Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ, ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΕΖΙΚΟΥ. ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ. 2 Αυγούστου, ώρα 22:20

Ειδοποιήθηκα πριν από 10 λεπτά, τηλεφωνικά, ότι γίνεται από την Πυροσβεστική της Καλύμνου κατάσβεση εκτεταμένης φωτιάς από απόπειρα εμπρησμού.

Το σπίτι της οικογένειας που φιλοξενούμαι κάθε Σεπτέμβρη στην Κάλυμνο, είναι σε ύψωμα ακριβώς απέναντι από το βουνό που έγινε ο εμπρησμός. Μέλη της οικογένειας είδαν την στιγμή της ρίψης της φωτοβολίδας. Στόχευε περιοχή στην κορυφή του υψώματος το οποίο είναι, όπως και όλα τα μικρά αυτά βουνά της Καλύμνου, γεμάτο με πυκνούς ξερούς θάμνους, κυρίως θυμαριού.

Τα μποφόρ αυτή τη στιγμή είναι περίπου 7 ή 8 στο σημείο.

Λίγα μέτρα από τη φωτιά, και από την πίσω μεριά της κορυφής, είναι το Στρατόπεδο Πεζικού του νησιού.

ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΠΩΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ, ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ.

Η φωτιά είναι υπό έλεγχο, λόγω της άμεσης αντίδρασης των κατοίκων.

Θα σάς ενημερώσουμε όταν υπάρξουν νεότερες πληροφορίες.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

2 σχόλια:

  1. Μας την έχουν πέσει κανονικά, το καταλάβατε; Πόσα συλλαλητήρια κάνατε; 20πχ; Πάρτε τώρα 20 χτυπήματα (μας έστειλαν email kai sms !) πορωμένα αποβράσματα δεν μπορώ να βρώ χειρότερο χαρακτηρισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή