«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Επιτέλους! Ψόφησε ο προμηθευτής των τζιχαντιστων, γερουσιαστής σιωνιστής Τζον Μακέιν




Κλάμα στο Ισραήλ για τον θάνατο του McCain, κλάμα από τον Obama, κλάμα από το CNN, κλάμα από τους πράκτορες-δημοσιογράφους στην Ελλάδα.
Βλέπετε πως λειτουργεί η μεγάλη Ορχήστρα της προπαγάνδας για ένα σκουπίδι που ευθύνεται για εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους αμάχων;
Με τις τσέπες γεμάτες χρήμα από τον Soros-Rothschild …δεν μπορεί…άγιος θα ήταν …όπως ο Obama.

 

Επιτέλους! Ψόφησε ο προμηθευτής των τζιχαντιστων, γερουσιαστής σιωνιστής Τζον Μακέιν
Επιτέλους! Ψόφησε ο προμηθευτής των τζιχαντιστων, γερουσιαστής σιωνιστής Τζον Μακέιν77Επιτέλους! Ψόφησε ο προμηθευτής των τζιχαντιστων, γερουσιαστής σιωνιστής Τζον Μακέιν3
Επιτέλους! Ψόφησε ο προμηθευτής των τζιχαντιστων, γερουσιαστής σιωνιστής Τζον Μακέιν44Επιτέλους! Ψόφησε ο προμηθευτής των τζιχαντιστων, γερουσιαστής σιωνιστής Τζον Μακέιν55Επιτέλους! Ψόφησε ο προμηθευτής των τζιχαντιστων, γερουσιαστής σιωνιστής Τζον Μακέιν66Επιτέλους! Ψόφησε ο προμηθευτής των τζιχαντιστων, γερουσιαστής σιωνιστής Τζον Μακέιν77


πηγή

6 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ "ΚΥΝΗΓΟΙ" ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ!!!

    Είναι τόσο προβλέψιμο το κομμουνιστικό σύστημα που μας κυβερνά (ολοφάνερα από την πτώση της Ελληνοχριστιανικής εθνικής κυβερνήσεως του εθνάρχη Παπαδόπουλου), που απορώ πως καταφέρνει και επιβιώνει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα , ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΝΤΑΣ ένα πανέξυπνο έθνος ως είναι το Ελληνικό!
    Απορώ πως τους επιτρέπουμε , εκτός όλων των άλλων, να μας εμπαίζουν ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ μπροστά στα μάτια μας!

    Απόσπασμα απο σχόλιο μου στην μόλις προχθεσινή σας ανάρτηση , στην οποία δημοσιεύατε άρθρο ενός κομμουνιστή.
    Εάν όλοι όσοι ΔΕΝ ανεχόμαστε να μας δουλεύουν οι υπηρέτες των τραπεζιτών και του διενθιστικού κεφαλαίου αριστεροί ψιλό γαζί , τους ξεμπροστιάζαμε θα είχαμε απαλλαγή απο την τυραννία τους.

    ” “Συντάξεις: Το παιχνίδι είναι σικέ”

    Μια ντουζίνα ψέμματα , λέει ο Μπογιόπουλος δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια.
    Ακόμα και σε αυτό ψέμματα λέει ο μπογιόπουλος.
    Θα σας γράψω ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΨΕΜΜΑ που θα πεί ο κομμουνιστής Τσίπας , Κύριε Κώστα με το οποίο θα ξεμπερδέψει και σας παρακαλώ πολύ να το θυμάστε.

    Λοιπόν ο Τσίπρας σε προεκλογικό …βαρυσήμαντο διάγγελμα :
    Βεβαίως και το έχουμε ψηφίσει ΑΛΛΑ
    εάν ο Ελληνικός λαός μας εμπιστευτεί ΞΑΝΑ με την ψήφο του και είμαστε εμείς , η αριστερά στην κυβέρνηση , σας υπόσχομαι πως ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!
    ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ …”
    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/08/blog-post_61.html#comment-form


    «Πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις...»., διεψεύσθη παταγωδώς

    «Το πλεόνασμα του ΕΦΚΑ ήταν ήδη κοντά στα 650 εκατ. ευρώ τον Ιούλιο και θα προσεγγίσει, σε ετήσια βάση, το 1,5 δισ. ευρώ, πάνω από τους δικούς μας στόχους, επιτρέποντας να εξεταστεί όχι μόνο η μη μείωση συντάξεων, αλλά και να υλοποιηθούν φορολογικές και αναπτυξιακές παρεμβάσεις» τόνισε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιος Πετρόπουλος σε συνέντευξή του «Στο Κόκκινο».
    Παράλληλα, η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, υπογράμμισε – μιλώντας στον Real FM) είπε πως θεωρεί ότι «έχει διαμορφωθεί η πολιτική στήριξη σε ευρωπαϊκό επίπεδο, προκειμένου να αποφύγουμε τις περαιτέρω επιβαρύνσεις των συνταξιούχων».
    Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, εκτίμησε - μιλώντας στο Θέμα 104,6 FM - ότι δεν θα εφαρμοστούν οι περικοπές στις συντάξεις, διότι δεν αποτελούν θεσμική μεταρρύθμιση και δε χρειάζεται η περικοπή, ενώ άφησε αιχμές και για το ρόλο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunechizetai-o-empaigmos-twn-suntajiouchwn-oi-surizaioi-afou-pshfisan-tis-p#ixzz5PMXFYIss
    Υ.Γ.
    Το γράφω απλώς και μόνο για να μην νομίζουν οι κομουνιστές, που ΔΗΘΕΝ δεν κυβέρνησαν, πως μπορούν μέσα απο τις “αντίπαλες” τους αστικές φυλλάδες , να περνούν για ηλιθίους τους Ελληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://attikanea.blogspot.com/2018/08/blog-post_758.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ...

    ΤΟΥ ΕΔΟΘΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΥΠΟΥ....ΡΟΜΜΕΛ.

    ΑΥΤΟ Ή ΕΒΛΕΠΕ ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΎΣ,ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΣΙΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΠΗΛΗΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΝΓΚΛΕΎ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΝΟΈΜΒΡΙΟ.

    Ο ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΒΙΒΛΙΚΟΥ ΚΑΊΝ ΓΕΡΟΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ.ΟΜΠΑΜΑ,ΚΛΙΝΤΟΝ,ΜΠΟΥΣ,ΡΟΚΦΕΛΕΡ,ΡΟΤΣΙΛΝΤ,ΜΠΑΦΕΤ,ΟΠΡΑ,ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ(ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΑ ΤΗΝ ΜΟΣΤΡΑ ΤΟΥ φιλέλληνα ΤΟΜ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ Ε;)ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΔΡΑΚΟΥ....

    Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΙΕΙ ΤΙΜΕΣ....ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΦΩΛΙΑΣ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ=CIA,ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΒΙΑΣΤΗ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ!

    ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ....

    ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕ ΜΑΤΙΑ.
    ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΙΧΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΦΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΤΑΝ ΤΟ ΦΙΔΟΜΑΤΟ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ!

    Α!ΝΑ ΠΩ ΕΔΩ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΤΕΧΤΗΜΕΝΟ,ΣΕΙΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΛΙΔΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

    ΕΡΩΤΗΣΙΣ:ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΔΩ ΦΟΛΙΔΩΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟΝ;

    ΝΑΙ!

    ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ;

    ΝΑΙ!

    ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ;

    ΜΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ.ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ.ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ;ΤΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ "Η" ΠΡΕΣΒΕΙΑ....

    ΒΛΕΠΕΤΕ....

    ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΝΑΟΣ.ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ.ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ....ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ....

    ΔΟΥΡΟΥ,ΨΙΝΑΚΗΣ,ΤΟΣΚΑΣ,ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΑΠΡΟΦΙΔΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ....

    ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ;ΟΧΙ.ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕΣ ΨΥΧΕΣ.ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ 300(τόσοι είναι) ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΘΑ ΤΟ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

    ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΛΩΧΙΑΝΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΥ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από που προκύπτει ότι ο Τομ Χανκς ανήκει στο συνάφι τους;
      Πληροφορίες;
      Πηγές;
      ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ;

      Διαγραφή