«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Το μυστικό σχέδιο των ΗΠΑ για την Ελλάδα και οι κίνδυνοι.

του Σωτήρη Σιδέρη                                                                                                                                                                                          
 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το αμερικανικό σχέδιο ανακατεύθυνσης της ελληνικής εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής μέσω της επιδιωκόμενης υποκατάστασης, ως ένα  βαθμό , του ρόλου της Τουρκίας στην περιοχή , αλλά και της εμπλοκής της χώρας μας, σε ένα τριπλό, επικίνδυνο και ουσιαστικά  τυχοδιωκτικό μέτωπο που περιλαμβάνει: 
Πρώτον,  τo αντιρωσικό μέτωπο που οικοδομούν κύκλοι της Ουάσιγκτον,  με επίκεντρο και τα Βαλκάνια και στο οποίο εντάχθηκε και η πίεση για την συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και η πίεση προς Σερβία –Κόσοβο για επαναχάραξη των συνόρων τους . Είναι αδιευκρίνιστο τι ακριβώς σημαίνει «αναβάθμιση» του ρόλου της Ελλάδας στα Βαλκάνια καθώς μαίνεται η αντιπαράθεση ΗΠΑ –Ρωσίας και δευτερευόντως μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών. H Αυστρία που διεκδικεί ηγετικό ρόλο στα Βαλκάνια τηρεί στάση ουδετερότητας στον ανταγωνισμό ΗΠΑ-Ρωσίας, η Ελλάδα τι ακριβώς επιδιώκει;
 
Δεύτερον, το μέτωπο κατά της Τουρκίας που προβλέπει την  όξυνση των πιέσεων κατά του Ερντογάν, ίσως και την ανατροπή του.

Τρίτον, κατά του Ιράν, που προωθεί με πάθος το εβραϊκό λόμπι και το Τελ Αβίβ μέσω του Τραμπ, μέτωπο στο οποίο θα έχουμε σύντομα  και στρατιωτικές ενέργειες  φυσικά και ένταση. 

Και στα τρία μέτωπα η Ελλάδα βρίσκεται στη μέση ενός συνολικού επικίνδυνου σχεδίου που μπορεί να εμπλέξει τη χώρα μας σε περιπέτειες. Οι ΗΠΑ θέλουν να αντιπαραθέσουν στο μέτωπο Ρωσίας –Τουρκίας –Ιράν ένα  δικό τους μέτωπο όπως θα αναλυθεί στην συνέχεια.
Πρωταγωνιστές στην Αθήνα  είναι ο Αμερικανός πρέσβης Πάϊατ και ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς , ενώ είναι επιβεβλημένο να υπογραμμιστεί ότι η εμπλοκή της χώρας στο σχέδιο  αυτό εξελίσσεται  ερήμην της βουλής και των κυβερνητικών οργάνων και με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να προκαλεί ερωτηματικά με την στάση του. Στρατιωτικές πτυχές της νέας σχέσης Ελλάδας –ΗΠΑ συζητά σε στρατιωτικό επίπεδο ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Αποστολάκης τον οποίο εμπιστεύονται περισσότερο από τον Καμμένο. Ο Αποστολάκης ενεργεί κατ εντολή της κυβέρνησης φυσικά.  Οι Αμερικανοί συζητούν τη δυνατότητα εγκατάστασης χερσαίων δυνάμεων στην Ελλάδα, τη δημιουργία νέων βάσεων με τρομερές επιθετικές  δυνατότητες και πιθανόν και ενεργειακή συμφωνία για την προμήθεια φυσικού αερίου από τις ΗΠΑ, ενώ άγνωστο παραμένει το ακριβές σχέδιο των Αμερικανών στο Κυπριακό και την ανατολική Μεσόγειο.

 

Η μυστική διαπραγμάτευση

 

Για τους λόγους αυτούς οι ΗΠΑ εμπλέκονται πλέον και στα εσωτερικά μας ζητήματα και σύμφωνα με έγκυρες πηγές θέλουν να γίνουν εκλογές στο τέλος της τετραετίας ή σε κάθε περίπτωση μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών στα Σκόπια ,  ώστε να  μην ανατραπεί η συμφωνία των Πρεσπών  και να ολοκληρωθεί η μυστική διαπραγμάτευση Αθήνας -Ουάσιγκτον για την αναβαθμισμένη  συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας.
    Στο πλαίσιο αυτό, αθόρυβα, αλλά συστηματικά η ελληνική επικράτεια μετατρέπεται σε μια τεράστια αμερικανική βάση πολλαπλών δυνατοτήτων  με επιθετικούς προσανατολισμούς,(κατασκοπευτικές και ναυτικές βάσεις , βάσεις ελικοπτέρων, drone, μεταφορά λειτουργιών από το Ιντσιρλίκ κλπ. Όλα αυτά εκτείνονται  τη  βόρεια Ελλάδα, τη Θεσσαλία, την Κρήτη και τα νησιά γεγονός που στην πορεία θα θέσει  τη χώρα μας στους στόχους των ρωσικών πυραύλων κάτι που δεν συνέβαινε ούτε στον ψυχρό πόλεμο.
  Όλα αυτά εξελίσσονται  εν κρυπτώ,  χωρίς κανέναν διάλογο, χωρίς κανόνες , ουσιαστικά με τους υπουργούς Εξωτερικών και Άμυνας , εκτός ορίων και εκτός ελέγχου.
Ας σημειωθεί ότι οι σχεδόν καθημερινές δηλώσεις του Αμερικανού πρέσβη Πάϊτ για ταύτιση των συμφερόντων των δύο χωρών, την αναβάθμιση του ρόλου της Ελλάδας κλπ, αποτελούν αντανάκλαση  των  μυστικών συζητήσεων που ήδη έχουν αρχίσει και αποσκοπούν σε μια νέα συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας, ενώ επίκειται και η υπογραφή της συμφωνίας αμοιβαίας αμυντικής συνεργασίας .
 Εντός του Φθινοπώρου αναμένονται στην Αθήνα Αμερικανοί αξιωματούχοι με πρωταγωνιστή τον υφυπουργό Γουές Μίτσελ που έχει πάρει πάνω του το σχέδιο, ενώ πυκνώνουν και οι επαφές μεταξύ στρατιωτικών.
     Οι ΗΠΑ ως ιμπεριαλιστική χώρα έχει ανάγκη από χώρες –βραχίονες που θα στηρίζουν αυτή την πολιτική. Το γεγονός ότι πολλοί στην Ουάσιγκτον θεωρούν μη αναστρέψιμη την πορεία διάρρηξης των σχέσεων με την Τουρκία, τους ωθεί στο να κατασκευάσουν την εναλλακτική λύση, που είναι η Ελλάδα. Αλλά η Ελλάδα δεν μπορεί , για πολλούς λόγους να γίνει τυχοδιωκτική χώρα.
Εννοείται ότι  προβληματική είναι η στάση και των άλλων κομμάτων που δείχνουν πλήρη αδυναμία κατανόησης των εξελίξεων. Η στάση της Μόσχας στο μακεδονικό ήταν η αφορμή για την όξυνση των ελληνορωσικών σχέσεων και όχι η αιτία. Η πραγματική αιτία πρέπει να αναζητηθεί στον πρέσβη Πάϊατ και την αμερικανική πολιτική που επιταχύνει την εξάπλωση της επιρροής του ΝΑΤΟ και της Ουάσιγκτον στην περιοχή, τον έλεγχο των βαλκανίων μέχρι την Ουκρανία και τη Γεωργία.

 

Ο Ερντογάν

 

Ως προς  την Τουρκία οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι οι Αμερικανοί θα πιέσουν ασφυκτικά το καθεστώς Ερντογάν ακόμη και αν χρειαστεί να έχει την τύχη του Καντάφι ή του Σαντάμ Χουσεϊν, εκτός και αν αναδιπλωθεί –πράγμα πολύ δύσκολο- και πέσει στην αγκαλιά των ΗΠΑ. Καλά ενημερωμένες πηγές σημείωναν την άρνηση των ΗΠΑ να απελευθερώσουν τον τουρκο-ιρανό  επιχειρηματία Ρεζά Ζαράμπ , οι  τραπεζικοί λογαριασμοί του οποίου  όπως λέγεται, συνδέθηκαν για αρκετό καιρό με λογαριασμούς μελών της οικογένειας Ερντογάν και αυτό πανικοβάλλει τον Τούρκο πρόεδρο .
Η πρόκληση πολιτικής και οικονομικής ασφυξίας στην Τουρκία και  η ενισχυμένη  στρατιωτικοποίηση της Ελλάδας θα προκαλέσει διαρκή ένταση και εκεί εκφράζονται φόβοι εμπλοκής της Ελλάδας καθώς ένα επεισόδιο στο Αιγαίο  ή η ανεξέλεγκτη κρίση με στόχο την πτώση του Τούρκου προέδρου είναι πιθανό να προκαλέσει γενικευμένες ανεπιθύμητες ενέργειες .  Με λίγα λόγια η Ελλάδα μετατρέπεται σταδιακά και σταθερά σε πολεμική βάση των ΗΠΑ εις βάρος της διπλωματίας και κατά την άποψη εγκύρων διπλωματών , εις βάρος της ασφάλειας της χώρας.
Έναντι του Ιράν προβλέπεται ένα επίσης σκληρό σενάριο αποσταθεροποίησης και δημιουργίας νέας τάξης πραγμάτων, ίσως στο πρότυπο της Συρίας. Όμως η Τεχεράνη δεν είναι Δαμασκός και η επιρροή της απλώνεται σε μεγάλο μέρος της Μέσης Ανατολής.  Η συμφωνία με τον Άσαντ για την δημιουργία ιρανικών βάσεων στην Συρία προκαλεί σοκ στο Τελ Αβίβ που επείγεται να οξύνει το μέτωπο των πρόθυμων χωρών να πολεμήσουν την Τεχεράνη  και ήδη η Σαουδική Αραβία δήλωσε παρών υπέρ του αιώνιου εχθρού του, του  Ισραήλ. Η Ελλάδα δεν έχει κανένα λόγο να εμπλακεί στην αντιπαράθεση αυτή που αν εξελιχθεί σε πολεμική θα είναι τόσο ωμή και βίαιη που ίσως εξαπλωθεί σε πολλές χώρες του κόσμου

 

Πολιτικό παιχνίδι

 

Για να εφαρμοστεί απαρέγκλιτα η πολιτική αυτή , ένα τμήμα της Ουάσιγκτον και ο υπερκινητικός αλλά εμμονικός πρέσβης Πάϊτ έχει αποδυθεί σε έναν μεγάλο αγώνα στήριξης της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο την επανεκλογή της,  ενώ για συγκεκριμένους λόγους εμπλέκονται και στον χρόνο πραγματοποίησης των εκλογών, υπό την έννοια να μην γίνουν σύντομα και ανατραπούν οι σχεδιασμοί του Φθινοπώρου.  Στο πλαίσιο αυτό, περί τα τέλη Σεπτεμβρίου σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να μεταβεί στις ΗΠΑ ο Πάνος Καμμένος, πληροφορία που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη. Στόχος να τον  πιέσουν  οι Αμερικανοί να μην αποχωρήσει από την κυβέρνηση, καθώς με το νέο έτος αναγκαστικά θα έχουμε το τέλος των διαδικασιών στα Σκόπια, εκτιμούν διπλωματικές πηγές, οπότε η Αθήνα πρέπει να φέρει στη βουλή τη συμφωνία. Όλα αυτά υπό την προϋπόθεση ότι οι εξελίξεις στα Σκόπια, αλλά και στην Ελλάδα,  θα είναι ομαλές
Υπό το ίδιο πρίσμα αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι επαφές του Αλέξη Τσίπρα το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, όπου θα μεταβεί για τις εργασίες της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ.

 

Η  εμπλοκή

 

Μετά από πολλά χρόνια, οι Αμερικανοί καθορίζουν σε σημαντικό βαθμό την πολιτική ατζέντα της χώρας , ακόμη και της εσωτερικής πολιτικής. Για να τονιστεί ιδιαίτερα η αλλαγή της εξωτερικής πολιτικής, το επόμενο διάστημα αναμένεται να εμφανιστούν στο Αιγαίο αμερικανικά πολεμικά πλοία, πιθανόν και γαλλικά , αλλά αυτά είναι τυχοδιωκτικές ενέργειες καθώς η Άγκυρα θα τις θεωρήσει ευθεία απειλή για την ασφάλειά της και ενώ είναι μέλος του ΝΑΤΟ και όλων των διεθνών μηχανισμών ασφάλειας. Η διπλωματία και όχι η στρατιωτικοποίηση θα δώσουν λύση στα ελληνοτουρκικά προβλήματα.
Κύκλοι περί τον Κοτζιά και τον Καμμένο θα επιδιώξουν να εμφανίσουν τις κινήσεις αυτές ως μείζονες ενέργειες υπέρ της εθνικής ασφάλειας, αλλά ουδείς νοήμων θα τις εκλάβει ως τέτοιες. Απλά η Ελλάδα θα συρθεί σε ένα ακραίο παιχνίδι που έχει στόχο τον Ερντογάν και όχι την ειρήνη που είναι η εθνική πολιτική. Με αυξημένο ενδιαφέρον αναμένονται και οι κινήσεις της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ όπως και οι απαντήσεις που θα λάβει  από τις ΗΠΑ και την Γαλλία που έχουν συμφέροντα εκεί και ενώ προμηνύεται μια θυελλώδης περίοδος και πάλι για το Κυπριακό. Θεωρείται βέβαιο ότι οι Αμερικανοί θα έχουν αυτή τη φορά φανερή παρουσία στην κυπριακή ΑΟΖ. Στην Αθήνα υπάρχει αναβρασμός ενόψει του νέου κύκλου για το Κυπριακό, καθώς πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι ο Νίκος Αναστασιάδης κάνει δικό του παιχνίδι.
Η όξυνση με Μόσχα-στόχος η ακύρωση επίσκεψης Τσίπρα
 Πράγματι οι Ρώσοι με χονδροειδείς κινήσεις επιχείρησαν να εξαγοράσουν  ανεξακρίβωτο αριθμό Ελλήνων  για να τορπιλιστεί η συμφωνία με τα Σκόπια. Αυτό ήδη έχει απαντηθεί με τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών. Αυτό που δεν έχει απαντηθεί από την κυβέρνηση και κυρίως το ΥΠΕΞ και είναι πιο σοβαρό, είναι ποιοι είναι αυτοί οι παράγοντες, ποιοι συμμετέχουν σε τέτοιες ενέργειες κατά της  χώρας και αν υπάρχουν παράγοντες της εκκλησίας που κινητοποιούνται και γιατί δεν καταγγέλλονται δημόσια. 
Η κυβέρνηση και προσωπικά ο Κοτζιάς όξυναν τις ελληνορωσικές σχέσεις πατώντας σε ένα υπαρκτό πρόβλημα, την απόπειρα της Μόσχας να επηρεάσει τις εξελίξεις με τα Σκόπια. Ταυτόχρονα οι ΗΠΑ το επηρέαζαν από την δική τους πλευρά. Άλλωστε η Ουάσιγκτον ανέτρεψε τον Γκρούεφσκι.

 

Υπονόμευση επίσκεψης Τσίπρα

 

Η συνέχεια είναι προβληματική. Προκαλεί εύλογα και πολλά ερωτηματικά,  η κλιμάκωση της αντιρωσικής ρητορικής και η απόπειρα του Κοτζιά, σύμφωνα με έγκυρους διπλωμάτες να ακυρώσει την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Μόσχα κλιμακώνοντας την ένταση και ακυρώνοντας και την επίσκεψη Λαβρόφ στην Αθήνα, καθώς λόγω του κλίματος που δημιουργήθηκε κατέστησε ανέφικτη την επίσκεψη του Ρώσου ΥΠΕΞ. Ο Κοτζιάς ήξερε πολύ καλά, όπως και κάθε νεαρός διπλωμάτης,  ότι η όξυνση θα προκαλούσε την ακύρωση των δύο ταξιδιών. Εκ των υστέρων ο πρωθυπουργός καταβάλλει προσπάθεια να ταξιδέψει στη Μόσχα αντιλαμβανόμενος ότι η ένταση δεν ωφελεί.

 

Πρόβλημα στον ΟΗΕ

       

Οι εξελίξεις στα Βαλκάνια δεν είναι ομαλές. Η επιδιωκόμενη από τις ΗΠΑ αλλαγή συνόρων μεταξύ Σερβίας –Κοσσόβου με ανταλλαγή εδαφών θα πυροδοτήσει νέες αμφισβητήσεις στο συνοριακό στάτους και θα θέσει και πάλι υπό δοκιμασία την ύπαρξη της Βοσνίας –Ερζεγοβίνης. Στα Σκόπια, οι  φιλορώσοι του Γκρούεφσκι θα συγκεντρώσουν όλες τις δυνάμεις τους στην εκλογική αναμέτρηση και όχι στο δημοψήφισμα και η ανάμειξη της Ρωσίας πρέπει να θεωρείται δεδομένη και σκληρή, όπως σκληρή είναι η ανάμειξη των ΗΠΑ.
           
Ας μην μας διαφεύγει  ότι ακόμη και όταν αλλάξει το σύνταγμα στα Σκόπια, θα κληθεί το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ να απευθύνει σύσταση προς όλα τα κράτη –μέλη για να υποστηρίξουν τη νέα συμφωνία. Εκεί αναμένεται να τηρήσει σκληρή στάση η Μόσχα, αν το θελήσει και είτε να θέσει βέτο , είτε να  υπονομεύσει την σύσταση του ΟΗΕ, πράγμα που μπορεί να κάνει και να προκαλέσει αναστάτωση.
Τα πάντα γύρω από την Ελλάδα αλλάζουν. Οι ΗΠΑ θέλουν να μετατρέψουν τη χώρα μας σε ένα σκληρό προκεχωρημένο φυλάκιο τους, καθώς οι σχέσεις με την Ρωσία, την Τουρκία και το Ιράν αγγίζουν το κόκκινο. Όλα γίνονται στο πλαίσιο μυστικής διπλωματίας, αλλά εις βάρος της διπλωματίας. Η Ελλάδα δεν είναι σε θέση για ιστορικούς και πολιτισμικούς λόγους να διαδραματίσει τον ρόλο του χωροφύλακα. Και να δεν υπάρξουν αντιδράσεις η χώρα μας θα μπει στον χορό των κολασμένων….


πηγή

26 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ11 Σεπτεμβρίου, 2018 11:13

    ΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ;ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΝΤΡΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ;ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ,ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΔΑΦΩΝ,ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ;AKOMA KAI TOTE EΛΕΓΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ΄΄ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ''ΚΑΙ ΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΦΥΛΛΟ.ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΒΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΝΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ SICARIO(ΜΑΤ-ΕΛ.ΑΣ)ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΗΝ Α.ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΦΡΕΓΑΤΑ ΕΛΛΗ (F450)ΕΝΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΛΟΙΚΩΝ ΥΠΕΡ-ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΩΝ (8Mach) ΒΛΗΜΑΤΩΝ Zircon.ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ,Η ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΦΡΕΓΑΤΑ ALS 100 ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ USA ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝΕ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ.Η ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΦΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΞΙΑ.ΑΡΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟ ΠΡΟΙΚΟΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ CIA ΜΕ ΤΟΝ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ Κ.Κ.Ε(ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ).ΣΤΟΝ 2ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ,ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΡΜΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΦΑΓΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΜΑΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΔΙΑΝΘΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΔΡΥΟΣ.ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ,ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΠΟΡΝΗ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕ...ΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑΜΕ ΠΟΛΥ.Η ΧΩΡΑ ΣΦΥΡΟΚΟΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ,Ο ΕΝΦΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ,Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΡΙΖΕΙ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ,ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΚΙ'ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ,ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΓΕΙΡΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΘΡΑΚΗΣ,ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΓΚΙΑΟΥΡΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΦΥΛΟ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ,ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ,ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΕΝΩ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ,ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΟΝΤΑ ΤΥΠΟΥ SHELOB(Η ΑΡΑΧΝΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ)ΟΥΡΟΥΚ ΧΑΙ(MEAT IS BACK ON THE MEAL BOYS)KAI ΜΑΓΙΣΣΑΣ ΦΟΥΡΚΑΣ.ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΟΛΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΜΕΤΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΣΤΑΔΙΟ,ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΥΛΟΓΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΟΜΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΑΙΜΟΠΟΣΙΑ.ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΝΤΠ,ΑΛΩΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙ-ΚΟΜΜΑΤΙ.ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ,ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΒΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΣΠΡΕΥ ΜΑΥΡΗΣ ΜΠΟΓΙΑΣ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ'ΣΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ;ΘΡΑΚΗ,ΗΠΕΙΡΟΣ,ΑΙΓΑΙΟ,ΑΛΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΟΡΚ,ΕΚΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ,ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΤΙ;ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ,Η ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕΓΑΛΗ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΩ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ(ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.ΕΤΣΙ ΚΙ'ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠ'ΑΥΤΗΝ,ΒΥΖΙΑ ,ΜΠΟΥΤΙΑ,ΠΙΣΙΝΟΥΣ,ΣΑΝ ΚΡΕΑΤΑ ΣΕ ΧΑΣΑΠΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΒΑΛΠΟΥΡΓΙΑ ΝΥΧΤΑ(ΟΙ PROCOL HARUM EIXAN ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΤΙΤΛΟ REPENT VALPOURGIS)AΞΙΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΜΥΘΩΝ ΑΦΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΙΜΑ,ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΓΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ(ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΑ LENOR).ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ USA(ISRAEL)ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ ''WE'RE THE WORLD''. Υ.Γ. ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ https://www.youtube.com/watch?v=sechMgXnzrk.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ11 Σεπτεμβρίου, 2018 13:21

    AΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.https://www.youtube.com/watch?v=OpP9wz-Fpas&t=2s.ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΧΕΔΙΟ OVERKILL ΑΠΟ ΤΗΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κ Α Ι ΑΘΗΝΑ
    ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. "ΣΕ ΛΙΓΟ"
    Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ
    Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΧΙΛΙΟΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ
    ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΟΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΣ.
    "ΣΕ ΛΙΓΟ" ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ(ΟΠΩΣ ΑΜΕΡΙΚΗ)
    "ΣΕ ΛΙΓΟ" ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΜΕΡΑ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ (ΟΠΩΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ).
    "ΣΕ ΛΙΓΟ" ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ
    "ΣΕ ΛΙΓΟ" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ...ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ??...
    ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ??...ΕΕΕ ΜΑΣΤΟΥΡΙΑ,
    ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΑ ΖΟΜΠΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ??
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ11 Σεπτεμβρίου, 2018 18:56

      Και να σκεφτείς αδερφέ μου οτι η οπλοφορία των Ελλήνων και η δημιουργία πολιτοφυλακής είναι θέμα πολύ απαγορευμένο.Και ίσως σύντομα να χρειαστεί να υπερασπιστούμε τις ζωές τις δικές μας και των ανθρώπων μας,σκοτώνοντας τούς εχθρούς μας.Ξένους και εγχώριους.

      Διαγραφή
  4. Αγαπητε ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ δεν θα μπορουσαν να ειπωθουν καλλιτερα. Συγχαρητηρια!

    Ο Κενεντυ προσπαθησε αλλα το Cabal τον εφαγε. Ετσι απο LBJ μεχρι OBAMA βρισκομαστε υπο σκληρη Σατανιστικη κατοχη. Αν αποτυχη και ο 45ος τοτε για εμας δεν απομεναι τιποτα παρα μονο ο Θεος, οπως πολυ σωστα εχεις πει.

    https://twitter.com/realQbama/status/1039283793620856833

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ11 Σεπτεμβρίου, 2018 18:33

    Aδερφε Αhoy,ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Πραγματικά βάλσαμο στίς πληγές μας.Μην ξεχνάμε όπως έχω ξαναπεί,ότι οι Αμερικανοί είναι ίσως οι μοναδικοί στόν κόσμο που πολεμάνε την ΝΤΠ στήν ίδια του την βάση.Βέβαια καμμία σχέση του Κέννεντυ με άλλους προέδρους μιάς και τον J.F κυριολεκτικά τον θυσιάσανε σε άλλες θεότητες και για άλλες ιδέες.Το μεγαλειώδες βιβλίο του Dwight Keenman (Ο τελευταίος παγκόσμιος δικτάτορας) πραγματικά με συγκλόνισε.Όσο για τον Trump,φαίνεται άνθρωπος με δουλεμένα χέρια και ελπίζω αυτόν εδώ τον τόπο να τον σεβαστεί πολύ περισσότερο από τους προηγούμενους.Ή μόνη μου στενοχώρια αδερφέ μου είναι οι εγχώριοι πράκτορες και προδότες,οι οποίοι κάνουν πολύ εύκολη την δουλειά των εχθρών μας.Είμαστε μικρή χώρα και η βρώμα τόσο μεγάλη που είναι δυσβάστακτη η ζωή και πολλές φορές γινόμαστε πικρόχολοι.Πιστεύω όμως στον παντοδυναμο Θεο και ξέρω ότι κερδίζοντας τον παράδεισο σημαίνει ότι θα ζούμε στην αιωνιότητα όλοι αδελφωμένοι,απο όπου και να καταγόμαστε.Εύχομαι ολόψυχα σε σένα αδερφέ μου και σε όλους τους Αμερικανούς πατριώτες ΚΑΛΟ ΣΤΑΔΙΟ και ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.Όσο για τα"κακά"μου σχόλια για τις γυναίκες δεν μιλώ γιά όλες αλλά για μεγάλη πλειοψηφεία αυτών,επειδή κάνουν τα πάντα για να διώξουν απο πάνω τους τον μέγιστο τίτλο της Μάνας.Αδερφέ μου Αhoy,αφιερώνω σε σένα και σε όλους τους αδερφούς μας σε Ελλάδα και Αμερική το τργούδι των Lynyrd Skynyrd "free bird".Εννοείται μόνον για αρσενικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. perimajestic και hellenicsunrise2 το παραγ@μήσανε και καταψόφησε τώρα τελευταία.
    Ανέκαθεν έγραφαν μισοσοβαρές μαλακιούλες, αλλά τώρα πια το παραχέσανε.
    Πλάκωσαν νέες διαταγές από την Πρεσβεία φαίνεται...

    Για τα πάντα φταίνε οι Ρώσοι...
    Την Τουρκία και τα μάτια μας...
    Δεν υπάρχει SEEBRIG... ποτέ δεν υπήρξε...

    Το ξέχεσαν…

    Πώς καταντάει ένας αμερικανόδουλος… Ένας, όχι δύο, διότι ΚΑΙ ο peri-κλέτος ΚΑΙ ο... hellenic, ο ίδιος είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι συμβαίνει με αυτούς, αν δεν είναι πρακτόρια τι τους έχει πιάσει; Υπάρχει μια θεωρία ότι όσο πλησιάζει η εποχή του σφραγίσματος οι άνθρωποι μεταμορφώνονται μεταφυσικά: οι κακοί γίνονται χειρότεροι και οι καλοί καλύτεροι. Και ότι η αιτία δεν είναι η επιρροή από τα εβραϊκά μήντια και ο ένας από τον άλλο, αλλά η αιτία είναι φυσικό φαινόμενο που δεν το ελέγχει κανένα λαμόγιο.

      Αν πάλι peri και hellenicsunrise είναι κοινά πρακτόρια με διαταγές από την πρεσβεία, τι τους στέλνεις αναγνώστες Διηνέκη; Και ο Παναγιώτης Τραϊανού που αντιγράφουν κείμενά του τι είναι πιστεύεις;

      Γιώργος

      Διαγραφή
    2. Γιώργη, οι αναγνώστες μου είναι τσακάλια. 11 χρόνια με τιμούν με τις καθημερινές επισκέψεις τους. Ξεκίνησα με 900, έγιναν 1.500, 2.500, 3.000, 4.000 και φέτος 5.000 ψυχές. Ξέρουν. Είναι εκπαιδευμένοι. Έχουν γίνει «γατόνια».
      Όποιος / όποια «κλικάρει» όπου παραπέμπω εδώ π.χ.,
      http://esxatianasxesi.blogspot.com/2018/09/6-50-2013-seebrig.html
      και διαβάζοντας τους τίτλους των αναρτήσεων και τα σχόλιά μου, καταλαβαίνει και παρακαταλαβαίνει τι Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ γίνεται.

      11 χρόνια με μελετούν οι αναγνώστες / αναγνώστριές μου. Τα καλύτερα ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ τής Ελληνικής Φυλής τους / τις θεωρώ. Το ξέρεις;

      Όλοι οι αγνοί Έλληνες και οι αγνές Ελληνίδες, έμαθαν για τη SEEBRIG τελικά. Μού πήρε 7 ολόκληρα χρόνια αγώνων και ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ, αλλά στο τέλος, το έμαθαν.

      Βοήθησε και ο Διόδοτος εδώ και 8 μήνες. Για ρώτα τον Κώστα - Ταύρο να σού πει πόσες χιλιάδες «κλικ» έχει η ανάρτηση

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/01/blog-post_15.html.

      Στέλνω παντού τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες μου και ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΝ. Με τα ίδια τους τα μάτια διαβάζουν αυτά που τους στέλνω να διαβάσουν. Γι' αυτό με σέβονται. Δεν τους λέω τι να σκεφθούν. Μόνοι τους και μόνες τους βγάζουν τα συμπεράσματά τους.

      Αυτό εκτιμούν σε εμένα.

      Κι εγώ τους αγαπώ, επίσης.

      Κατάλαβες; Φυσικά και κατάλαβες. Κατάλαβες και παρακατάλαβες μάλιστα.

      Διαγραφή
  7. Διηνέκη,
    δεν καταλαβαίνω...Τί έχει δηλαδή ο Φασισμός...Μια χαρά τον βρίσκω 😄😄😄
    Και άσε τον Ν.Λάος να περπατάει σαν πεταλουδίτσα στην Πατριάρχου Ιωακείμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε το άλλο.....
      Που βάζει η Ελεύθερη Ώρα..Τραϊανού!
      Κουβάρι γίναν όλα αυτή την εποχή...

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ12 Σεπτεμβρίου, 2018 00:59

      Έχω μια απορία.Ο Νικολάκης ο Λάος ζήτησε ποτέ συγγνώμη από τον θείο του,γέροντα Νήφων για οτι έπαθε το ευλογημένο αυτό γεροντάκι στην φυλακή;Με το που μπήκε φυλακή ο γέροντας,ο Λαος ανέβηκε την σκάλα των ιλουμινάτι σαν ισόβειος πρόεδρός της.Δεν πειράζει,διάλεξε τον δρόμο της επίγειας δόξας,ενώ ο γέροντας μυρόβλυζε ζωντανός,απόδειξη απο τον Θεο της αθωότητάς του,και ας του πήγαινε ο Νικολάκης στο μοναστηρι τα μασωνικά βιβλία για να τα κάψει μπροστά του.Η δικαιοσύνη του παντοδυνάμου Θεού αποδίδει πάντα την αξία του καθενός μας.Ο μασωνος κοσμική δόξα και εξουσία και ο γέροντας στεφάνια.Γι'αυτό όταν ο γέροντας έφευγε απο την φυλακή της Τρίπολης,οί φυλακισμένοι στα κάγκελα,Έλληνες και ξένοι του φώναζαν"που πάς,μη μάς αφήνεις".

      Διαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΝΩΜΑΛΟΙ..!!!!
    Ετοιμάζονται να ελληνοποιήσουν 800.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ με διαδικασίες εξπρές, κατατιθεται το σχετικο νομοσχεδιο αμεσα.Επισης αιφνιδιαστικα αυριο συγκροτηται το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...υπαρχουν πληροφοριες οτι
    τα γεγονοτα θα τρεξουν μεσα στον σεπτεμβριο σχετικα με την προκληση τουρκικου θερμου επεισοδιου στο αιγαιο
    και μια ειδηση ΒΟΜΒΑ: ΜΑΣ «ΑΔΕΙΑΖΕΙ»
    ΤΟ ΝΑΤΟ..!!!
    Μια συνέντευξη φωτιά έδωσε ο γενικός γρμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ στον Αλέξη Παπαχελά και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.Μεταξύ των όσων αναφέρθηκαν στη συνέντευξη αυτή, αποκαλυπτική ήταν η απάντηση του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ σε ερώτηση του δημοσιογράφου σε περίπτωση που η Τουρκία επιτεθεί στην Ελλάδα.Φυσικά ο κ. Στόλτενμπεργκ έδωσε μια απάντηση που μόνο θετική δεν θα μπορούσε να είναι για τη χώρα μας δηλαδη απαντησε σαν να μας ελεγε :
    ΚΟΨΤΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ....ΝΕΤΑ... ΣΚΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O Tραϊανού τι είναι; Προς όλους η ερώτηση.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υδροχοϊσμός, ΕΑΜ, δηλαδή.. ο "Φυσικός Ηγέτης της Ελλάδας" 🤣🤣🤣

      Διαγραφή
    2. Λέει τέτοια φράση; Κάπως αλλιώς θα το είπε γιατί δεν το βρίσκω στο google. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι δε μιλιέται. Πολύ φανατίλα. Ασυνήθιστο χαρακτηριστικό για πρακτόρι - αυτοί συνήθως είναι γλοιώδεις. Αυτός τα πιστεύει αυτά που λέει.

      Γιώργος

      Διαγραφή
    3. Έτσι τον ονομάζουν κάτι φανατικοί οπαδοί του όπως κάποια Ελένη που γράφει στου περιματζέστικ και τρίαινα.
      Υπάρχει κι άλλη φράση:
      "Η Ελλάδα έχει αρχηγό!" 🤣🤣🤣

      Διαγραφή
    4. Πολλά άκρως προκλητικά για το καθεστώς γράφει και δεν είδα καθόλου επιχειρήσεις σε βάρος του. Κόντρες με άλλους μπλόγκερ είδε κανείς;

      Γιώργος

      Διαγραφή
    5. Εντάξει ρε «Γιώργαρε», είναι το καλύτερο παιδί.
      Ηρέμησε. Θα πάθης κάτι.
      Το καλύτερο παιδί είναι. Ό,τι πης. Έχεις δίκιο.

      Διαγραφή
    6. Aκριβώς το αντίθετο υπονοώ και θέτω προς δημόσια εξέταση. Mήπως ξέρει κανείς καλύτερα τι συμβαίνει. Θίγει το καθεστώς και την εβραϊλα σε μεγάλο βάθος και πλάτος χωρίς να τον πειράζει κανείς. Oύτε ραχωβίτσες ούτε τίποτα. Aλλοι έτσι και διαρρεύσουν μυστικά πχ για τα ρουφιανιλίκια του ΚΚE, μαύρο φίδι που τους έφαγε.

      Tο γεγονός ότι μεταδίδει νεοποχίτικες απόψεις και άρα μειώνει κατά τι την επιρροή της Oρθοδοξίας και άρα δεν τον πειράζουν οι εβραίοι μπορεί να έχει δόση αλήθειας αλλά δεν είναι ικανοποιητική εξήγηση. Και η vasoula2908 τέτοιες επιρροές έχει. Και περιπέτειες με την υγεία της.

      Γιώργος

      Διαγραφή
    7. Γουστάρει τρελλά επίσης, τους τουρκαλάδες και θέλει και ελληνοτουρκική συνομοσπονδία. Αυτό, το έχεις αντιληφθή για τον κυρ... «Υδροχόο» και τα «εξαπτέρυγά» του τον peri-κλέτο και τον Hellenic;

      Διαγραφή

  10. ΤΕΤΆΡΤΗ, 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2018
    Ξεπούλησαν τα πάντα!!!! Εκχώρησαν με τροπολογία, 10.119 δημόσια κτίρια, πλατείες και στρατιωτικές εγκαταστάσεις...
    ☆☆☆
    Τρομερό σχέδιο μελλοντικής εκποίησης χιλιάδων δημοσίων ακινήτων
    φέρνουν στη φόρα τα ελληνικά ΜΜΕ, σε μια περίοδο που ακούμε συνεχώς ότι η Ελλάδα εξήλθε των μνημονίων και… οδεύει προς την απόλυτη ευτυχία!

    Σύμφωνα με την έντυπη μορφή της εφημερίδας «Το θέμα της Κυριακής» και άρθρο του Κώστα Χ.Πλάντζου, μέσα στο Καλοκαίρι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, εκχώρησε μετά από απαίτηση του Υπερταμείου 10.119 ακίνητα του ελληνικού δημοσίου συνολικού εμβαδού 511.357.451 τ.μ. και δομημένης επιφάνειας 22.601 τ/μ., στα οποία περιλαμβάνονται, δικαστικά μέγαρα, δημαρχεία, και εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων..!!!

    Η απόφαση σύμφωνα με πληροφορίες υπογράφηκε στις 19 Ιουνίου 2018 από τον ΥΠΟΙΚ Κ.Τσακαλώτο...άρον-άρον!

    Πρόκειται για μία λίστα με 84 σελίδες η οποία δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως(ΦΕΚ B 2317/19.6.2018) που αναγράφει πίνακες με 10.119 κωδικούς του Κτηματολογίου... χωρίς διευκρίνιση για να κατανοήσουμε σε ποια ακριβώς ακίνητα και σε ποιες περιοχές αναφέρεται.

    Όλα αυτά, φέρονται ότι εκχωρούνται στο Υπερταμείο στο οποίο επικεφαλής είναι ξένος αντιπρόσωπος της Τρόικας, με στόχο την αξιοποίησης τους, αλλά και την εκποίηση τους σε απευκταία περίπτωση που η χώρα μας δεν θα είναι ικανή κάποια στιγμή να αποπληρώνει τις δόσεις της.

    Παράδειγμα στην Κοζάνη, το άρθρο αναφέρει ότι «παραχωρούνται λειτουργικά κτίρια, όπως διοικητήριο, δικαστικό μέγαρο, λαϊκή αγορά 1500τ.μ. και δύο αποθήκες καυσίμων της πολεμικής αεροπορίας” , πάντα σύμφωνα με το Θέμα της Κυριακής.
    ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΛΙΑΤΖΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ "ΖΕΙ"...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑΤΟ
    Οι ΗΠΑ αδειάζουν το Ιντσιρλίκ και μετακομίζουν Ελλάδα: Πολεμική εγκατάσταση μαμούθ ετοιμάζουν στην Κάρπαθο – Eρχονται F-22 μαζί με Patriot
    Δημοσίευση: 12 Σεπτεμβρίου 2018, 9:47 μμ | Ανανέωση: Σεπτέμβριος 12, 2018 στις 9:51 μμ

    Ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα της μετατροπής της Ελλάδος στην πιο σημαντική προκεχωρημένη βάση των ΗΠΑ στην Α.Μεσόγειο, με την δημιουργία αεροπορικής βάσης για την μεταστάθμευση των υπερσύγχρονων αεροσκαφών F-22 στην Κάρπαθο.


    Οι Αμερικανοί αδειάζουν την βάση του Ιντσιρλίκ στην Τουρκία και ετοιμάζονται για πολεμική εγκατάσταση μαμούθ στην Ελλάδα.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, Ελλάδα και Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για την δημιουργία βάσης στην Κάρπαθο.

    Εάν καταλήξουν οι συζητήσεις στο νησί θα σταθμεύσουν τα πιο άρτια πολεμικά αεροσκάφη, τα F-22 Raptor, αλλά θα εγκατασταθεί και πυραυλική προστασία με συστοιχίες Patriot..!!!!
    Οι αμερικανοι θα στειλουν και AWACS...
    Τις συζητήσεις χειρίζονται αποκλειστικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

    Το θέμα της Καρπάθου θα βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα των συζητήσεων στην επικείμενη επίσκεψη στις ΗΠΑ του κ. Καμμένου, στην συνάντηση που θα έχει με τον Αμερικανό ομόλογό του, Τζέιμς Μάτις.
    Η Λάρισα και η Αλεξανδρούπολη έχουν κλείσει και αναμένονται οι συμφωνίες για την μεταστάθμευση ελικοπτέρων και Drones MQ-9 Reaper.
    Στον Βόλο θα μετασταθμεύσουν αμερικανικά F-35. Στην Ανδραβίδα θα βρίσκονται F-16, και στην Σούδα ήδη φιλοξενούνται F-15.
    Ουσιαστικά με την ευρύτερη χρήση αεροπορικών και ναυτικών βάσεων στην Ελλάδα οι ΗΠΑ στοχεύουν στην ενίσχυση της παρουσίας στην Ανατολική Μεσόγειο καθώς υπάρχει αύξηση της έντασης στις σχέσεις τους με την Τουρκία. Επί της ουσίας δηλαδή θέλουν να χρησιμοποιήσουν την Ελλάδα ως… αντίβαρο.

    Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι θεωρούν την Ελλάδα ως “ελκυστική περιοχή” για γεωπολιτικούς και γεωγραφικούς λόγους.

    Όπως επισημαίνουν οι αξιωματούχοι οι οποίοι μάλιστα επισκέφθηκαν πρόσφατα την Ελλάδα, είναι ότι τόσο η κυβέρνηση όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση στην Ελλάδα φαίνονται να συμφωνούν με το ενδεχόμενο ενίσχυσης της στρατιωτικής παρουσίας των ΗΠΑ.
    Οι Εγγλεζοι επισης στελνουν πυρηνικα υποβρυχια στην Κυπρο και τελευταιες πληροφοριες λενε οτι στελνουν ΚΑΙ
    στην Καρπαθο...!!!!
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΩΝ...ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΑΣΗ-ΑΕΡΟΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ
    ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ Η ΤΣΑΜΠΑ ΟΛΑ..???

    ΑπάντησηΔιαγραφή