«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Δεκάδες Χιλιάδες Έλληνες...!! ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ...!! Η εικόνα που έκρυψαν ΟΛΟΙ...!!! Η τεράστια ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ της Θεσσαλονίκης και ο απίστευτος ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ της με ΧΗΜΙΚΑ...!!! [ανανέωση ανάρτησης 18:20]



[Σημείωση Διόδοτου,18:20 
Είδαμε ακόμα ένα πολύ εντυπωσιακό πλάνο-βίντεο (όπως το παρακάτω) στα Κατοχικά Νέα(πατήστε εδώ)]


Είναι ένα βίντεο που τα λέει και τα δείχνει ΟΛΑ...!!! Και τον φοβερό όγκο τον Ελλήνων διαδηλωτών και την βροχή από δακρυγόνα για να τους διαλύσουν. Δείτε και θα καταλάβετε τι έκρυβαν ΟΛΟΙ από εχθές στην Θεσσαλονίκη...!!!

stoxos.gr

4 σχόλια:

  1. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ …
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!!!
    ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ ...ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ...

    Φανταστείτε να είχαν κερδίσει το ‘49...
    https://kostasxan.blogspot.com/2018/09/49.html

    2 σχόλια :
    first38 Σεπτεμβρίου 2018 - 7:31 μ.μ.
    Με μια διαφορά, αυτή η κυβέρνηση δεν έχει καμιά σχέση με την αριστερά...
    Απάντηση

    ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ9 Σεπτεμβρίου 2018 - 12:21 π.μ.
    Με μια διαφορά... Αυτή η κυβέρνηση ποτέ δεν εκπροσωπούσε την Αριστερά.
    Ήταν και είναι οι απόγονοι των κατσαπλιάδων που έσφαζε με τα κονσερβοκούτια, στον συμμοριτοπόλεμο.
    Ήταν και είναι σταλινικά κατάλοιπα..
    Απλά ο αφελής όπως πάντα λαός, πίστεψε πως πρόκειται για την Αριστερά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ανώνυμοι
      9 Σεπτεμβρίου 2018 - 6:36 μ.μ
      και
      10 Σεπτεμβρίου 2018 - 12:48 π.μ
      τα τραγικοποιούν τα πράγματα...

      Ο first3 και η Σουφλή, εννοούν ως "αριστερό"..απλώς τον κλασσικό τύπο κουλτουριάρη αριστερό με γυαλάκια, λίγο σοφιστικέ και φιλειρηνικό. Κάτω από αυτή την οπτική..όντως καμία σχέση δεν έχει αυτός με το πραγματικό μισάνθρωπο και αιμοσταγές πρόσωπο του κομμουνισμού.

      Διαγραφή
  2. Παίδες, ξανακοιττάξτε τα σχόλια του παραπάνω άρθρου, με τους καλούς και με τους κακούς αριστερούς(!) και θα δείτε ένα νέο τετρασκελές κομμάτι (των ~2.000 λέξεων) από τον 'A Hellene' που ξέρετε κι εμπιστεύεσθε! :-)

    Και, Κώστα, επειδή γνωρίζω πως σου αρέσουν τα πονήματα αυτού του είδους, νοιώσε ελεύθερος να το κάνεις ακόμη και πρωτοσέλιδο, εάν το επιθυμείς.

    Πόπη, το αυτό ισχύει και δι' εσέ· αν και το γνωρίζεις ήδη!

    Ο κόσμος ΠΡΕΠΕΙ να πληροφορείται ορθότερα· και χρειάζεται τροφή για σκέψη αντί του μηρυκασμένου σάπιου σανού που του σερβίρουν, τόσο τα Μέσα Μαζικής Εξηλιθίωσης όσο και τα άθλια πρακτόρια του κατεστημένου…

    -Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξιόλογη σύνοψη. Μπράβο Γιώργο.
      Συνεννοήθηκα με την Πόπη να το αναδημοσιεύσω από αυτήν.
      Και πάλι συγχαρητήρια!

      Διαγραφή