«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

EΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΠΑΡΤΕ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...







10 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ12 Ιουλίου, 2018 07:35

    ΠΑΛΙΟΣ ΚΝΙΤΗΣ ΧΤΥΠΑΓΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΑΓΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ.ΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΓΝΟΣ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ.ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΜΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ.ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΟΣΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΜΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ;ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΒΟΥΣ;ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ,ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΦΑΣΜΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΚΑΚΙ.ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ.ΚΩΣΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018
    ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ;;;
    Οι Τούρκοι εκμεταλλεύονται τον μύθο του Ηρακλή για τουριστικούς σκοπούς!!
    Ο Ιάσονας, οι Αργοναύτες και οι Αμαζόνες πρωταγωνιστούν σε δρώμενα σε νησίδα!! ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ...ΚΑΙ ΒΑΛΕ...!!!

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

    Οι Τούρκοι εκμεταλλεύονται τον μύθο του Ηρακλή για τουριστικούς σκοπούς!!
    Ο Ιάσονας, οι Αργοναύτες και οι Αμαζόνες πρωταγωνιστούν σε δρώμενα σε νησίδα .Οι Τούρκοι εκμεταλλεύονται τον μύθο του Ηρακλή για τουριστικούς σκοπούς Σε νησίδα έξω από την Κερασούντα και για τουριστικούς σκοπούς, οι Τούρκοι χρησιμοποιούν το μύθο των Αμαζόνων, του Ιάσωνα, του Ηρακλή και των Αργοναυτών. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Hurriyet, το τουριστικό γραφείο με το ταιριαστό όνομα «Χρυσόμαλλο Δέρας» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σκεφτείτε πως το μέρος ελκύει 27.000 επισκέπτες κάθε χρόνο». Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν θεάματα με τον Ηρακλή και τις Αμαζόνες, ενώ μετά από σχετικό αίτημα γίνεται και μια φανταστική μάχη ανάμεσα στους Αργοναύτες από την Ελλάδα και Σκύθες από την Κεντρική Ασία. Τονίζοντας πως το νησί βρίσκεται πάνω στον αρχαίο εμπορικό δρόμο μεταξύ Ελλάδας και Γεωργίας, είναι το μέρος μύθων, αναφέρει ο Χακάν Αντανίρ που οργανώνει τα δρώμενα. «Γύρω στο 800 π.Χ. Έλληνες ναύτες που λέγονταν Αργοναύτες και ο καπετάνιος του Ιάσονα σταμάτησαν στο νησί στο πλαίσιο του ταξιδιού τους στη Γεωργία για εμπόριο χρυσού. Η ιστορία δεν ξεχάστηκε από τότε», πρόσθεσε, μιλώντας στο πρακτορείο Ανατολή. «Η στιγμή της συνάντησης των Σκυθών Τούρκων με τους Αργοναύτες παρατίθεται. Βέβαια οι δύο λαοί γνωρίζονταν μεταξύ τους και μετά άρχισαν να ψάχνουν για το χρυσόμαλλο δέρας μαζί και να τρώνε μαζί. Έτσι το Χρυσόμαλλο Δέρας ανοίγει τον δρόμο ώστε οι λαοί της περιοχής να ζήσουν με φιλία», είπε ακόμα.
    Απο το volcanotimes...με αγαπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανηγυρίζει ο Ζάεφ για την αναγνώριση της «Μακεδονίας» από το ΝΑΤΟ: Στήνει… πάρτυ σε 15 πόλεις των Σκοπίων (Video)

    Μετά τη συμφωνία των Πρεσπών για την εκχώρηση του ιστορικού ονόματος της Μακεδονίας, βρήκε νέο λόγο για να γιορτάζει σε πανηγυρικούς τόνους ο Ζόραν Ζάεφ. Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός στήνει γιορτή σε 15 πόλεις της πΓΔΜ για την πρόσκληση ένταξης στο ΝΑΤΟ.
    Με ανάρτησή του στο twitter, ο Σκοπιανός πρωθυπουργός αναφέρει πως μέλος της οικογένειας της Συμμαχίας γίνεται η «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Το πάρτι του Ζόραν Ζάεφ θα στηθεί σε 15 πόλεις το Σάββατο.

    Зоран Заев‏Επαληθευμένος λογαριασμός @Zoran_Zaev 5 ώρ.πριν από 5 ώρες
    Одлуката на земјите членки на #НАТО да ја поканат нашата земја значи дека Република #Македонија станува дел од семејство. #АРМ добиваа доверба да бидат дел во сериозни безбедносни предизвици. Така, растат капацитетите на АРМ, но и на цивилните структури. http://vlada.mk/node/15171

    Σημειώνεται ότι στο βίντεο ο Ζόραν Ζάεφ απευθύνεται στους πολίτες της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» και τους λέει ότι «από σήμερα η «Μακεδονία» πηγαίνει μόνο μποροστά και έχουμε άλλη μια μεγάλη επιτυχία. Συγχαρητήρια στη «Μακεδονία»».

    Προσερχόμενος στην αίθουσα όπου διεξάγεται -για δεύτερη ημέρα- η Σύνοδος της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ κάλεσε τους πολίτες της χώρας του να δώσουν το «παρών» στους εορτασμούς:
    «Η Μακεδονία από σήμερα πηγαίνει μόνο μπροστά και οι πολίτες της έκαναν το big bang. Το ΝΑΤΟ αποφάσισε να προσκαλέσει τη Μακεδονία να γίνει η 30ή χώρα-μέλος της. Λάβαμε πρόσκληση για να γίνουμε σύμμαχοι των πιο ισχυρών χωρών στον κόσμο. Πετύχαμε τους κοινούς στόχους μας, τα κοινά όνειρα και τις ελπίδες μας», είπε αρχικά ο κ. Ζάεφ.
    Και πρόσθεσε: «Ας συνεχίσουμε έτσι στην επόμενη μεγάλη απόφασή μας, όταν θα πούμε όλοι «ναι» (σ.σ.: εννοεί το δημοψήφισμα του φθινοπώρου για τη συμφωνία των Πρεσπών) στο μέλλον μας και στο μέλλον της Μακεδονίας.
    Σας προσκαλώ το Σάββατο 14 Ιουλίου για να γιορτάσουμε όλοι μαζί, με μακεδονική μουσική, σε πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα. Η κυβέρνηση οργανώνει εορτασμούς σε 15 πόλεις, στους οποίους θα πούμε μπράβο στη χώρα μας που πηγαίνει μπροστά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟ…ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ!!!
    ΔΙΕΘΝΗ. - 12 Ιούλ 2018 - 13:00

    Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

    Με ένα πολύ εκτενές ρεπορτάζ η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία τουρκική εφημερίδα, Hürriyet, παρουσιάζει με εγκωμιαστικό προσκυνηματικό τρόπο το Άγιο Όρος, Aynaroz στα τουρκικά, αναφέροντας το ιστορικό της δημιουργίας του εδώ και 2000 χρόνια όπως τονίζει και το πολύ εντυπωσιακό στοιχείο, ότι είναι μια περιοχή μοναδική στον κόσμο όπου απαγορεύεται η πρόσβαση στις γυναίκες.

    Σίγουρα προκαλεί μεγάλη εντύπωση η παρουσίαση του Αγίου Όρους από μια μεγάλη τουρκική εφημερίδα στην σημερινή συγκυρία που οι ελληνοτουρκικές σχέσεις βρίσκονται σε πολύ χαμηλό σημείο, ενώ συνεχίζεται η παράνομη κράτηση των δυο Ελλήνων αξιωματικών στις φυλακές της Αδριανούπολης.

    Εντύπωση προκαλεί επίσης και ίσως είναι σημαντικό και θα πρέπει να το επισημάνουμε, ότι η παρουσίαση του Αγίου Όρους γίνεται ακριβώς την μέρα της επετείου μνήμης της κοιμήσεως ενός από τους μεγαλύτερους συγχρόνους Αγίους του, του Οσίου Παϊσίου!
    ----
    Την κυβερνηση την εχει ενοχλησει η γεωπολιτισμικη διεισδυση του Πουτιν στο Αγ.Ορος, η ανακαινιση μονων και μοναστηριων,και η περαιτερω αναβαθμιση της περιοχης με ρωσικη οικονομικη βοηθεια...αυτο "τζουζι" μερικους στην κυβερνηση, δεν πειραζει ομως...ξυδακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ - Γυναίκα συμβούλου του Τσίπρα είναι Τουρκάλα εργαζόμενη στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών και είναι το Νο3 της Τουρκικής Πρεσβείας στην Αθήνα;
    Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
    Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής
    της “Ελλήνων Πολιτείας” - αρθρογράφος
    egerssi@otenet.gr
    www.egerssi.gr
    Γνωρίζουμε ότι η κοινοβουλευτική “πλειοψηφία” των δυο κομμάτων – του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ – που συγκυβερνούν την Πατρίδα, είναι οριακή, αποτελούμενη από 152 βουλευτές!
    Πόσοι όμως έχουμε σκεφτεί, ότι αυτή η κυβέρνηση έχει 152 βουλευτές εκ των οποίων οι 3 είναι Μουσουλμάνοι που αυτοαποκαλούνται Τούρκοι;

    Και βεβαίως ομιλώ για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη μας:
    Του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ της Ξάνθης και των Μουσταφά-Μουσταφά και Αϊχάν Καρά Γιουσούφ της Ροδόπης!
    Οι οποίοι μετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις που οργανώνουν Σωματεία και Οργανισμοί στη Θράκη μας και που φέρουν – παρανόμως – τούρκικη ονομασία! Όπως, η “Τούρκική Ένωση Ξάνθης” ή η “Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης” κ.α.
    Όταν αυτά τα Σωματεία και Οργανισμοί δεν έχουν τη νομιμοποίηση των δικαστικών ελληνικών αρχών και εν τούτοις όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις επιτρέπουν την παράνομη λειτουργία τους! Όταν κατηγορούνται ευθέως πως έχουν υπόγειες διαδρομές με τους ακροδεξιούς της Τουρκίας, καθώς και με την τρομοκρατική οργάνωση των “γκρίζων λύκων”!
    Αντιλαμβανόμεθα λοιπόν όλοι, πως εάν τους κάνει ένα νεύμα ο “Σουλτάνος της Άγκυρας” Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αυτοί μπορούν να ρίξουν τη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;
    Άρα, είναι αυτή η κυβέρνηση ελεγχόμενη από τον Ερντογάν;
    Αλλά, αν υπάρχει κάποιος κακόπιστος ώστε να αποδεχτεί αυτή την κατηγορία – εξακρίβωση, ας διαβάσει παρακάτω τα πειστήρια του εθνικού εγκλήματος που συντελείται στις ημέρες μας, στη Θράκη μας!
    Γυναίκα συμβούλου του Τσίπρα είναι Τουρκάλα εργαζόμενη στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών και είναι το Νο3 της Τουρκικής Πρεσβείας στην Αθήνα;

    Διαβάζουμε στο πολύ ενημερωτικό και πατριωτικό σάιτ “Ας μιλήσουμε επιτέλους” ένα κείμενο του Γεωργίου Μιχαήλ…
    «Μετά τα Σκόπια και την Αλβανία η κυβέρνηση “προγραμματίζει” εξελίξεις και στην Θράκη; Εξελίξεις χωρίς προηγούμενο που δίνουν εικόνα κυβερνητικής διαχείρισης τύπου Σκοπίων!
    Η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου ξέρει να αιφνιδιάζει, αλλά μόνο δυσάρεστα…
    Το απόγευμα της Δευτέρας, στις 4 μμ πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Παιδείας η προγραμματισμένη συνάντηση του υπουργού Παιδείας κ. Γαβρόγλου με τον Μουφτή Ξάνθης. Η συνάντηση αυτή έγινε μετά από πρόσκληση του υπουργού Παιδείας προς το νόμιμο Μουφτή Ξάνθης και μετά από προηγούμενη ακύρωσή της, ενώ είχε δημιουργήσει σειρά έντονων προβληματισμών σε όσους παρακολουθούν το “πολιτικό έργο” της κυβέρνησης στην Θράκη.
    Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου, ο γνωστός σύμβουλος επί εξωτερικών θεμάτων του πρωθυπουργού κ. Καλπαδάκης (παντρεμένος με τουρκάλα που εργάζεται στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών και είναι η νο3 της Τουρκικής Πρεσβείας στην Αθήνα), ενώ ο νόμιμος μουφτής Ξάνθης κ. Σινίκογλου συνοδευόταν από το νομικό σύμβουλο της Μουφτείας Ξάνθης κ. Δούδο. Αξίζει να τονίσουμε πως από τη συνάντηση αυτή απουσίαζε ο καθ’ ύλην αρμόδιος γ,γ, του υπουργείου Παιδείας κ. Καλαντζής. Στη συνάντηση αυτή, ο κ. Γαβρόγλου ζήτησε από το νόμιμο Μουφτή Ξάνθης να διευκολύνει το θέμα των Μουφτειών με κατάθεση παραίτησής του. Η απάντηση του κ. Σινίκογλου ήταν ηχηρότατα αρνητική, προς έκπληξη των κ.κ. Γαβρόγλου και Καλπαδάκη, οι οποίοι γνωρίζουν πως απαιτείται πλέον αλλαγή του Προεδρικού Διατάγματος για να απομακρύνουν τον κ. Σινίκογλου από τη θέση στην οποία τον τοποθέτησε η Ελληνική Πολιτεία.
    Και μια τέτοια αλλαγή θα προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων εντός και εκτός Ελλάδας, εξαιτίας τόσο της εν ψυχρώ παρέμβασης σε θέματα θρησκείας των μουσουλμάνων της Θράκης, όσο κι επειδή μια τέτοια εξέλιξη θα δημιουργήσει εσωτερικές πολιτικές αναταράξεις, εξαιτίας και του χειρισμού της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Σκοπίων αλλά και της Αλβανίας με την επιστροφή περιουσιών σε Τσάμηδες αλλά και της εγκατάλειψης της Βορείου Ηπείρου…»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαλύουν την άμυνα της χώρας – Έγγραφο-σοκ: Κόβουν 28 εκατ. ευρώ από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας
    ΕΘΝΙΚΑ. ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. - 13 Ιούλ 2018 - 7:52



    Περικοπές σε εξοπλιστικές δαπάνες και έξοδα κίνησης

    Τα διαλύουν όλα οι ολετήρες του Μ. Μαξίμου. Ξεπουλούν την Μακεδονία, παγώνουν τις σχέσεις με την Μόσχα και τώρα έρχεται άλλο ένα χτύπημα κατά των ΕΔ.

    Πρόταση με περικοπές 28 εκατομμυρίων ευρώ από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας κατέθεσε απόψε στο Eurogroup ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, προκειμένου να συμφωνήσουν οι «θεσμοί» στην παράταση κατά έξι μήνες του χαμηλού ΦΠΑ στα νησιά. Οι Βρυξέλλες – και κυρίως το Βερολίνο – θα μελετήσουν την

    πρόταση αυτή κωδικό προς κωδικό και εφόσον την εγκρίνουν τότε μέχρι τις αρχές Αυγούστου θα ξεπαγώσουν τη δόση των 15 δις ευρώ προς τη χώρα μας μέχρι τις αρχές του Αυγούστου. Η πρόταση αυτή περιλαμβάνει περικοπές-σοκ στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αφού μειώνει από τις δαπάνες για την υγειονομική περίθαλψη των εργαζομένων μέχρι την προμήθεια φαρμάκων!
    Ο Αλέξης Τσίπρας, βέβαια, όταν είχε ανακοινώσει με υπερηφάνεια την αναστολή του μέτρου της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά, δεν είχε πει λέξη για τα ισοδύναμα μέτρα που θα έπρεπε να βρει για να την εφαρμόσει…

    Το έγγραφο με την πρόταση Τσακαλώτου – Καμμένου αποκάλυψε ο Τζιμ Μπρούνστεν, ανταποκριτής των Financial Times στις Βρυξέλλες. Το έγγραφο αναλύει πόσα χρήματα θα εξοικονομηθούν από έξι διαφορετικούς κωδικούς του προϋπολογισμού του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με το άθροισμα της περικοπής δαπανών να φτάνει τα 28 εκατ. ευρώ, όσα θα κέρδισε θεωρητικά το κράτος από την αύξηση του ΦΠΑ στα έξι νησιά του ανατολικού Αιγαίου, που αναστέλλεται για ένα εξάμηνο.

    Το έγγραφο, που κατατέθηκε στη συνεδρίαση του Eurogroup, σημειώνει ειδικότερα τα εξής:

    «Το Υπουργείο Άμυνας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών, δεσμεύεται στις ακόλουθες αλλαγές στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Άμυνας του 2018, οδηγώντας στην εξοικονόμηση πιστώσεων κατά 28 εκατομμύρια ευρώ. Οι συγκεκριμένοι κωδικοί του προϋπολογισμού που επηρεάζονται παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα. Οι αλλαγές που αποτυπώνονται στον πίνακα θα γίνουν μέσα από την έκδοση

    Υπουργικής Απόφασης από τον Υπουργό Οικονομικών:

    Δαπάνες για ΝΑΤΟ: Από 25.4 στα 20.4 εκατομμύρια ευρώ

    Αμοιβή για συντήρηση αεροσκαφών και άλλου εξοπλισμού: Από 17.3 στα 13.3 εκατομμύρια ευρώ

    Υγειονομική περίθαλψη εργαζομένων με δημόσια ασφάλιση: Από 42.3 στα 37.3 εκατομμύρια ευρώ

    Προμήθεια φαρμακευτικού υλικού: Από 21.9 στα 19.9 εκατομμύρια ευρώ

    Πληρωμές για δαπάνες ταξιδιών του προσωπικού: Από 39.6 στα 37.6 εκατομμύρια ευρώ

    Υποχρεώσεις από άλλα προγράμματα εξοπλισμών των ενόπλων δυνάμεων: Από 454 στα 444 εκατομμύρια ευρώ».
    Δείτε το έγγραφο.
    πηγη : parapolitika.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΟΜΒΑ!!! Οι ΗΠΑ ‘ΠΡΟΔΩΣΑΝ’ την ΕΛΛΑΔΑ…
    13/07/2018 - ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ -
    ☆☆☆☆
    Οι οργανώσεις της Ελληνικής Ομογένειας, των Αρμενίων και των Χριστιανών (Defense of Christians -IDC), αντέδρασαν με έντονο τρόπο στην απόφαση του Λευκού Οίκου να ζητήσει από τη Γερουσία να αφαιρέσει κείμενο νόμου, που θέτει περιορισμούς στον προϋπολογισμό του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, για την πώληση των μαχητικών F-35 στην Τουρκία.
    Η είδηση προκάλεσε οργή και, σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα γερουσιαστών αναμένεται να αντιδράσει στην προσπάθεια της αμερικανικής κυβέρνησης να «καλοπιάσει» τον ισλαμιστή πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν. Ο επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού στο Λευκό Οίκου, Μικ Μαλβέινι, έστειλε επιστολές στον πρόεδρο της επιτροπής Επιτροπής Διάθεσης των Κονδυλίων της Γερουσίας, Ρίτσαρντ Σέλμπι, τον επικεφαλής της μειοψηφίας Πάτρικ Λίχι και τον επικεφαλής της πλειοψηφίας στη Γερουσία Λίντσεϊ Γκράχαμ.
    Ο κ. Μαλβέινι αναφέρει τα εξής για την Τουρκία: «Η κυβέρνηση αντιτίθεται στο παράρτημα 7046 (δ) (3) του νομοσχεδίου το οποίο περιορίζει τη χρήση πόρων για τη μεταφορά αεροσκαφών F-35 στην Τουρκία. Η Τουρκία είναι σημαντική σύμμαχος στο ΝΑΤΟ και συμπεριλαμβάνεται στους διεθνείς συμμετέχοντες στο πρόγραμμα F-35 από το 2002. Η κυβέρνηση συμμερίζεται τις ανησυχίες του Κογκρέσου σχετικά με τις πρόσφατες τουρκικές ενέργειες, αλλά αντιτίθεται στο λεκτικό που περιορίζει προληπτικά την δυνατότητά της να εργαστεί μαζί με την Τουρκία για να αντιμετωπίσει αυτές τις ανησυχίες».

    Στην ανακοίνωσή τους, η Αρμενική Εθνική Επιτροπή Αμερικής, η οργάνωση «Defense of Christians (IDC)» και το Συμβούλιο Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας (HALC) εκφράζουν την έντονη απογοήτευσή τους για την ξαφνική αντίθεση του Λευκού Οίκου στους περιορισμούς που επέβαλε το Κογκρέσο στην πώληση των μαχητικών αεροσκαφών F-35 στην Τουρκία.
    «Η αντίθεση του Προέδρου Τραμπ στη δικομματική συναίνεση σχετικά με τους περιορισμούς που έχουν τεθεί βάση της κοινής λογικής στην απερίσκεπτη μεταφορά αεροσκαφών F-35 στην Τουρκία, περιορίζει δραματικά τους αμερικανικούς μοχλούς πίεσης, υπονομεύοντας την ικανότητά μας να διασφαλίσουμε είτε την απελευθέρωση του πάστορα Άντριου Μπράνσον από την Τουρκία είτε να εμποδίσουμε την Τουρκία να αγοράσει ρωσικούς αντιαεροπορικούς πυραύλους S- 400» αναφέρει η κοινή ανακοίνωση των τριών οργανώσεων.

    «Δυστυχώς, λαμβάνοντας αυτή την κοντόφθαλμη στάση, ο Πρόεδρος Τραμπ δείχνει αδυναμία, υπονομεύοντας σοβαρά τη διαπραγματευτική θέση της Αμερικής έναντι της Τουρκίας του Ερντογάν» υποστηρίζεται στην ανακοίνωση στην οποία η τρεις οργανώσεις τονίζουν: «Ενθαρρύνουμε τους ηγέτες του Κογκρέσου να προχωρήσουν γρήγορα στη θέσπιση κανονιστικών περιορισμών για τα F-35 και άλλες πωλήσεις / μεταφορές προηγμένων οπλικών συστημάτων και γενικότερα, να αναλάβουν μια πολύ καθυστερημένη πολιτική επανεξέταση των σχέσεων των ΗΠΑ με το αυξανόμενα εχθρικό τουρκικό καθεστώς».

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018
    ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΛΗΝΕΣ...!!! Στην Δράμα Κήρυξαν Ανεπιθύμητους του Προδότες Πολιτικούς...!!! Ακυρώνουν εκδηλώσεις και θα φορούν ΜΑΥΡΑ Περιβραχιόνια και Μαντήλια...!!! ΠΕΡΗΦΑΝΗ απόφαση Συλλόγων για την Μακεδονία...!!!
    🇬🇷 🇬🇷 🇬🇷 🇬🇷
    Διαδώστε αυτη την ανακοίνωση. Διαδώστε να φτάσει ΠΑΝΤΟΥ το υπερήφανο Μακεδονικό Μήνυμα και να βρεί κι άλλους μιμητές. Να μην μπορούν ΠΟΥΘΕΝΑ να πατήσουν το πόδι τους αυτοί οι πουλημένοι που παρέδωσαν το Ιερό Όνομα της Μακεδονίας μας!

    Ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροχωριου Δράμας «ΠΑΝΑΓΊΑ ΣΟΥΜΕΛΆ», ως φορέας πολιτισμού, παράδοσης, ηθών και εθίμων, που το καταστατικό του επιτάσσει τη διασφάλιση, διατήρηση και την διάδοση στις νέες γενιές της ιστορικής αληθείας και της Ελληνικής παράδοσης. Αντιδρώντας στην προδοτική συμφωνία-υπογραφή του πρωθυπουργού και του υπουργού των Εξωτερικών με το κράτος των Σκοπίων. Αναγνωρίζοντας ότι η χρονική στιγμή που διανύουμε σαν Έθνος και χώρα δεν αποτελεί στιγμή για χώρους και πανηγύρια, αλλά μας επιτάσσει να σταθούμε στο ύψος της ύπαρξης και του ρόλου μας.


    Το Δ.Σ . Αποφασίζει ομόφωνα και ανακοινώνει ότι:

    Μέχρις ότου αποσυρθεί η συμφωνία των Πρεσπών, που υπογράφηκε μεταξύ δυο ατόμων, του Έλληνα πρωθυπουργού και του υπουργού των εξωτερικών με το κράτος των Σκοπίων:

    Παύει μέχρι νεωτέρας και σημαντικών εξελίξεων κάθε εμφάνιση του συλλόγου μας σε εκδηλώσεις πανηγυριού και χορών διασκέδασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ :
    " ΠΡΟΣΟΧΗ..!!! ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΤΑΙ
    ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΥΛΙΚΑ"...!!!
    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΧΩΡΑ ΠΡΟΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ: ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ,ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
    ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΣΤΟ
    ΜΝΗΜΑ...ΣΕ ΠΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ...ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΜΕΣ'ΤΟ ΧΩΜΑ ΘΑ ΧΩΘΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΘΑ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απο την εφημεριδα Ηurriyet μαθαινουμε οτι ερχεται στην ελλαδα μεγαλος αριθμος τουρκων πρακτορων της ΜΙΤ...
    Σε ειδικη-απορρητη αποστολη κατα των συμφεροντων της ελλαδος που αφορουν ευαισθητες υπηρεσιες και δημοσιους φορεις.
    σχολιο : να υποθεσουμε σαμποταζ ας πουμε στο ελληνικο νερο?? η σε αλλη υπηρεσια? να γινουν δολιοφθορες,
    λεηλασιες,πλιατσικο,κλπ
    να οδηγησουν τα λαθροπιθηκια σε εξεγερση κατα της ελλαδος κλπ
    ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΜΦΙΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ.ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??? ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή