«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

«Βαρύς χειμώνας» προβλέπεται στην Μακεδονία για την κυβέρνηση - Τι έλεγε το πανό στη Τούμπα για τις φωτιές

γράφει ο Γεράσιμος Χουντάλας




Μία πρώτη γεύση του τι θα έχει να αντιμετωπίσει στην Βόρειο Ελλάδα η κυβέρνηση, έδωσαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς στο γήπεδο της Τούμπας με αντίπαλο την ομάδα της Βασιλείας από την Ελβετία.

Σε ένα συγκλονιστικό σύνθημα σε πανό έστειλε μηνύματα για το ποιος ευθύνεται για την καταστροφή στην Ραφήνα και τις φωτιές που έπληξαν την Αττική και την εκατόμβη θυμάτων.

Συγκεκριμένα, μπροστά από την θύρα 5-6 ανέβηκε πανό με μήνυμα: «Σκοτώσατε τον κόσμο στη Ραφήνα - Πουλήσατε την Μακεδονία για το χρήμα»!

Ενώ μπροστά από την θύρα 4 υπάρχει συλλυπητήριο μήνυμα στις οικογένειες των θυμάτων «Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων - 23/7/2018».



Προβλέπεται εξαιρετικά θερμός χειμώνας για την κυβέρνηση στην Μακεδονία και όχι μόνο...

πηγή
 

3 σχόλια:

  1. ΕΥΓΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΟΛΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΑΣ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΟΛΩΝ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι ο καιρος ολα τα νεα παιδια των ομαδων που πλακωνονται στο ξυλο, να ενωθουν κατω απο την Ελληνικη σημαια. Και ηδη γινεται αυτο! Απο αυτα τα παιδια θα ερθει η απελευθερωση της Ελλαδος. Ουτε απο πολιτικους, ουτε απο δημοσιογραφους, ουτε απο δικαστικους, ουτε απο εκκλησια, ουτε αστυνομια, ουτε στρατο, ουτε απο κανεναν θεσμο που εχει ταμπελιτσα πιστοποιημενη απο την Μασωνια. Θα ερθει απο την ψυχη των αδικημενων Ελληνων, η φωνη τους και οι ενεργειες τους ειναι η φωνη και η ενεργεια του Θεου. Αυτα τα παιδια κινουν την χειρα και ακολουθει η Αθηνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιοι ειναι λεβεντες;αυτοι που βανδαλισαν το γκραφιτι του Γκαλη και δε σεβαστηκαν τη νεκρη πρωτη συζυγο του και εγραψαν ειρωνικα Τζενη ζεις;Ελεος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή