«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΛΑΝΑ ΦΡΙΛΑΝΤ: Κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα (dew), Γεωμηχανική κ.ά (Σημαντικό!)

παρουσίαση-μετάφραση vasoula2908










Credits @The Kev Baker Show Πυρπολούν με φωτιές και "πνίγουν" με πλημμύρες και διαλύουν με τυφώνες τον κόσμο με τα εργαλεία γεωμηχανικής που διαθέτουν κι εμείς οι εξυπνοι Ελληναράδες (ή κάποιοι απο μας τέλος πάντων) αδυνατούμε να δούμε τα πασιφανη ενώ ΒΟΑ η κοινότητα εναλλακτικής ενημέρωσης παγκοσμίως. Προσωπικά κουράστηκα να καταδεικνύω τα αυτονόητα και να τρώω και κράξιμο κι από πάνω (από λίγους, αλλά είναι αρκετοί για να με απογοητεύσουν) Γι΄αυτο λοιπόν, ειναι η τελευταία παρουσίαση που θα κάνω για το θέμα αυτό, κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. στο vimeo θα με βρισκετε εδω https://vimeo.com/uservasoula2908 στο bitchute εδω https://www.bitchute.com/channel/cuXz... στο facebook θα με βρείτε εδώ https://www.facebook.com/arela.ideo Email και paypal μου : vasiliki42@hotmail.com σχετικό νήμα στο σάιτ μου https://ideografhmata.gr/forum/viewto... μπήκε και στο νήμα για τα ενεργειακά όπλα εδώ https://ideografhmata.gr/forum/viewto...

1 σχόλιο:

  1. Το ζητούμενο για μένα σε ο,τι αφορά το συγκεκριμένο βίντεο, δεν είναι μόνο η ενημέρωση, αλλά να ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ότι η υπαρξη αυτών των όπλων δε σημαίνει ότι κυριάρχησαν κι ότι είμαστε χαμένοι ό,τι κι αν κάνουμε. Σημαίνει πως επιδιώκουν και φαίνεται μέχρι στιγμής να καταφέρνουν να μας φυλακίσουν, ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως είναι προδιαγεγραμμένο πως θα τα καταφέρουν οριστικά και αμετάκλητα. Από κάθε φυλακή μπορούμε να σπάσουμε τα δεσμά. Το κάνουμε ως άνθρωποι αιώνες τώρα... οφείλουμε να παλέψουμε για τη διατήρηση του ανθρώπινου στοιχείου που βάλλεται απο παντού, και να βρούμε τρόπους να αντικρούσουμε αυτά που εξαπολύουν εναντίον μας. ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τους βρούμε, γιατί δεν διαθέτουν μονο αυτοί (με το αζημίωτο) τα μεγάλα μυαλά. Αυτοί απλά προβάλλουν αυτά που έχουν στη δούλεψή τους. Υπάρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ μυαλά ανάμεσά μας, που μελετώντας τον τρόπο λειτουργίας των όπλων "πλήρους φάσματος κυριαρχίας" (ως αφανείς ήρωες) και βρίσκοντας τρόπους απόκρουσής τους, μπορούν να γίνουν οι εμφανείς ήρωες που θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην πτώση των μισανθρώπων.

    Να εισα καλά φίλε που το ανέβασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή