«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Περί μαλάκυνσης...



Τις προάλλες, αναλογιζόμενος όλα αυτά τα πραγματικά απίστευτα που συμβαίνουν γύρω μας αυτές τις μέρες, λέω σε κάποιο σχόλιο απευθυνόμενος προς τον φίλο Διηνέκη: "Δεν μπορεί να είναι μόνο τα ψεκάσματα...κάτι άλλο ακόμα πρέπει να μάς έχουν κάνει για να καθόμαστε σαν χάνοι και να παρακολουθούμε το μαθηματικό τέλος μας ως έθνος".

Σήμερα είδα μία παραπομπή του ιστολογίου του σε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο με τίτλο "Τι είναι η μαλάκυνση και ειδικά η μαλάκυνση εγκεφάλου". Και αυτομάτως συνειδητοποιώ ότι δεν χρειάζεται να ψάξεις παραπέρα... και μόνο το αλουμίνιο με τα λοιπά βαρέα μέταλλα των ψεκασμάτων.. φτάνει! Φτάνει, γιατί ήδη έχουν καταχωρηθεί οι ουσίες αυτές στις πιο επικίνδυνες και υπεύθυνες για την έξαρση του Αλτσχάιμερ, το οποίο, όπως λέει και ο Sakis Salos, ο συντάκτης του προαναφερθέντος άρθρου, είναι η νεότερη ονομασία της οδυνηρής παθήσεως που παλαιόθεν ονομάζαμε Μαλάκυνση του εγκεφάλου. Ελαττώνεται η συνοχή και η σύσταση της εγκεφαλικής ουσίας, επέρχεται δυσλειτουργία, μείωση της διανοίας κ.τ.λ. 

Γινόμαστε ελαφρώς κουτορνίθια που αδρανοποιούμαστε και σταδιακά χειραγωγούμαστε δηλαδή...

Το κερασάκι στην τούρτα, σε όλα αυτά, ήρθε με την είδηση περί αποκλεισμού της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας από 100 λαθρομετανάστες, εχθές το μεσημέρι.

Με παίρνει λοιπόν τηλέφωνο ένα φιλαράκι, το οποίο μού τα έψαλε και σε σχόλιο, εδώ: "Τι λεπίδια και τι πιστόλες μου λες εσύ τώρα,δεν καταλαβαίνω τίποτα...Τελειωμένοι οι γραικυλοπίθηκοι".

Του λέω ότι "δεν είναι τόσο δειλία και στρουθοκαμηλισμός αυτό που μάς συμβαίνει.. όσο μαλάκυνση εγκεφάλου, από ψεκάσματα ή δεν ξέρω κι εγώ τί. Εσύ με βρίζεις εντωμεταξύ γιατί λέω συνέχεια ότι όλο αυτό θα ξεσπάσει σε αίμα στους δρόμους. Με βρίζεις γιατί δεν συμφωνείς. Και σε ερωτώ: Τί έπρεπε δηλαδή να γίνει με το σκηνικό στην εθνική οδό;.. να τα πάρει στον εγκέφαλο κάποιος από τους οδηγούς των οχημάτων και να γκαζώσει κατά πάνω στα «λαθροπιθήκια»;...".

"Ααα!!... πολύ βίαια πράγματα κάθεσαι και φαντάζεσαι!" μου λέει. "Πρώτα απ'όλα.. συνειδητοποίησες ότι όλο αυτό ήταν στημένο για να δουν τις αντιδράσεις μας;... Ή.. για να το πω αλλιώς... για να δουν αν έχουν πιάσει τα ψεκάσματα επάνω μας, για τα καλά ή όχι;"

"Έλα!" του λέω. 

"Σαφέστατα και ήταν στημένο" μου λέει. "Τώρα..ξέρουν, και οι εξουσιαστές και τα «λαθροπιθήκια», ότι είμαστε πλήρως παθητικοί. Έτοιμοι, όταν μια μέρα πλημμυρίσουν τις πλατείες με δυο τρία κεφάλια καρφωμένα σε έναν πάσσαλο, να μας απειλήσουν ότι αυτό θα πάθουμε όλοι μας αν δεν υποταχθούμε στις απαιτήσεις τους". 

"Η λύση όμως.. ήταν τόσο απλή... Ούτε βία, ούτε πατήματα, ούτε αίμα, ούτε λεπίδια και καραμπίνια... Αυτό έλειπε, να τους κάνουμε την χάρη των εξουσιαστών, να μάς τραβάνε στα δικαστήρια κλπ... 
Πρόσεξε: 100 «μαϊμούδες» τρομοκράτησαν και ακινητοποίησαν 1000 περίπου αμάξια στο ένα ρεύμα και 1000 στο άλλο. Όλοι οι οδηγοί περίμεναν σαν χάνοι, επί 3 ολόκληρες ώρες, τα ΜΑΤ να αδειάσουν το δρόμο.
Όχι 5-6 συνολικά ανθρώπων, αλλά ούτε ενός δεν του έκοψε να βγει από το αμάξι του και να αρχίσει να φωνάζει στους υπόλοιπους Έλληνες το εξής:  Πάμε να τους εκφοβίσουμε και να τους διώξουμε βρε σεις...! Πάρτε από το αμάξι σας ή το φορτηγό σας, ένα μπουζόκλειδο, ένα γρύλλο, μια καστάνια και πάμε...! Να δεις για πότε θα το βάλουν στα πόδια...".

Ειλικρινά, έμεινα με το στόμα ανοιχτό ακούγοντας τον φίλο μου τον Αγησίλαο να τα λέει αυτά. Μού έκοψε να πω την μπαρούφα περί οδηγού που του γυρίζει το μάτι ανάποδα και γκαζώνει κατά των όργκ, το πιο απλό όμως και αποτελεσματικότερο... ούτε που μου είχε περάσει από το μυαλό, και κανενός φυσικά από όλους αυτούς τους οδηγούς που ταλαιπωρήθηκαν και αρκετοί από αυτούς κάλλιστα μπορεί να ταξίδευαν για ζωτικής σημασίας υποχρεώσεις, άρρωστους συγγενείς κλπ..

Το επεισόδιο αυτό λοιπόν ας μας γίνει μάθημα. Να βάζουμε το νιονιό μας να δουλεύει, γιατί αν συνεχίσουμε να δίνουμε στις «μαϊμούδες» την εντύπωση ότι είμαστε κι εμείς Σουηδάκια, κοτούλες, ...καλύτερα να αλλάξουμε από τώρα χώρα διαμονής, γιατί η Σαρία θα "τσούξει"...


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ, 28/8/18

(Ούπς!! τρία οχτάρια έχει η σημερινή ημερομηνία, πού είναι ο ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ να μάς το εξηγήσει...🙂) 

14 σχόλια:

  1. Οργάνωση του διαβόητου «αντιρατσιστή» Δημητρά χαρακτηρίζει ως… «ρατσιστική επιστολή» το ξέσπασμα της μάνας του δολοφονηθέντα Νίκου Μουστάκα στου Φιλοπάππου!

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/#ixzz5PVNRcRJZ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥ ΕΙΣΒΟΛΕΑ

    https://tinyurl.com/yc3vw3j7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δίκιο έχετε.
    Εναλλακτικός τιτλος: Είμαστε ψεκασμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει κι άλλος: Παιδί σφυρί ή το παιδί με το σφυρί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ29 Αυγούστου, 2018 11:59

    Κωστα,καλημερα.Θα σου κανω μια ερωτηση.Οι ψεκασμοι των αεροπλανων,εκτος απο τα σωματα διαλυουν και την συνειδηση;Γιατι αν το κανουν αυτο τοτε πως σε καποιες"σκληρες"κινητοποιησεις,οι πατριωτες ειναι μπροστα;Ζουνε με αλουμινοχαρτο στο κεφαλι η στρωση μολυβδου;Οι ψεκασμοι πιστευω σε διαλυουν σωματικα και οχι πνευματικα.Το πνευμα ειναι διαλυμενο απο την προσκολληση στον υλισμο(να'ναι καλα η τηλεοραση).Εκτος αν οι αγνοι πατριωτες που βγαινουν στο δρομο ειναι οι ηρωες της marvel.Η αιτια ολων ειναι η φραση"εγω θα βγαλω το φιδι απ'την τρυπα;"και τελειωνει η υποθεση.Εχεις και τους δικους σου να σου λενε "που πας,κατσε στ'αυγα σου"και εδεσε το γλυκο.Οι ψεκασμοι σε ορισμενες περιπτωσεις σαν κι'αυτη ειναι προφασεις εν'αμαρτιες.Αφου το υλικο των ψεκασμων πεφτει σε ολους τοτε γιατι μονο οι Ελληνες κοιμουνταικαι οχι οι γυφτοαλβανολαθροορκ;Η φωτογραφια που εβαλες επισης ειναι λαθος.Σιδηρομπουνους,μαχαιρια επιβιωσης,καραμπινες,πιστολια και τοξα να ειχες.Αλλα συγγνωμη,ξεχασα.Ειμαστε Ελλαδαρα ρε,και οχι η υποαναπτυκτη Αμερικη.Για σημερα,αφιερωνω με ολη μου την καρδια σε ολη την παρεα του Διοδοτου και Διηνεκη,το δυστοπικο epitaph των king crimson.Για σενα Κωστα,το επισης σκοτεινο,συμφωνικο κομματι fear and wonder των dimmu borgir γιατι τωρα τελευταια μου το'χεις ριξει στα ερωτιαρικα και μου'χεις φυγει απ'το μπαλαντζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα σου απαντησω σαν τον Ρομπερτ Ντε Νιρο..."Are you talkink to me?... Are you talking to me?"
    Τα υπόλοιπα στον χώρο βασανιστηρίων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοιπόν Κώστα εκεί ήταν 2000 άτομα περίπου μπλοκαρισμένα και κάνεις δεν κουνήθηκε. Γιατί απορείς; Εδώ είναι 10 μύρια ελλαδόκαφροι και κάθονται και τους πηδάνε κάθε μέρα και κάνουν τις παπίες. Εντάξει θα μου πεις γνωστό αυτό άλλα γιατί;

    Από τότε που βγήκαν τα ατομικά δικαιώματα χάσαμε τα συλλογίκα. Ο Έλληνας σκεφτέται συλλογίκα δηλάδη όλους, όχι μόνο την παρτή του, Στην συγκεριμένη περίπτωση θα σκέφτηκε ο κάθε πονήρος εκεί : Που να πάω εγώ τώρα να μπλέξω με τα μαυρίδερα; Άσε θα πάνε οι άλλοι, θα πάνε τα Ματ και πάει λεγόντας.

    Οπότε δεν κουνήθηκε κάνεις, προτίμησαν να κάνουν αυτό που κάνουν εδώ και χρόνια να κάθονται να τους πηδάνε χωρίς σάλιο και να περιμένουν καποιός άλλος αντί αυτούς να φάει όλη την σαβούρα και να βγουν μέτα αυτοί κερδισμένοι.

    Όχι λοιπόν δεν είναι μοναχά όρθια κρεατά άλλα και κουτοπόνηροι μπετόβλακες που νομίζουν ότι θα κάει το σπίτι του γειτόνα και το δίκο τους δεν θα πάθει τίποτα. Ας μην ψαξούμε το dna, ψυχικό αποτυπώμα κτλ, γιατί εκεί θα κλάψουμε ομαδικώς.

    Κατάλαβες Κώστα αν δεν τρομπάρει αίμα και τρομπάρει μέσα νεράκι αυτά και άλλα πολλά γίνονται. Αυτή η αντιδράση έμενα προσωπικά δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Όταν βλεπείς ότι σε πολύ σημαντοτέρα αρμενίζουν για να μην πω τίποτα χειρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ29 Αυγούστου, 2018 14:18

    Κανεις λαθη στην ορθογραφια εσυ;ωχ ωχ κατι δεν παει καλα.Κακες παρεες;Ισως.Πολυ Αιγαλεω μου εισαι εμαθα.Προσεχε την αυτη την περιοχη.Κολαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αδερφέ ευ-στρατιώτη για την τιμή των όπλων σας αφιερώνω και στους δυο το Purple Heart από sabaton

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα λάθρο ήταν δασκαλεμένα να το παίξουν παθητική αντίσταση α λα Γκάντι, αλλά μερικά κρατάγαν και ρόπαλα καλού κακού, η βαρβαρίλα δεν κρύβεται έτσι εύκολα. Οι οδηγοί απροετοίμαστοι για μάχη όπως αυτή που έκαναν τα πιθήκια μεταξύ τους στο λιμάνι της Μυτιλήνης, προτίμησαν να περιμένουν. Όπως ακριβώς θα περίμεναν αν είχαν κλείσει το δρόμο οι αγρότες. Δυστυχώς κανένα λάθρο δεν παρασύρθηκε να σπάσει αυτοκίνητο γιατί τότε η ιστορία θα ήταν αλλιώς.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ29 Αυγούστου, 2018 20:15

    Ευχαριστω αδελφε μου.Ανταπανταω με deep purple-soldier of fortune.Στον Κωστα,επειδη τωρα τελευταια ολο στα καπηλεια γυρναει μαζι με καποιον Βαλαντη που τον διωξανε προχθες απο το καρναγιο,Νικος Πανος-η καταρα μου να δερνει την σκια σου.Αφιερωμενο στους δυο ασωτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η νοοτροπία των εισβολέων δεν διαφέρει από αυτό:
    Μπορούμε να σκοτώσουμε όλους αυτούς τους λευκούς μέσα σε δύο εβδομάδες.
    http://ermionh.blogspot.com/2018/08/blog-post_95.html
    Α.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή