«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Βροχή ελληνοποιήσεων: 200 λαθρομετανάστες την μέρα παίρνουν δικαίωμα ψήφου μπας και σωθούν οι συριζαίοι.



Επειδή γνωρίζουν ότι οι Έλληνες δεν θέλουν ούτε ζωγραφιστούν να τους βλέπουν, οι συριζαίοι και οι «πατριώτες», ψεκασμένοι συνοδοιπόροι τους και «κυβερνητικοί εταίροι» σχεδιάζουν την αλλοίωση του εκλογικού σώματος για να διασωθούν.
Διαβάζουμε, λοιπόν, στην εφημερίδα «Το Βήμα», ότι μονάχα σε 3 μέρες, σε 3 διαφορετικά ΦΕΚ (28 Σεπτεμβρίου, 2 Οκτωβρίου και 4 Οκτωβρίου), δημοσιεύτηκαν 611 ελληνοποιήσεις λαθρομεταναστών, δείγμα ότι οι συριζαίοι έχουν στήσει φάμπρικα αλλοίωσης του εκλογικού σώματος.

Μάλιστα, όπως σημειώνουν πονηρά άνθρωποι που πρόσκεινται στην κυβέρνηση, 850.000 λαθρομετανάστες πληρούν τα κριτήρια που έχει θέσει το Υπουργείο Εσωτερικών και έτσι αναμένεται να αλλάξει άρδην ο εκλογικός χάρτης.
Βεβαίως, αυτό δεν είναι πρωτοφανής πρακτική, αφού και οι πασόκοι και οι νεοδημοκράτες το έχουν κάνει αφειδώς στο παρελθόν. Γεγονός που για άλλη μία φορά δείχνει ότι η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων είναι μονόδρομος για να ανήκει και πάλι η Ελλάδα στους Έλληνες.

πηγή

3 σχόλια:

  1. ☆ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΡΘΡΟΥ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ...
    ---
    08 Οκτωβρίου 2018
    Μοριακή βιολόγος ρίχτηκε στη φυλακή επειδή ανακάλυψε ότι ολα τα ανθρώπινα εμβόλια είναι μολυσμένα με ιούς...

    Σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά βίντεο που θα δείτε φέτος για την επιστήμη, η μοριακή βιολόγος Judy A. Mikovits, PhD, αποκαλύπτει την ανησυχητική αληθινή ιστορία για το πώς ρίχτηκε στη φυλακή επειδή μίλησε για τη θανατηφόρα μόλυνση των ανθρώπινων εμβολίων από ιούς.

    Με μια καλά εδραιωμένη ιστορία, εργαζόμενη για το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου ως ερευνήτρια για τον καρκίνο, η Δρ. Mikovits δούλεψε με ανθρώπινους ρετροϊούς όπως ο HIV. Το έργο της επικεντρώθηκε στην έρευνα ανοσοθεραπείας και αφορούσε τον ιό HIV
    Το 2009 ασχολήθηκε με τον αυτισμό και τις σχετικές νευρολογικές παθήσεις. Διαπίστωσε ότι πολλά από τα υποκείμενα της μελέτης έχουν καρκίνο, διαταραχές κινητικού νευρώνα και σύνδρομο χρόνιας κόπωσης (CFS). Πιστεύει ότι ένας ιός μπορεί να ήταν υπεύθυνος για αυτά τα συμπτώματα, και μέσω της έρευνάς της, απομόνωσε τους ιούς που αποδείχθηκε ότι προέρχονται από ποντίκια.
    Σύντομα συνειδητοποίησε ότι αυτές οι πρωτεΐνες και ιογενείς μολυσματικοί παράγοντες εισήχθησαν στον ανθρώπινο πληθυσμό μέσω μολυσμένων εμβολίων.
    “Είκοσι πέντε εκατομμύρια Αμερικανοί μολύνονται από τους ιούς που εξέρχονται από το εργαστήριο … στους ανθρώπους μέσω μολυσμένου αίματος και εμβολίων”.

    Ως ανταπόκριση σε αυτήν την ανακάλυψη, απολύθηκε από τη δουλειά της, κατηγορήθηκε, διώχθηκε, φυλακίστηκε και διατάχθηκε να αποσύρει την έρευνά της και να δηλώσει δημοσίως ότι «τα έβγαλε όλα απ’ το μυαλό της». Αρνήθηκε να καλύψει τα επιστημονικά στοιχεία και στοχοποιήθηκε και τιμωρήθηκε.
    “Απλά με έσυραν από το σπίτι μου δέσμια … αρνήθηκα να αποκυρήξω τα δεδομένα … έχουμε τα δεδομένα … βασικά είπαν πες σε όλους ότι τα έβγαλες όλα απ’ το μυαλό σου και μπορείς να πας στο σπίτι σου. Εάν δεν το κάνεις, θα σε καταστρέψουμε. Και το έκαναν.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ TV E ΛΕΝΕ ΟΤΙ 500000 ΑΦΓΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ Κ Α Ι 8000 ΙΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ...
    ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ :
    ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΚΟΜΑ
    ΒΑΥΑΡΟΚΡΑΤΙΑ...!!!
    ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ... ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...!!!
    ☆ΚΑΥΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ☆

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018
    ΕΚΤΑΚΤΟ!!Εγκαταλείπουν τη χώρα!!Δεν θα μείνει τίποτε όρθιο...Δεν είναι δυνατόν μετά από 8 χρόνια να επιστρέφεις στο -μείον ΜΗΔΕΝ!!!

    Μετά από 8 χρόνια Μνημόνια οι δανειστές ανακάλυψαν... τα 200 δις κόκκινα δάνεια! Βρήκαν δηλαδή αλάτι στη θάλασσα όπως θα έλεγε και ο Βαρουφάκης.
    Οπου νάναι η Μέρκελ θα ανακαλύψει και τον Καλφαγιάννη...
    Οχι στη προκειμένη περίπτωση δεν φταίει ο Τσίπρας. Φταίνε οι ανυπόληπτοι δανειστές και ο τρόπος εφαρμογής των Μνημονίων. Δεν είναι δυνατόν μετά από 8 χρόνια να επιστρέφεις στο -μείον ΜΗΔΕΝ.
    Η ελληνική οικονομία με την πυρηνική βόμβα των 200 δις κόκκινων δανείων είναι στη χειρότερη κατάσταση από ποτέ. Πάπαλα...
    Την ίδια στιγμή το διεφθαρμένο αμεταρρύθμιστο κράτος κραυγάζει την διαφθορά του-όπως στην περίπτωση της ΕΡΤ. Τι σκατά έκαναν όλα αυτά τα χρόνια τα κλιμάκια του Τόμσεν, της ΕΚΤ και της Ε.Ε.
    Τι άλλο πέρα από το να φτωχοποιούν έναν παραδομένο και μάλλον ανόητο λαό;
    Είδατε να τολμήσουν να ακουμπήσουν την Τουρκία;
    Ο Ερντογάν έβαζε τους Τούρκους να καίνε τα δολάρια σε απευθείας μετάδοση του CNN. Eτσι ακριβώς αντιμετωπίζει και τους Γερμανούς.
    Γιατί το ΔΝΤ δεν τολμά να ακουμπήσει την Τουρκία;
    Γιατί απλά ο Ερντογάν δεν αστειεύεται και το αποδεοκνύει όλο αυτά τα χρόνια.
    Η Οικονομία της Ελλάδας βρίσκεται σε άθλια κατάσταση και σύμφωνα με πληροφορίες έχει πέσει σύρμα και οι μεγάλες ελληνικές εταιρίες ετοιμάζονται να την κάνουν.
    Δεν θα μείνει καμμία με έδρα την Ελλάδα καθώς πάμε με χίλια να γίνουμε Αργεντινή.
    Σκεφθείτε τι θα συμβεί εάν συνεχίσει να πέφτει όλη την εβδομάδα το Χρηματιστήριο. Δεν θα μείνει τίποτε όρθιο…

    Στο μεταξύ τα διεθνή ΜΜΕ επιχειρούν να φορτώσουν τα κόκκινα δάνεια στον ΣΥΡΙΖΑ ενώ είναι δεδομένες και θανάσιμες οι ευθύνες της Μέρκελ για την απραγία 8 χρόνων.
    Η Frankfurter Allgemeine Zeitung σε δημοσίευμα επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση για τον μεγάλο όγκο των μη εξυπηρετούμενων δανείων και σημειώνει ότι η κατάρρευση στις τιμές των μετοχών οδήγησε σε βιαστικές κινήσεις την αριστερή κυβέρνηση υπό τον Αλέξη Τσίπρα.
    Στην Αθήνα ελέχθη ότι το υπουργικό συμβούλιο εργάζεται από κοινού με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας ESM και την Ελληνική Ένωση Τραπεζών πάνω σε ένα «σχέδιο δράσης» προκειμένου να ελαφρύνουν τις τράπεζες από δάνεια υψηλού ρίσκου.
    Τώρα γίνεται λόγος για μία Bad Bank, στην οποία θα μπορούσαν να συγκεντρωθούν τα κόκκινα δάνεια των τραπεζών».
    ΒΛΕΠΩ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ - ΠΤΩΧΕΥΣΗ
    ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ - ΠΕΙΝΑ - ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ...ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2019...☆☆☆

    ΑπάντησηΔιαγραφή