«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΥΑΟΥ!! ΤΊ «ΑΝΤΡΕΣ»!!!... ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 13ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΣΤΥΛΟ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ. ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΠΑΡΚΑ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΥΛΟ. [ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.. ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΙΝ (ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018), ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ 44ΕΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ]



Δεν είπε κάποιος στους «Γερμανούς», ότι ανήλικα δεν συλλαμβάνονται ούτε τους φορούν χειροπέδες; 

 

Ένα ασύλληπτο περιστατικό με τη σύλληψη ενός 13χρονου κοριτσιού, έλαβε χώρα στη Ναύπακτο από κυριολεκτικά άθλιους αστυνομικούς που βρωμίζουν την στολή..
Το ανήλικο κορίτσι προσπαθούσε να βγάλει τα προς το ζην για την ίδια και την οικογένειά της, περπατώντας ανάμεσα στις καφετέριες και τα εστιατόρια και διαθέτοντας προς πώληση διάφορα στυλό στους θαμώνες.
Εξαιτίας αυτού λοιπόν, οι άθλιοι αστυνομικοί δεν δίστασαν να βάλουν χειροπέδες στην κατατρομαγμένη κοπελίτσα και να κατάσχουν τα στυλό που πωλούσε. Αφού σχημάτισαν σε βάρος της δικογραφία για παράνομο υπαίθριο εμπόριο και σε βάρος των γονέων της για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟαλλά για να το λέει ΑΥΤΟΣ (Η) (ΤΟ) κάτι ξέρει. "Περήφανη" ΥπαστυνόμοςΜ.Λώλης: «Στην ΕΛ.ΑΣ. υπηρετούν 9.000 πούστηδες αστυνομικοί» Τι λές καλέ; το18+% ;; Κόψε κάτι (βίντεο)

 

ΕΔΕγια τους αστυνομικούς που πήγαν να συλλάβουν τον πούστη ληστή του κοσμηματοπωλείου- Τί συμβαίνει στην ΕΛΑΣ;

 

Με εννιά χιλιάδες πούστηδες στην αστυνομία τι περιμένουμε; Υπάρχει….η αλληλεγγύη των ουδέτερων φύλλων.  
 


2 σχόλια:

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...
ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ,ΧΡΥΣΑ ΑΣΤΕΡΙΑ.....ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΚΟΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ......ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ 2018 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ,ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΙ ΦΑΡΑΟΝΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ.
Ανώνυμος είπε...
Ηταν που το υπερμνημονιο που ειχαν αποκαλυψει οι δυο μοναχοι αγιοριτες σε βιντεο τους, ηταν μια μουφα, ετσι δεν μας ελεγαν;

Τραβεστί μπαίνουν σε νηπιαγωγεία και κάνουν σε παιδάκια 2 ετών μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης!

https://www.pronews.gr/kosmos/715883_travesti-mpainoyn-se-nipiagogeia-kai-kanoyn-se-paidakia-2-eton-mathima-sexoyalikis

 

πηγή

 


Σχόλιο Διόδοτου: Με αφορμή το 2ο σχόλιο, διαβάζουμε..  

 

"Είπε επίσης στο ραδιόφωνο του BBC London ότι είναι καλό να φέρνουμε τα πολύ μικρά παιδιά σε επαφή με άνδρες που φορούν γυναικεία ρούχα, γιατί τα παιδιά είναι πολύ δεκτικά μέχρι τα τρία τους χρόνια"

 

Αμ δεν γίνεται αυτό που μας λένε... Αλλά πονηρεύουν την απονήρευτη αυτή ηλικία με τέτοια θέματα από νωρίς, γιατί τους ενδιαφέρει η "πουστροποίηση" των γηγενών πληθυσμών και η διακοπή της τεκνοποίησης. Να πολλαπλασιάζονται στην Ευρώπη, σαν τα κουνέλια, ΜΟΝΟ οι μουσουλμάνοι και να γίνουν πλειοψηφία.

 

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!  Κουβαλήθηκε και στην Κάλυμνο πριν από 10 ημέρες μια διευθύντρια κρατικού νηπιαγωγείου και πήγε να δείξει στους γονείς μια εγκύκλιο περί "πανσεξουαλισμού" και την πήραν στο κυνήγι.

 

Λόγω "Αλέξη" είμαστε πλέον "μπροστά". Όλα τα φέρνουν κατευθείαν και στη χώρα μας πια. Τί...δεν θέλετε να είστε "μπροστά";... Εάν θέλετε, τότε πρέπει να μάθετε πρώτα για το "από πίσω"

 

 

Διαβάστε επίσης:

 

Ἡ ληστεία στήν Ὀμόνοια καί ἡ παράνοια τῆς «πολιτικῆς ὁρθότητος»

 

Ο σπόρος τού ιστολογίου «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως», όχι μόνον έπεσε φίλες και φίλοι, μα και βλάστησε. Λίαν συντόμως, η Πατρίς θα δρέψη και τους πρώτους καρπούς των Αγώνων μας. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ... Κι είναι αργά... Δυστυχώς...

 

 

9 σχόλια:

  1. Ο Φουράκης, είχε πη μια φορά ότι, «τους τον σφυρίζουν» στον 4ο βαθμό.

    Οι αναγνωρισμένοι σήμερα 33 βαθμοί του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου είναι:
    1 Μαθητής
    2 Εταίρος
    3 Διδάσκαλος
    4 Μυστικός Διδάσκαλος
    5 Τέλειος Διδάσκαλος
    6 Εξ απορρήτων Γραμματεύς
    7 Έφορος και Δικαστής
    8 Επόπτης των Οικοδομών
    9 Εκλεκτός Διδάσκαλος των Εννέα (9)
    10 Εκλεκτός Διδάσκαλος των δεκαπέντε (15)
    11 Υπέρτατος Εκλεκτός των 12
    12 Μέγας Διδάσκαλος Αρχιτέκτων
    13 Ιππότης της Βασιλικής Αψίδος
    14 Μέγας Εκλεκτός, Τέλειος και Υπέρτατος Τέκτων
    15 Ιππότης Ανατολής ή του Ξίφους
    16 Πρίγκηψ της Ιερουσαλήμ
    17 Ιππότης Ανατολής και Δύσεως
    18 Πρίγκηψ Ροδόσταυρος, Ιππότης του Αετού και του Πελεκάνος
    19 Μέγας Ποντίφηξ
    20 Μέγας Διδάσκαλος των Συμβολικών Στοών
    21 Νωαχίτης ή Πρώσσος Ιππότης
    22 Ιππότης Βασιλικού Πελέκεως ή Πρίγκηψ του Λιβάνου
    23 Αρχηγός της Σκηνής
    24 Πρίγκηψ της Σκηνής
    25 Ιππότης του Χαλκού Όφεος
    26 Πρίγκηψ της Χάριτος
    27 Ιππότης Ταξιάρχης του Ναού
    28 Ιππότης του Ηλίου
    29 Σκώτος Ιππότης του Αγίου Ανδρέου
    30 Ιππότης Καδώς, Ιππότης του Λευκού και του Μέλανος Αετού
    31 Μέγας Επιθεωρητής Ταξιάρχης Δικαστής
    32 Υπέρτατος Πρίγκιψ του Βασιλικού Μυστικού
    33 Ύπατος Μέγας Γενικός Επιθεωρητής

    Πηγή: https://el.wikipedia.org/wiki/Σκωτικός_Τύπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παραπάνω. Στον 4ο βαθμό είναι νωρίς, κι ο "μυούμενος" ακόμη δεν τό 'χει μάθει καλά το μάθημα περί τεκτονικών όρκων και υποχρεώσεων. (Υπάρχει ακόμη μιά μεγαλούτσικη πιθανότητα να λακήσει και να κελαηδήσει παραέξω στους "βέβηλους", πράγμα που επ' ουδενί δεν συμφέρει την "φιλανθρωπική οργάνωση".)
      Κάπου στον 31ο βαθμό πρέπει να γίνεται, όταν πιά η καταστολή της συνείδησης του "τελείου τέκτονος" έχει ήδη χτυπήσει ταβάνι πρό πολλού κι η σιωπή του είναι δεδομένη. (Και όταν ο "τέλειος τέκτων" πρόκειται να μπεί στις ομάδες που όντως διοικούν την κοινωνία.)

      Δεν του τά 'πανε καλά του Φουράκη. (Ή δεν άκουσε καλά αυτός.)

      Διαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ26 Σεπτεμβρίου, 2018 10:26

    ΚΑΤΑ ΤΟΝ ALBERT PIKE ΜΕΤΑ ΤΟΝ 30ο-31οBAUMO OI ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ Μ.Α.Τ.Σ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ.ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΑΛΛΑΔΙΟ,ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΣΚΩΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ HULK,ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΩΡΑ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ 33 ΒΑΘΜΟΙ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ(ΟΠΩΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ,ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΟΣ.......).ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΙΑ,ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΜΕ ΣΧΗΜΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΡΩΝΕ ΨΗΤΟ ΑΡΝΙ,ΒΛΑΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ''ΖΩΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΦΑΓΜΕΝΟΥ ΑΡΝΙΟΥ''.ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟΤΕ Ο ''ΦΡΟΥΡΟΣ''ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΑΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ''ΠΡΟΔΟΤΗ''ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΟΣ Η ΜΕ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΦΑΞΙΜΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΥΣΤΥΧΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΗΤΟ ΤΖΑΚ ΤΟΝ ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗ.ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ Ο ΦΡΟΥΡΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ Ο ''ΔΑΣΚΑΛΟΣ''ΓΙΟΝΤΑ ΤΩΝ ΤΖΕΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ26 Σεπτεμβρίου, 2018 10:32

    Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ''ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ''ΗΤΑΝ ΣΟΥΖΑ.ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΩΤΟΜΟΝΤΕΛΟ-ΒΙΖΙΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΓΕ ΣΤΥΛΟ,ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΑΠΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ,ΑΝΗΘΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΠΟΣΟ ΠΙΑ ΚΑΦΡΙΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ26 Σεπτεμβρίου, 2018 10:50

    https://kourdistoportocali.com/news-desk/nea-yorki-25-septemvriou-2018o-adonis-georgiadis-sto-stratigio-tis-evraikis-kinotitas/ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΔΩΝΙ ΕΛΛΗΝΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ,TΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ https://www.youtube.com/watch?v=qBdWRT-5H4Q.ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ boy ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ!
      ΕΝΝΟΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
      ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ!

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ26 Σεπτεμβρίου, 2018 14:40

      Your wish,is my command,my lord.😄😄😄

      Διαγραφή
  5. Κάπως έτσι θα αρχίσει η Β' Ελληνική Επανάσταση. Μετά από ένα εξωφρενικό περιστατικό όπως αυτό. Έλληνες καταλαμβάνουν το τοπικό αστυνομικό τμήμα, διαολοστέλνουν τον ένστολο του καθεστώτος και στήνουν ενέδρες σε όλα τα περάσματα α λα Κουρδιστάν.

    Η αυτοκρατορία της δύσης στέλνει τη SEEBRIG και μισθοφόρους της Blackwater. Οι οποίοι καταλαμβάνουν εν τέλει την περιοχή σκοτώνοντας πολλούς Έλληνες αντάρτες. Και τότε αρχίζουν τα όργανα.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή