«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΕΠΙΚΑΘΗΣΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΚΑΝ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΙΣΤΟ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΑΧΝΕΣ!

βίντεο-μετάφραση/παρουσίαση vasoula2908



Αράχνες το έκαναν; Αλήθεια;

 

Δημοσιεύτηκε στις 18 Σεπ 2018
CREDITS @The HAARP Report στο σάιτ μου https://ideografhmata.gr/forum/viewto... Email και paypal μου : vasiliki42@hotmail.com στο facebook θα με βρείτε εδώ https://www.facebook.com/arela.ideo στο vimeo θα με βρισκετε εδω https://vimeo.com/uservasoula2908

 

ΕΠΙΣΗΣ... ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ vasoula2908:

Φαρατζ- Ορμπαν: Αντρες ΟΡΘΙΟΙ στην ΕΕ κι όχι στα 4

 

11 σχόλια:

  1. Ειδα το βιντεακι, πιστευω οτι πρεπει να ειναι χημικος ψεκασμος παρομοιως με τους αλλους ψεκασμους που κατα καιρους μας ριχνουν, απλως αυτη την φορα ηταν πιο πυκνο και πιο εμπλουτισμενο το ψεκασμα και με αλλα
    υλικα...Μπορει να κανουν πειραματα μεχρι να βρουν αυτο που θα μας ταιριαζει καλυτερα για να μας ξεπαστρεψουν,...σου λεει,καποιο θα πετυχει απο τα πολλα...ψεκασματα
    την επομενη φορα μπορει να δουμε τα κεφαλια μας να εχουν γινει σαν την παραλια του αιτωλικου η και χειροτερα...που ξερεις μπορει και να μας αρεσει και να κανουμε και.... χωριστρα στα μαλλια μας(οσοι εχουν).
    Παντως απο ψεκασμα παμε καλα.. οπως αμερικη που ελεγε και μια παλια διαφημιση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέρον. Ο Τζων Κάρπεντερ γίνεται πραγματικότητα;..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ
    Οι πολιτικοί (και σε κάποιες περιπτώσεις και φυσικοί…) τους πρόγονοι (παππούδες), ήταν οι σφαγείς του ελληνικού λαού στην Πηγάδα του Μελιγαλά, στο Κιλκίς, στην Στριμάγκα, στο Περιστέρι, στα διυλιστήρια της Ούλεν και στους υπόλοιπους τόπους μαρτυρίας.

    Οι πατεράδες τους, θέριζαν επί τρεις δεκαετίες, με το 45άρι της 17Ν. και τις βόμβες του ΕΛΑ.

    Αυτοί, έκαψαν ζωντανούς τρεις συνανθρώπους μας –και μια αγέννητη ψυχή!- στην τράπεζα Μαρφίν! Αυτοί δολοφόνησαν εν ψυχρώ τους αγωνιστές Φουντούλη και Καπελώνη! Αυτοί έκαψαν με φωτοβολίδα το πόδι ακόμα και μιας δικιάς τους, της δικηγόρου Τσουκαλά! Αυτοί, έχουν κάνει δεκάδες επιθέσεις σε γραφεία της Χρυσής Αυγής και σε μεμονωμένους εθνικιστές. Τελευταίο τους «κατόρθωμα», ο παρ’ ολίγον θανάσιμος τραυματισμός της 19χρονης κοπέλας στο Αγρίνιο!

    Συνήθως, αυτοί οι πωρωμένοι δολοφόνοι κρύβουν τα πρόσωπά τους με κουκούλες, όπως όλοι οι ρουφιάνοι, αλλά οι κουκούλες δεν μπορούν να κρύψουν το πραγματικό πρόσωπο του εγκληματικού κομμουνισμού, στο όνομα του οποίου δρουν! Του κομμουνισμού, που σε τούτον τον τόπο δεν έχει ιστορία, έχει ποινικό μητρώο! Του κομμουνισμού, που μόλις θα ξημερώσει του Ελληνισμού, θα συνιστά ειδεχθές κακούργημα και θα διώκεται ανηλεώς από το Εθνικό Κράτος! Κι αυτή τη φορά, χωρίς ημίμετρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ το έχω πει: Ο Παπαδόπουλος έπρεπε να πάρει κεφάλια, κι όχι να μου τους στέλνει διακοπές στο Παρίσι και σε ελληνικά νησιά...

      Διαγραφή
  4. Πω..ρε αναμνήσεις...!
    Μα να έχει το Lady In Black το φλώρικο 8μισι εκατομμύρια προβολές...
    και το Gypsy η αντεργκράουντ τραγουδάρα..μόνο 21 χιλιάδες;.....ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 20 Σεπ 2018

    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΣ....
    ☆ ☆ ☆ ☆
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΗΡΘΕ ΜΕΣΩ ΤΡΟΪΚΑΣ....

    ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΝΑΤΟ!!!
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ....

    Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ-- ΓΕΣ -ΓΕΝ -- ΓΕΑ , ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛ.ΑΣ , ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ.__

    ΙΔΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ" ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 19ης/9/18 ΜΕ ΤΙΤΛΟ:::
    <>....!!!!

    ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟ---ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΝΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ 301 ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ.__

    ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 301!!!.__ΑΝ ΟΧΙ, ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ 301 ΚΙ ΕΣΑΣ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΕΧΘΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΔΕΧΘΟΥΣ ΥΒΡΕΩΣ ΚΑΤΑ ΝΕΚΡΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ.__

    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΣΥΡΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΙΕΨΕΥΔΑΝ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΙΤΣΙΝ ΠΕΡΙ "ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΥΝΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΘΕ 3.500 ΧΡΟΝΙΑ".
    ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ
    ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΙΝΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
    ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ SUPER MARKET ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ
    ΟΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ - ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ...ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ Ω ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ...ΒΑΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ.
      ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΩ; ΤΟ ΞΕΡΩ.

      Διαγραφή
    2. Δεν ξέρω που βρίσκεις τόση αισιοδοξία βρε Κώστα.... δεν βλέπεις ότι οι Ελληνες είναι πλέον πολύ λίγοι; δεν βλέπεις ότι τελειώσαμε; χαίρομαι με αυτά που γράφεις, χαίρομαι με την αισιοδοξία σου αλλά το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού είναι προδότες. Πως θα σταματήσουμε το κακό όταν όλοι αυτοί που λέγονται Ελληνες το βοηθούν να επιτευχθεί?

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ μου,
      όλοι όσοι από αυτούς τους "Έλληνες" που λες, δεν μετανοήσουν (και δεν το λέω μόνο με την χριστιανική έννοια) θα αφανιστούν. Δεν τους θέλει (με αυτή τη νοοτροπία) στο ξεκίνημά της η Ελλάδα.

      Είναι Συμπαντική Νομοτέλεια, αόρατη στα μάτια των περισσοτέρων αυτή τη στιγμή, να νικήσουμε και όχι να εγκλείσουμε αυτή τη φορά, αλλά να πατάξουμε το κακό ΔΙΑ παντός!

      Διαγραφή
  6. Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018
    Απίστευτο δημοσίευμα της Telegraph: Μην πάτε στη Σαντορίνη!! Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία τα φουγάρα των πλοίων
    •••••
    Ένα ιδιαίτερα επικριτικό άρθρο της Telegraph για την Σαντορίνη με τίτλο: «Δεν θα πήγαινα στη Σαντορίνη - είναι απειλή για την υγεία σας», προκαλεί ανησυχία. Η βρετανική εφημερίδα αναφέρεται στον κίνδυνο που συνιστούν για τη δημόσια υγεία οι εκπομπές ρύπων από τα κρουαζιερόπλοια στη Σαντορίνη....
    επικαλούμενη το πόρισμα αναλύσεων που πραγματοποίησαν εντός της εβδομάδας ειδικοί επιστήμονες, οι οποίοι διεπίστωσαν ότι τα επίπεδα μόλυνσης του αέρα στο νησί του ήταν 17 φορές υψηλότερα από ό,τι σε έναν πολυσύχναστο δρόμο.«Βρήκαμε συγκεντρώσεις άνω των 340.000 λεπτόκοκκων μικροσωματιδίων ανά κυβικό εκατοστό. Σε έναν πολυσύχναστο δρόμο βρίσκεις 20.000 με 30.000», δήλωσε ο δρ Άξελ Φρίντριχ του Γερμανικού Οργανισμού Προστασίας Φυσικού Περιβάλλοντος, που έκανε την έρευνα με την υποστήριξη της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας και της γερμανικής Nature & Biodiversity Union (NABU). Ο δρ Φρίντριχ αποδίδει στα πλοία που επιτρέπεται να χρησιμοποιούν μαζούτ στη Μεσόγειο χωρίς αντιρρυπαντικά φίλτρα τα υψηλά επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο νησί που επισκέπτονται ετησίως περίπου δύο εκατομμύρια τουρίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σπάνιος κυκλώνας 12 μποφόρ θα χτυπήσει το Ιόνιο – Προειδοποίηση Καλλιάνου: «Ισχυρότατο βαρομετρικό πλησιάζει την Ελλάδα» – Επεσαν τα πρώτα χιόνια
    Δημοσίευση: 26 Σεπτεμβρίου 2018, 12:21 μμ

    Μεσογειακός κυκλώνας είναι πιθανό να δημιουργηθεί στο Νότιο Ιόνιο την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

    Πρόκειται για ένα ασυνήθιστο φαινόμενο, κατά το οποίο δημιουργείται βαρομετρικό χαμηλό στο Νότιο Ιόνιο που εμφανίζει τροπικά χαρακτηριστικά, δηλαδή απουσία μετώπων, θυελλώδεις ανέμους 12 μποφόρ, ραγδαίες βροχοπτώσεις και σχηματισμό «ματιού».
    Κυκλώνες τέτοιου τύπου, οι οποίοι ονομάζονται Medicanes (από τη σύνθεση των λέξεων Mediterranean και hurricanes), εμφανίζονται περίπου μία ή δύο φορές τον χρόνο στη Μεσόγειο.

    Σύμφωνα με το ΕΑΑ, η προγνωσιμότητα του Medicane, είναι μικρή, ιδιαίτερα όσον αναφορά την τροχιά που θα ακολουθήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο
    ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ...
    Ε ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΕΙΣΜΟΣ 9 ΡΙΧΤΕΡ ΚΑΙ ΑΜΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΙΟΣ ΣΦΥΡΙΧΤΕ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή