«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Γιατί δεν ασχολούνται με τον ρόλο των ΜΚΟ; Τι δεν καταλαβαίνεις;



Πηγή: «Δημοκρατία»

Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της αυθαιρεσίας της διαχείρισης των κονδυλίων για το Προσφυγικό. Η Ε.Ε. προέβλεψε κονδύλι 1,6 δισεκατομμυρίων ευρώ, με τις ΜΚΟ να λαμβάνουν τη μερίδα του λέοντος.
Όμως, οι εικόνες από τη Μόρια ήταν αποκαρδιωτικές, οι συνθήκες άθλιες και ελάχιστοι ασχολούνται στα σοβαρά με το φλέγον θέμα της απόδοσης αναλυτικού λογαριασμού.

Δεν είναι δυνατό να ρέει πακτωλός κονδυλίων για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος, που εξελίσσεται σε εποικισμό της πατρίδας από αλλογενείς και αλλόθρησκους πληθυσμούς, και η κατάσταση στα σημεία συγκέντρωσης προσφύγων και μεταναστών να παραπέμπει σε τριτοκοσμικές φαβέλες, όπου όλα έχουν αφεθεί στην τύχη τους.

Κάποιοι θησαύρισαν με χρήματα που δεν προορίζονταν για εκείνους και ζημίωσαν την Ελλάδα ποικιλοτρόπως. Κάποιοι υπεύθυνοι για την τήρηση των νόμων στη χώρα αλλά και για τη διεθνή εικόνα της Ελλάδας έχουν «λησμονήσει» να πράξουν όλα όσα τους επιτρέπουν και επιβάλλουν οι θέσεις ευθύνης που κατέχουν, ώστε να ζητήσουν από τους επικεφαλής των ΜΚΟ να εξηγήσουν ως το τελευταίο σεντ τα έξοδα που έχουν κάνει και τα κονδύλια που έχουν εισπράξει.

Η κυβέρνηση μέχρι στιγμής διαψεύδει κάθε είδηση και αναφορά για πιθανή κακοδιαχείριση των συγκεκριμένων κονδυλίων και παραλείπει συστηματικά να αναφερθεί στον ρόλο των ΜΚΟ στην όλη υπόθεση.

Από αυτό το βήμα έχουμε επανειλημμένως αναφερθεί στο ζήτημα και είναι το μοναδικό μέσο μαζικής ενημέρωσης που καυτηριάζει την αυθαιρεσία και την ανάληψη κομματιού της κρατικής εξουσίας από… περίεργες οργανώσεις.

Οι λειτουργούντες ως κράτος εν κράτει πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απατηλό το αίσθημα της «ασφάλειας» που νιώθουν για το ακαταδίωκτο των πράξεών τους. Δεν απέχει πολύ η ημέρα όπου οι Αρχές της χώρας θα εξετάσουν εξονυχιστικά τα έσοδα, τα έξοδα και τις πολυποίκιλες «δράσεις» των ΜΚΟ.

πηγή
 

19 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ29 Σεπτεμβρίου, 2018 18:52

    Όταν ασχοληθούν με το indymedia του Σόρος,θα ασχοληθούν και με τις ΜΚΟ του Σόρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α! Μου τράβηξε την ματιά η απεικονιζόμενη, μα και χιλιοειπωμένη στον γενικότερο πληθυσμό («»), φράση: 'One Nation'
    Μάλιστα!…

    Γιατί αυτή η MKO-ίστικη φράση των γαμημένων νεοταξίτικων υπαλλήλων (σχωρνάτε με, αδέλφια μου, για την οργισμένη μου αυτή ωμότητα) του γερμανοεβραίου George Soros (ή György Schwartz), που κατέδιδε στους (ασκεναζίτες) Ναζί τους ομόθρησκούς του έναντι του 10% της περιουσίας τους, μου θυμίζει ένα από τα απαυγάσματα της λαϊκής μας θυμοσοφίας, κατά την ρήσιν:
    «Κουτσοί, στραβοί, όλοι στον Άγιο Παντελεήμονα»;

    -Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φοβερή πληροφορία αυτή Γιώργο.
      Danke

      Διαγραφή
    2. Ορίστε και οι αποδείξεις: Μόνος του τα λέει ο κωλοεβραίος!
      Καταδότης των Εβραίων ο Σόρος από τα 14 (video)

      Απόσπασμα:
      «Στο παρελθόν έχει γραφτεί ότι ήταν και μέλος των SS. Υπήρχε και μια φωτογραφία που τον έδειχνε. Ωστόσο η πραγματικότητα είναι όπως ο ίδιος παραδέχθηκε στον δημοσιογράφο Κροφτ στην εκπομπή «εξήντα λεπτά» το 1998, ότι προκειμένου να επιβιώσει κατά τη γερμανική κατοχή της Βουδαπέστης,έγινε συνεργάτης των ΝΑΖΙ και βοηθούσε στην κατάσχεση ακινήτων των συμπατριωτών του Εβραίων, ακόμα και φίλων και γειτόνων. Ο Σόρος γεννήθηκε το 1930 και το 1944 ήταν μόλις 14 χρονών, ωστόσο αυτό δεν το εμπόδισε να γίνει συνεργάτης των ΝΑΖΙ και δοσίλογος των συμπατριωτών του, Εβραίων.»

      …και το επίμαχο βίντεο:
      George Soros Interview (60 Minutes, 1998)
      https://www.youtube.com/watch?v=8ZhIrYxOQsI

      -Γιώργος

      Διαγραφή
    3. Ναι, τα διάβασα το απόγευμα. Τί να πεις... κι αν τον πεις σκουλήκι, προσβάλλεις τα σκουλήκια.

      Διαγραφή
  3. Κωστή μου,

    Αυτή η πληροφορία υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια στο διαδίκτυο (μα δεν την κρατώ, εύχερη σε κάτοιαν υπερσύνδεση).
    Εννοείς πως δεν κυκλοφορεί (ευρύτατα, κι' όλας) πλέον;

    Η αλήθεια είναι πως, με μία σύντονη αναζήτηση που μόλις έκανα στο διαδίκτυο, δεν βρήκα κάτι σχετικό…
    Τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στην λογοκρισία των μηχανών αναζητήσεως…

    -Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εκφραση που παιρνεις οταν βλεπεις φωτο του Σορος.

    https://uploads.disquscdn.com/images/76ba5ab399519e3f7c52b480fe877d8b6751130e0442febfa36db14d582ca045.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχοι.εγω οταν τον ειδα μουρθε αυτοματα μια σκεψη....ΣΑΥΡΑ...Η ιδια αυτοματα ..μουρθε οταν ειδα τον Ροτσιλντ...και η ιδια ακριβως με τον Κισσιγκερ...και τον Μπρεζινσκυ...κλπ.Παραξενο αλλα η ιδια λεξη αυτοματα...Σαυρες......

      Διαγραφή
  5. Σαύρες;!

    Φυσικά και είναι ολόσωστη (μα κυριολεκτική, επίσης) η παρατήρηση!

    Θέλετε αποδείξεις; Οι παππούδες μας (αρνούμαι να τους αποκαλέσω «αρχαίους», αφού ο όρος αυτός με αποστασιοποιεί από τους προγόνους μου) τις αποκαλούσαν ανθρωπόμορφα τέρατα· και για την χάρη των οποίων εξόπλισαν τα δόρατά τους με Σαυρωτήρες! Δείτε, για παράδειγμα, την απεικόνιση του χριστιανικού Αγίου Γεωργίου (από τα τέλη του δεύτερου αιώνα, που το ελληνικό πνεύμα δεν είχε ακόμη ισοπεδωθεί) να σκοτώνει τον «δράκοντα», όχι όμως με την ατσάλινη αιχμή του δόρατός του αλλά με την κάτω άκρη αυτού: το σημείο, δηλαδή, του δόρατος όπου δεσπόζει ο χάλκινος σαυρωτήρας…
    Και γιατί χάλκινος, άρα γέ; αιμοκυανίνη ρέει στις φλέβες τους, αντί για αιμοσφαιρίνη;…

    Παρ’ εμπιπτόντως, μιλώντας για Σαύρες (για «Αγγλοσάξονες», επί το επισημότερον, με τους Άγγλους [ή Αγγείλοι ή Άνγκλιοι (αγκύλοι=πανούργοι) - Anglii ή Angles] να κάνουν επισήμως την πρώτη τους εμφάνιση το +190 [ανεβαίνοντας στην Βρετάννη, την «Νέα Τροία» που ίδρυσε ο τρισέγγονος του Αινεία, Βρούτος, και καταντώντας την μέσα σε λίγες δεκαετίες στην Βρετανία που γνωρίζουμε σήμερα, σύμφωνα με την επισήμως «μη έγκυρη μυθολογία» ‘Historia Regum Britanniae’], και τα «ξαδέλφια» τους, τους Σάξονες (Σάξων [εις τα γερμανικά Sachsen, Σάξεν], εκ της μελλοντικής μετοχής σάξων του ρήματος σάττω, έσαξα, που σημαίνει: φορτώνω [με όπλα], οπλίζω, βαρυφορτώνω, χορταίνω, πιέζω, πατώ), να εμφανίζονται κατά το 250 της εποχής μας!

    Παρακολουθήστε έναν απολαυστικότατον αυτοσχεδιασμό που προέκυψε επειδή, έχοντας απανωτές διακοπές της διαδικτυακής συνδέσεως εκείνη την ημέρα, συνδέθηκα απλώς για να ενημερώσω πως δεν θα ήμουν σε θέση να συμμετάσχω στην προγραμματισμένη μας συζήτηση –ειδικά, δε, αφού δεν είχαμε κάνει ούτε πρόβα για τον ήχο μα ούτε και κάποιο προσχέδιο για τα θέματα που θα πιάναμε ή δεν θα αγγίζαμε:
    Περί Σαυρωτήρων και Σαυρών…

    -Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο,
      το βίντεο φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Είδα 10 λεπτά από αυτό. Θα το τελειώσω αργότερα σήμερα.
      Όσο για την αιμοκυανίνη θα διαφωνήσω. Και για το ότι αποδεδειγμένα έχει παρατηρηθεί σε έντομα, μαλάκια και καρκινοειδή, όσο και για το ότι περιέχει χαλκό, στοιχείο που το αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι, οι ερπετοειδείς σαυτομάτες. φημολογείται δε (από Φουράκη;..από Άικ;.., δεν θυμάμαι ακριβώς) ότι η βάση επιβίωσης των σαυροειδών είναι η θειούχα ατμόσφαιρα. και ότι η φυσιολογία τους βασίζεται στο πυρίτιο. Ό,τι πρέπει γι αυτούς είναι η Αφροδίτη ως πλανήτης, ίσως με την μεταμόρφωση της ατμόσφαιρας που προσπαθούν να επιτύχουν, θέλουν την ατμόσφαιρα βιώσιμη γι αυτούς περισσότερο στο μέλλον (Bladerunner ;όξινες βροχές κλπ..) μιας και όντως πριν εγκατασταθούν στη Γη -και πριν από εμάς μάλιστα- μάλλον κατοικούσαν στην Αφροδίτη (κατά Φουράκη και Σίτσιν), αλλά δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν για κάποιους λόγους. Συλλέγουν λέγεται τον χρυσό γιατί μόνο αυτός σε τεράστιες ποσότητες μπορεί να συμβάλλει στην τυεχνολογία διαπλανητικών ταξιδιών, ώστε να γυρίσουν πίσω (δες και την ταινία Cowboys and Alliens).

      Όλα αυτά βέβαια σε καθαρά σινωμοσιολογικά και fiction πλαίσια.

      Διαγραφή
    2. Κώστα,

      Δεν γνωρίζω εάν τα ανθρωπόμορφα τέρατα είχαν αιμοκυανίνη· υπόθεση κάνω, σκεπτόμενος φωνακτά. Όσον αφορά τον Φουράκη, κάποιες από τις θέσεις του μου ακούγονται πολύ «τραβηγμένες» ('too far fetched,' ελληνιστί!)· τον δε Άικ (David Icke) και τον Τσάριον (Michael Tsarion) τους αγνοώ επιδεκτικώς, αφού οι ίδιοι δεν έχουν αναφερθεί ούτε μία φορά στον Ελληνισμό και στους Έλληνες, παρουσιάζοντας μισοψημένες αλήθειες ανακατεμένες με μπόλικον εβραϊσμό. Για τον Ζαχαρία Σίτσιν αυτό που έχω να πω είναι το ότι, αφού αναφέρεται στους Βαβυλωνίους και όχι στους Έλληνες, δεν έκανε κάτι περισσότερο από το να εκθέσει δημοσίως ό,τι του υπέβαλλαν -όπως και οι δύο προηγούμενοι «φιλαλήθεις αγωνιστές» ('truthers,' ελληνιστί!)- οπότε, ούτε και αυτόν μπορώ να λάβω σοβαρά υπ' όψιν σε ό,τι ισχυρίζεται --κρατώ, όμως αρκετά στοιχεία από όλους τους.

      Όσο για το βίντεο, εάν παρακολούθησες το πρώτο δεκάλεπτο, δεν έχεις δει τίποτε από αυτό που τελικώς προέκυψε! ΤΙΠΟΤΕ! Θα με θυμηθείς, όταν το δεις ολόκληρο! Από την προχειρότητά του, δε, (π.χ. το ότι βγήκα δημοσίως με τις φόρμες μου δίχως να έχω καν ειδοποιήσει το σπίτι πως ευρίσκομαι σε συζήτηση ώστε να μην διακοπώ) δείχνει το μέγεθος του άγχους μου εξ' αιτίας των πιθανών επικείμενων διαδικτυακών διακοπών· όπου μετά από κάθε μία από αυτές φαίνομαι να είμαι όλο και περισσότερο τεντωμένος: εξ' ου και ο χαρακτηρισμός του αποτελέσματος ως «απολαυστικός», αφού κατάφερα να εκτροχιάσω εντελώς, με εποικοδομητικό όμως (θεωρώ) τρόπο το αρχικό θέμα!

      -Γιώργος

      Διαγραφή
    3. Γιώργο,
      μπορεί να τους ανέφερα όλους αυτούς, έχω όμως ακριβώς την ίδια γνώμη με εσένα.
      Είδα και την υπόλοιπη εκπομπή. Τί να πω... Απλά.. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΑΣ!!!
      Η εκπομπή θα αναρτηθεί απόψε στον Διόδοτο.

      Διαγραφή
    4. Συμπλήρωμα (λόγω κεκτημένης ταχύτητος…)

      Σχετικά με τους Σαυρωτήρες των παππούδων μας, παρέλειψα να καταδείξω άλλη μίαν απόδειξη για την ύπαρξη των Σαυρών: Το ένα από τα δύο χάλκινα αγάλματα του Πραξιτέλους, τον Απόλλωνα τον Σαυροκτόνο· το οποίον άγαλμα, το κλεπταποδοχείο του Κλίβελαντ προσέφερε (κάπου) το 2004 στο τότε Υπουργείο Πολιτισμού της Πατρίδος μας:

      Κάπως έτσι πρέπει να έλαβε χώρα το επίμαχο τηλεφώνημα του κλεπταποδοχείου του Κλίβελαντ προς τους εδώ ανθέλληνες ιθύνοντες:
      - [Υπουργείο Πολιτισμού Ελλάδος] Ναι, ποιος είναι στο τηλέφωνο;
      - [Κλίβελαντ] Εμείς! Χάσατε κανένα άγαλμα;
      - Δηλαδή;
      - Βρήκαμε τον «Απόλλωνα τον Σαυροκτόνο». Σας τον πουλάμε σε καλή τιμή!
      - Τι ακριβώς είναι αυτό;
      - Μα, το χάλκινο του Πραξιτέλους, βρε άσχετοι!…
      - Αποκλείεται! Ο Πραξιτέλης ποτέ δεν έφιαξε χάλκινα αγάλματα…
      - Σοβαρά; Και το κολοσσιαίο χάλκινο άγαλμα της Αρτέμιδος Βραυρωνίας, ποιός το έφιαξε ρε άσχετοι;
      - Δεν ξέρουμε και δεν ενδιαφερόμαστε!… [κλικ!]
      - [τόνος κλειστής τηλεφωνικής γραμμής]

      Πραγματικά λυπάμαι που το αντίγραφο της παραπάνω σελίδος του «Έθνους» (αφού αυτή η σελίδα δεν υπάρχει πλέον) παρέλειψε να αποθηκεύσει και τις τέσσερεις μοναδικής ζωντάνιας φωτογραφίες των προαναφερθέντων αγαλμάτων.

      -Γιώργος

      Διαγραφή
    5. Συμπλήρωμα Νο. 2

      Να ενημερώσω για την αστοχία της ετυμολογήσεώς μου, στο παραπάνω βίντεο, του όρου «Σαυρωτήρ»:

      Όλα τα αρσενικά ουσιαστικά εις -τηρ (σε -τήρας, στην Δημοτικά, που μας επέβαλλαν «για την ευκολία μας») δείχνουν το κατάλληλο εργαλείο ώστε να γίνει η δουλειά που περιγράφεται στο πρώτο συνθετικό του ουσιαστικού. Για παράδειγμα, ο ανελκυστήρ είναι η κατάλληλη διάταξη ώστε να «έλκει άνωδε» (να έλκει [κάτι] προς τα επάνω).

      Έτσι και ο Σαυρωτήρ αποτελεί το κατάλληλο εργαλείο για τις Σαύρες· και νομίζω (αρκετά ισχυρά) πως οι παππούδες μας όπλισαν περαιτέρω το δόρυ τους (το πολεμικό, επιθετικό τους εργαλείο, από το οποίον εξαρτάτο η ίδια τους η ζωή) ώστε μάλλον να θανατώνουν με αυτό τις Σαύρες, παρά για να τους …ξύνουν την πλατούλα ή να τις χαϊδεύουν!…

      -Γιώργος

      Διαγραφή
    6. Ε ναι. Φαίνεται πως δεν ειχαν καταφέρει να τελειοποιήσουν κάποτε την τεχνολογία ανθρώπινης κάλυψης και το shape shifting ήταν καθημερινό φαινόμενο. Γι αυτό πέρασε με τις βραχογραφίες και τη ζωγραφική να σκοτώνουν αβέρτα φιδάρες, σαύρες και δράκους (Αγ.Γεώργιος, Διγενής Ακρίτας, Ηρακλής κλπ..) Φίδια παντού και δράκοι. Είμαστε σίγουροι ότι δεν υπήρξαν;

      https://www.ekklisiastika-aggelopoulos.gr/sites/default/files/products/%CE%A4%CE%95%CE%9C%CE%A0%CE%9B%CE%9F%20%CE%94%CE%A1%CE%A5%CE%9F%CE%A3.jpg

      https://www.interflag.gr/926/wales-flag.jpg

      Πετάνε ακόμα κάποιοι στην Εξώσφαιρα;..
      https://www.youtube.com/watch?v=T3rtxWYmfbs

      Διαγραφή
    7. Δεν ηταν παρατηρηση.Ηταν ας πουμε ανακλαστικη συνεπεια του νου..λογω μιας εμφυτης ικανοτητας να βρησκω στα προσωπα φυλετικα χαρακτηριστικα αδιορατα.Σπανια λαθευω σε μια φυλη απ την φατσα .Βλεπω και ξερω ακαριαια.Και στην καταγωγη ξερω...ακομη κι αν εχει επιμειχθει.Τοχω απο μικρος.( φανταζεσαι πως μου φαινονται οι αηδιες ολες οτι ταχα ολοι οι ανθρωποι ειναι ..ιδιοι ?? Μιλαμε πευτω κατω απ τα γελια..Ειναι περα απ το γελοιο..οπως και οι ..διεθνισμοι..πολυπολιτισμοι..παγκοσμιοποιησεις...κι οτι μαλακια καρφωνει ολες τις πινεζες στο διαστημα )..Τα ματια ολων των Ασκεναζυ τραπεζιτων..και των μαιντανων γυρω τους δηθεν ιδιοφυων αερολογων της λιτερατουρ αεριων ...ειναι πρησμενα πανω κατω..( σαν γκολεμες)..ψυχρα συνηθως πρασινο τετοιο..στρογγυλα γκουρλωματε..εως τα φρυδια..πρησμενα..κι αν νοητικα κανεις μια μετατοπιση της κορης καθετα 90 μοιρες ..σοκαρεσαι απ την σαυρα που εμφανιζεται αποτομα γυμνη.Σαν ιγκουανα καραμπινατη.Το ολο βλεμμα εχει και μια κενη ηλιθιοτητα εξωφρενικη...σαν σαυρας.

      Διαγραφή
  6. Μα, δεν μιλάμε για αλλομορφισμό (shape-shifting) αλλά για ενδογήινες οντότητες που, όσο κυριαρχούσε ο Ελληνισμός (προ της οριστικής του καταλύσεως από τους γαμωΡωμαίους) αυτές οι οντότητες κρύβονταν, ενθυμούμενες το τι τους είχε συμβεί επί Διονύσου/Μίνωως/Ηρακλέους και επί Αλεξάνδρου του Μέγα. Με την κατάλυση όμως του Ελληνισμού, ξεθάρρεψαν και βγήκαν στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να κάνουν ό,τι από τότες κάνουν κάνουν.

    Αυτό αποτελεί το προσωπικό μου συμπέρασμα, σχετικά με την πιθανότερη εκδοχή της ιστορίας τους.

    -Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα μπορεί να παίζουν..
      Δεν μπόρεσα απόψε να αναρτήσω το βίντεο όπως σού είπα, συνοδεία κι ενός εκτεταμένου προλόγου φυσικά, γιατί δεν είμαι σπίτι και αναρτώ σχόλια με το κινητό.
      Θα τα πούμε αύριο όμως.

      Καληνύχτα.

      Διαγραφή