«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 1940 !

(και μην γυρίσει κανείς και μάς πει ότι είναι λίγο κιτσ-άτο το gif που διαλέξαμε..γιατί θα έχει και δίκιο..🙂)

23 σχόλια:

  1. Εδώ ας πούμε.. έχουμε να κάνουμε με "Μεντράνο":
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/nd/723280_logotypo-tis-nd-egine-elliniko-gia-tin-epeteio-tis-28is-oktovrioy-foto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνταγή επιβράβευσης της τυποποίησης και του καταναλωτισμού, ή η πολυπρόσωπη πουτάνα ντύνεται ανάλογα με την περίσταση για το θεαθήναι και τον εντυπωσιασμό του κ@λου.

      Διαγραφή
    2. Στο τσίρκο φυσικά συμμετέχει και ο "θρι μπερντς γουεαρ σιττινγκ...",
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/723278_tsipras-gia-28i-oktovrioy-na-min-doyme-pote-xana-fantasma-toy
      ...το νου του όλο στον φασισμό τον έχει. Για τον δικό του κουβέντα..

      Διαγραφή
  2. Αφιερωμένο στον Κώστα και σε όλους τους Έλληνες της πρώτης γραμμής γιατί εμένα μου αρέσει αυτό που έβαλες δείχνει την αγάπη των Ελλήνων που είτε είναι παιδιά είτε άνθρωποι του λαού πάντως δείχνει αγάπη για την Ελλάδα μας! δπ
    https://youtu.be/8xVq9Ygr5VA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ28 Οκτωβρίου, 2018 13:56

    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
    .
    .

    ΖΗΤΩ Η 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ !
    .
    .

    ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΗΡΩΪΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ !
    .

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ !
    .

    ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! ! !
    .

    ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !
    .

    ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ! !
    .
    ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ,
    .
    ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !
    .
    ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ! ! !
    .
    ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ !
    .
    ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΖΕΤΑΙ ………….
    .
    ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ !
    .
    .
    Ύστατον επιφώνημα μας θέλει είναι :
    .
    .
    Ζήτω η Πατρίς ! ! !
    .
    .
    Σοφία Βέμπο Κάνε κουράγιο Ελλάδα μου (1947)
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=FR_bekaD7-0
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ28 Οκτωβρίου, 2018 13:58

    Χρόνια πολλά για την σημερινή ημέρα.Την γιορτή όλων των Ελλήνων που αγαπάνε αυτόν τον αιματοβαμμένο τόπο.Την Ελλάδα των ηρώων και των μαρτύρων.Αυτών που πολεμούσαν με την Παναγία παρέα και μιλούσαν παντού. Υ.Γ.Κώστα,γλυκιά η υπομονή μέχρι τις 23 Μαρτίου.Wardruna live.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σήμερα είναι η μόνη μέρα που κάπως αξίζει η τηλεόραση. Βάλτε καμιά ταινία. Για μας που την έχουμε καταργήσει υπάρχουν και στο διαδίκτυο όλα σχεδόν τα κανάλια:

    https://ellinikakanalialive.blogspot.com/

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο,
      Σε ευχαριστούμε πολύ για τον σύνδεσμο.

      Διαγραφή
    2. "Σήμερα είναι η μόνη μέρα που κάπως αξίζει η τηλεόραση"

      Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

      Διαγραφή
  6. Εάν δεν είχε νικήσει ο καπιταλισμός-κομμουνισμός τον φασισμό - ναζισμό , πώας θα ήμασταν σήμερα;
    Θα ήμασταν καλλίτερα η χειρότερα;
    Οι αριστερο ψευτο ελληνες , που κατά τα άλλα ομνύουν στην ελευθερία , ούτε καν να θέσουν αυτήν την ερώτηση δεν τολομούν, πόσο μάλλον να την απαντήσουν.

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα είχε μείνει ίχνος από την μόλυνση του πλανήτη (σσ. την σιχαμερή γνωστή φυλή με τα δεκάδες ονόματα, που κατασκεύασε όλους τους -ισμούς για να επικρατήσει). Ο κόσμος θα ήταν σαν παράδεισος.

      Διαγραφή
    2. Η προηγούμενη απάντησή μου φυσικά.. ήταν αφελής.
      Είναι ό,τι θα απαντούσε ένας που δεν έχει μελετήσει τις λεπτομέρειες της ιστορίας.
      Ο Μουσολίνι και ο Χίτλερ ήσαν δικοί τους (αυτών δηλ. που υποτίθεται ότι διώκονταν με ολοκαυτώματα μέχρι αφανισμού τους).
      Το πραγματικό και ειδικό επικαλυμμένο σχέδιο ήταν ολοκαύτωμα της ελληνικής φυλής. Να σκοτώσουν όσους γηγενείς μπορέσουν και να μειωθεί όσο περισσότερο γίνεται ο γηγενής πληθυσμός της Ελλάδος.
      Και Μουσολίνι και Χίτλερ είχαν αυτήν την εντολή. Τα κουραφέξαλα περί του ότι αναγκάστηκε ο Χίτλερ να μας πολεμήσει λυσσαλέα και από θυμό επειδή αντισταθήκαμε και τον καθυστερήσαμε.. να τα πουν οι "ιστορικοί" αλλού..
      Άκου επίσης τί λέει ο μίστερ V από το 20:05 έως το 21:46 - ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ 21:40!..: https://www.youtube.com/watch?v=wmTqswbqUQA
      Άκουσε και για το πόσο φίδια συνεργάσιμα με τους Ιταλούς ήταν οι Αλβανοί, και πόσο άγρια έσφαζαν Έλληνες..
      Γενικά, δες όλη την καταπληκτική εκπομπή!

      Διαγραφή
    3. Με άλλα λόγια.. την προηγούμενή τους προσπάθεια για Παγκοσμιοποίηση-Παγκόσμια Κυβέρνηση μέσω του Ναζισμού.. τους την αχρηστεύσαμε εμείς οι Έλληνες.
      Από εκεί κι ύστερα την Ιστορία -μέχρι κι αυτή την στιγμή- την ξέρεις...

      Διαγραφή
    4. Οι ομαδικές εκτελέσεις και οι βομβαρδισμοί μετατράπηκαν σε σε δανεισμό και εγκλωβισμό σε πλασματικό χρέος μη αντικρίσημου χρήματος. Ανεπαρκής μέθοδος για να υποταχτούμε. Γι αυτό θα πάρουν σειρά τα τουρκαλβανά, τα ισλαμοσκατά και τα "ευρωπαϊκά" στρατεύματα κατοχής.

      ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ.
      ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΘΕΛΗΜΑΤΟΣ.
      ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΗΓΕΤΙΚΟ ΠΑΡΩΝ, Σ Υ Ν Τ Ο Μ Α .

      Διαγραφή
    5. υγ.
      Στα τουρκαλιά, τα αλβαναριά, τα ασιατικά ισλαμοσκατά και τα "ευρωπαϊκά" στρατεύματα κατοχής...
      ξέχασα να προσθέσω τα διαφόρων χρωμάτων προδοταριά, εντός κι εκτός βουλής, ακόμα και μέσα στα ίδια μας τα σπίτια και στους χώρους εργασίας μας και σε κάθε πόστο που καθορίζει κοινωνικό, πολιτιστικό και πολιτισμικό στίγμα.
      Είμαστε περικυκλωμένοι για πρώτη φορά ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,
      ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΚΛΟΝΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΣΑΝ ΡΕΒΑΝΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

      Διαγραφή
    6. Cynic,
      οι εχθροί του ανθρώπου και των εθνών.. τα έχουν πάρει εδώ και πολύ καιρό στον εγκέφαλο, που παρόλο ότι κατάφεραν να κάνουν τις ΗΠΑ έναν φυλετικό αχταρμά... αυτός ο αχταρμάς το πάλεψε και απέκτησε κοινή εθνική συνείδηση. Τώρα προσπαθούν να κάνουν ζημιά με την υπερφόρτωση. Ας ευχηθούμε, με αφορμή την είσοδο του Τραμπ στην αμερικανική Ιστορία, να αποτύχουν στο σχέδιο αυτό, το οποίο μπορεί να προκαλέσει επιμερισμένο ολοκαύτωμα.

      Διαγραφή
  7. “Ο Μουσολίνι και ο Χίτλερ ήσαν δικοί τους (αυτών δηλ. που υποτίθεται ότι διώκονταν με ολοκαυτώματα μέχρι αφανισμού τους).”

    Το σχέδιο των τραπεζιτών για παγκόσμια κομμουνιστική επικράτηση (κατάργηση ατομικής ιδιοκτησίας τα πάντα όλα υπό των έλεγχο και στην ιδιοκτησία των τραπεζιτών χρηματοδοτών της αριστεράς κοσμοθέασης), οτι δηλαδή ακριβώς προωθείται και σήμερα , μετά από την κατάκτηση του Ορθόδοξου Βασιλείου της Ρωσίας (ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της) μια χαρά προχωρούσε. Ποιος τους εμπόδιζε και ...εμφάνισαν τον φασισμό ναζισμό;

    Εξάλλου ο Μεταξάς ήταν φασίστας ( απλά δεξιός δηλαδή, αλλά ας το αφήσουμε αυτό) , γιατί να πολεμήσει τον φασισμό;
    Ακόμα και συνωμοτικά εντελώς να το πάρουμε δεν βγαίνει άκρη.
    Το ότι χρηματοδότησαν (;;;;) ΚΑΙ τον Χίτλερ οι τραπεζίτες δεν μου λέει κάτι.
    Και για τον Πούτιν και Τραμπ τα ίδια λένε. Εάν καταφέρουν τελικά να αποτρέψουν την κομμουνιστική παγκοσμιοποίηση (όπως εσείς πιστεύεται).

    Λάβετε υπόψιν σας πως μας έχουν χορτάσει ψέματα. Νομίζω πως αυτό είναι η θεωρία του ΑΡΙΣΤΕΡΟΎ ΕΑΜ Β.)

    Την αλήθεια ψάχνουμε η οποία νομίζω πως ο μόνος ασφαλής τρόπος να την προσεγγίσουμε είναι επαγωγικά. Όχι μόνο δηλαδή από γραπτές πηγές που μπορεί να είναι και πλαστές.
    Προς τα που το πάνε πάλι σήμερα μετά από μόλις εβδομήντα χρόνια;
    Προς τον κομμουνισμό . Ηλίου φαεινότερο. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο τον δημιούργησαν. Εξάλλου οι κομμουνιστές και οι εμπνευστές του προλεταριάτου που δεν έχει πατρίδα , διεθνιστές , δεν το κρύβουν το λένε φανερά! Γιατί να υποθέσω εγώ το ανάποδο;
    (Ο διε θνιστής θέλει να εξολοθρεύση όλα τα έθνη –πλην της κομμουνιστικής φυλής- , ιδίως τους ΛΕΥΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ , ΟΧΙ ο ναζιστής η ο φασίστας). Τον Καλλέργη έκαναν βραβείο οι κομμουνιστές που κυβερνούν , δεν τον έκαναν οι ναζί που ηττήθηκαν.

    Γιατί να προσπάθησαν μέσω του ναζισμού να κυριεύσουν τον κόσμο , όταν αυτό το είχαν σχεδόν καταφέρει μέσω του σοσιαλισμού κομμουνισμού που επικρατούσε σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη και όχι μόνον;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι δα και σε ολόκληρη την Ευρώπη.. Μόνο στη Ρωσία. Γι αυτό και ξεκίνησαν παράλληλα και τα άλλα σχέδια που θα κατέληγαν εκεί.

      Διαγραφή
  8. Αν είχε νικήσει….
    https://vimeo.com/256337317λινικά


    Ποίος είναι αυτός που σήμερα αμφιβάλλει πως οι Αγγλοι είναι αυτοί που με τα τοκογλυφικά δάνεια τους και την όλη πολιτική τους απέναντι στην Ελληνοχριστιανική Ελλάδα μας , μας έχουν υπόδουλους από τότε που ΔΕΝ απελευθερωθήκαμε, το 1821;

    Οι Αγγλοι ό μεγάλος εχθρός του Χιτλερ!
    Ομιλία ΧΙΤΛΕΡ εναντίον ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ (1940)
    https://vimeo.com/263670906

    Όχι όλη η Ευρώπη; Μήπως οι μεγάλες δυνάμεις της;

    Η προπολεμική Γερμανία είχε κατακλυστεί από κομμουνιστές που καταδυνάστευαν με την πολιτική τους τους γηγενείς.

    Η Γαλλία αριστερή από την “””””””Γαλλική επανάσταση””””””!

    Η Αγγλία το ίδιο . Προτεσταντική αριστερή. Απειρα έχθρική απέναντι στην δεξιά Χριστιανική ορθόδοξη κοσμοθέαση. Απόδειξη χοντρικά
    1) η δολοφονία του δεξιού εθνικού κυβερνήτη μας Ιωάννη Καποδίστρια,
    2) η υπεράσπιση ακόμα και με κανόνια Αγγλικά και γαλλικά μαζύ , του εθνάρχη φιλελεύθερου ΕΧΘΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ , βενιζέλου και
    3) η δολοφονία του Μεταξά.

    Αγγλία Γαλλία Σουηδία φιλοξενούσαν όλους τους εχθρούς του εθνικού καθεστώτος της 21ης Απριλίου που προωθούσε τον Ελληνοορθόδοξο πολιτισμό. Εάν δεν ήταν αριστερές δεν θα υπεστήριζαν τον τροτσκιστή Ανδρέα Παπανδρέου τον πατέρα του και τον βενιζέλο.
    Είναι γνωστό πως Η Αγγλία χρηματοδοτούσε και υποστήριζε το ΕΑΜ και τον Ζερβά, εχθροί και οι δύο της δεξιάς που εκφραζόταν από τον Βασιλιά. Ολοι τους (Αγγλοι Ζερβας ΕΑΜ ) προωθούσαν τον σοσιαλισμό και αυτό τώρα πια πασίγνωστο. Διάβαστε την ομιλία του γέρου της δημοκρατίας αμέσως μετά τον πόλεμο. Στόχος όλων ο σοσιαλισμός.
    Τον Ζέρβα έχει ως ήρωα του και ο καμμένος με τους αριστερούς γονείς του. Αυτόν που τα σταλινικά κανάλια ονομάζουν ακροδεξιό και το αναπαραγάγουν και πατριώτες χωρίς καμία ντροπή.

    Στην Αμερική κατέφυγαν οι πάμπλουτοι κομμουνιστές τραπεζίτες κεφαλαιούχοι , μετά την άνοδο του Χιτλερ στην εξουσία και την έστρεψαν κι αυτήν αργά και σταθερά αριστερά. Ουσιαστικά η Αμερική νίκησε τον Χιτλερ και ΟΧΙ οι μπολσεβίκοι σοβιετικοί!!! Οι κομμουνιστές σοβιετικοί χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση των καπιταλιστών Αμερικανών αριστερών ΔΕΝ θα άντεχαν ούτε 24 ώρες.
    Αρα ; Αμα δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε., λέει σοφότατα ο Ελληνικός λαός.

    Σε όλην την Ευρώπη προπολεμικά ξεσπούσαν "προλεταριακές επαναστάσεις" που έπνιγαν στο αίμα τους γηγενείς εθνικούς πολίτες. Μια τέτοια εξέγερση- απεργία την ονομάζουν οι παμπόνηροι εχθροί των εθνικών εργατών - είχε προγραμματισθεί και στην Ελλάδα μας επι πρωθυπουργίας Μεταξά. Τους πρόλαβε κανά δυο μέρες πρίν αναστέλλοντας ορισμένα άρθρα του συντάγματος. Για αυτό και τον μισούν θανάσιμα. Τους χάλασε τα σχέδια.

    ΝΑ δούμε τώρα ποιος ΚΑΙ εάν βρεθεί να σταματήσει τον παγκόσμιο κομμουνισμό που και πάλι προελαύνει.

    ΧΙΤΛΕΡ: ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ
    https://vimeo.com/291320790

    Γκαίμπελς:Ο αγώνας στο Ελληνικό έδαφος δεν στρέφεται κατά του Ελληνικού λαού αλλά κατά της Αγγλίας!
    https://vimeo.com/256337398

    Υ.Γ.
    Προς αναζήτηση της αλήθειας και μόνον της Αλήθειας τα παραπάνω. Και ας είναι σίγουροι οι πατριώτες πως ξέρω καλά τις κτηνωδίες που διέπραξαν οι Γερμανοί στην χώρα μας και δεν τους δικαιολογώ ούτε στο ελάχιστο. Και εναντίον των Ελλήνων και εναντίον των Εβραίων που και αυτοί θύματα των κομμουνιστών είναι όπως όλα τα έθνη.
    Ας αρχίσουν και αυτοί να ΜΗΝ δικαιολογούν την αριστερά για τα εγκλήματα της και τότε θα βρεθεί ο Ελληνας που με την βοήθεια Του Τριαδικού Θεού μας , θα βάλει τέλος στην σκλαβιά μας. Προέχει όμως να αρχίσουμε να συζητάμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ …ΑΝΕΥ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεταπηδήσατε εποχή για να στηρίξετε την απάντηση. Ενώ εννοούσαμε βασικά το ίδιο. Είπα: "Γι αυτό και ξεκίνησαν παράλληλα και τα άλλα σχέδια που θα κατέληγαν εκεί".

      Τώρα για τον Χίτλερ.. ξανασκέψου το... :
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/10/blog-post_30.html

      Διαγραφή