«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Οι Αθέατοι απειλούν να εκτελέσουν τον Τραμπ.

Σημείωση Διόδοτου:Το εξώφυλλο του βιβλίου δεν τοποθετήθηκε για διαφήμιση -αν και πρέπει να είναι πολύ ενδιαφέρον βιβλίο- αλλά αντί σημάνσεως του αρθρογράφου του κειμένου, καθώς και για να συγκεκριμενοποιήσει τον χαρακτηρισμό "Αθέατοι".

Ο «Ανώτατος Κυβερνητικός Αξιωματούχος» από τους Νιου Γιορκ Τάιμς, έγραψε ότι προσπαθούν να πάνε το καράβι «προς τη σωστή κατεύθυνση».

Πριν κάμποσο καιρό οι Νιου Γιορκ Τάιμς, η ναυαρχίδα των ΑΘΕΑΤΩΝ έγραφαν ότι «η παγκόσμια οικονομία αναπτύσσεται μόνο με παγκόσμιους πολέμους». Αυτή είναι η σωστή κατεύθυνση. 

Ο «Ανώτατος Κυβερνητικός Αξιωματούχος» έγραψε ότι ο Τραμπ «θα τελειώσει με τον ένα τρόπο η τον άλλο». Αλλά δεν βρέθηκε ακόμα εισαγγελέας να ρωτήσει τους Νιου Γιορκ Τάιμς, ποιοι είναι οι τρόποι, ούτε άσκησε δίωξη για συνομωσία για δολοφονία του Τραμπ*. 


* «So we will do what we can to steer the administration in the right direction, until — one way or another — it's over.»

Αυτό οι εδώ ρουφιάνοι το μετέφρασαν ποιτική αδεία ως εξής: «έχουμε ορκιστεί να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προστατεύσουμε τους δημοκρατικούς θεσμούς ενώ παράλληλα θα προσπαθούμε να περιορίσουμε τις ορμές του Τραμπ μέχρι να φύγει από τον Λευκό Οίκο».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τρεμει η απανταχου εβραιουργια μην τα παρει κρανιο ο Τραμπ και διαταξει εξονυχιστικη ερευνα για τους τρομοκρατες της 9ης Σεπ 2001 στην Jew York και 5γωνο.
Πως δηλαδη γινονται σκονη τρεις ουρανοξυστες απ' .......την "φωτια" και στο Ματι-Αττικης κατι χαμοκελες μπορει μεν να καηκαν αλλα οι τοιχοι τους παρεμειναν ορθιοι;
Και κει να δεις πανηγυρι.
Θα φωναζουν τον Χιτλερ να σηκωθει απ' τον ταφο του να τους σωσει.
Και δεν θα 'ναι μονο στις ΗΠΑ αλλα σ'ΟΛΟΝ τον Κοσμο.

Οπως λεει κι ο .....πανσοφος μαλακισμενος λαος που ψηφιζει δημοκρατικο τοξο, "μια του ψευτη, δυο του ψευτη, τριτη και κακο του βραδυ".


ΠΣχΦ


Σπύρου Χατζάρα - Δελτίο των 11
το είδαμε εδώ 

11 σχόλια:

  1. Η ιστορια Κενεντυ δεν επαναλαμβανεται. Ο Τραμπ εχει την ασπιδα που δεν ειχε ο Κενεντυ. Το Στρατο και το Ναυτικο. Ολο το Σιωνισταριο ειναι φακελλωμενο. Το προβλημα δεν ειναι να βγουν στη φορα αλλα ποτε. Σε εναν λαο που εχει γαλουγηθει για πανω απο 100 χρονια οτι ζει κατω απο Δημοκατια ειναι δυσκολη αποφαση ποτε να του πης οτι αυτο που εζησε και ζει ειναι ο χειροτερος φασιστικος εφιαλτης. Εδω στην Ευρωπη και Ελλαδα λειτουργει λογω αδρανειας η εγκατεστημενη πολιτικη Κλιντον-Ομπαμα. Οι βελζεβουληδες ομως εχουν ηδη δει τι ερχεται και εχουν κατουρηθει απανω τους. Το ονειρο Μεγαλου Ισραηλ με σβου τη Μκεδονια και Νεας Ιερουσαλημ τη Θεσσαλονικη παει ΠΟΥΦ τελειωσε. Βρε ηλιθιοι ειναι δυνατον με την δολοφονια του Μεγαλου Αλεξανδρου να σβησετε το αποτυπωμα του στο πλανητη. Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ειναι το ονομα της αδελφης του και συζυγου του Στρατηγοτ Κασσανδρου προς τιμην της οποιασ εχτισε την νεα πρωτευουσα του βασιλειου του. Την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    Υ.Γ. Στις 6 Νοεμβριου midterm εκλογες στην Αμερικη. Περιμενετε εξελιξεις. Enjoy the show.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η δολοφονία θα ήταν βλακώδης τακτικά αφού δεν κυβερνά ο Τραμπ και μη μασάτε από παραμύθια ότι τα έβαλε με τη FED (αφού πρώτα μετέφερε την πρεσβεία από το Τελαβίβ στα Ιεροσόλυμα - πίπες παίρνει στους αθέατους ο ήρωας των αφελών). "Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο" μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα και εύκολα μπορεί κάποιος να σκεφτεί δύο που δεν έχουν σχέση με δολοφονία όπως impeachment όπως έγινε με τον Νίξον ή χάσιμο στις εκλογές του 2020. Αλλά μόνο στη δολοφονία μπορεί να πάει το μυαλό ενός κατ' επάγγελμα και ως κύριο εισόδημα ανθρωποφάγου δημοσίων προσώπων με γευστική προτίμηση στους πεθαμένους που δεν μπορούν να βγουν από τον τάφο να του πάρουν και τα σώβρακα στα δικαστήρια για συκοφαντική δυσφήμιση.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποιον αναφέρεσαι στην τελευταία πρότασή σου Γιώργο;
      Πάντως εάν αναφέρεσαι στον Τραμπ, είσαι ο πρώτος και μοναδικός σχολιαστής που είδε το σχόλιό του αναρτημένο.😀

      Διαγραφή
    2. Στο Σπ. Χατζάρα αναφερόμουν. Τον πήγε στα δικαστήρια μία από τα θύματά του και της έδωσε χοντρή αποζημίωση.

      Γιώργος

      Διαγραφή
  3. Eιναι ακαιρη και διακινδυνευμενη η οποια αποκοδικοποιηση της συμπεριφορας του Τραμπ αυτη τη στιγμη. Το America First προχωρει, ανοδος τηε απασχολησης (4 εκ. νεες θεσεις εργασιας), η διαλυση της ΕΕ και ΝΑΤΟ τρεχει, ο υπ* αριθμον 1 ανθρωπος του εχει εγκατασταθει στις Βρυξελλες ως επιβλεπων μηχανικος, ο Bannon. Αυτα ειχε υποσχεθει αυτα εκανε. Οσο για την Ιερουσαλημ δεν τους εδωσε τιποτα. Αυτοι ηθελαν στρατο, πολυ στρατο. Αυτος αντι να δωση παιρνει. Οσο για τη FED, αυτη η κινηση πραγματοποιειται συμφωνα με την Αγγλοσαξωνικη σοφια δηλαδη There are many ways to skin a cat. Tελος μη ξεχναμε οτι βρισκεται υπο την προστασιαν τριων Αμερικανων πατριωτων. Του υπουργου Αμυνης Mattis, του αρχηγου της NSA ναυαρχου Rogers και του Αρχηγου του Λευκου οικου στρατηγου των Πεζοναυτων Kelly. Kατι που δεν ειχαν ο Κενεντυ και ο Νιξον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τί έχεις να πεις στους αναγνώστες, εδώ στον Διόδοτο, αγαπητέ Ahoy, για τα "Μακεδονία" και "Μακεδόνες" που είπε ο Τραμπ στους Σκοπιανούς;

      Διαγραφή
  4. https://twitter.com/DeepStateExpose/status/1037935281498931200

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητε Κωστα στο ερωτημα σου για τη Μακεδονια οτιδηποτε να πη ο Τραμπ αυτη τι στιγμη δεν μπορει να παρθη ως κατι γραμμενο σε μαρμαρο, αφου προκειται για Σιωνιστικο σχεδιο και ο αγωνας εναντιον των Αθεατων στην Αμερικη δεν εχει ακομα κριθει. Επισης δεν εχουμε εικονα του τι απεφασισθει στο Ελσινκι. Εκεινο που ειναι βεβαιο ειναι το γεγονος οτι ολη η Ευρωπη βραζει εναντιον του Τραπεζιτη των Βρυξελλων και εμεις εδω ασχολουμεθα με κομματα και αλλες Σιωνιστικες μπουρδες. Πρεπει να δουμε οτι η Αμερικη απεφασισε να απαλλαγη απο την σκλαβια της Σιωνιστικης δημοκρατιας και να γινη Republic. Ενα ονειρο διακοσιων ετων που το επνιξε το City. Η μονη δυναμη που ανελαβε να παιξη σοβαρο ρολλο στη διεθνη σκηνη ειναι η Ρωσσια. Εμεις εδω, για τη Μακεδονια μας, καλα θα κανουμε να απαλλαγουμε απο τον ΟΛΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, τον δεξιο, τον αριστερο, τον κεντρωο, τον εξω δεξια και τον εξω αριστερα και να γινουμε ενα κρατος ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ και για συμμαχιες δεν υπαρχει εναλλακτικη. Επιβαλεται η συμμαχια με τη Ρωσσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου,
      για την ώρα όμως βλέπω συμμαχία με ΗΠΑ.
      Ας ελπίσουμε τουλάχιστον, η ατζέντα Πάιατ να έχει αρχίσει να μεταλλάσσεται στην χώρα μας σε Τραμπική, κι όχι σε Ομπαμική όπως ήταν στην Ουκρανία. Ο φίλος Αυτόλυκος μού λέει ότι έχει σοβαρές ενδείξεις περί μιας τέτοιας εξελίξεως. Μετά από την σημερινή μέρα ίσως φανούν πολλά.

      Διαγραφή
  6. O Νιμιτς σε αυτη την αλητεια ανηκει, με αυτους παλευει ο Τραμπ.

    https://uploads.disquscdn.com/images/7509fee4b030f86f00fb7d0a2f982de8b6ce4879da52e5570046f8d8ac180244.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι ευχαριστιες οφειλοντε απο εμενα φιλε Κωστα για τη φιλοξενια. Ο φιλος Αυτολυκος ειναι μεσα. Εγω παρατηρησα οτι τα ποτακια της Πρεσβειας στην αλητοπαρεα του ΣΥΡΙΖΑ εχουν κοπει με το μαχαιρι. Ζωη χωρις ΠΑΤΡΙΔΑ δεν εχει καμμια αξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή