«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Είπαμε... τέτοια που είναι η πλειοψηφία.. τέτοιος της αξίζει. Να γελάνε με έναν υπάκουο κλόουν οι κατακτητές, και κατ'επέκταση με όλους μας που ατενίζουμε την ξεφτίλα μας απαθέστατοι.



Ιστολόγιο ΙΣΧΥΣ:
  
Το πιο πιθανό είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας να μιλάει μια κωδικοποιημένη γλώσσα με την οποία απευθύνεται σε λίγους και εκλεκτούς.

Μέχρι σήμερα δυσκολευόμουν να καταλάβω γιατί ο Αλέκσης επιμένει να μιλάει αγγλικά τη στιγμή που είναι φανερό ότι στις ξένες γλώσσες είναι ακόμα χειρότερος απ’ ό,τι στα οικονομικά. Πίστευα ότι η επιμονή του είναι συνέπεια του αρχοντοχωριατισμού του και ότι ως μια σύγχρονη μαντάμ Σουσού δεν έχει τη δυνατότητα να αντιληφθεί το γελοίο του ακροάματος.

Μάλλον έκανα λάθος. Το πιο πιθανό είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας να μιλάει μια κωδικοποιημένη γλώσσα με την οποία απευθύνεται σε λίγους και εκλεκτούς. Σ’ αυτούς που μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει η αναφορά στις «υπαρξιακές προκλήσεις της κρεατοελιάς» ή τι σημαίνει ο κωδικός «οι κατσίκες του Μαντέλα».

Τα αποσπάσματα από την ομιλία του Αλέκση που θα δείτε στο βίντεο πιο κάτω, μοιάζουν με παραλήρημα ανθρώπου που έχει κάνει χρήση LSD. Φράσεις χωρίς κανένα νόημα (ή με νόημα τόσο παλαβό που θα θέλατε να μην έχουν κανένα) διαδέχονται η μία την άλλη και η πρώτη σας αντίδραση θα είναι να ντραπείτε για λογαριασμό ενός ανθρώπου που ξεφτιλίζεται έτσι παγκοσμίως. Μη βιαστείτε να το κάνετε. Καθώς παρακολουθείτε το βίντεο, σκεφτείτε ότι δεν μπορεί ένας πρωθυπουργός να λέει τετοιες αρλούμπες και αφεθείτε στη μαγεία των κρυπτογραφημένων φράσεων που –ποιoς ξέρει;– μπορεί να περιέχουν το κλειδί για τις μελλοντικές πολιτικές εξελίξεις σε πλανητικό επίπεδο. Και μπράβο τους.

ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=XFbamVqLPt8
https://www.athensvoice.gr/politics/479664_o-tsipras-milaei-gia-kreatoelies-ston-oie


16 σχόλια:

  1. Τελικά παιδιά,

    αυτός ξεπουλάει τα πάντα, καταστρέφοντας και διαμελίζοντας την Ελλάδα -όπως δηλαδή θα έκανε και οποιοσδήποτε από αυτούς που μας φορτώνουν δεκάδες χρόνια τώρα- με την διαφορά ότι τούτος εδώ.. παράλληλα το πιστεύει ότι κάνει και αριστερή επαναστατική πολιτική, σαν να είναι ακόμα σε καταλήψεις, με το "Κεφάλαιο" του Μαρξ παραμάσχαλα, π'ανάθεμα κι αν το κατάλαβε ποτέ του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ29 Σεπτεμβρίου, 2018 22:29

    Αδερφέ Κώστα,είπαμε οι ιδεολόγοι κάθε απόχρωσης πεινάνε.Επιζούν οι πτωματοφάγοι και στήν αντίπερα όχθη οι ανιχνευτές κυνηγοί.Αυτοί που ζούν χωρίς λύπηση,κρατώντας όπλα ανελέητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά μην μιλάει κωδικοποιημένα....ο Άξελ μιλάει αγγλικά προσπαθώντας να το παίξει ότι ανήκει κι αυτός σε ένα κλαμπ παγκόσμιων αγγλόφωνων ηγετών. Δεν καταλαβαίνει το παιδί ότι αυτοί που μιλάνε αγγλικά σε δημόσια φόρα έχουν όλοι σπουδάσει και ζήσει για χρόνια σε αγγλόφωνες χωρες και δεν πήραν lower απ το φροντιστήριο της γειτονιάς.
    Είναι δείγμα θρασύτητας, αμορφωσιάς, κομμουνιστικής απέχθειας προς κάθε τι το ελληνικό και αρχοχωριατισμού, δυστυχώς. Μας κάνει ρεζίλι όλους ειδικά στον ΟΗΕ γιατί εκείνη τη στιγμή εκπροσωπεί την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζω ο κ.Μπουγας εχει δικιο.Δεν τοχει ομως μονο ο Αλεξης αυτο..Για ριξτε μια ματια γυρω σας...τοχει το 60 %.....Μεγαλωσαν δυο γενιες ερμαφροδυτες ετσι.Απο μωρα βλεπουν κι ακουν εργα τιβι και σινεμα...απο νηπια τα εξωθουν στα φροντηστηρια αγγλικων...απο νηπια ακουνε ροκ...μπαροκ και οτι μαλακια εως...ραπ...( Αυτο ειναι αγραφο..ουτε στην λιθινη εποχη δεν..) κλπ.Ασε το απιστευτο των ..δημοσιογραφων..λενε κατι ελληνικα κι ...εντος παρενθεσης ..αγγλικα.( διοτι κανεις δεν καταλαβε τα ..ελληνικα !!!!
      Αρα...ο Αλεξης ειναι ενας βλαμμενος γυφτοφιγουρατζης..δειγμα των αλλων...ρομποτ.Βεβαια ειναι και ψυχοπαθης...εξω απο ιατρικη φροντιδα.Αυτο κανει μπαμ...Οπως κανει μπαμ και τι συνδρομο εχουν οσοι τον ψηφιζουν χωρις σκεψη αν στεκει καλα.Το ιδιο και τους αλλους που προυπηρξαν και...ξαναρχονται κιολας...!!! Δειτε τον Κουλη...ματια..βλεμμα..λογια..φωνη...δυναμη οντος...κλπ
      ..Αλλος ψυχω βλαμενος ολικα...Δεν το βλεπει κανεις ??? Δηλσδη τι περιμενει ο ψηφοφορος του ??Τι ?? Αν παρει 30 %....υπαρχουν 30 % + 20 % του Συριζα συν 15 % τα αλλα ψυχω...ισον 65% παραφρονες τυφλοι και αοματοι στην χωρα ..την ωρα που ..πεθαινει !!! Κι επρεπε να προσεχει σαν παλαβη !!!Λοιπον ....? Δεν ειναι μονο ο Αλεξης με ελ ες ντι....

      Διαγραφή
  4. Aυτό το "ες" μπροστά από το "αουρ γουορτ" δεν μοιάζει για μετάφραση από τα Eλληνικά. Eχει κανείς καμία ιδέα τι ήθελε να πει;

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που να δείτε και τον "ξάδελφο" του αλ6, το άλλο βλήμα:
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=121&v=zudNFJ-7EPs
    Να τρως κουκιά και να φτύνεις:
    http://ermionh.blogspot.com/2018/09/fast-food.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καποτε, ο Παπαδακης πεταξε απο οθονης την βολιδα *break* και το προσωπο του ελαμψε σαν να πηρε την πρασινη καρτα εισοδου στο κλαμπ των ηλιθιων της παγκοσμιου ελιτ. Εκτοτε η θεικη μας γλωσσα πηρε την αγουσα προς ... αλλα στο σημειο αυτο καλυτερα break.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟΣΤΟΛΗ : ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ «Συγκεκαλυμμένες» επιχειρήσεις Βρετανών για να βγει το “ΝΑΙ” στα Σκόπια – Το έγγραφο της CIA για ανεξάρτητη “Μακεδονία Του Αιγαιου”.!!!
    Δημοσίευση: 30 Σεπτεμβρίου 2018, 1:32 μμ | Ανανέωση: Σεπτέμβριος 30, 2018 στις 1:42 μμ

    Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο της Δύσης για διαμελισμό της χώρας. Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ανέδειξε το θέμα με τους νέους χάρτες που βγαίνουν στο φως τη δημοσιότητας από ύποπτα κέντρα.

    Γερμανοί, Βρετανοί και άλλες χώρες, τα έχουν δώσει όλα για όλα για να βγει το ΝΑΙ στα Σκόπια. Το ζήτημα της ονομασίας και η Συμφωνία των Πρεσπών κρύβει πολλές πτυχές, ύποπτες και παρασκηνιακές είς βάρος του Ελληνισμού.

    Σε μια σημαντική αποκάλυψη προβαίνει ο βρετανικός Independent ο οποίος μέσω ερευνητικής δημοσιογραφίας αποκαλύπτει ένα σκοτεινό δίκτυο Εταιριών δημοσίων σχέσεων το οποίο χρηματοδοτείται από το Βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών.

    Η έρευνα του Independent υποδεικνύει την εταιρία δημοσίων σχέσεων Stratagem International, η οποία λέει ότι ειδικεύεται σε «συγκεκαλυμμένες» επιχειρήσεις που αποσκοπούν να επηρεάσουν ψηφοφόρους, καθώς και την εταιρία Gabara Strategies η οποία πληρώθηκε προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην αλλαγή του ονόματος, ενώ συμμετείχε και σε σχέδιο δημιουργίας παραπλανητικών λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να «διεισδύσουν και να δημιουργήσουν διαιρέσεις στην αντιπολίτευση».

    ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΟΥΜΕΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΡΑΓΙΚΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτη η νοοτροπια κυριε δεν ειναι καλη.Αφησε την κανει αφανταστο κακο.Ποια ?? Η αισθηση οτι οι αλλοι..ξενοι..κανουν τα παντα...κι εμεις ανημποροι οι ..καημενοι κοιταμε και χαθηκαμε αν εχουν..σχεδια..δεν γλυτωνουμε τα μωρακια ...και πω πω ..τι ντα ντα θα μας κανουν...τα σχεδια.!!! Αυτο το μωρουδιστικο κλαψουρισμα της μυγας ..αστο.Εχουν σχεδια οι Αγγλοι ?? Στα αυτα μας.Τι θα μας κανουν οι Αγγλοι ?? Θα μας ..κλ....τα ...!! Τοσο πολυ σε τρομοκρατουν ?? Πως το δεχεσαι αυτο ?? Αν γινεται κατι ειναι γιατι το αφηνουμε εμεις να γινει απο φοβο μην τρυπησει το καλτσον !! Αν θελουμε οχι...θα μας κλ....τα....!! Το ιδιο και οι Αμερικανοι...και οι Τουρκοι..κι ολοι.Αν δεις ποντικι ανεβαινεις στην καρεκλα ?? Να ξερουμε...Αστο λοιπον αυτο το τρομωδες βιολι κανει κακο σε ολους.Θελουμε αυτοπεπιθεση εδω ....οχι τρομο.Σχεδια και...αρχ....Αν ηθελε η Ελλαδα θαχε κανει μπαζα τα Βαλκανια ολα και τα σχεδια ολα.Αλλα δεν θελει λογω...τρομου για τα καλτσον.

      Διαγραφή
  8. Βλεπεις να υπαρχει ελληνικο κρατος σοβαρο? με εξωτερικη πολιτικη?
    που να μπορει να εχει αξιοπρεπη παρουσια στα βαλκανια? εχεις ματισ η δεν εχεις η δεν θες να καταλαβεις?
    εδω μας εχουν κατεβασει τα βρακια και μας τον φορμαρουν συνεχως...χωρις ανασα.Ειμαστε μια διαλυμενη και χρεωκοπημενη χωρα απο αχρηστους και προδοτες πολιτικους και μου λες για καλτσον και για μωρακια...που ζεις? Εχεις συναισθηση του τι συμβαινει γυρω σου σ'αυτο το κωλοχανιο που ζουμε?
    τι βλεπεις.. εναν "κοιμησμενο" λαο, αποχαυνωμενο,ανεγκεφαλο και
    ξευτηλισμενο,και παραδομενο στο ανελεητο χωρις οικτο και μακροχρονιο γαμησι των ευρωπαιων οικονομικων δολοφονων.Μια χωρα ποδοπατημενη απο ολους,ξεσκισμενη και "κουρελιασμενη"
    μεχρι αηδιας...Ειμαστε ενα ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΘΟΛΟΥ αυτη τη στιγμη το εχεις καταλαβει η πετας στα συννεφα?
    Μας εκαναν ετσι που χασαμε τα παντα και τωρα τι περιμενουμε?την ταφοπλακα.
    ΑΓΩΝΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ Η ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ"ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ"
    Να μην λες λοιπον αρλουμπες αλλα να κοιτας ποια ειναι η πραγματικοτητα
    και να την αξιολογεις σωστα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχηγε ανηνυμε..θελεις ενα μαντολατο ? Ποιος θα την φτιαξει την χωρα κουφετο να την βρεις εσυ ετοιμη να λειτουργησεις ανετα κι αραχτα ?? Τι λες ακριβως ? Οτι ο πατερας σου φταιει που δεν σουφτιαξε βιλα ?? Κι εσυ τι θα κανεις στην ζωη ?? Ξερεις αυτο το ιδιο θα παθεις απ το παιδι σου !! Θαρθει μια μερα και θα λεει " ο πατερας μου βρηκε αλλα ο κοπανος ..αφησε οτι βρηκε κι αι στο διαβολο που θα καθησω εγω τωρα να φτιαξω.Οχι.Θα καθησω να με πηδηξουν !!!" Αν βγαλεις τετοιο τεκνο...αστο...πηγαινε για ψαρεμα...Ενταξει το ξερουμε τι χωρα εχουμε.Μην σκας.Αλλα εδω λεμε να μην σκισουμε καλτσον αλλο...αλλα και κανενα κωλο !! Αλλα εσυ επιμενεις στο καλτσον διοτι σε φοβιζει να σκισεις κωλους ?? Αντε ξεχασε ο πατερας σου...Τι να κανουμε τωρα ?? Ας αρχισουμε εμεις.Δεν εχεις κοτσια ? Στην γκομενα κανεις τον αντρα.Στην γκομενα ! Οταν φευγει αυτη τι κανεις ? Κατεβαζεις διακοπτη ? Οχι βεβαια.ΕΕ για μετα την γκονενα μιλαμε.Αντε παρε το μυστρι...χτισε κατι.Δεν σ αφησαν πολυκατοικια ! Τι να κανουμε τωρα ??!Και μην μου λες οτι δεν ξερω που ζω..διοτι ολο το ταψι με τα σαντουιτς θα σε πλακωσει.Εγω δεν τρωω το πρωι ..ανθο βρωμης.Τρωω ψωμι με σκορδο.

      Διαγραφή
    2. Δεν με ενδιαφερει τι τρως αλλα τι λες και αυτο που διαπιστωνω δυστυχως ειναι οτι δεν "λες" τιποτα
      φτηνες μαλακιουλες ανουσιες να τα πεις στους ομοιους σου οχι σε μενα.

      Διαγραφή
    3. Προειδοποιώ ότι δεν θα αναρτηθούν άλλα προσβλητικά σχόλια μεταξύ σας.

      Διαγραφή
  9. Εαν αισθανεσαι ενα τιποτα με μπολικο καθολου, απολυτως σεβαστη η αποψη και αφορα ΜΟΝΟΝ εσενα. Εγω τα βλεπω αλλοιως. Τον Σορος και τον Κισσιγκερ τους εχω γραμμενους εκει που δεν πιανει μελανι. Ολη αυτη η Νεα Ταξη στηριζεται στη μεγαλη απατη των Σιωνιστων οτι η λευκη φυλη (γκοιμ) ειναι φιαγμενη για να ειναι σκλαβοι των Εβραιων. Το τσιγαρο πλησιαζει το μπαλονι της πραγματικοτητος που βλεπεις και συντομα θα ακουσης Πουφ. Εχω και κανα δυο φιλαρακια που σκεπτοντε το ιδιο. Δεν χειαζοντε και παραπανω για να πιουμε καφε στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ. Γιατι μονο αυτοι θα ζητανε Μακεδονια του Αιγαιου; Εγω δεν μπορω να ζηταω Μακεδονια των Ορεων; Αλλωστε ζουν και 500.000 Ελληνες εκει πανω. Ασε φιλε, δεν εχουμε αναγκη την συνομοταξια Βαλιανατου, ερμα ειναι και οσο ποιο γρηγορα τους πεταξουμε στη θαλασσα τοσο ποιο γρηγορα θα λαμψη η Ελλαδα.The Show has started, διαλεξε αναπαυτικη πολυθρονα και απολαυσε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή