«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ, Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΟΡΙΑΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ -ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ 10 ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗ ΧΙΟ- ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!





Κυριακή, 21/10/18, 18:00

Αναρτώντας εχθές (ΕΔΩ) την είδηση για την εμφάνιση του Λεωνίδα Βοριά, ήμασταν σίγουροι ότι "κάτι  ξυπνάει εδώ πέρα", και μάλιστα στην καρδιά της ελληνικής νεολαίας που οι περισσότεροι, από απογοήτευση, την θεωρούν "καμμένη", ναρκισσευμένη, απενεργοποιημένη από τα πολλά ταττού. Ένας αρχαίος Ήρως όμως φαίνεται πως ξυπνά.. Θα τα βρουν σκούρα από έναν νέο ΛΕΩΝΙΔΑ (και πρωταθλητή στο Παγκράτιο) αρκετοί εχθροί της Ελλάδος... Και μακάρι να αποκτήσει μιμητές.

Το βίντεο αυτό το ανάρτησε στο προφίλ του ο Λεωνίδας Βοριάς, στο facebook πριν από 19 ώρες και έχει ήδη 8.000 επισκέψεις. Καλού κακού (μήπως και αφαιρεθεί) το αναρτήσαμε στον Διόδοτο ως mp4. Nτροπαλός με τον φακό ο Λεωνίδας, δυσκολεύεται να κοιτάξει ευθεία, αλλά δεν δυσκολεύεται να πει αυτά που πρέπει, υπερασπιζόμενος τον Σταυρό του Χριστού και την Ελληνική Σημαία. 600 νέοι από όλη την Ελλάδα είναι ήδη έτοιμοι να τον ακολουθήσουν, ο Σταυρός που θα φτιάξει στη Χίο θα κοιτάζει προς την Λέσβο.

Στην παρακάτω ανάρτηση του lesvospost.com, όπως και στο ανωτέρω βίντεο, καταλαβαίνουμε ότι πολλοί λόγοι τελικά τον οδήγησαν στο να αναλάβει ενεργό-τερη δράση...


Με γερανό και φορτηγό προσπάθησαν να φτιάξουν βάση για την τοποθέτηση νέου σταυρού στην θέση Απελη Μυτιλήνης (PICS)

Και η σταυρομαχια συνεχίζεται…

Μερίδα κατοίκων της Μυτιλήνης, μαζί με τον γνωστό Χιώτη αθλητή Λ.Βορια και με την συμπαράσταση επιχειρηματία που διέθεσε φορτηγό και γερανό έφτασαν χθες το πρωί στην περιοχή Απελη Μυτιλήνης..
Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτοικοι προσπάθησαν να κατασκευάσουν την βάση για τον νέο γιγαντιαίο σταυρό (10μ ύψος και 5,25 φάρδος) που θέλουν να στήσουν στην θέση Απελη Μυτιλήνης έχοντας μάλιστα και την βοήθεια φορτηγού αλλά και γερανού ιδιωτικής εταιρείας..
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την ώρα που ο γερανός κατέβαζε από φορτηγό τα υλικά για την κατασκευή της βάσης, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι σταμάτησαν κάθε εργασία ενώ απείλησαν τους παρευρίσκοντες ότι θα συλληφθούν αν επιχειρήσουν οτιδήποτε για να ξανά στηθεί νέος σταυρός..


Πάντως ο Χιώτης αθλητής γνωστοποίησε μέσω Live βίντεο ότι σταματά κάθε προσπάθεια αναστήλωσης νέου σταυρού στην Λέσβο.
Όπως δήλωσε ο σταυρός θα κατασκευαστεί στην Χίο σε δικό του μέρος και μάλιστα με την συμπαράσταση εκατοντάδων κατοίκων της Χίου.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες η Κτηματική υπηρεσία είχε δηλώσει σε κανάλι των Αθηνών πως η περιοχή έχει χαρακτηριστεί ως «Αιγιαλός» και απαγορεύεται η κάθε οικοδομική δραστηριότητα χωρίς την απαιτούμενη άδεια από τις δημόσιες υπηρεσίες.


15 σχόλια:

  1. http://esxatianasxesi.blogspot.com/2018/10/10.html

    Μπράβο Διηνέκη,
    έτσι! Όσο μπορούμε από τη μεριά μας, να δημιουργήσουμε ρεύμα στην νεολαία, προβάλλοντας τα σωστά πρότυπα! Κρίμα όλο αυτό το νεύρο και η ενέργεια.. να ξοδεύονται στα γήπεδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καρδια μεγαλη, Ψυχη ατσαλι Θωρια Ελληνικη. Λεωνιδα, οι Ελληνες μαζι σου!

    Υ.Γ. θα ειναι μεγαλη στιγμη για μενα, οταν καποιος μεγαλος ρωτηση εναν νεαρο Ελληνα '' Με ποια ομαδα εισαι;'' ν' ακουσω την απαντηση, με του ΛΕΩΝΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευγε στο ελληνοπουλο.!! Περιμενω κανεναν δικηγορο να υποστηριξει νομικα το αιτημα για τον τοπο ανεγερσης.Αν η πολεοδομια θελει να δουλευει τον λαο...οταν βιλες πολιτικων ειναι μεσα στο ...νερο...του αιγιαλου...μπαινει το νομικο θεμα .." η τα ριχνεις κι αυτα...η...δεν σταματω..." !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νοιώθω την ανάγκη να παρέμβω ξανά και να πω άλλο ένα μπράβο στον ΕΛΛΗΝΑ!

    Αλλά κυρίως να τονίσω :
    ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΘΟΡΥΒΑ, ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ,όπως το συγκεκριμένο παλικάρι,
    ΑΠΟ ΑΥΤΟΎΣ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΩΣ ΕΥΚΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΈΛΙΞΗ ΚΑΙ ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ (βλέπε Μπιτάκου, Φράγκος και όλο το υπόλοιπο τσίρκο)...
    Μπράβο Κώστα που συνεχίζεις να τον προβάλλεις..
    Αυτοί οι άνθρωποι θα σώσουν την Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς οι ίδιοι θα γίνουμε τα υπερόπλα Δανάη μου.
      Θα δεις ακόμα πολλά...

      Διαγραφή
  5. ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΒΛΕΜΜΑ, ΨΥΧΗ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΑΓΕΡΩΧΟ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΘΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ, ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΓΗ ΑΥΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ!
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΓΙΑ!
    ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο Λεωνίδα, μπράβο παλικάρι, μπράβο στην Χίο για το παλικάρι της. Αν θέλουν οι κάτοικοι στην Μυτιλήνη ας διαβάσουν το λινκ και ας αποφασίσουν τι θα κάνουν.

    Διακήρυξη των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα των Αυτοχθόνων Πληθυσμών
    Υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση με το Ψήφισμα 61/295 της 13ης Σεπτεμβρίου 2007


    https://www.unric.org/el/index.php?option=com_content&view=article&id=26162:2009-11-18-08-36-54&catid=21:--human-rights&Itemid=29

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. +Ο δεκάμετρος σταυρός να σε προστατεύει τέκνον μου+

    Επειδής (sic) το έφερε η κουβέντα, διάβασε το κεφάλαιο της Νεοελληνικής ιστορίας που αναφέρεται στην σφαγή της Χίου μπας και καταλάβεις τι σε περιμένει.

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%AE_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%A7%CE%AF%CE%BF%CF%85

    Αντί να κλείσουμε τα σύνορα και να καθαρίσουμε τις αυλές μας, στήνουμε σταυρούς και πουλάμε ψευτο-νταηλίκια.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάρκο,

      δεν νομίζω ότι θα περιοριστεί μόνο στους σταυρούς το παιδί αυτό και άλλοι σαν αυτόν, την κατάλληλη στιγμή...
      Αυτή, το δείχνει κι ο ίδιος, είναι η πρώτη του αναμέτρηση και συγκεκριμένα με τα προδοτάκια της πατρίδος.
      Από γραμματιζούμενους χορτάσαμε και είδαμε πόσο αγαπούν την Ελλάδα...

      Διαγραφή
    2. Έχω την εντύπωση ότι ο μέλας σταυροκατασκευαστής είναι μεν άλλου δόγματος αλλά ανήκει στην ίδια φυλή με τον γνωστό (π)Σώρρα. Ποιά φυλή είναι αυτή; Η νεκροψία θα δείξει...

      Υ.Γ. Ενώ διασπαθίζομεν τον πολύτιμον χρόνον μας εις κρανιακάς και ρινικάς μετρήσεις, ο εχθρός επιτυγχάνει να διαφύγει ανενόχλητος.

      Διαγραφή
    3. Όντως διασπαθίζομεν τον πολύτιμον χρόνον μας εις κρανιακάς και ρινικάς μετρήσεις, και το λέω για να το ακούω κι εγώ, ο οποίος έχω δηλώσει, από παλιά, φυλετιστής. Κάτι άλλα βούρλα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ισχυρίζονται κιόλας ότι κάνουν "κρανιακάς μετρήσεις με το μάτι, από μακρυά"..ούτως ώστε συμπέραναν λέει.. ότι το δικό μου κρανίο το οποίο φαίνεται επίπεδο από πίσω (πράγμα το οποίο στην πραγματικότητα οφείλεται στο ότι έχω πάρει κιλά), παραπέμπει σε κρυφο-τουρκο-μογγόλους σαν τον πΣώρρα.
      Καλά όλα αυτά που γράφει και ο φίλος μου ο Διηνέκης και η Ευαγγελία Βλάχου, για τα κάπως μυτερά λαγουδέ αυτιά, πάνω, και τους κολλημένους λοβούς κάτω (ανυπαρξία δηλαδή λοβών), πως είναι δηλαδή κρόνια χαρακτηριστικά...
      ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΟ-ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΟΝΙΑ ΑΥΤΙΑ.. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ UNOFFICIAL.. 25 TOYRKIKA ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΕΚΑΣΤΟΣ!

      Διαγραφή
    4. Λιακόπουλο μου θυμίζει αυτό με τα 25 τούρκικα λαρύγγια έκαστος. Άσε που ισούται με βλακεία απύθμενη. Αν αυτοί οι χριστόκαβλοι ασασίνοι έπαιρναν έστω και ένα (1) λαρύγγι προδότη πολιτικάντη θα άξιζαν τον σεβασμό μου. Πρακτικά μόνο περιφρόνηση έχω προς όλους τους υποκρόνιους ανεγκέφαλους ψευδέλληνες που προσπαθούν να μας εμπλέξουν σε μια διαμάχη η οποία που δεν έχει καμία σχέση με τις επιδιώξεις του Ελληνικού Έθνους.

      Διαγραφή
    5. Δεν έχουν εμπλέξει κανέναν, γιατί θα ξεφτιλίζονταν οι Τούρκοι αν ανακοίνωναν ότι σφάχτηκαν στρατιώτες που έστειλαν σε μυστική αποστολή σε ελληνικά νησιά.
      Οι ιστορίες είναι αληθινές, κι όχι Λιακό, έλαβαν χώρα σε γνωστές νήσους στο σύμπλεγμα που περιλαμβάνει και τα Ίμια.

      Κι εγώ θα προτιμούσα πάντως πολιτικά λαρύγγια..

      Διαγραφή
  8. ΑΧ,ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή