«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΑΦΓΑΝΟΥΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΙΝΔΟΥΣ, ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ, ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΙΑΝΟΥΣ, ΙΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΑΒΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ..!!

Σημείωση Διόδοτου: Ήρθε στο ημέηλ μας, τρομακτική φωτοτυπία εγκυκλίου, εξακριβωμένης γνησιότητος...





Ο αναγνώστης που μάς έστειλε το έγγραφο, φωτογράφισε δύο σελίδες, ενώ τού δινόταν η άδεια μόνο να το δει εφόσον το απαίτησε.

Ναι, καλά καταλάβατε.. είναι έγγραφο-εγκύκλιος διανεμηθέν προς ενημέρωση υπαλλήλων του Δήμου Αθηναίων, οι οποίοι υπάλληλοι θα υποδεχτούν κάποια στιγμή τους νέους τους "συναδέλφους" 8μηνης σύμβασης. Κι όταν ακούτε για σύμβαση περιορισμένου χρόνου στους δήμους, να είστε σίγουροι, και ειδικά λόγω του ότι δεν πρόκειται για Έλληνες, ότι θα εξελιχτεί σε σύμβαση αορίστου χρόνου και στο τέλος σε μονιμότητα.



Λογικά και εκ πρώτης όψεως οι διορισμοί αυτοί αφορούν όλους.. και Έλληνες. Εσείς γνωρίζετε πολλούς Έλληνες να μιλούν αραβικά και δη διαλέκτους* ;...
Οπότε όλες αυτές οι εθνικότητες που αναγράφονται στον τίτλο, και ειδικά άτομα των εθνικοτήτων αυτών που διαμένουν περισσότερο από 3 χρόνια στην Ελλάδα και γνωρίζουν ήδη αρκετά καλά να μιλούν ελληνικά, τον έχουν στο τσεπάκι τον διορισμό.

ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΖΕΚΤ, τα "και καλά"   συνχρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, ..ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΟΥΛΗ...


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ, 3/8/2018

( * Για "Φαρσί" εδώ και για  "Ούρντου" εδώ )

14 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ03 Αυγούστου, 2018 12:19

    Γιατί μας φαίνεται παράξενο;είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που πολεμάει την Σιών και το Ισλάμ αιώνες τώρα.δείτε το σχέδιο του Ιμπραήμ και του Μουσταφαμπεη για τους Έλληνες και θα καταλάβετε.Κώστα μήπως θες να έρθεις Αιγάλεω να δεις τι γίνεται με ξενους και που τους τοποθετούν;άλωση αυτοί με έργα,κατάρες εμείς με λόγια.Δείτε το κράτος πως λειτουργεί με τον κλέφτη στα Χανιά. ΥΓ.έκανες το e-mail;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τί λες φίλε μου; ποιά Σιών πολεμάμε; δες πόσα είναι τα εβραικά κτίρια μες την Θεσσαλονίκη; η Ελλάδα έπεσε από μέσα, ήταν ένα σχέδιο που εξελίχτηκε αργά και μεθοδικά, εφ όσον οι Ελληνες απομακρύνθηκαν από τον Θεό και τον εγκατέλειψαν, ήτν αναμενόμενα όλα όσα βιώνουμε, τώρα είναι το τέλος, θα πει κάποιος ΄΄πιστεύω στον Θεό΄΄ αλήθεια;; μια βόλτα στους ναούς, ένα απέραντο γηροκομείο, πού είναι οι Ελληνες κι οι Ελληνίδες των 20, 30, 40, 50, χρονών; έξω διακοπές νησιά καφέ μπάνια ή σπίτι να αποβλακώνονται με την σκουπιδοτηλεόραση, η πατρίδα αλώθηκε τώρα θα διαπιστώσουν όλοι ότι πριν ψηφίσεις ελέγχεις , είναι χριστιανός; είναι πατριώτης; είναι τίμιος άνθρωπος; είναι ηθικός; δεν θα φτάναμε εδώ που φτάσαμε, τώρα μέσα απ την σκλαβιά και τον βούρδουλα και τον εξευτελισμό γιατί εξευτελισμός είναι να τρέχεις να πάρεις μπουρμπουάρ για την περιουσία σου που κάηκε και τους γείτονες που έφυγαν με τέτοιο θάνατο, η αξιοπρέπεια επιτάσσει μαζικές μηνύσεις , εδώ λοιπόν που φτάσαμε γκείμ όβερ είδατε να διαμαρτύρεται κανείς για όσους έρχονται εδώ και 3 χρόνια; έχουν ξεχάσει ότι ήμασταν 400 χρόνια σκλαβιά και βούρδουλα στο ισλάμ έχουν ξεχάσει την σφαγή των συγγενών αδελφών φίλων απο ισλαμιστές ζούμε την εποχή μετά την νέα άλωση!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε 15:40,
      ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ τα λες!
      Ένας Θεός ξέρει αν έχουμε ακόμα δυνατότητες επιβίωσης, με αυτή την πενιχρή μας αλλαγή που έχει συντελεστεί μέχρι στιγμής (κι ας την πούμε στο περίπου "μετάνοια"). Αυτήν δηλαδή που περιγράψατε, ότι οι περισσότεροι έχουν πια μπει στην πρόθεση να ελέγξουν αν "είναι χριστιανός; είναι πατριώτης; είναι τίμιος άνθρωπος; είναι ηθικός;".

      Οψόμεθα.

      Διαγραφή
  2. Ωραία!!!
    Με μιά απλή δήλωση του Ν1599 να πάω να δηλώσω ότι ξέρω φαρσί, ουρντού και το κακό συναπάντημα, έτσι κι αλλιώς κανείς δεν θα μπορεί να διαπιστώσει τι μιλάω...
    Θα με προσλάβουν ή όχι, επειδή έχω έντονη "ασπρίλα";
    Μέχρι πότε είναι ο αιτήσεις; Προλαβαίνω να μαυρίσω στον ήλιο, μέχρι τότε;
    Α.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λουφαρεις...γιατι στον ηλιο εσυ κι οχι να παρεις ενα ξυλο να μαυρισεις αυτους ?

      Διαγραφή
  3. Ανωνυμε 15:40 δεν χρειαζονται μαζικες μηνυσεις πια. Δεν ζουμε σε δημοκρατια. Χρειαζονται μαζικες εκτελεσεις των προδοτων. Δεν ιδρωνει το αυτακι τους ουτε με μηνυσεις προς το εκαστοτε "σεβαστο" Μασωνικο δικαστηριο, ουτε με ειρηνικα συλλαλητηρια για την Μακεδονια, ουτε θα τα βρουν απ' τον Θεο. Δραση απο τους Ελληνες χρειαζεται. Απο ολους μας βαζω και τον εαυτο μου μεσα. Καποια στιγμη θα αναγκαστουμε οταν δεν θα παει αλλο, να φωναξουμε ξανα, Ελευθερια η Θανατος. Τερμα οι δημοκρατιες του κωλου. Δραση και αποφαση για κακοπεραση και μαυρη ζωη. Το λεει και το τραγουδι των κλεφτων και αρματωλων του 1821. "Μαυρη ζωη που κανουμε εμεις οι μαυροι κλεφτες"... Η θα ζησουμε μιας ωρας ελευθερη ζωη η σαραντα χρονια σκλαβια και φυλακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι είναι και δεν παει άλλο. Τελος χρονου. Μας πηρανε τη χωρα τσαμπα. Μας πηρανε την Ιστορια . Τωρα μας καινε και ζωντανούς; Όχι δεν παει άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΖΗΤΩ ΤΟ 1821' ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ.

      Διαγραφή
    2. Ειναι ισως αναγκαιο , λογω γενικης αφασιας των πολλων , να μπει ο τρομος σε καθε σπιτι .Δυστυχως. Αναγκαζεται ο Θεος να το κανει.Δεν του αφησαμε αλλη επιλογη.Τοτε θα πεταχτουν ολοι πανω.Η κυρια αιτια ολων των κακων ειναι ο φιλοτομαρισμος των Ελληνων.Παγκοσμιο ρεκορ.Για το τομαρι του κλεβει..αδικει τον διπλα..ψηφιζει..κοροιδευει..ορφανωνεται σε συντεχνιες σπειρες που αρπαζουν απο αλλες..γραφει την πατριδα για την παρτη..την ιστορια..ολα.Για το τομαρι του .Γιαυτο δεν αλλαζει .Πως να αλλαξει ?? Το τομαρι του να αλλαξει ??Δεν γινεται.Οσο βρησκει σανο χωρις κινδυνο ζωης ..δεν κανει βημα.Ομως λογω φιλοτομαρισμου εξωφρενικου ..αν κινδυνεψει το ..τομαρι του..θα γινει πυραυλος.Μια ζωη την εχει.Πανω απ ολα.Πρεπει αρα..αναγκαστικα ..ο Θεος..να απειλησει το ιδιο το τομαρι...εως τρελας. Τι αλλο να κανει στο Οσκαρ φιλοτομαρισμου ?? Οτι περναμε τωρα ειναι ..τριχες.Εχει σασπενς η συνεχεια.Καθε σπιτι τρομος μεχρι να πουμε ..." ρε φιλε αυτα δεν ειναι πια ..αστεια.!! Θα ..πεθανω !!" Ολα τα βρακια ..μουσκεμα...Τοτε ο Θεος ..θα πει .." αντε βρε γαιδαρε κεραμιδε...μας τα επρηξες με το ..βρομωτομαρο σου !!" Εσυ το διαλλεξες....Οποτε εχει δρομο το θεμα ακομη...Αμα απο φοβο ..κατουρησεις τον Αμαζονιο ολο..μετα θα στρωσεις..διοτι το τομαρι δεν θαχει αλλα υγρα για χρονια...Αρα συνεχιζουμε μεχρι τον Αμαζονιο...

      Διαγραφή
    3. Έξυπνη παρατήρηση Δημήτρη. Και αληθινή.

      Διαγραφή
  5. Ο ΓΥΑΧΙΑ ΠΑΛΛΑΒΙΤΣΙΝΙ,ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚΟΛΙΟ.ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΗΔΗ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ.ΟΙ ΓΥΙΟΙ ΤΟΥ ΖΒΑΡΤΖ ΓΚΕΟΡΓΚΙ ΕΧΟΥΝ ΣΙΩΠΗΛΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΈΡΓΟ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.Ο ΜΟΡΟΕΛΟ ΠΑΛΛΑΒΙΤΣΙΝΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ 3ου ΠΠ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΎΤΙΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ!!!

    ΟΙ ΠΑΧΛΕΒΙ/ΠΑΛΛΑΒΙΤΣΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΚΥΡΟΥ/ΔΑΡΕΙΟΥ/ΞΕΡΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΕΚΔΙΚΗΤΈΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ.ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΑΝΕΙΠΩΤΟ ΩΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΑ.
    Η ΜΑΡΙΑ ΠΑΛΛΑΒΙΤΣΙΝΙ ΔΑΝΕΙΖΕ ΤΗΝ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΤΗΝ Α'.
    ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ.ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΘΗΣΑΥΡΌ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ....
    ΠΙΣΤΟΙ ΤΩΝ ΑΧΑΙΜΕΝΙΔΩΝ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΚΙ ΑΥΤΟΊ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΟΙ ΦΑΡΣΙ ΟΜΙΛΟΥΝΤΕΣ ΧΑΛΔΑΙΟΙ ΜΑΓΟΙ ΠΑΛΛΑΒΙΤΣΙΝΙ...ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΓΆΛΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΎ ΜΕ ΤΣΊΠΡΑ ΔΟΥΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΊΡΙΟ ΤΟΥΣ...

    ΤΩΡΑ...
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΟΙΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΛΑΒΙΤΣΙΝΙ;
    ΝΑΙ.ΕΧΟΥΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ+ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΆ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΑΝ ΝΑ ΚΥΡΙΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΙ Η ΑΛΛΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΝΕΡΓΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ.Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ....

    ΔΕΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΠΟΓΌΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΑΝ....ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΜΑΓΟΙ.ΕΜΕΙΝΕ....Η ΜΑΓΙΆ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

    Η ΜΑΓΙΆ ΤΩΝ ΗΜΙΘΕΩΝ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΜΟΥ.

    ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΒΡΙΝ.ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΕΝΟΣ "ΦΟΙΝΙΚΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. > ΤΙΠΟΤΕ Δ Ε Ν ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ .. ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ , ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΥΝ ..

    Μ Η Ν ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ , ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ - ΕΛΛΑΔΑ & ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ..
    > ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΥΥ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ..ΛΙΓΗ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ , ΜΟΝΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.