«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Μητσοτάκης: Δεν θα γίνω Όρμπαν – Θα εξασφαλίσω καλύτερες συνθήκες για τους λαθρομετανάστες!

Σχόλιο Διόδοτου: Ε δεν θα γίνεις και πρωθυπουργός! Όσο περνάει από το χέρι μας, δεν θα αφήσουμε κανέναν από εσάς του Σιωνο-βουλίου να πρωθυπουργεύσει. Και τον κοινοβουλευτισμό σας.. σύντομα θα τον βάλετε κι αυτόν εκεί που ξέρετε...

Μπορεί ο Μητσοτάκης μιλώντας προς τους ψηφοφόρους του να βγάζει μια «σκληρή» και «συντηρητική» εικόνα, όμως στην πραγματικότητα δεν απέχει καθόλου από τις προγραμματικές θέσεις του Σύριζα, ιδιαίτερα στο ζήτημα των λαθρομεταναστών.

Έτσι, μιλώντας στο εσωτερικό του κόμματός του, και συγκεκριμένα στην συγκέντρωση των τομεαρχών ήταν εξόχως σαφής ως προς τον πολιτικό προσανατολισμό της Νέας Δημοκρατίας προς το κέντρο και ειδικότερα προς τα κεντροαριστερά, φτάνοντας μάλιστα να επιτεθεί στον Όρμπαν λέγοντας ότι «όποιος κάνει ακροδεξιά στροφή δεν έχει θέση στην πολιτική μας οικογένεια» και δίνοντας στήριξη στον ανθέλληνα Βέμπερ για την προεδρία της Κομισιόν.

Η επίθεση στον Όρμπαν, βεβαίως, δεν έμεινε χωρίς διαπιστευτήρια προς τις σκοτεινές εκείνες δυνάμεις που κινούν την παγκοσμιοποίηση και βρίσκονται πίσω από την χρηματοδότηση των hot spot και των διάφορων ΜΚΟ. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Μητσοτάκης ο Τσίπρας πήρε 1,6 δισ. ευρώ για να φτιάξει τον «χειρότερο καταυλισμό στον κόσμο», αναφερόμενος στην Μόρια.

Αφού, λοιπόν, ο Μητσοτάκης δεν θα ακολουθήσει πολιτική Όρμπαν, δηλώνοντας μάλιστα ότι τα κλειστά σύνορα τα απεχθάνεται η πολιτική του οικογένεια και παράλληλα μέμφεται την κατάσταση στην Μόρια, με ασφάλεια συμπεραίνουμε πως αυτό που θέλει να πει ότι αυτός ως πρωθυπουργός θα είχε μεγαλύτερη χλίδα για τους λαθρομετανάστες, όπως κάποτε ο Σαμαράς διαφήμιζε τα δικά του κέντρα λαθρομεταναστών με τις κουζίνες, τα air condition και όλα.

πηγή

5 σχόλια:

  1. Μπορει να γεμισει και δημαρχους που βλεπουν ραδικια αναποδα...Μακαρι κι εδω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συριζανελία-πασοκονουδία
    εβραιο-λαθρο-πουστοδός άνω κάτω,μία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένας Νιγηριανός έχει αναγνωριστεί ως η αρχική πηγή του Monkeypox στο Ηνωμένο Βασίλειο.
    http://ermionh.blogspot.com/2018/09/monkeypox.html
    A.A.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέχρι να καταφέρεις να γίνεις αν ποτέ γίνεις (φτύνω τον κόρφο μου) πρωθυπουργός τσόγλανε,χάρισε τους την απόλαυση δανείζοντας την γυναίκα σου και τις κόρες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την ΝΔ ως "ακροδεξιά"!!!!!
    Η ΝΔ αντικρούει, δεν είμαστε ακροδεξιοί είμαστε "κεντρώοι φιλελεύθεροι" μάλιστα θα κάνουμε και μεταγραφές από το ΚΙΝΑΛ (πρώην ΠΑΣΟΚ), τους εγσυχρονιστές του Σημίτη, έκαναν και μεταγραφές από Ένωση Κεντρώων και Ποτάμι, για να πιάσουν όλο το κέντρο, μην τυχόν και τους πούνε ΔΕΞΙΟΥΣ!!!!! (ΌΧΙ ΑΚΡΑΙΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΞΣΤΟΜΙΖΟΥΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή