«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Τέσσερα σενάρια για την πΓΔΜ



Ίδρυμα στρατηγικού πολιτισμού
Leonid Savin- Πολιτικός Επιστήμονας Διεθνιστής (!)

Θα αρθούν τα εμπόδια για τη συμμετοχή της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ πριν από τη σύνοδο κορυφής της Συμμαχίας στις 11-12 Ιουλίου;

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας για τη μετονομασία της Δημοκρατίας της ΠΓΔΜ σε  "Βόρεια Μακεδονία" από τους πρωθυπουργούς της Μακεδονίας και της Ελλάδας στις 16 Ιουνίου, άρχισαν μαζικές διαμαρτυρίες στην ΠΓΔΜ.  Στις 17 Ιουνίου, όταν ένας μεγάλος αριθμός διαδηλωτών συγκεντρώθηκαν στο κτίριο του Κοινοβουλίου, που ενέκρινε την συμφωνία  Τσίπρα-Ζάεφ, η δύναμη εφαρμόστηκε εναντίον τους. Η αστυνομία, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν Αλβανικής καταγωγής, κτύπησε τους ηλικιωμένους, τις γυναίκες και τους εφήβους. Χρησιμοποιήθηκαν ειδικά μέσα εναντίον των διαδηλωτών συμπεριλαμβανομένων των δακρυγόνων.  Μετά από αυτό, ένα κύμα συλλήψεων σάρωσε τη χώρα.


Παρά τις καθημερινές διαδηλώσεις στο κέντρο των Σκοπίων, στις 20 Ιουνίου το Κοινοβούλιο της πΓΔΜ επικύρωσε τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ. Μεταφέρθηκε, σύμφωνα με το Σύνταγμα, για την  υπογραφή του προέδρου Gheorghe Ιβάνοφ, αλλά αρνήθηκε κατηγορηματικά να υπογράψει αυτό το έγγραφο. Στις 20 Ιουνίου, ο Πρόεδρος Ιβάνοφ έλαββε  επτά ημέρες για να υπογράψει.

Εάν η συμφωνία παραμείνει ανυπόγραφη, θα προκαλέσει μια νέα πολιτική κρίση, η οποία θα οδηγήσει στην επανεκλογή του Κοινοβουλίου και στην αλλαγή της ισορροπίας δυνάμεων. Η Δύση δεν χρειάζεται τέτοια εξέλιξη.

Η πΓΔΜ έχει τώρα τέσσερα πιθανά σενάρια για την ανάπτυξη των γεγονότων. Τρία από αυτά, καταρχήν, στοχεύουν στο ίδιο αποτέλεσμα.

Το πρώτο σενάριο αφορά την μομφή του Προέδρου της Μακεδονίας Gheorghe Ιβάνοφ. Αυτό απαιτεί τα δύο τρίτα των ψήφων των βουλευτών του Κοινοβουλίου, ή 81 ψήφους. Αυτή τη στιγμή, οι υποστηρικτές της μετονομασίας της Δημοκρατίας σε "Βόρεια Μακεδονία", που ανοίγει τον δρόμο για την ένταξη στο ΝΑΤΟ, συνολικά είναι  69 ψήφοι. Υπάρχουν ενδείξεις ότι αρκετούς  βουλευτές  από το αντιπολιτευόμενο κόμμα VMRO-DPMNE κατάφεραν ήδη να τους δωροδοκήσουν. Αυτό το αντιπολιτευόμενο κόμμα, το οποίο μέχρι πρόσφατα κυβερνούσε  εδώ και πολλά χρόνια, είναι σχεδόν αδρανές και συμφωνεί σιωπηρά να αλλάξει το όνομα της χώρας. Επιπλέον, οι απόπειρες δυσφήμισης των συμμετεχόντων στη διαμαρτυρία, ιδίως του κόμματος "Μόνο Μακεδονία", των οποίων οι εκπρόσωποι συμμετέχουν ανοικτά στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, έχουν παρατηρηθεί από την πλευρά του VMRO-DPMNE. Δεδομένης της σκοπιμότητας VMRO-DPMNE, είναι πιθανό ότι μια ντουζίνα βουλευτές μπορούν να πειστούν μέσω δωροδοκίας ή μέσω  εκβιασμού  να ψηφίσουν  υπέρ της μομφής.

Επιπλέον, ο ίδιος ο Πρόεδρος μπορεί να αποσύρει την εξουσία του λόγω της πίεσης που ασκείται σε αυτόν. Λαμβάνοντας υπόψη ότι νωρίτερα δολοφονήθηκε ο πρώτος Πρόεδρος της πΓΔΜ Κίρο Γκλιγκόροφ, και ο δεύτερος Πρόεδρος Μπόρις Τραϊκόφσκι σκοτώθηκε  σε αεροπορικό δυστύχημα (αρνήθηκε να εγκρίνει τη διαίρεση της χώρας για να ευχαριστήσει τους Αλβανούς), η  ανησυχία στην πΓΔΜ για την  μοίρα του Gheorghe Ιβάνοβ  είναι αρκετά λογική.

Εάν η μομφή ή η εκούσια παραίτηση πρόκειται να πραγματοποιηθούν, οι εκλογές θα διεξαχθούν για έναν νέο Πρόεδρο που είναι πιθανό να υπογράψει την άθλια  συμφωνία (ένα είδος εισαγωγής στο ΝΑΤΟ). Θα ακολουθηθεί από μια αλλαγή στο Σύνταγμα της Μακεδονίας, και το δημοψήφισμα δεν θα διαδραματίσει κανένα ρόλο. Η πρόσφατα δηλωθείσα  “Βόρεια Μακεδονία”  θα γίνει μια Ομοσπονδία, και στη συνέχεια η διάσπαση της για την εθνοθρησκευτική αρχή είναι σχεδόν αναπόφευκτη. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα προς την εμφάνιση  της μεγάλης Αλβανίας στα Βαλκάνια.

Το δεύτερο σενάριο υποδηλώνει ότι ο ειδικός αντιπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών για την επίλυση της διαφοράς μεταξύ Μακεδονίας και Ελλάδας, Μάθιου Νίμιτς (Αμερικανός δικηγόρος ο οποίος υπηρέτησε ως  βοηθός του Αμερικανού Προέδρου Lyndon Johnson), μπορεί να υποβάλει συμφωνία για να αλλάξει το όνομα της  Χώρα στον ΟΗΕ με ψηφοφορία . Το πιθανότερο είναι ότι αυτό θα γίνει στην επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ, έτσι ώστε το νέο ψήφισμα να καταργήσει τα προηγούμενα ψηφίσματα 817 και 845. Ο Νίμιτς συντονίζει άμεσα τις ενέργειες με τον Αμερικανό πρέσβη στην πΓΔΜ Dzhesom Bailey, και δίνει οδηγίες στον Υπουργό Εξωτερικών της Μακεδονίας Νικόλα Ντιμιτρόφ. Αυτό το σενάριο δεν είναι ακόμη σε λειτουργία, αλλά είναι  θεωρητικά δυνατό.

Στο τρίτο σενάριο, η κρίση στην πΓΔΜ μπορεί να καθυστερήσει. Αυτό θα οδηγήσει επίσης στην επανεκλογή του Κοινοβουλίου και στην πιθανή αλλαγή της εσωτερικής ισορροπίας. Σε αυτήν την περίπτωση, θα ξεκινήσει το "σχέδιο Β", σύμφωνα με το οποίο οι Αλβανικές ένοπλες ομάδες θα αρχίσουν να αιχμαλωτίζουν τα εδάφη στα οποία διεκδικούν , με την προοπτική επανάληψης του σεναρίου του Κοσσυφοπεδίου στην πΓΔΜ. Τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ θα εισαχθούν υπό το πρόσχημα της διασφάλισης ασφάλειας στην πΓΔΜ. Τεχνικά, δεν είναι δύσκολο, καθώς τα στρατεύματα  του ΝΑΤΟ βρίσκονται  στο γειτονικό Κοσσυφοπέδιο, και εάν είναι απαραίτητο πρόσθετες δυνάμεις μπορούν να μεταφερθούν από τη Βουλγαρία και την Ελλάδα. Ενόψει του γεγονότος ότι και τα δύο αυτά κράτη έχουν ιστορικές διαφορές  με την  την πΓΔΜ, θα ανταποκριθούν  άμεσα στο κάλεσμα της Ουάσινγκτον και των Βρυξελλών για "διαίρεση" της πΓΔΜ.

Το τέταρτο σενάριο προέρχεται από τη δυνατότητα άλλων εξελίξεων, υπό την προϋπόθεση ότι η συμφωνία Τσίπρας-Ζάεφ δεν θα υλοποιηθεί στο εγγύς μέλλον. Οι δημόσιες διαμαρτυρίες με την ενεργό βοήθεια της διασποράς της πΓΔΜ μπορούν να αποκτήσουν δύναμη. Τα κράτη που ενδιαφέρονται για τη σταθερότητα της Μακεδονίας, τα  οποία είναι κυρίως η γειτονική Σερβία και η Ρωσική Ομοσπονδία, μπορούν να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα στη διεθνή σκηνή. Ο Υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας Ίβιτσα Ντάτσιτς έχει ήδη δηλώσει επισήμως ότι η Σερβία δεν υποστηρίζει συμφωνία με την Ελλάδα για αλλαγή του ονόματος της πΓΔΜ. Περαιτέρω πολιτικές διαβουλεύσεις με τις πατριωτικές δυνάμεις της Μακεδονίας και τη διεθνή νομική υποστήριξη μπορούν να εμποδίσουν τη δυνατότητα περαιτέρω χειραγώγησης της Δύσης για  το μέλλον αυτής της Δημοκρατίας.

Κατά την εκτέλεση οποιωνδήποτε από τα πρώτα τρία σενάρια εναντίον της Μακεδονικής πατριωτικής αντιπολίτευσης, θα γίνει καταστολή. Η "Βόρεια Μακεδονία" θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, η συμμαχία θα περιβάλλει τη Σερβία με ένα πυκνό δαχτυλίδι και θα την κάνει το επόμενο θύμα της. και η πιθανή εκκαθάριση της Μακεδονίας - μέρος της θα πάρει η  Αλβανία, τα  δύο ακόμη μέρη - η Ελλάδα και η Βουλγαρία. Η πΓΔΜ θα παύσει να υπάρχει ως θέμα διεθνούς δικαίου.


Η Δύση ενεργεί πολύ γρήγορα, και αυτή η βιασύνη συνδέεται με την πρόθεση να αρθεί η αντίδραση από  την Ελλάδα πριν από την έναρξη της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στις 11-12 Ιουλίου, εξαλείφοντας τα τυπικά εμπόδια στην εισδοχή της Μακεδονίας στη Συμμαχία.


https://www.fondsk.ru


πηγή

15 σχόλια:

  1. Τεσσερα σεναρια το εξης ΕΝΑ :
    ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΗΛΙΝΟ ΔΟΧΕΙΟ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΡΥΨΑΛΑ
    Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ : Σ Τ Α Χ Τ Η....ΚΑΙ
    Μ Π Ο Υ Ρ Μ Π Ε Ρ Η...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το χει πει ο Γεροντας Παίσιος κάτι δεκαετίες πριν ότι αρχικά αυτό το κρατίδιο θα αναγνωριστεί και μετά θα διαλυθεί, ότι είναι φτιαγμένο από τούβλα και χαλβάδες και θα διαλυθεί, μπορεί να εννοούσε και σεισμό.. τους Αλβανούς να προσέχουμε έλεγε

      Διαγραφή
  2. Αν υποθεσουμε οτι θα μπορουσε μια συμβιβαστικη προταση να εκτονωση την φορτιση και να δρομολογησει μια οσο το δυνατον κοινη λυση νομιζω οτι αυτη ηταν η προταση των Αλβανων.Την οποια κανενας δεν της εδωσε σημασια αφου οι λυσεις εκπονουνται και δρομολογουνται απο τα διεθνη εξουσιαστικα ιερατεια παρα απο τους εμπλεκομενους λαους.Η προταση των Αλβανων των Σκοπιων για το ονομα ηταν ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με δυο ομοσπονδα κρατιδια την Μακεδονια(μικρο το κακο για μας) και την Ιλλυρια.Η προταση αυτη θα μπορουσε κατα την γνωμη μου να εκτονωσει την κατασταση εντασσοντας τα Σκοπια με το ονομα αυτο στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ χωρις τις ενοχλητικες παρενεργειες μιας απολυτα παθολογικης ονοματοθεσιας.Ομως κατι τετοιο δεν βρηκε ευηκοο ους σε κανενα εμπλεκομενο μερος της εξισωσης.Ισως γιατι θα ηταν μια Σολομωντια λυση που θα ικανοποιουσε απαντες και ιδιως εμας τους Ελληνες που δεν θα ειχαμε να αντιμετωπιζουμε συνεχως το Μακεδονια στα διεθνη φορα.Ομως κανενας απο την νεοταξικη Ελλαδα δεν πριμοδοτησε μια τετοια λυση που θα μπορουσε να γινει αποδεκτη ξαναλεω ΑΠ ΟΛΟΥΣ τους εμπλεκομενους λαους!!!Πλην ισως της ΝΤΠ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ Ω Σ Τ Ο Τ Α Τ Α !!!!!
      Η αξία δε, του "Μακεδονία" στο ένα από τα δύο ομόσπονδα, θα ήταν όση και του πΓΔΜ ως τώρα. Κι ίσως μικρότερη, για ακόμα λιγότερες χρήσεις.

      Διαγραφή
  3. μπορείς σε παρακαλώ Κώστα να ελέγξεις αυτό; ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει
    http://webtv.b2bcampaigns.eu/forum/forum/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/1001-%CE%B7-%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%B7%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν μιλάω για κόμμα απάτη, ανεξαρτήτως του ότι είναι σε αυτό εγγεγραμένα εκατοντάδες πραγματικά πατριωτόπουλα που έχουν άγνοια του background, ξέρω τί λέω...

      Διαγραφή
    2. το γνωρίζουμε εξ αρχής αλλά κάντε αναρτήσεις γι αυτά τα αγνά πατριωτάκια, θα τα στείλουν να σκοτώνονται άδικα στους δρόμους, ξυπνήστε τους, ευχαριστώ

      Διαγραφή
    3. Η αρχή έγινε:
      https://attikanea.blogspot.com/2018/06/blog-post_411.html

      Διαγραφή
  4. ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ

    Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΜΑΤΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ Υ Ε Ν Ε Δ
    ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ Α Ν Ε Λ
    ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ Σ Υ Ρ Ι Ζ Α ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑΥΜΑ Ο ΚΟΥΙΚΑΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ
    ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
    ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΧΟΡΤΑΤΟΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΑΠΑΛΕΙΦΘΕΙ
    ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ
    Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. > τα σκοπια θα διαλυθούν , ..
    > ο ΙΒΑΝΟΝ ΕΙΠΕ - ΟΧΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ..
    > ΑΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ , ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ 152 , ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ,,

    > ΑΜBER ALERT .. MATHEMATICS ,to Be continued./

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. > Αντισυγκέντρωση από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου οργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη στην αντίπερα όχθη από το αυριανό (27/6) συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.




    Το ραντεβού δόθηκε αύριο Τετάρτη 27 Ιουνίου, στις 17:00, στην Ολύμπου με Τοσίτσα (έξω από την κατάληψη Terra Incognita). Το συλλαλητήριο για την Μακεδονία από την άλλη είναι προγραμματισμένο να γίνει στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, δύο ώρες αργότερα. Όπως ανακοινώθηκε μεταξύ άλλων στη σελίδα της Terra Incognita:




    «Την Τετάρτη 27 Ιούνη, μερίδα του εθνικού κορμού ονειρεύεται να προσεγγίσει αναίμακτα τη γειτονιά μας, για να σκορπίσει τη μισαλλοδοξία της. Με έρισμα το μακεδονικό ζήτημα, αριστεροπατριώτες του Άρδην καλούν για νέο συλλαλητήριο στο υπουργείο. Επειδή δε σκοπεύουμε να παραδώσουμε τις γειτονιές μας στο έλεος του κοινωνικού εκφασισμού. Επειδή αντιμαχόμαστε την στάση κάποιον που λειτουργούν το τελευταίο διάστημα ως πλάτη των φασιστών. Επειδή δεν έφτασε και δε θα φτάσει αυτή η στιγμή που οι γειτονιές μας θα γίνουν άβατο πεδίο. Και για χίλια επειδή ακόμα… Καλούμε όλον τον κόσμο του αγώνα να στηρίξει τα αντιφασιστικά-αντιεθνικά μπλόκα της Ολύμπου».

    Να τους δούμε και πλάϊ πλάϊ με τα ΜΑΤ και τι άλλο στον κόσμο τούτο... Εννοείται πως οι Έλληνες δεν θα φοβηθούν από 30 - 40 τελειωμένους, γιούς και κόρες των Συριζαίων βουλευτών, χασικλήδων φανατικών και βρωμιαρέων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το άρθρο , κατά την εκτίμησή μου, γράφτηκε- αναρτήθηκε ως μέσον πρακτικής εξάσκησης του άρθρου του αυτόλυκου "προσοχή στην προπαγάνδα της αυθεντίας"
    Έτσι έχουμε ψέμματα κι αλήθειες μπρδεψουέ
    αντιγράφω και επισημαίνω εντός παρενθέσεως
    ..........
    Μετά την υπογραφή της συμφωνίας για τη μετονομασία της Δημοκρατίας της ΠΓΔΜ σε "Βόρεια Μακεδονία" από τους πρωθυπουργούς της Μακεδονίας και της Ελλάδας στις 16 Ιουνίου (ψευδές η συμφωνία έχει υπογραφές των υπουργών εξωτερικών των δύο χωρών και όχι των πρωθυπουργών)
    ...........
    Εάν η συμφωνία παραμείνει ανυπόγραφη, θα προκαλέσει μια νέα πολιτική κρίση, η οποία θα οδηγήσει στην επανεκλογή του Κοινοβουλίου και στην αλλαγή της ισορροπίας δυνάμεων. Η Δύση δεν χρειάζεται τέτοια εξέλιξη.
    ( επανεκλογή; δηλαδή θα ψηφίσουν οι πολίτες τους ίδιους εναντίον των οποίων διαμαρτύρονται; Αλλαγή της ισορροπίας; Φοβάται κάτι ο αρθρογράφος και προειδοποιεί;
    Η δύση δεν χρειάζεται τέτοια εξέλιξη; Και που την ξέρει την εξέλιξη ; Εδώ είναι καραμπινάτη η προειδοποίηση.)

    ....

    Να συνεχίσω;

    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Astillais

      Τό άρθρο είναι μετάφραση από τά ρωσικά καί ίσως κάτι νά ξέφυγε στή μετάφραση. Γίνονται καί λάθη.

      Γιά ακριβή καί έγκυρη πληροφόρηση δές αυτό: https://www.protothema.gr/politics/article/800098/skopiano-akuri-gia-7-logous-i-sumfonia-ton-prespon-lene-sudagmatologoi-kai-nomikoi/#.WzJ9yjNnbd4.facebook

      Τί εννοείς μέ: [... ως μέσον πρακτικής εξάσκησης του άρθρου του αυτόλυκου...]
      Δέν γνωρίζω τό tokoutsavaki.blogspot.com, ούτε καί τόν Leonid Savin.
      Δέν νομίζω νά έφτασε η χάρη μου νά μέ διαβάζουν Ρώσοι αναλυτές! (LOL!!!)

      Απλά προσπάθησα νά ξεσκεπάσω τόν Ζουγανέλη, πού έδρασε σάν κοινός καί αχρείος προβοκάτορας.

      Διαγραφή
  8. @ Αυτόλυκος
    Δολοφονήθηκε ο Κίρο Γκλιγκόροφ;
    Απόπειρα δολοφονίας έγινε αλλά επέζησε. Επιτρέπονται τέτοια λάθη;
    Επίσης
    Αντιγράφω "Περαιτέρω πολιτικές διαβουλεύσεις με τις πατριωτικές δυνάμεις της Μακεδονίας και τη διεθνή νομική υποστήριξη μπορούν να εμποδίσουν τη δυνατότητα περαιτέρω χειραγώγησης της Δύσης για το μέλλον αυτής της Δημοκρατίας."
    Τι καταλαβαίνεις απ΄αυτό;
    Ποιά Μακεδονία εννοεί;

    Το άρθρο δεν έχει λάθη έχει λαθάρες και ασάφειες. Αν φταίει ο μεταφραστής δεν μπορώ να το γνωρίζω καθ΄όσον δεν γνωρίζω ρώσικα. Απ αυτό που διαβάζω το συμπέρασμα είναι σύγχυση.
    Το παπατζιλίκι του ζουγανέλη είναι επαρκώς αποδεδειγμένο εκ μέρους σου και οφείλω ευχαριστίες. Μήπως όμως κι εδώ έχουμε ένα αντίστοιχο παπατζιλίκι;
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή