«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

γράφει ο ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ

 https://2.bp.blogspot.com/-GjrEOBVCMgg/W5UncBm5CYI/AAAAAAAAYG0/VBqObahNQMU7u95i4mMYW70zGQE27J2JQCLcBGAs/s640/epeisodia04-880x450.jpg



ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΕΧΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΝΤΡΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ;
ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΔΑΦΩΝ, ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ; AKOMA KAI TOTE EΛΕΓΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ "ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ'' ΚΑΙ ΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΦΥΛΛΟ.
ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΒΗΣΑΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΝΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ SICARIO (ΜΑΤ-ΕΛ.ΑΣ) ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΗΝ Α.ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΦΡΕΓΑΤΑ ΕΛΛΗ (F450) ΕΝΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΛΟΙΚΩΝ ΥΠΕΡ-ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΩΝ (8Mach) ΒΛΗΜΑΤΩΝ Zircon.

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, TΗN ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΦΡΕΓΑΤΑ ALS 100 ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ USA ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝΕ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ.

Η ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΦΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΞΙΑ.
ΑΡΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟ ΠΡΟΙΚΟΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ CIA ΜΕ ΤΟΝ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ Κ.Κ.Ε (ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ).

ΣΤΟΝ 2ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ, ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΡΜΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΦΑΓΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΜΑΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΔΙΑΝΘΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΔΡΥΟΣ.
ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ, ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΠΟΡΝΗ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕ...ΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑΜΕ ΠΟΛΥ.

Η ΧΩΡΑ ΣΦΥΡΟΚΟΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, Ο ΕΝΦΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ, Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΡΙΖΕΙ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ, ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΚΙ'ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΓΕΙΡΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΘΡΑΚΗΣ, ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΓΚΙΑΟΥΡΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΦΥΛΟ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ, ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ, ΕΝΩ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ, ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΟΝΤΑ ΤΥΠΟΥ SHELOB (Η ΑΡΑΧΝΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ) ΟΥΡΟΥΚ ΧΑΙ (MEAT IS BACK ON THE MEAL BOYS) KAI ΜΑΓΙΣΣΑΣ ΦΟΥΡΚΑΣ. ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΟΛΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.. ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ.. ΜΕΤΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙO ΣΤΑΔΙΟ, ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΥΛΟΓΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΟΜΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΑΙΜΟΠΟΣΙΑ.

ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΝΤΠ, ΑΛΩΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙ-ΚΟΜΜΑΤΙ.

ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΒΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΣΠΡΕΫ ΜΑΥΡΗΣ ΜΠΟΓΙΑΣ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ ΚI EΣΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ; ΘΡΑΚΗ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΑΙΓΑΙΟ, ΑΛΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΟΡΚ, ΕΚΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ, ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΙ;

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, Η ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕΓΑΛΗ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΩ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ (ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ) ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΕΤΣΙ ΚΙ'ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠ'ΑΥΤΗΝ.. ΒΥΖΙΑ, ΜΠΟΥΤΙΑ, ΠΙΣΙΝΟΥΣ, ΣΑΝ ΚΡΕΑΤΑ ΣΕ ΧΑΣΑΠΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΒΑΛΠΟΥΡΓΙΑ ΝΥΧΤΑ (ΟΙ PROCOL HARUM EIXAN ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΤΙΤΛΟ REPENT VALPOURGIS) AΞΙΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΜΥΘΩΝ ΑΦΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΙΜΑ, ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΓΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΑ LENOR).

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ USA (ISRAEL) ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ ''WE'RE THE WORLD''.

Υ.Γ. ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ:



ΥΓ.2:
Οι Αμερικανοί είναι ίσως οι μοναδικοί στόν κόσμο που πολεμάνε την ΝΤΠ στήν ίδια της την βάση. Βέβαια καμία σχέση του Κέννεντυ με άλλους προέδρους μιάς και τον J.F. κυριολεκτικά τον θυσιάσανε σε άλλες θεότητες και για άλλες ιδέες. Το μεγαλειώδες βιβλίο του Dwight Keenman (Ο τελευταίος παγκόσμιος δικτάτορας) πραγματικά με συγκλόνισε.
Όσο για τον Trump, φαίνεται άνθρωπος με δουλεμένα χέρια και ελπίζω αυτόν εδώ τον τόπο να τον σεβαστεί πολύ περισσότερο από τους προηγούμενους. H μόνη μου στενοχώρια είναι οι εγχώριοι πράκτορες και προδότες, οι οποίοι κάνουν πολύ εύκολη την δουλειά των εχθρών μας. Είμαστε μικρή χώρα και η βρώμα τόσο μεγάλη που είναι δυσβάστακτη η ζωή και πολλές φορές γινόμαστε πικρόχολοι. Πιστεύω όμως στον παντοδύναμο Θεό και ξέρω ότι κερδίζοντας τον παράδεισο σημαίνει ότι θα ζούμε στην αιωνιότητα όλοι αδελφωμένοι, από όπου και να καταγόμαστε. Όσο για τα"κακά"μου σχόλια για τις γυναίκες δεν μιλώ για όλες, αλλά για μεγάλη πλειοψηφία αυτών, επειδή κάνουν τα πάντα για να διώξουν από πάνω τους τον μέγιστο τίτλο της Μάνας.

10 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ11 Σεπτεμβρίου, 2018 22:10

    Αδερφέ Κώστα,ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανες.Ελπίζω να φανώ τώρα και στο μέλλον,αντάξιος της φιλοξενίας σου,της φιλίας και της αγάπης σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά φίλε μου, να είμαστε όλοι καλά και να δούμε την πατρίδα μας ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!

      Διαγραφή
  2. ΕΥΓΕ ΑΔΕΛΦΕ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ!
    Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ.
    ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΟΥ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΥ ΚΑΓΑΘΟΥ ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ.
    ΟΜΩΣ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ. ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ. ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΘΕΝ!
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ12 Σεπτεμβρίου, 2018 00:41

      Ευχαριστώ εσένα αδελφέ μου και όλα τα παιδιά αυτής της γενναίας φάλαγγας,τα παιδιά του Διόδοτου.Είθε το έλεος του Κυριου μας Ιησού Χριστού,να σας συντροφεύει κάθε στιγμή της ζωής σας.Και μην ξεχνάτε,ραντεβού στόν κόσμο των ηρώων.Εκεί ανήκουμε.

      Διαγραφή
  3. ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ...
    Πεμπτη 13/09/18
    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!! ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!ΙΑΠΩΝΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : https://youtu.be/z3saod8WAbM

    Οι Ιάπωνες μαθητές και μαθήτριες τραγουδούν στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου τον Εθνικό Ύμνο στα ελληνικά αφήνοντας άφωνο όλο το κοινό! Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την τιμητική εκδήλωση υποδοχής στο πλαίσιο της πολυετούς αδελφοποίησης της Μήλου με το νησί της Σοντοσίμα.
    Ιωαννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 13/09/18
    Ποσοι Έλληνες πιλότοι υπηρετούν στην… τουρκική Aεροπορία;

    Ενώ εδώ και χρόνια πάνω στον εναέριο χώρο του Αιγαίου γίνεται ένας άτυπος πόλεμος αερομαχιών που δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια πολεμική ιστορία, πόσοι γνωρίζουμε ότι στις Τουρκικές Αερογραμμές υπηρετούν και σήμερα Έλληνες πιλότοι ακόμα και πρώην αξιωματικοί της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας!
    Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα, (;;;) της τουρκικής εφημερίδας Sözcü, αλλά και πολλών τουρκικών ΜΜΕ, παρά την κατάσταση που υπάρχει στον εναέριο χώρο του Αιγαίου σήμερα στην Τουρκική Πολεμική Αεροπορία, δηλαδή στις Türk Hava Yolları, εργάζονται περί τους 100, (ακούστε), Έλληνες πιλότοι που πολλοί από αυτούς υπηρέτησαν στην ελληνική πολεμική αεροπορία....!!!!
    πηγη : pronews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προπαγάνδα και ψυχολογικές επιχειρήσεις. Καμία απόδειξη δεν δημοσίευσαν, ούτε ένα όνομα.

      Γιώργος

      Διαγραφή
    2. ΤΟ PRONEWS ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ Σ'ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ...

      Διαγραφή
  5. Νιωθο περήφανος για τον αδελφό και για σένα Κώστα σορρυ που χάθηκα ορισμενες μερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή