«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Πόλεμος Κατασκόπων στην Αθήνα - Η Ελλάδα απελαύνει 2 Ρώσους διπλωμάτες ... Κανένα Αμερικάνο δεν έχουμε ποτέ ακούσει να απελαθεί... Ρωσικό ΥΠΕΞ: Θα απαντήσουμε στην απέλαση Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα!



Tην απέλαση δύο Ρώσων διπλωματών και την απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα άλλων δύο για παράνομες ενέργειες κατά της εθνικής ασφάλειας αποκαλύπτει σήμερα η «Κ».

Σύμφωνα με πληροφορίες από υψηλόβαθμες διπλωματικές πηγές, τα μέτρα που λαμβάνονται από την Αθήνα αποτελούν απάντηση σε παράνομες ενέργειες εντός της ελληνικής επικράτειας, οι οποίες συνιστούν παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις της Ελλάδας. Ανάμεσα στις κατηγορίες που απευθύνει η Αθήνα προς τους διπλωμάτες είναι οι απόπειρες αλίευσις και διακίνησης πληροφοριών, αλλά και χρηματισμού κρατικών λειτουργών.
Η συγκεκριμένη υπόθεση φέρνει στην επιφάνεια μια υπόγεια ένταση που φαίνεται να υπάρχει ανάμεσα σε Αθήνα και Μόσχα, τα τελευταία δύο χρόνια, για λόγους οι οποίοι συνδέονται και με το γενικότερο περιβάλλον ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή.



Συγκεκριμένα, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, η Αθήνα έχει ήδη αποφασίσει και δώσει εντολή για την άμεση απέλαση δύο ατόμων –ο ένας είναι το στέλεχος της ρωσικής πρεσβείας Βίκτορ Γιάκοβλεφ– και την απαγόρευση νέας εισόδου στη χώρα για δύο ακόμα, οι οποίοι εμπλέκονται σε σωρεία ενεργειών, μεταξύ των οποίων πληροφοριακής δραστηριότητας (ο διπλωματικός όρος για την αλίευση και διακίνηση πληροφοριών) εις βάρος της Ελλάδας.

Η πρωτοβουλία της Αθήνας δεν αποτελεί «κεραυνό εν αιθρία», αλλά έρχεται ως απάντηση μετά μια σειρά από συντονισμένες κινήσεις προσπάθειας επέκτασης της ρωσικής επιρροής στην Ελλάδα.
Διπλωματικές πηγές εντάσσουν σε αυτές τη δραστηριότητα διαφόρων κύκλων ρωσικών συμφερόντων, όπως η Αυτοκρατορική Ορθόδοξη Παλαιστινιακή Eνωση. Η αντίδραση της Αθήνας αποτελεί, μεταξύ άλλων, ένα μήνυμα προς τη Μόσχα και για όλες αυτές τις δραστηριότητες.



Παρ’ όλα αυτά, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Ελλάδα, όπως διαχρονικά έπραττε, εξακολουθεί να επιθυμεί τη διατήρηση καλών σχέσεων με τη Ρωσία, να προωθεί τη φιλία των δύο λαών, τη συνεργασία των κυβερνήσεών τους και την φορέων της κοινωνίας των πολιτών εκατέρωθεν.

Ωστόσο, όπως έλεγαν, αυτό δεν μπορεί παρά να γίνει στη βάση της ισοτιμίας και με προϋπόθεση τον αμοιβαίο σεβασμό στην κυριαρχία και την ανεξαρτησία των δύο χωρών μας.

Τονίζουν ακόμη ότι η Αθήνα ήταν πάντα ιδιαίτερα προσεκτική στον τρόπο διαχείρισης των ελληνορωσικών σχέσεων, φέρνοντας το παράδειγμα της υπόθεσης Σκριπάλ.

Τότε, η Ελλάδα απέφυγε να ακολουθήσει το παράδειγμα των υπολοίπων δυτικών κρατών που απέλασαν Ρώσους διπλωμάτες, κάτι που είχε χαιρετιστεί από τη ρωσική πολιτική ηγεσία.

Επίσης, κατά τις ίδιες διπλωματικές πηγές, παρά την προσπάθεια της Αθήνας να διατηρήσει τις σχέσεις με τη Μόσχα σε ένα καλό επίπεδο, το τελευταίο χρονικό διάστημα, διάφοροι «μηχανισμοί» που συνδέονται με τα ρωσικά συμφέροντα στην Ελλάδα προσπαθούν να αναμειχθούν στα εσωτερικά της χώρας.



Πρόσθεταν ότι διά της παροχής υλικών και χρηματικών κινήτρων επιχειρούν να επηρεάσουν δήμους και μητροπολίτες, αλλά και να αποκτήσουν επιρροή στο Αγιον Ορος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την απρόσκοπτη άσκηση κυριαρχίας επί της ελληνικής επικράτειας από το ελληνικό κράτος.

Ακόμη κατεγράφη απόπειρα εξαγοράς κρατικών λειτουργών, η οποία, κατά τις ίδιες πληροφορίες, απέτυχε.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμες διπλωματικές πηγές, οι συγκεκριμένες ενέργειες υπονομεύουν τη φιλία των δύο λαών και την εικόνα της Ρωσίας στην Ελλάδα, καθώς εντάσσονται στο πλαίσιο συστηματικής προσπάθειας παραβίασης της κυριαρχίας της χώρας και του Διεθνούς Δικαίου.

Επί τούτου, αναφέρεται ως παράδειγμα η προσπάθεια παρέμβασης σε ιδιαίτερα ευαίσθητα εθνικά ζητήματα και συμφέροντα της Ελλάδας στα Βαλκάνια, ειδικότερα στο θέμα της ονοματολογικής διαφοράς με τα Σκόπια
Διπλωματικές πηγές τονίζουν ότι η απόφαση της Αθήνας συνδέεται αποκλειστικά με τη δράση των συγκεκριμένων τεσσάρων ατόμων και όχι με τη γενικότερη καλή διάθεση της Ελλάδας έναντι της Ρωσίας, υπογραμμίζοντας πως, με δεδομένο ότι οι συγκεκριμένοι τέσσερις Ρώσοι πολίτες προκάλεσαν πλήγματα στις –γενικά– καλές ελληνορωσικές σχέσεις, οποιεσδήποτε «απαντητικές» αντιδράσεις εκ μέρους της ρωσικής πλευράς θα είναι «στείρες» και θα οδηγήσουν σε περαιτέρω υποτροπή.

Κατέληγαν, μάλιστα, λέγοντας ότι κανένα μέλος των διπλωματικών και προξενικών αποστολών της Ελλάδας στη Ρωσία δεν έχει κινηθεί εκτός των πλαισίων των καθηκόντων του. Αντιθέτως, όλοι ανεξαιρέτως ασκούν τα καθήκοντά τους αυστηρά στο πλαίσιο της αποστολής τους στη Ρωσία.

πηγή: veteranos.gr


 
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ρωσικό ΥΠΕΞ - Θα απαντήσουμε στην απέλαση Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα!
 
Την απάντησή της έδωσε η ρωσική πλευρά απέλαση των Ρώσων διπλωματών από τις ελληνικές αρχές.
Όπως ανακοίνωσε το ρωσικό πρακτορείο Interfax, το οποίο επικαλείται το Reuters, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει ότι «θα υπάρξει απάντηση στην απέλαση από την Ελλάδα των Ρώσων διπλωματών με τον ίδιο τρόπο».
Παράλληλα το πρακτορείο RIA επικαλούμενο τις δηλώσεις του βουλευτή Αντρέι Κλιμόφ ανέφερε ότι η Μόσχα θα προχωρήσει στην απέλαση δύο Ελλήνων διπλωματών.
[iEp: Η εθνική πολιτική μας πέφτει από τον ένα λάκκο στον άλλο... Αλλά όχι τυχαία! ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ = ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ! Ο λύκος όταν είναι στριμωγμένος κάνει την χειρότερη ζημιά. Μέχρι να πάνε σε εκλογές θα κάνουν τα χειρότερα. Όταν ξέρεις ότι θα χαθείς από προσώπου γης, δεν κρατάς ούτε τα προσχήματα! Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν μη αναστρέψιμες συνθήκες για τις οποιεσδήποτε επόμενες κυβερνήσεις ώστε να μην μπορούν να παρεκκλίνουν από την νεοταξική ατζέντα. Πειθήνιοι γκαουλάιτερ και αμερικανοτσολιάδες της κακιάς ώρας, πόσο ακόμη θα σας αντέχουμε;]
Πηγή: topontiki.gr , thesecretrealtruth.blogspot.com
 
 
 

10 σχόλια:

  1. Παραμύθια χωρίς σύνορα: Η κατάργηση του 8ώρου και η «χαλιμά» της Αριστεράς
    Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 -

    Άρθρο από την εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» που κυκλοφορεί

    Ελλείψει επιχειρημάτων, οι κομματάρχες προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την Χρυσή Αυγή με ψευδείς ειδήσεις και παραμύθια κυριολεκτικά… δίχως σύνορα. Τελευταίο στην λίστα το παραμύθι ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή ψήφισε την… κατάργηση του 8ωρου.

    Στην πραγματικότητα επρόκειτο για μία τροπολογία που αφορούσε αποκλειστικά και μόνο τους οδηγούς διεθνών μεταφορών και αποτελούσε ουσιαστικά ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματός των ίδιων των οδηγών, λόγω της χιλιομετρικής τους απόστασης απότους συναδέλφους τους στην Κεντρική Ευρώπη.

    Πως όμως, μία τέτοια τροπολογία που ουσιαστικά ικανοποιούσε ένα αίτημα των εργαζομένων έφτασε να γίνει μία ψευδολογία ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή σχεδόν… ψήφισε Μνημόνιο; Πολύ απλά χρειάστηκε ένας παραμυθατζίδικος τίτλος του Κούλογλου ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή μαζί με τη ΝΔ «ψήφισε την κατάργηση του 8ωρου».

    Αυτή την παραμύθα την πήρανε διάφορες αναξιόπιστες σελίδες που πρόσκεινται τόσο στον Σύριζα, όσο και στην Νέα Δημοκρατία (και μερικά των ψεκασμένων, αλλά αυτά είναι μονάχα για γέλια) και την αναπαράγανε σε όλους τους τόνους και με όλους τους τρόπους.

    Θα ρωτήσει κάποιος αφελής: «Μα καλά, είναι δυνατόν να λέγονται τόσο χονδροειδή ψεύδη;». Προφανώς και είναι δυνατόν και δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο. Πιο εύκολα θα βρεις παρθένα σε χαμαιτυπείο, παρά αλήθεια μέσα στα δημοσιεύματα του καθεστωτικού τύπου και των παπαγάλων του, ασχέτως αποχρώσεως.

    Ανοσία στα ψέμματα του συστήματος

    Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που η Χρυσή Αυγή γίνεται στόχος τέτοιων χονδροειδών ψευδών. Να θυμηθούμε την φήμη που είχαν ξεκινήσει οι ψεκασμένοι ότι η Χρυσή Αυγή δήθεν θα μπορούσε να ρίξει την κυβέρνηση αν παραιτούταν οι βουλευτές της; Μια φήμη που είχε ξεκινήσει για να αντιπαρέλθει την πραγματικότητα ότι οι ψεκασμένοι μπορούσαν (και μπορούν) να ρίξουν την κυβέρνηση, αλλά δεν θέλουν.

    Να θυμηθούμε τα αλλεπάλληλα fake news για «ρατσιστικές» επιθέσεις που εν τέλει αποδεικνύονταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών από αλλοδαπούς; Δεν ξέρουμε πραγματικά τι να πρωτοθυμηθούμε.

    Η Χρυσή Αυγή και οι Χρυσαυγίτες πολύ καιρό τώρα έχουν καταστεί αναίσθητοι στα χτυπήματα και με πλήρη ανοσία στα ψέμματα. Μπορεί να φαντάζει υπερβολικό, αλλά δεν είναι: Πραγματικά για το μόνο που δεν μας έχουν κατηγορήσει ΑΚΟΜΑ (κανείς δεν ξέρει για το μέλλον) είναι για το φαινόμενο του θερμοκηπίου και την υπερθέρμανση του πλανήτη.

    Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, μας έχουν κατηγορήσει για «χαράκωμα μαθήτριας». Κανείς δεν προέβαλλε ότι τελικώς αποδείχτηκε τατουάζ που είχε κάνει μόνη της. Μας έχουν κατηγορήσει για εμπρησμούς δασών. Κανείς δεν πήρε πίσω τα πρωτοσέλιδα όταν αποδείχτηκε ότι η Χρυσή Αυγή δεν είχε καμία σχέση. Μας κατηγορούν για τα πάντα και όταν αποδεικνύονται ψεύτες απλώς κάνουν τις πάπιες.

    Είναι μια ιστορία που κρατάει δεκαετίες τώρα, οι πολιτικάντηδες και τα φερέφωνά τους να λένε ψέμματα εναντίον μας γιατί δεν μπορούν να μας αντιμετωπίσουν. Τα ψέμματα μεγαλώνουν μαζί με τα ποσοστά μας, οπότε η εμφάνιση τόσο χοντρών ψευδών όχι μόνο δεν μας ανησυχεί, αλλά μας δείχνει ότι πάμε καλά και ότι πρέπει να συνεχίσουμε στην ίδια ακριβώς κατεύθυνση μέχρι να τους γκρεμίσουμε και να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

    Κώστας Αλεξανδράκης



    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/paramuthia-chwris-sunora-h-katarghsh-tou-8wrou-kai-h-chalima-ths-aristeras#ixzz5KyXu2b8E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η. Παναγιώταρος: Απαράδεκτος ο ρόλος του φοροεισπράκτορα για λογαριασμό του κατακτητή! ΒΙΝΤΕΟ

    https://youtu.be/oEenm5KXdI8

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h.-panagiwtaros-aparadektos-o-rolos-tou-foroeispraktora-gia-logariasmo-tou#ixzz5Kyjzq8UO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ λέγεται πλιάτσικο των αριστερών κομμουνιστών ΚΑΙ όλων όσων είναι απάτριδες. Όταν ΔΕΝ μπορούν ΚΑΙ ΔΕΝ έχουν ΝΑ πλιατσικολογησουν ΤΟ κάνουν ΣΤΟΝ εαυτό τους ΚΑΙ Φωνάζουν βοήθεια χριστιανοί ΜΕ συκοφαντούν ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΦΙΛΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΣ. ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κακοηθης Καρκινος Ελλαδος=ΚΚΕ και τα συναφη σκατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018
    Τα μάθατε τα νέα; Ο Β.Πούτιν κήρυξε «υβριδικό πόλεμο» στην Ελλάδα !!!!

    Ο εχθρός του λαού δεν είναι το Μνημόνιο και οι δανειστές. Ο αντίπαλος δεν είναι οι Σκοπιανοί που υπεξαιρούν (βασικά δεν χρειάστηκε καν να τα κλέψουν, τους τα χαρίσαμε) το όνομα και τα ιστορικά δικαιώματα της Μακεδονίας. Ούτε καν οι Τούρκοι. Ο εχθρός του λαού είναι η... Ρωσία του Β.Πούτιν!!!!

    Αυτό τουλάχιστον προσπαθούν να μας πείσουν από χθες οι κυβερνητικοί και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ με την διαρροή σε καθημερινή πρωινή εφημερίδα της είδησης ότι απέλασαν Ρώσους διπλωμάτους ως «υποκινητές των συλλαλητηρίων στην Ελλάδα για το Σκοπιανό»!
    Θα μπορούσε να ήταν ένα καλό σενάριο για φαρσοκωμωδία αν δεν καταδείκνυε την επικινδυνότητα των κυβερνώντων. Είναι επικίνδυνοι, πλέον, για την Ελλάδα.
    Μεταλλάχθηκαν μέσα σε χρόνο-ρεκόρ από ένα αριστερό πατριωτικό κόμμα με εθνοκεντρικές πολιτικές αντιλήψεις σε οικονομία και εξωτερική πολιτική και ευρεία λαϊκή αποδοχή, σε ένα κόμμα-σκυλάκι των πιο συντηρητικών και ακραίων κύκλων της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
    «Σκυλάκια» της Μέρκελ, αλλά και πολέμιοι του Ν.Τραμπ (ποιος να ξεχάσει το «Ελπίζουμε να μην μας βρει αυτό το κακό» του Α.Τσίπρα στην ερώτηση για το πώς αντιμετωπίζει πιθανή εκλογή του στον Λευκό Οίκο).
    Αφού βαρέθηκαν να μετράνε «φάπες» από τον Ρ.Τ.Ερντογάν (μέχρι και αιχμαλώτους στρατιωτικούς έχουν εγκαταλείψει στα χέρια του), αφού «τους κάνει πλάκα» μέχρι και ο Αλβανός Ε.Ράμα, ανακάλυψαν ποιος ευθύνεται για την κατρακύλα τους: Ο Β.Πούτιν και η Ρωσία!
    Θα πρέπει να έχουν αυτοκτονικές τάσεις, πραγματικά, για να διαχειρίζονται κατ'αυτό τον τρόπο την εξωτερική πολιτική της χώρας οι κυβερνώντες.

    Στην κατάσταση που είμαστε, έτσι και «βήξει» η Ρωσία θα πάθουμε «πνευμονία»

    Πιστεύουν ότι θα τους σώσει το «βαθύ αμερικανικό κράτος»;
    Οχι αυτό του Ν.Τραμπ. Αυτός έχει να ασχοληθεί με το κεφάλαιο «Ελλάδα» από τότε που πήγε εκείνος ο τύπος χωρίς γραβάτα στον Λευκό Οίκο και του έδωσε 2,5 δισ. δολ. για να εκσυγχρονίσει μαχητικά F-16 μόλις 8 ετών παραγωγής.
    «Τα πιο εύκολα λεφτά που έβγαλα ποτέ», είπε αργότερα στην Μέλανι τραβώντας το καζανάκι της τουαλέτας, μετά την συνάντηση με τον Α.Τσίπρα.
    Μιλάμε για «το άλλο» το αμερικανικό κράτος, του Τ.Πάιατ. Του δαιμόνιου Αμερικανού πρεσβευτή που αφού έκανε την Ουκρανία «καλοκαιρινή», ακρωτηριάζοντας την και «προ(σ)καλώντας» την Ρωσία να καταλάβει την Κριμαία, τώρα ήρθε στην Ελλάδα για νέες «επιτυχίες».
    Οι νεότεροι δεν θα θυμούνται τον Χ.Τάσκα, Αμερικανό πρεσβευτή στην Αθήνα το 1974. Είχε δώσει την διαβεβαίωση στον δικτάτορα Δ.Ιωαννίδη ότι «Οι ΗΠΑ στηρίζουν τις ενέργειες της Αθήνας στη Κύπρο», δίνοντας έτσι το «πράσινο φως» για το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου.
    Τα όσα ακολούθησαν είναι γνωστά. Αυτό που δεν είναι ευρύτερα γνωστό είναι ότι ο Δ.Ιωαννίδης την ημέρα της τουρκικής εισβολής πανικοβλημένος έψαχνε να βρει τον Χ.Τάσκα για να επέμβουν οι ΗΠΑ.

    Δεν τον βρήκε ποτέ...
    Ετσι λοιπόν όταν θα «στραβώσουν» τα πράγματα-γιατί θα «στραβώσουν»-και θα αναζητεί αγωνιωδώς ο Α.Τσίπρας, τον Τ.Πάϊατ, αυτός θα βρίσκεται στο χωριό του και θα πίνει Jack Daniels.
    Και θα έχει το τηλέφωνό του κλειστό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην κομμουνιστική σοβιετική ένωση , υπήρχαν Αμερικανοί Άγγλοι Γάλλοι πρέσβεις;
    Υπήρχαν.
    Εφόσον υπήρχαν και γνώριζαν από πρώτο χέρι τα βασανιστήρια στα οποία υποβάλλονταν οι Ρώσοι πολίτες , στην ουσία τους είχαν μετατρέψει σε σκλάβους των πολυεθνικών –γιατί κανείς “δεξιός” η αριστερός δεν κάνει λόγο για αυτές; - και “κρατικών” εταιρειών , γιατί δεν επεναίβαναν οι δημοκρατικές δυτικές χώρες να απελευθερώσουν τους είλωτες
    (Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε μάθει πως δεν ήταν καθόλου προπαγάνδα της CIA, όπως έλεγαν οι αριστεροί, για όλα αυτά τα τρομερά εγκλήματα που διεπράχθησαν από την αριστερά κατά της ανθρωπότητας! Επομένως το σενάριο , ήταν ψέμματα για αυτό και δεν επενέβαιναν , το πιστεύουν αυτοί που πίστευαν πως θα γίνουν αφεντικά όταν αναλάβει ο τσίπρας!)

    Γιατί , όταν “έπεσαν τα κομμουνιστικά καθεστώτα”, η “δεξιά φιλελεύθερη αντικομουνιστική ” καπιταλιστική δύση ΔΕΝ ζήτησε την τιμωρία των ενόχων , όπως έκαναν με τους ναζί;

    Γιατί όταν αποκαταστάθηκε η δημοκρατία στις πρώην κομμουνιστικέ χώρες , οι νέες “δεξιές” δημοκρατικές κυβερνήσεις δεν ζήτησαν την παραδειγματική τιμωρία των λήσταρχων δολοφόνων (λένιν τρότσκι σταλιν γκαγκάνοβιτς ...) και την δήμευση των περιουσιών που αυτοί απέκτησαν ελεγχοντας εξονυχιστικά απογόνους και συγγενείς “μέχρι τρίτης γενεάς”;

    Το παρακάτω άρθρο ,απο το 2013 , δεν λέει κάτι που δεν αντιλαμβανόμαστε όλοι οι εχέφρωνες – πλην φιλελε ορθολογιστών - αριστερών – Ελληνες , για στημένο διχασμό και “εμφύλιο” για να γλιτώσουν όσοι δεν πρέπει και να την πληρώσουν και πάλι οι Έλληνες που δεν πρέπει!

    “Αφού θέλετε να μιλήσουμε για νεκρούς και ιστορία γιατί ποτέ κανείς δεν μιλά για τα εκατομμύρια νεκρούς του Κουμμουνισμού;
    ...
    Σήμερα παλι το ίδιο storry. Το αποτυχημένο, οικονομικό πολιτικό (νέο) εκδοτικό σύστημα αντιλαμβάνεται ότι πλησιάζει ο καιρός που θα καταρρεύσει και τι κάνει; Προκειμένου να στρέψει αλλού την προσοχή της κοινωνίας που βράζει ως ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, στήνει σκηνικό έντασης. Διχασμού.”
    ...
    http://www.greekamericannewsagency.com/2010-01-19-17-52-24/editorial/23147-%CF%84%CE%B5%CF%83%CF%84

    Το ερώτημα μου Κύριε Κώστα , (σε συνδυασμό με τα αρχικά ερωτήματα 1-3), είναι απλό.
    Γιατί νομίζουμε πως όλα αυτά , ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΔΙΧΑΣΜΟΙ , για να γλιτώσουν όσοι δεν πρέπει και να την πληρώσουν και πάλι οι λευκοί Ευρωπαίοι (και άλλοι αλλά ο στόχος του διεθνισμού ήμαστε οι λευκοί Χριστιανοί) αφορούν μόνο την Ελλάδα;
    Γιατί ενώ για την Ελλάδα είμαστε σίγουροι πως η ένταση είναι τεχνητή και πως όσο περνά ο καιρός και οι αποκαλύψεις για συγκεκριμένα πρόσωπα κλειδιά θα είναι όλο και πιο “θανατηφόρες” , τόσο περισσότερο θα ανεβαίνει η αντιπαράθεση μεταξύ των ηθοποιών στο κομμουνιστικό ελλαδικό κοινοβούλιο,
    δεν θέλουμε να αντιληφθούμε πως απλώς είμαστε ένα μικρό θεατράκι στο παγκόσμιο θέατρο που αν κάτι διαφέρει από το δικό μας , είναι απλά στο μέγεθος.
    Πουθενά αλλού!

    Οι απελάσεις που κάνει η κομμουνιστική ελληνόφωνη κυβέρνηση , εκτελώντας εντολές της 4ης κομμουνιστικής διεθνούς , (ΑΓΓΛΩΝ , Αμερικάνων Ρώσων –Ευρωπαίων), απλά μας δείχνουν πως το σύστημα έχει αρχίσει να βάζει σε εφαρμογή την γνωστή σε όλους τους Έλληνες τακτική του “εμφυλίου” ...
    Μάλλον πλησιάζει ο καιρός που ο “πιλότος” θα δώσει την εντολή
    ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ.

    ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ,
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!
    ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο!
      Φοβερές επισημάνσεις και σπουδαίο άρθρο!
      Να ξέρετε πως πλησιάζει το οριστικό ξεκαθάρισμα παντού.
      Φυσικά και θα έχουμε έναν μικρό εμφύλιο. Με την διαφορά πως ο αριθμός των ανθελλήνων ελλαδιτών θα μικρύνη απίστευτα γιατί οι μισοί αριστεροί τουλάχιστον θα ξυπνήσουν απότομα και θα ταχθούν μαζί μας μόλις δουν τις χατζάρες και τα καλάσνικοφ στα χέρια των τζιχαντιστών που μέχρι τώρα νόμιζαν ότι είναι κακόμοιροι πρόσφυγες.

      Ο εμφύλιος γρήγορα θα μεταμορφωθεί σε αγώνα επιβίωσης της ελληνικής φυλής από πάσης φύσεως εξωτερικό εχθρό.

      Πρώτοι από όλα τα ευρωπαϊκά κράτη θα αδειάσουμε τη χώρα από κάθε είδους εγκληματία και πράκτορα.

      Ο Θεός όλα θα τα τακτοποιήσει σοφά.

      Διαγραφή
  7. Ανωνυμε 14.06 Ευγε!! Η τελευταια παραγραφος ολα το λεφτα. Καμμια φορα δεν φτανει το κλειστο τηλεφωνο για απολυτη ησυχια. Τασκα γαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τρομερά εγκλήματα διέπραξαν και οι δεξιοί εθνικοσοσιαλιστές. Και οι μογγόλοι στις περιοχές που κατέλαβαν. Και πιθανότατα και οι Μάγια με τις μαζικές ανθρωποθυσίες τους (εκατοντάδες χιλιάδες σε μία μέρα). Οι άκρως εθνοκεντρικοί μογγόλοι τι ήταν, αριστεροί; Οι Μάγια; Μη γίνεστε εμπόδιο στην αφύπνιση των άλλων από την νάρκωση της αριστεροδεξιάς. Αυτό που πραγματικά συμβαίνει το ανακάλυψε ένας Πολωνός ψυχίατρος, επί κομμουνισμού στην Πολωνία:

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/01/blog-post_15.html?showComment=1517955451395#c7538242564032607375

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παραμονές του μεγάλου ΜΠΑΜ και ο Έλληνας στους δρόμους προπονείται για αυτό που έρχεται.
    ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΒΑΡΔΑΚΑΣ. - 12 Ιούλ 2018 - 19:44



    ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ «μαζέψτε ηρωικές καρδιές» « το χρωστάτε στην Εκκλησία και την Πατρίδα να μείνετε ζωντανοί».

    Επίκαιρα τα λεγόμενα ενός παππούλη που τα αρθρογραφήσαμε πριν δυο χρόνια .

    Αυτός κάτι γνώριζε και μας επεσήμανε ότι η πραγματική Δημοκρατία είναι ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ και όχι συμφερόντων.

    Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

    «ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΟΛΕΣΑΙ»

    Reuters: «Η Ελληνική κυβέρνηση κατηγορεί την Ρωσία ότι οργάνωνε τα συλλαλητήρια»

    Δηλ. αυτοί που κατεβαίνουν στους δρόμους για την διασφάλιση των αυτονόητων ιστορικών δικαίων μας τα παίρνουν χοντρά από την Ρωσική πρεσβεία;

    Ένδειξη πανικού ή κάτι άλλο;

    Όχι βρε δεν σας μοιάζουμε …ο λαός το αποδεικνύει συνέχεια δεν ήταν ποτέ με τα ξένα συμφέροντα αλλά ακολουθεί πάντα τον κτύπο της Ελληνικής καρδιάς.

    Από τον Ιανουάριο του 2018 μόλις έσκασε το ονοματολογικό με τα Σκόπια τους τα είπαμε χύμα στο κύμα.

    Ότι θα συνθλιβούν ανάμεσα στις μυλόπετρες των ΗΠΑ και της Ρωσίας.

    Τελικά ο Ρώσος είναι στρατηγικό εργαλείο και σκεύος οργής για πολλούς .. σιγά.. σιγά θα έρθουν όλα.

    Ο Ρώσος ενδιαφέρεται καθαρά για τα συμφέροντα του και δεν τον έπιασε ξαφνικά πόνος για το ονοματολογικό των Σκοπίων.

    Προς το παρόν οι Ρώσοι κατέβηκαν με τον Turkish Stream και ανακάτεψαν τα πάντα ή μάλλον δίχως να το καταλάβουν επιτάχυναν την πορεία της ιστορίας.

    «Ο Turkish Stream ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ «μάχες» δραματικών εξελίξεων στα Βαλκάνια και στο ΑΙΓΑΙΟ.»  

    Τα Σκόπια για αυτό τον λόγο  πρέπει να μπούνε στο ΝΑΤΟ και φυσικά  όλοι κόπτονται για αυτό για να μην υπάρχει πιθανότητα να τρέξει ο  Turkish Stream  μέσω αυτών εξυπηρετώντας έτσι τα Δυτικά συμφέροντα. 

    Για να μπούνε στο ΝΑΤΟ πρέπει να αλλάξουν ονομασία και εδώ τα ενεργειακά συμφέροντα υποκρύπτουν όχι μόνο αλυτρωτισμό αλλά και το  μίσος των διεθνών τοκογλύφων για την ΟΡΘΟΔΟΞΟΤΑΤΗ  και ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ζωντανή Μακεδονία μας. 

    Αν ο   Turkish Stream δεν περάσει από τα Σκόπια προς την Ευρώπη δεν υπάρχει λόγος ολοκλήρωσης αυτού του φαραωνικού έργου που αυτή την στιγμή είναι ημιτελές ( έχει φτάσει στην μέση της υποθαλάσσιας διαδρομής του στην Μαύρη Θάλασσα προς τα ΣΤΕΝΑ) . 

    Έτσι ο τούρκος έχει να χάσει πολλά οφέλη. 

    Ο Ρώσος ζημιώνεται αφάνταστα από απώλεια του μονοπωλίου της ενέργειας στην ΕΕ της Γερμανίας.

    Ο Αμερικάνος τα γνωρίζει όλα δηλ. ότι ΡΩΣΙΑ- Τουρκία- Γερμανία είναι σε άτυπη ενεργειακή συμμαχία.

    ΓΙΑ αυτό και οι δηλώσεις:

    « Το Κρεμλίνο απέρριψε τους ισχυρισμούς του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ οτι η Γερμανία « είναι όμηρος» της Ρωσίας επειδή βασίζεται σε αυτή για να καλύπτει τις ενεργειακές της ανάγκες, λέγοντας ότι η Μόσχα και το Βερολίνο εξαρτώνται εξίσου ο ένας από τον άλλον.» https://www.militaire.gr/to-kremlino-diavevaionei-ton-tramp-oti-den-krata-quot-omiro-tin-germania-quot/

    Οι ώρες περνούν και φέρνουν νέες εξελίξεις την μια πίσω από την άλλη.

    Όταν ο σκοπιανός καμαρώνει σαν γύφτικο σκερπάνι

    Ο Έλληνας τα λαμβάνει στο κρανίο

    « Ο Ζάεφ πήρε θάρρος: Η Μακεδονία μπήκε στο ΝΑΤΟ, έγραψε σε μήνυμα»
    http://www.iefimerida.gr/news/430261/o-zaef-pire-tharros-i-makedonia-mpike-sto-nato-egrapse-se-minyma

    Να γιατί όταν οι αγαρηνοί θα μας πειράξουν νησιά οι ρώσοι θα κάνουν το παγώνι και θα σφυρίζουν αδιάφορα.

    Το λέει η ίδια η επικαιρότητα την οποία οι πολιτικοί δεν την βλέπουν για να μην χαλάσουν το όνειρο των εκλογών και της εξουσίας ως εντεταλμένοι της μνημονιακής κατοχής.

    Τα χαλάσαμε με τους Ρώσους και ο τούρκος καραδοκεί.

    « Με αλλεπάλληλα μπρος πίσω και με διαρκείς αναδιπλώσεις η Μόσχα επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με την Αθήνα, μετά την αποκάλυψη για τη δράση των δύο διπλωματών της, οι οποίοι φέρονται να λειτουργούσαν χρηματίζοντας κρατικούς λειτουργούς και ιερωμένους προκειμένου να ενδυναμώσουν τα συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας με την πΓΔΜ και συνεπανόλουθα να κρατήσουν το κρατίδιο στην καρδιά των Δυτικών Βαλκανίων στη σφαίρα επιρροής της συμμαχίας της Ρωσίας με την Τουρκία

    ΑπάντησηΔιαγραφή