Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

Αυτός ο προδότης, ο Ιούδας, ο Εφιάλτης, ο Γούσιας... έχει κάνει τον κόσμο να παραμιλάει και να νοσταλγεί ποιον... τον Σαμαρά, ο οποίος δεν θα υπέγραφε ποτέ μια τέτοια ελεεινή συμφωνία, γι αυτό κι έκανε πάσσα την πρωθυπουργία.
You are in deep S**t

 

3 σχόλια:

 1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ12 Ιουλίου, 2018 07:21

  ΠΡΟΔΟΤΗΣ,ΙΟΥΔΑΣ,ΓΙΑΤΙ;ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΞΕΝΗΣ ''ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ''ΧΩΡΑΣ;KAI ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ,ΟΧΙ ΜΕ ΕΞΟΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΟΤΑΝ ΠΙΑΝΑΝΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ Ο ΚΩΣΜΟΣ ΕΠΙΘΥΜΗΣΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟΛΑΓΝΟ Ε ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συμφωνω απολυτα!
  Ένα πουλάκι όμως μού είπε πως από όλα τα συνθήματα των συλλαλητηρίων με τα δακρυγόνα, αυτό με τον Ιούδα έκανε τον Τσίπρα να κατεβάζει τα χάπια με τις χούφτες!..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ12 Ιουλίου, 2018 11:44

  Ίσως γιατί είναι από την ίδια φυλή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή