Έθνος κι αντί να χαθούν από προσώπου γης, την επόμενη μέρα βγήκαν στις τηλεοράσεις να αυτοδοξαστούν και να αυτοανακηρυχθούν σωτήρες και ηγέτες! Ποιοί, οι μεγαλύτεροι προδότες του Έθνους!!!

    Όταν 5.000.000 Έλληνες είναι κάτω του ορίου της φτώχειας ζώντας σε συνθήκες τραγικές, όταν παίρνουν τα σπίτια κάθε Έλληνα, όταν έως το 2023 δεν θα ‘χει μείνει πλέον πολίτης που δεν θα ζει υπό καθεστώς φτώχειας, απαξίωσης κι απόλυτης ντροπής!

    Όσον αφορά για το τι θα ‘χει συμβεί έως το 2060, ας βγάλει ο καθένας από μας τα δικά του συμπεράσματα, καθώς θα έχουν αλλάξει τα πάντα έως και τα σύνορα της χώρας, τα δε παιδιά μας θα μιλάνε πλέον για μια προδομένη και χαμένη πατρίδα!
    Για την πατρίδα τους, που θα ‘χει μεταλλαχτεί πλέον σε Φέουδο των ισχυρών κι ένα κρατίδιο ανελεύθερων πολιτών, αποτελούμενο από παρίες και υποτελείς λευκούς σκλάβους, δηλαδή απ’ τα δικά μας παιδιά και εγγόνια, που αύριο θα φτύνουν τους τάφους μας !!!

    Αυτό κι αν δεν αποτελεί Ντροπή και Όνειδος για τις δικές μας γενιές!!!

    Κι εμείς εκεί, τους αφήνουμε να μας θεωρούν ανόητα ανθρωπάκια και γραικύλους, να μας χλευάζουν και να οδηγούν ένα ολόκληρο Έθνος στην καταστροφή!

    Δεν είναι τυχαίο που τόλμησαν αυτά τα μιάσματα όλο το Σ\Κ να γυρίζουν στα κανάλια παίζοντας αυτό το γελοίο θέατρο ανταλλάσοντας μεταξύ τους επαίνους για την ‘’επιτυχή’’ έκβαση των διαπραγματεύσεων και την ‘’ολοκλήρωση’’ των στόχων τους!

    Αν δεν πίστευαν ότι απευθύνονται σε ηλίθιους και διανοητικούς ανάπηρους, πως είναι δυνατόν να βγαίνουν να λένε και να κάνουν τέτοιες δηλώσεις μπροστά στον λαό; Κι αν εμείς δεν φταίμε για όλα αυτά που συμβαίνουν, ποιοί φταίνε;
    Ωστόσο, αυτή η αδιαφορία που επιδεικνύουμε ως πολίτες γι’ αυτά που βιώνουμε στη πατρίδα μας, ξεφεύγει κάθε λογικής εξήγησης φτάνοντας στα όρια του παραλογισμού!
    Είναι απίστευτο πως δεν έχουμε ήδη αντιδράσει ως πολίτες, να πετάξουμε από πάνω μας αυτά τα άθλια μιάσματα! Τι άλλο πρέπει να μας κάνουν για να αντιδράσουμε ως λαός;
    Λυπάμαι, αλλά η οργή μου ξεχείλισε και η πικρία μου είναι μεγάλη, γιατί δυστυχώς δεν διδαχτήκαμε από τα λάθη μας κι αυτό θα το πληρώσουμε ακριβά!!!
    Αυτά που συμβαίνουν είναι αυταπόδεικτα και μη αμφισβητήσιμα και όσοι Έλληνες διαφωνούν θα πρέπει να επανεξετάσουν τη θέση τους γιατί κι αυτοί έχουν πατρίδα και παιδιά κι ας τα σκεφτούν πριν είναι αργά!
    Και μπορεί να συμβαίνουν πολλά σ’ αυτόν τον δόλιο τόπο ωστόσο, αυτό που με ενοχλεί ιδιαίτερα ως πολίτη και Έλληνα είναι, γιατί έστω κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες εκ των εκατομμυρίων συμπατριωτών μας που θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση δεν μας ακολουθούν στις προτάσεις μας πριν αγγίξουμε ως χώρα τον πάτο του Καιάδα, φτάνοντας στις τραγικότερες και μη αναστρέψιμες στιγμές για το Έθνος μας!

    Γιατί δεν επιλέγουν να ακολουθήσουν την πρόταση μας, ως μια απλή και ειρηνική διαμαρτυρία, καθοριστική ωστόσο για τις επόμενες εξελίξεις και για το μέλλον της χώρας μας, ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΜΕΣΙΣΤΙΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!!
    Αυτοί που το επιζητούν, θα ‘πρεπε ήδη από το προηγούμενο άρθρο μας να το έχουν κάνει VIRAL στο διαδίκτυο, καθώς ο λαός μας κατά το 75% τουλάχιστον όπως καταδεικνύουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις είναι αυτό που επιδιώκει και ζητά!!!
    Αδέλφια, πατριώτες και πατριώτισσες, δεν σας ζητά κανείς να ανεβείτε στον Όλυμπο, αυτό που σας ζητάμε είναι να βγείτε στο μπαλκόνι σας να ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΜΕΣΙΣΤΙΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ- Δεχτήκαμε την κατάργηση του όρου «Βόρεια Ήπειρος» λόγω αλυτρωτισμού – Τέλος στο πρωτόκολλο της Κέρκυρας.!!!!
    Δημοσίευση: 28 Ιουνίου 2018, 5:36 μμ | Ανανέωση: Ιούνιος 28, 2018 στις 5:46 μμ
    🔥🔥🔥
    Νέα «βόμβα» μετά την παράδοση της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς από τον ΥΠΕΞ κ. Νίκο Κοτζιά η οποία θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

    Την κατάργηση της αναφοράς στον όρο «Βόρεια Ήπειρος» φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει η ελληνική κυβέρνηση, αποδεχομένη τον αλβανικό ισχυρισμό ότι υποκρύπτει αλυτρωτισμό και συνεπώς πρέπει να καταργηθεί αναφέρει το himara.gr. Ενώ το «Βόρεια Μακεδονία» δεν υποκρύπτει αλυτρωτισμό;;;

    Για τα Σκόπια αναγνωρίζουμε γεωγραφικό προσδιορισμό «Βόρεια Μακεδονία», μόνο για τη Βόρεια Ήπειρο δυσκολευόμαστε, μήπως και παρεξηγηθούν οι Αλβανοί και οι Τσάμηδες…

    Σε αποκλειστική συνέντευξη στον στο Σαράντη Μιχαλόπουλο στο Λουξεμβούργο και το EURACTIV ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς δήλωσε στην ουσία «ότι καταργεί το πρωτόκολλο της Κέρκυρας για την μελλοντική αυτονομία της Βόρειας Ηπείρου απεμπολώντας ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα , τονίζοντας ότι η περιοχή που απελευθερώθηκε από τον ελληνικό στρατό τρεις φορές αποτελεί αλβανικό έδαφος και η Ελλάδα δεν εγείρει καμία αξίωση» .

    Αναφέρουμε ότι το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας υπογράφτηκε στις 17 (4) Μαΐου 1914, μεταξύ της αλβανικής κυβέρνησης, που επικεφαλής της ήταν ο πρίγκιπας Βηντ και του προέδρου της «Αυτόνομης Δημοκρατίας της Βορείου Ηπείρου» Γεωργίου Χρηστάκη-Ζωγράφου.


    Με την υπογραφή του, τερματίστηκαν οι ένοπλες συγκρούσεις μεταξύ αλβανικής χωροφυλακής-ατάκτων και Βορειοηπειρωτών (Ιερών Λόχων) και αναγνωρίστηκε η αυτονομία της Βορείου Ηπείρου μαζί με μια σειρά δικαιωμάτων για τον τοπικό πληθυσμό.

    O Γεώργιος Χρηστάκης-Ζωγράφος, με σωστούς χειρισμούς συντέλεσε στη διεθνή αναγνώριση του βορειοηπειρωτικού ζητήματος που κατέληξαν στην αυτονομία της περιοχής με την υπογραφή του Πρωτοκόλλου.
    ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΓΗΣ-ΟΥΡΑΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή