«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Αττικά Νέα: "Αυτούς που νομίζουμε για Έλληνες απλά είναι ένας καμουφλαρισμένος στρατός κατοχής ο οποίος δεν διαθέτει τανκς, κανόνια, αεροπλάνα και λοιπά εργαλεία, αλλά ένα κοι-κυν-κιναιδο-βούλιο που παράγει "νόμους" κατοχής και υποτέλειας".





Δεν φταίνε αυτοί... ΟΒΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ και ως εκ τούτου, εχθροί του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.


ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ,  ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.... ΑΠΑΝΤΕΣ.

ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.


Καλλιόπη Σουφλή








Ο κ. Hudtson κάνει και αυτός ένα βασικό και μεγάλο "λάθος". 


Νομίζει ότι οι πολιτικοί που κυβερνούν την Ελλάδα ειδικά τα τελευταία 45 χρόνια ειναι Έλληνες. 


Βέβαια το ίδιο λάθος κάνει και η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού που νομίζει ότι έχει να κάνει με Έλληνες!! 

Ο Τζέφρυ-Μινέϊκο-Τσιντεμπάουμ-Παπανδρέου τι σχέση έχει με Έλληνα;;; 

Ο Μπεν Χιραμ;; 

Ο Τούρκογλου;; 

Τα πολιτικά ζόμπι του ΚΚΕ;;; 

Ο Chipra;;; 

Ο Μπενί-Ζελον-Μητσοτάκης;;; 

Ο Καρλ Παπούλιας;;; 

Ο Καρά-Τζαφέρ;;; 

Οι Καραμάν-Αλήδες;;;; 


Όλοι τους είναι μέλη της ίδιας ανθελληνικής-μισελληνικής συμμορίας που έχει καθίσει στον σβέρκο του Ελληνικού Λαού με το προσωπείο του "δημοκρατικού κοινοβουλευτισμού" και τον ξεπουλάει στους προαιώνιους εχθρούς του 

Για σκεφτείτε λίγο...

 Ποιός γνήσιος και αληθινός Ελληνας πολιτικός...
 


1. θα καταργούσε την Γλώσσα του. Μια Γλώσσα που δημιουργήθηκε και εξελίχθηκε σ΄ αυτόν εδώ τον τόπο εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια και γονιμοποίησε όλες τις γλώσσες του πλανήτη.
 

2. θα απεμπολούσε την χιλιοδοξασμένη και με ποταμούς αιμάτων γραμμένη Ιστορία του, ούτε θα καθύβριζε τους προγόνους του.

 3. Ποιός γνήσιος και αληθινός Έλληνας πολιτικός θα ανεχόταν ανευ αντιδράσεως την καθημερινή παραβίαση των συνόρων του και της εθνικής του αξιοπρέπειας.
 

4. θα δεχόταν η χώρα του να γίνη ξέφραγο αμπέλι στον κάθε είδους βάρβαρο.
 

5. θα δεχόταν να πεθαίνει η Ελληνική Νεολαία απο ναρκωτικά.
 

6. θα αρνιόταν την στράτευση για την υπεράσπιση της Πατρίδος..
 
7. θα έκλεβε το δημόσιο χρήμα η θα πλούτιζε εις βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων.

8. θα δεχόταν αβλεπί την υποτέλεια στα «χθεσινά αγριογούρουνα» όπως αποκαλούσε ο αείμνηστος Περικλής Γιαννόπουλος τους προγόνους της σημερινής Ε.Ε., του ΝΑΤΟ και όλων αυτών των διεθνών καφενείων.
 

9. θα ανεχόταν η και θα επιδοτούσε τον θάνατο 400.000 Ελλήνων πριν καν γεννηθούν.

 
10. θα ανεχόταν να καλοπερνάει μέσα στην χλίδα που του έχει εξασφαλίσει ο «κυρίαρχος» Λαός και να τον δουλεύει κι’ από πάνω με συντάξεις όχι απλά πείνας αλλά που προσβάλλουν την ανθρώπινη υπόσταση.
 

11. θα ανεχόταν να καίγονται απο μερικούς αληταράδες τα Σύμβολά της.
 

12. θα ζητούσε απο τους άλλους να κάνουν η να εφαρμόσουν κάτι που δεν κάνει ο ίδιος.

13. θα καταδεχόταν να δέχεται και να υποστηρίζει ότι το 45% του 300, είναι 180 μόνο και μόνο για να’χει την νομή της εξουσίας.
 

14. θα έθετε τον ευτό του και το «κόμμα» του πάνω απο την Πατρίδα και το Έθνος του.
 

15. θα καταδεχόταν αν δεν ήταν πραγματικά άξιος να καταλάβει δημόσιες θέσεις και αξιώματα μόνο και μόνο επειδή το όνομά του δημιουργεί (κακώς βέβαια) κληρονομικό δικαίωμα, αλλά θα είχε γνώμωνα τον ακρογωνιαίο λίθο της Ελληνικής Φιλοσοφίας, το προαιώνιο πατρογονικό ρητό «Γνώθι σ’ εαυτόν».
 

16. θα καταδεχόταν η Πατρίδα του που γέννησε τις παναθρώπινες αξίες να έχει καταντήσει «πατσαβούρα» και ζήτουλας της παγκόσμιας σκηνής και αυτός/αυτή να «καμαρώνει» σαν γύφτικο σκερπάνι, «δηλώνωντας» μάλιστα ανερυθρίαστα πως «αν δεν υπήρχαν τα μνημόνια, έπρεπε να τα εφεύρουμε». 
( Και άπειρα άλλα παραδείγματα που χρειάζονται τόμοι επί τόμων για να γραφούν) 




Η απάντηση στα ανωτέρω είναι απλή. 

ΟΥΔΕΙΣ! 

Οι πραγματικοί Έλληνες από την αρχή της Ιστορίας απέδειξαν ότι προτιμούσαν τον θάνατο από την σκλαβιά. 



Άρα αυτούς που νομίζουμε για Έλληνες απλά είναι ένας καμουφλαρισμένος στρατός κατοχής ο οποίος δεν διαθέτει τανκς, κανόνια, αεροπλάνα και λοιπά εργαλεία, αλλά ένα κοι-κυν-κιναιδο-βούλιο που παράγει "νόμους" κατοχής και υποτέλειας.


Η λύση;;;; 


Μα την δίνει ο εθνικός μας ποιητής Ανδρέας Κάλβος:

«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγόν δουλείας ας έχουσιν. Θέλει Αρετήν και Τόλμην η Ελευθερία» 


ΕΚ



Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "ΣΕ 3:21ΜΟΝΟΝ ΛΕΠΤΑ, ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑ...": 


πηγή

6 σχόλια:

  1. Συμβαίνει τωρα στην Παναγια Σουμελα στο Βουτζα. Ολα τα τοξικά απόβλητα τα πετούν τα φορτηγά στο Καμμένο δάσος ! Μας είπαν πως το υπουργείο τους ειπε! Δηλ το υπουργείο έδωσε άδεια να γίνει το Καμμένο δάσος που είχε αναδασωθεί πριν λίγα χρονια χωματερή ! Ενημερώσαμε τον αξιωματικό στην Α εισοδο ! Παρακαλώ κοινοποιήστε άμεσα! Παμε για καινούργιο έγκλημα!

    Το διαβάσαμε από το: Συμβαίνει τώρα στην Παναγια Σουμελα στο Βουτζα. Ολα τα τοξικά απόβλητα τα πετούν τα φορτηγά στο Καμένο δάσος ! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/08/blog-post_4521.html#ixzz5PPREJeDf
    δπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνέβη πριν μέρες, το έχω αναρτήσει και το κατήγγειλα στην Ασφάλεια Μαραθώνα και επιλήφθηκαν αμέσως.

      Διαγραφή
  2. Κωστή μου, σ' ευχαριστώ για την αναδημοσίευση. Ξέρεις, πιστεύω πως τα σχόλια κάποιων σχολιαστών, έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί εκφράζουν μια μερίδα συμπατριωτών μας, που είναι αφυπνισμένοι. Ίσως αυτοί να είναι και η τελευταία μας ελπίδα να σωθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας ευχηθούμε απλά...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ!
      Εντωμεταξύ οι μάχες των δρόμων πλησιάζουν...

      Διαγραφή
  3. Γεια σου Κώστα. Δυστηχώς το θέμα δεν είναι πόσοι είναι οι αφυπνισμένοι,(ουτέ λεωφορείο δεν γεμιζούν)και εδώ συζητάμε τον βαθμό αφυπνισής τους. Άλλα ποσοι είναι οι συγχρονοί γενίτσαροι.

    Αυτοί είναι η μαστίγα της Ελλάδας, ολοί αυτοί μεγαλωμένοι και γαλουχημένοι μέσα σε βρωμοκόμματα, στις ποδίτσες, σε ομάδες , κλίκες κτλ. Αποτελούν το φυτόριο των προδωτών και υποψήφιων πρακτόρων.

    Αυτούς τους λύκους με παραλλάγη προβάτου πρέπει να προσέχουμε και όταν έρθει η ώρα να τους αποδώσουμε συμφώνα με τις πραξείς τους. Αυτοί είναι η πληγή του έθνους μας.

    Αλλά ποιος είναι πραγματικά ο αφυπνισμένος; Αυτός που είναι βολεμένος σε μια καρέκλα; αυτός που πιστευεί σε ιερατεία; Αυτός που ελπίζει σε γιαχβικούς σωτήρες; ή ο αλλός που περιμένει την οργή του Δια να πλήξει τους εχθρούς του ελληνισμού;

    Δυστηχώς αυτήν την καταραμένη νοοτροπία, την φυτευούν στον καθενάν από έμας από μικρό,που τον βάζουν στα διάφορα ιδρύμτα αποχαύνωσης και αποβλάκωσης. Ας μην πάρω φόρα.

    Ουστ όλοι τους από την Ελλάδα.

    Υγ.Είμαστε λίγοι αλλά είμαστε εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή