«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Τα οργκ ξεψαρώνουν κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Μετά το οξύ που πετάνε σε περαστικά αμάξια στο κέντρο της Αθήνας, έκλεισαν σήμερα την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, επιτιθέμενοι και σε οδηγούς. (βίντεο)

 

 

Τη Δευτέρα το μεσημέρι περίπου 100 πρόσφυγες εισήλθαν στον αυτοκινητόδρομο της Εθνικής Οδού και μπλόκαραν, για περισσότερες από τρεις ώρες, την κυκλοφορία από το 39ο χιλιόμετρο στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας - Ουρές χιλιομέτρων ακόμα και μετά τα διόδια Αφιδνών - Στιγμές τρόμου καταγγέλλουν ότι έζησαν διερχόμενοι οδηγοί.

 

 

Μετανάστες από το Κέντρο Φιλοξενίας της Μαλακάσας διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες κράτησής τους, μπαίνοντας στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας και διακόπτοντας την κυκλοφορία, κάνοντας κατάληψη στο οδόστρωμα.

Η κυκλοφορία διακόπηκε τόσο στην εθνική οδό όσο και στον παράδρομο, καθώς περίπου 100 άτομα έκαναν κατάληψη στο οδόστρωμα, προκαλώντας κομφούζιο, διαρκείας πάνω από τριών ωρών.Όπως μάλιστα καταγγέλλουν οδηγοί που πέρασαν από το σημείο και βρέθηκαν εγκλωβισμένοι εκεί, κάποιοι από τους μετανάστες κρατούσαν ξύλα και έκαναν επίθεση στα αυτοκίνητα,  προκαλώντας τρόμο και δρώντας ουσιαστικά ανεξέλεγκτοι, καθώς από την Αστυνομία έλεγαν ότι δεν είχαν οδηγίες για το τι να κάνουν!

Τα αυτοκίνητα είχαν ακινητοποιηθεί για περισσότερες από τρεις ώρες και η ουρά είχε ξεπεράσει τα διόδια των Αφιδνών.


πηγή

 

Διαβάστε επίσης:

Έλληνες ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ - Αυτό θα πει αχαριστία.. κυνήγησαν Έλληνες οδηγούς..

 

11 σχόλια:

  1. Είχαμε μία συζήτηση για τα λαθρόσκατα χθες Κώστα...Μην την ξεχάσεις.Τις επί μέρους λεπτομέρειες μάλλον θα τις θυμηθούμε συντομώτερα απ' όσο νομίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "συντομώτερα"... δεν λες τίποτα!
      Δες και την νεότερη ανάρτηση με τον αστυνομικό που τον έχωσε μέσα 3 μέρες ο πακιστανός..

      Διαγραφή
  2. "100 λαθροβρωμιάρηδες που εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα κάνουν ότι θέλουν χιλιάδες χεσμένους Έλληνες (πρόβατα). 100 γύφτοι το ίδιο! Η ατομικότητα των Ελλήνων εκεί μας οδηγεί στην δειλία. Χάθηκε η ενότητα των Ελλήνων.
    Αν περιμένετε να σας σώσουν τα Μ.Α.Τ. τότε είσαστε άξιοι της μοίρας σας για πάντα δούλοι." Φταίνε οι λαθροτέτοιοι ή οι Ελληνες που ακόμα περιμένουν να σωθούν χρησιμοποιώντας νόμιμα και ειρηνικά μέσα φωνάζοντας την αστυνομία και το στρατό; και δεν έχουν αρχίσει καν να οργανώνονται και να αναλάβουν πλέον την φύλαξη όχι της πατρίδας μας - πολλά ζητάω - ΑΛΛΑ των παιδιών τους και της οικογένειας τους; ΕΛΕΟΣ πιά.δπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα είπες όλα ρε φίλε 2232...ΔΕΙΛΙΑ και ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ!!!Το χαρακτηριστικό του γραικυλοπίθηκα...

      Διαγραφή
  3. Τα νεύρα μας 4ης άντρες των ματ και ένας αστυνομικός για να τους αποθησουν Κώστα ενώ τον έλληνα τον Βαράνε αλύπητα ντροπή και αίσχος Δεν είχαν εντολές λέει και παίζουν με της ζωές μας η προστασία του έλληνα φορολογούμενου πολίτη δεν υφίστατο πλέον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βάλε κάτι επικ για ευ-στρατιώτη τον αδελφό βαλαντης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα του βάλουμε, ναι. Γιατί πρέπει να έχει πέσει λίγο ψυχολογικά... οι τελευταίες αναρτήσεις ήταν όλες δυσάρεστες. Αλλά όσο χορεύει ο εξαποδώ στη χώρα... περίμενες να ακούσεις τίποτα ευχάριστο;..

      Διαγραφή
    2. http://esxatianasxesi.blogspot.com/2018/08/blog-post_642.html

      Διαγραφή
  5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ28 Αυγούστου, 2018 13:48

    Οι σεριφηδες αστυνομικοι δεν κανουν τιποτα,γιατι ειναι απασχολημενοι να ταραζουν τους Ελληνες στο ξυλο και στις κλησεις.Ειμαστε η μονη χωρα στον κοσμο που οι βρωμογυφτοι καναν εισβολη σε αστυνομικο τμημα και δεν επεσε πιστολια ουτε απο κασσετοφωνο.Βεβαια μη ξεχναμε ειμαστε Ελλαδα και οχι η υποαναπτυκτη Αμερικη.Εδω τα ολοκαινουργια πιστολια glock,walther,sig sauer,ειναι για φιγουρα και οχι για δουλεια.Και αν ειναι να κυνηγησουν και κανα πατριωτη,ερε γλεντια,χρξσιμευουν και για ροπαλο.Υπαρχουν παραδειγματα.Καταλαβετε συνΕλληνες οτι η χωρα game over.Ειμαστε μια δυτικη κοινωνια σαν τις αλλες της Ε(βραι)υρωπης σαπιες και διεφθαρμενες εως μυελο των οστων.Αν στην εθνικη οδο,εβγαινε κανας Ελληνας νοικοκυρης με κανα καραμπινι,πιστευετε οτι θα τον κυνηγουσανε τα λαθροορκ με τους σεριφηδες,η οι ελληναραδες ξυπνιοι που ειναι ολο μαγκια αλλα στα ζορια ειναι.......μπανιερες;Ειναι ωραιο να θελω να γινω λιονταρι,αλλα το τι κανει το λιονταρι για να παραμενει λιονταρι με κανει να φοβαμαι,γιατι η επιβιωση απαιτει αιμα.Καλα τα λεμε και τα συζηταμε αλλα η ωρα ηρθε και θα δουμε ποιος ειναι μαχιμος και ποιος"ντακοταρια". Υ.Γ. επειδη Κωστα και Βαλαντη δεν μπορω να τα βαλω με σας και επειδη ειστε και πολυ ερωτικοι αντρες,σας αφιερωνω Gli Uno 31o al'ombra.Το αντιστοιχο του monaco αλλα πιο σκοτεινο και παθιαρικο.Τα υπολοιπα Παρασκευη boys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διηνεκη στο Μπελφαστ τοτε ειδαμε το μελλον και ολα αυτα που ζησαμε. Μαρτυριο Κυπρου, ολομετωπη επιθεση των Αφροασιατων στη Λευκη Φυλη, ολοκαυτωμα Συριας και Ναζιστικη επιθεση στην Ουκρανια να ξεριζωσουν τους Ρωσσους απο την πατρωα γη. Τωρα ζουμε το τελος. Νατο.

    https://uploads.disquscdn.com/images/80cfe10146b141d6c35ba537374223adc59e31bf1d0a00aed3666ea3bb8f6f14.jpg

    ΚΑΡΤΕΡΙΑ!! Το μονο σωστο παραγγελμα για τις στιγμες που περναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον Διηνέκη απευθύνεσαι κε Ahoy,
      αλλά απαντώ κι εγώ, και λέω:
      "Παναγία μου!!!!!!...σαν ερπετοειδείς πραγματικά είναι και οι δυο τους σε αυτή τη φωτογραφία..."

      Διαγραφή