«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Στο Ελλάντα όλα έρχονταν αργά "εξαπανέκαθεν". Ο αμερικάνικος πιθηκισμός, το Instagram κ.ά. πολλά.. Έτσι έγινε και με τον Κομμουνισμό τύπου ΕΣΣΔ. Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως... Από εδώ και στο εξής το ιστολόγιο μας (κι ο Τέρης Χρυσός να κυβερνήσει τη χώρα) θα ονομάζει το σύστημα διακυβέρνησης της Ελλάδος..ως ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. Γκε γκε;;...




Μάλιστα λέμε να το γιορτάσουμε με μερικά τραγουδάκια..
 Enjoy... 

IMAGINOS - Δεξιά και Αριστερά (METAL ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΑΣΜΑ)



 






άντε πάρτε κι έναν εξορκισμό...


όλα τα βίντεο είναι από εδώ και εδώ

25 σχόλια:

  1. Φίλε Κώστα το κλειδί για την επικράτηση της Ελλάδας είναι το γνωστό τρίπτυχο πατρίδα οικογένεια θρησκεία. Το βήμα της καταστροφής όμως είναι το άλλο τρίπτυχο των ορίων. Πόντιος Κομμουνιστης και χριστιανός. Πάντως ο ΙΜΑΤΖΙΝΟΣ Πάντα ζωγραφίζει τώρα όμως υποκλίνομαι. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΙΜΑΤΖΙΝΟΣ εντω μεταξύ το παράτησε τελείως το μπλογκ, εδώ κι ένα χρόνο. Πήρε χαμπάρι ότι η οικογενειοκρατία μιχαλολιακου, πιονι του συστηματος, βολεμενη στους μισθούς, θα το διάλυε σιγά σιγά το μαγαζί, όπως έχει ξεκινήσει εδώ κι ένα μήνα με φόρα. Πού να έβλεπε δηλαδή, όσο είχε το μπλογκ, και τους εναγκαλισμούς με τους πακιστανούς μέσα στην πρεσβεία τους...

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Κώστα -Ταύρος,

      Παρακολουθώ το ιστολόγιο σου και σε συγχαίρω για την μάχη που δίνεις και εσυ..όμως αν μου επιτρέπεις μια -δυο παρατηρήσεις..

      'Οποτε σου δίνεται η ευκαιρία επιτίθεσαι στην ΧΑ και στον Μιχαλολιάκο..
      Πρώτα να ξεκαθαρίσω ότι ούτε μέλος της ΧΑ είμαι ούτε γνωρίζω τον Μιχαλολιάκο..
      Όμως παρατηρώ ότι η πολεμική εναντίον του Μιχαλολιάκου, απο εσένα αλλά και απο τους υπολοίπους, συνίσταται και εξαντλείται:
      α) στην "οικογενειοκρατία" και
      β)στους μισθούς που εισπράττουν..

      1.-- Όταν την ΧΑ την κυνηγούσαν (και συνεχίζουν να την κυνηγούν) όλοι οι κρατικοί μισθοφόροι,ντόπιοι και αλλοδαποί, όταν το κράτος-παρακράτος δολοφονούσε δύο νέα παιδιά, όταν ο παναθηναικάκιας τους έχωνε 2 χρόνια στην φυλακή έκαστο, και εκεί που είχε φθάσει 20% οι .."γενναίοι" τα έκαναν επάνω τους και λάκισαν..τότε λοιπόν γινόντουσαν εκλογές και με δυσκολία συγκροτούσαν ψηφοδέλτια...επειδή λοιπόν έθετε υποψηφιότητα η οικογένεια του (γιατί όλοι εμείς οι υπόλοιποι είχαμε χεστεί) αυτό το χρεώνουμε ..ως αρνητικό;;;

      Γνωρίζεις κάποιον που εκδήλωσε την επιθυμία να κατέβει ως υποψήφιος και ο ..Μιχαλολιάκος του αρνήθηκε;;;
      Αν ναι να βγεί και να μιλήσει..

      όχι βέβαια ..η άγονη κριτική είναι εύκολη..

      2.-- o Μιχαλολιάκος "τρώει" και "πίνει" τους ..μισθούς...Γνωρίζεις ότι οι κλέφτες και απατεώνες του "δημοκρατικού τόξου" εδώ και 4 χρόνια έχει κόψει αντισυνταγματικά την κρατική επιχόρήγηση..με αποτέλεσμα η ΧΑ να κινείται αποκλειστικά και μόνον με τους μισθούς των βουλευτών και ευρωβουλευτών της (και με το ΣΔΟΕ να έχει σκάψει ακόμα και τα σπίτια τους)
      Αντί λοιπόν να συγχαρούμε την ΧΑ που είναι το μοναδικό κόμμα στην Ιστορία που
      --ΔΕΝ κοστίζει ούτε σεντσ στον Ελληνικό Λαό και
      -- ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΗ οργάνωση και οικονομική διαχείριση
      -- έχει λάβει σε 4 εκλογικές αναμετρήσεις μέρος δίχως να μας επιβαρύνει κλπ.κλπ.

      Την στιγμή που ΟΛΑ τα υπόλοιπα προδοτικά ανθελληνικά κόμματα έχουν ληστέψει δισεκατομμύρια και τα έχουν μετατρέψει σε βίλλες και οφ-σορ εταιρείες (κάτι που συνεχίζεται μέχρι σήμερα)

      Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου..και πράγματι είναι υποχρέωση όλων μας να ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ όσων μας ζητάνε την ψήφο μας...ΑΛΛΑ με στοιχεία και όχι γιατί δεν ..τους συμπαθούμε..
      Τα κριτήρια μας πρέπει να είναι
      ΕΚΛΕΨΕ;;;
      ΠΡΟΔΟΣΕ;;
      ΔΙΟΡΙΣΕ στο ΔΗΜΟΣΙΟ;;
      ΠΡΟΔΩΣΕ την Ελλάδα;;
      κλπ.

      όχι γιατί ..δεν μας αρέσει η ..φάτσα τους..πρέπει να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε έτσι..

      Φιλικά

      Διαγραφή
    3. Γιάννης Λαγός: Μπακογιάννη και κόμματα συγχαίρουν τους δολοφόνους των Ισαάκ-Σολωμού ΒΙΝΤΕΟ

      https://youtu.be/u8EyeEbzYRc

      Διαγραφή
    4. @ Ανώνυμον 10 Ιουλίου, 2018 22:35

      Στην ΧΑ εκτιμώ πολύ το ήθος και την φιλοπατρία των απλών μελών.
      Η ευθύνη του κόμματος (ο ρόλος του) για την πολιτική κατάσταση, την πολιτειακή αυτή ανωμαλία που βιώνουμε, είναι μεγάλη επίσης αλλά επιτηδευμένα αδιόρατη, λανθάνουσα.
      Δεν θέλω να αναλύσω μακροσκελώς, αλλά οι επεμβάσεις της ΧΑ σε εκδηλώσεις πατριωτισμού που λαμβάνουν χώρα από τον ακομμάτιστο πατριωτικό κόσμο, ήταν καταστροφικές ώστε να στιγματιστούν στο σύνολό τους οι εκδηλώσεις αυτές ως ακροδεξιές, φασιστικές. Κι αναρωτιέμαι αν ο κόσμος θα έπρεπε, μόλις τους βλέπει να πλησιάζουν, να τους διώχνει από δίπλα του γιατί θα πάει χαμένη η προσπάθειά του.
      Από την άλλη, δεν είναι μόνο αυτά τα δύο στοιχεία που με ενοχλούν, άσε που το δεύτερο δεν το εννοούσα ως Κώστας. Γνωρίζω τα θετικά του κόμματος ως προς τον οικονομικό παράγοντα. Δηλ. όλα αυτά που παραθέσατε. Μέλη του κόμματος που παραιτήθηκαν χρησιμοποίησαν επίσης ως εξήγηση την ενόχλησή τους για την οικογενειοκρατία.

      Δηλαδή..ανέφερα αυτά τα δύο για να αποφύγω άλλα.
      Αυτά τα δύο ποσώς απασχολούν εμένα. Άλλους ενοχλούν.

      Μην μου ζητήσετε να αναφερθώ στα "άλλα", γιατί ποτέ δεν θα το κάνω μέσα από αυτό το μπλογκ. Και ποτέ δεν θα το κάνω στο ίντερνετ γενικά, και κάτω από την ταυτότητα ΚΩΣΤΑΣ_ΤΑΥΡΟΣ. Άσε που άπτονται προσωπικών δεδομένων, γι αυτό και αποκλείεται οποιαδήποτε δημοσιοποίηση οποιασδήποτε πληροφορίας, ώστε αυτό να καθιστά εφικτό το να συνεχίσει να διατηρείται η ασφάλεια αμφοτέρων των πλευρών.

      Επίσης, φυσικά και καλά θα κάνει ο κόσμος να ψηφίσει, όταν έρθει η ώρα, την ΧΑ, παρά οποιοδήποτε άλλο κόμμα του μπουρδέλου που λέγεται Βουλή. Και δεν νομίζω ότι θα είχα πρόβλημα να την δω μια φορά κυβέρνηση ή συγκυβερνόντα. Βέβαια, ο Μιχαλολιάκος θα φροντίσει και πάλι..να μην την δούμε ούτε σαν αντιπολίτευση.

      Τί να σου κάνει ο άνθρωπος...Τέτοιες εντολές έχει.

      Διαγραφή
  2. "Πόντιος Κομμουνιστης και χριστιανός"
    Tί εννοείς εδώ; Σε ποιον αναφέρεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΜΑΤΖΙΝΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ.ΜΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΑΝ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΥΝΗΓΗΘΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΌ ΕΤΣΙ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΡΡΊΠΤΕΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΤΣΙ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.ΑΡΑ ΣΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΦΙΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ...

      Διαγραφή

  3. - Η Μάχη του Πόρτλαντ: Εθνικιστές ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ Αναρχικούς! (ΔΕΙΤΕ ΤΟ)

    -> https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=MkcZV6xIFT4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο αν μαζευτούμε τρια-τέσσερα εκατομύρια στο Σύνταγμα και τους ρίξουμε, μόνο τότε ακυρώνουμε τα πάντα δηλ ολα τα κακουργήματα και τις προδοσίες που έκαναν.
    Τα αδέλφια μας που αυτοκτόνησαν λόγω της φτιαχτης οικονομικής κρίσης περιμένουν δικαίωση.
    Τα παιδιά μας που έφυγαν λόγω του φτιαχτού χρέους που μας φόρτωσαν πρέπει να γυρίσουν πίσω.
    Η Ελλάδα μας η χώρα μας περιμένει λευτεριά.
    Αντε λοιπόν Ελληνες. Ας το οργανώσει κάποιος ή κάποιοι.
    Ηλθε η ώρα. Δεν αντέχεται άλλο η κατάσταση. Οχι εκλογές. Οχι αλλαγή Συντάγματος. Οχι δημοψηφίσματα πρίν αναλάβουν ΕΛΛΗΝΕΣ την σωτηρία της πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γράψε στην αναζήτηση του ιστολογίου τη φράση "Τιποτα δεν τελείωσε. Να πώς θα ρίξουμε την κυβέρνηση σε μια νυχτα".

      Είναι δική μας ανάρτηση, γραμμένη κυρίως για να διαβαστεί από τον ανώτερο κλήρο. Σίγουρα την διάβασαν κάποια παπαδαρια εκ των μητροπολιτών. Όσο είδες εσύ, άλλο τόσο κι εγώ είδα ανταπόκριση.

      Γι αυτό θα επαναλαβω: Αίμα φυγειν αδύνατον. Κι όταν έρθει η κατάλληλη ώρα που θα επιλέξει ο Θεός για να πάρουμε την πατρίδα μας από τα χέρια των διεθνών σατανιστων.

      Διαγραφή
  5. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

    Άπειρα συγχαρητήρια.
    Μόνο έτσι θα πάει ο κάθε κατεργάρης (με τα πολλά ονόματα και την μία αριστερή πολιτική , οι πολυπληθέστατοι χαμαιλέοντες τύπου , δεν ήξερα δεν πίστευα πως θα κάνει ο κομμουνιστής τσίπας αυτά που κάνει ) στον πάγκο του.
    Μόνο έτσι θα ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι.
    Μόνο έτσι υπάρχει περίπτωση να ελευθερωθεί η Ελληνοχριστιανική Ελλάδα μας.

    Το γιατί , με αυτόν τον απλούστατο τρόπο της πραγματικής ονοματοδοσίας της κυβερνητικής πολιτικής θα σωνόμασταν , το έχουμε αναλύσει πολλάκις , αλλά κατά πως φαίνεται
    ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!!!

    Και ξέρετε γιατί δεν αρέσει;
    Διότι ουσιαστικά αυτό που θέλουν από μία κυβέρνηση , είναι αριστερή πολιτική που θα κάνει και μερικά δεξιά πραγματάκια!!!
    Δηλαδή λύσεις μεσοβέζικες, κυρίως πασοκικές δεκαετίας 80, που όλα ήταν καλά επειδή μοίραζε λεφτά. Τα άλλα ...δεν τα έβλεπαν ! Όλα τα άλλα που έκανε και διέλυε το Ελληνοχριστιανικό έθνος μας , αργά και σταθερά με την μέθοδο του σαλαμιού , καλά έκανε και τα έκανε. Έπρεπε να αποχουντοποιηθεί να “προοδεύσει η οπισθοδρομική Ελλάς”!

    Σε όλους αυτούς τους πατριώτες το ΕΑΜ ΕΛΑΣ , ο κομμουνισμός , είναι μέσα στην καρδιά τους και στην ψυχή τους και απλά έκαναν μερικά λάθη οι ιθύνοντες ζαχριάδηδες βαφειάδηδες κόκκαληδες σημίτιδες παπανδρέηδες υιοί κι θυγατέρες...!
    Ο κομμουνισμός για αυτούς είναι καλός. Ο Λένιν και κυρίως ο Στάλιν ήταν ο κακός. Εάν ήταν άλλος...
    Ιδίως εάν ήταν , η βρεθούν στην θέση των τυράννων κομουνιστών αυτοί οι ίδιοι (οι πατριώτες αριστεροί) τότε το καθεστώς δεν θα είναι κομμουνιστική δικτατορία αλλά κομμουνιστική δημοκρατία!
    Διότι αυτοί είναι ...οι καλοί κομουνιστές!!!
    Διότι δεν νοείται – μόνο για αυτούς τους ελάχιστους πλέον και την θολοκουλτουριάρικη καθηγητο παρέα τους – κομμουνισμός και δικτατορία.
    Ο κομμουνισμός , στο συντηρούμενο από κρατικούς πόρους κεφάλι τους , συνεπάγεται μόνο δημοκρατία!
    Πιθανόν να ακούσουμε πως τα πρώην κομμουνιστικά καθεστώτα του Λένιν Τροτσκι Στάλιν Μαό Πολο Ποτ..., δεν ήταν αριστερά κομμουνιστικά ΑΛΛΑ
    Δεξιά φασιτικά ναζιστικά!
    Ολα να τα περιμένουμε απο ανθρώπους που ονομάζουν “αριστερά”, φασιστερά ναζιστές την κομμουνιστική κυβέρνηση της Ελλάδος!

    Δημοκρατικά λοιπόν μας την έφεραν την κομμουνιστική κυβέρνηση όλοι αυτοί οι ...ανέφταιγο!
    Οι οποίοι όμως απολαμβάνουν τα τεράστια προνόμια που τους απέφερε ...το λάθος τους!
    Ιδίως κάτι μετανοούντα βολευτάκια της ευροβολής γλεζηδες σακαραφες και λοιποί πολιτκοί! Κάτι τραγουδησταρλαδες που έγιναν πάμπλουτοι με τα κομμουνσιτκά τραγούδια τους. Κάτι ηθοποιοί που δεν θα τους έβλεπε ο κόσμος ακόμα και εαν τον πλήρωαν οχι να τους πληρώνει για να δείχνουν τον ...
    Ας μην γράψω τί να δείχνουν. Το υβρεολόγιο είναι ιδίωμα των αριστερο λαζοπουλαίων!

    Πέρα από τους πατριώτες φανεροαριστερούς,
    ποιο πολιτικό κόμμα πιστεύεται πως θα αντιδρούσε πάραυτα σε αυτόν τον ορισμό σας;

    Ποιο πολιτικό κόμμα πιστεύεται πως με το που θα φώναζαν οι πολίτες σε συγκέντρωση του, κάτω ο κομμουνισμός , θα διέταζε τους πολίτες να σωπάσουν;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα!
      Γιατί αυτό θα συνεπαγετο σύλληψη και φυλάκιση όλων για εσχάτη προδοσία, εφόσον συμμετείχαν σε τέτοια κυβέρνηση.

      Αυτούς λοιπον όλους που βλέπετε -καθώς κ τις άλλες κατηγορίες εθνομηδενιστων αριστερών που ειπατε- δεν θα τους χαρίσουμε την λύτρωση με κρεμάλες και τυφεκισμους όπως το ζεύγος Τσαουσέσκου, αλλά...

      -δήμευση όλων των περιουσιακών τους στοιχείων, σε βάθος 3 γενιές πίσω και 3 γενιές μπροστά (κανένα μέλλον και για τους απογόνους τους δηλαδη)

      -Ισοβεια κάθειρξη

      -για να βγάζουν το φαΐ τους, καταναγκαστικά έργα σε νταμάρια, ξεσκατισμα υπονόμων, ορυχεία.

      Διαγραφή
    2. Αντί "3 γενεές" ήθελα να γράψω "3 γενεων", αλλά τα κινητά τηλέφωνα κάνουν τα δικά τους.

      Διαγραφή
    3. Θα ακουστώ σκληρή αλλά δεν είμαι είμαι απλά Ελληνίδα, στην Αρχαία Ελλάδα είτε σκοτώνανε τους προδότες ΑΛΛΑ και τα παιδιά τους για να μη εκδικηθούν όταν μεγαλώσουν - και εμείς οι Ελληνες ξέρουμε πολύ καλά τα παιδιά προδοτών τι μας έχουν κάνει π.χ. Καραμανλήδες, Παπαντρέοι, Μητσοτάκηδες, Κοτζιάδες, Μπενιζέλοι κλπ - είτε τους εξορίζανε δια παντός οικογενειακώς.
      Οταν λέμε καθαρίζουμε την Ελλάδα τι εννοούμε αγαπητέ Κώστα κρατάμε τη βρώμα εδώ μέσα με τον όποιο τρόπο; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Στο πύρ το εξώτερον είτε στο εξώτερον σκέτον, αρκετά με επιείκειες, αφ'υψηλού αντιμετωπίσεις κλπ - ΟΡΑ ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ - τελειώσαμε εμείς οι Ελληνες δια παντός με όλους αυτούς και τον εμετικό συρφετό τους. ΟΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.
      Αλίμονο αν κρατήσουμε εδώ μέσα όλα αυτά τα σαπρόφυτα - όρα Φιλονόη - που δεν είναι και Ελληνες τελικά.
      ΔΠ

      Διαγραφή
    4. Νόμιζα ότι ήμουν σαφής, αλλά προφανώς όχι..
      Μα αυτοί..αυτό είναι που επιθυμούν περισσότερο. Να τους εκτελέσουμε.
      Η τιμωρία που διαλέγω εγώ (και ο Μπουγάς αν θυμάσαι..) είναι ό,τι σκληρότερο γι αυτούς. Είναι μία εν ζωή ΚΟΛΑΣΗ!
      Πού την είδες την επιείκεια λοιπόν..

      Επίσης είπα: "Σε βάθος 3 γενεών μπροστά..τελειώνουμε και το μέλλον των απογόνων τους".
      Επομένως δεν θα ξαναφυτρώσει νέο κεφάλι στην λερναία ύδρα. Δεν θα δοθεί η δυνατότητα, με διαφόρους τρόπους που θα τους μελετήσουμε, να ξαναπολλαπλασιαστούν κάποιοι "εναπομείναντες άτλαντες"..

      Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  6. Παραξενες και ξαφνικες παραλυσιες συμβαινουν σε ολο τον κοσμο ΤΩΡΑ...
    Συμβαινουν και στα βαλκανια καθως ΚΑΙ
    στην Β.ΕΛΛΑΔΑ σε διαφορες πολεις.
    ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΑΡΑΛΥΤΟΣ...
    Η εξηγηση νομιζω ειναι απλη.
    ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΙΝΗΤΙΚΟΥ ΝΕΥΡΟΥ.
    Συντομα θα ακουστουν κρουσματα και στην Αττικη, εκτος απο "ανεγκεφαλους", μας "θελουν" και ΠΑΡΑΛΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ τρομακτικό!
      Αληθεύει η είδηση; Πού το διαβάσατε;

      Διαγραφή
    2. Το διαβασα στο κορφιατικο,για την περιπτωση των βαλκανιων και της ελλαδας ομως δεν αναφερει τιποτα, αυτο το διαβασα σε ξενο blog.

      Διαγραφή
    3. Ψάχνοντας στο google για paralysis weapons κοίτα τι βρήκα.

      https://www.wired.com/2007/02/new-roboweapon-/

      https://www.thetimes.co.uk/article/gchq-british-cyberweapons-could-paralyse-hostile-states-zbcm3mdbt

      https://www.wired.com/2012/06/socom-scaleable/

      https://m.youtube.com/watch?v=bYmyqtBRudQ

      Γιώργος

      Διαγραφή
    4. Διόρθωση, το δεύτερο και το τέταρτο θέλουν σβήσιμο, είναι άσχετα. Συγνώμη.

      Γιώργος

      Διαγραφή
    5. Ακτίνες, παλμοί, νανορομποτική, συμμετοχή ντρόουνς, κυβερνο-όπλα.
      Ευχαριστούμε Γιώργο!
      Στο βίντεο του "Κορφιάτικο" (http://corfiatiko.blogspot.com/2018/07/jason_9.html#more) υπαινίσσονται ηχοβολισμούς, sonic attacks, πρακτικές τελετών-δαιμονισμούς, και μιλάει χύμα για θανάτους κυρίως, εκτός από τις παραλύσεις.

      Κατά την γνώμη μου, πρέπει να υπάρχουν και στελέχη ιών κατασκευασμένα για παραλύσεις του ανθρώπινου οργανισμού.

      Διαγραφή
  7. ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παναγιώτη,

      μετά τον χαιρετισμό σου δεν κατάλαβα ότι περίμενες απάντηση. Κι εξάλλου δεν διαφωνώ σε κάτι από όσα εξέθεσες. Τους είδαμε και τους μαϊμού Πόντιους..Τους προέδρους που ήταν στην πλατεία της Θεσσαλονίκης εννοώ, την ημέρα που παραλίγο να τις μαζέψει ο Μπουτάρης.
      Έβγαλαν την ουρά τους απέξω εκθέτωντας τους παριστάμενους αυθεντικούς Πόντιους της συγκέντρωσης, ως ακροδεξιούς. Είπαν "καταδικάζουμε" δηλαδή. Ντροπή τους!
      Ντροπή βέβαια..εάν ήσαν αυθεντικοί Πόντιοι, αλλά μάλλον για κρυφοπρακτόρια τους κόβω ή εξελληνισμένους (καλύτερα: εκποντιασμένους) χαζαροεβραίους.

      Τα φανατισμένα (πρακτόρια δηλαδή) κομμούνια, όπως και οι "περιούσιοι", να ξέρεις.. δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να υποδυθούν οποιαδήποτε εθνικότητα και οποιαδήποτε θρησκεία, γιατί δεν τους εμποδίζει κανένας ηθικός φραγμός.

      Την καλησπέρα μου!

      Διαγραφή
    2. ΑΠΛΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ.ΚΑΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ....

      Διαγραφή