«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΤΑΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ "ΜΑΘΗΤΩΝ" ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ. (βίντεο)



Αναρωτιόμουν και το σχολίαζα δυο τρεις μέρες... το πώς είναι δυνατόν να κατάφεραν τελικά να μπουν στο γραφείο του Γαβρόγλου και να του κουνάνε το δάκτυλο μπροστά στο πρόσωπο, τα μαθητούδια.

Αποδεικνύεται όμως ότι δεν ήταν όλα ανάμεσά τους "απλά" μαθητούδια. (Εδώ Πολυτεχνείο..Εδώ Πολυτεχνείο.. 🤣🤣). Έχουμε να κάνουμε με κομματικό στρατό ΣΥΡΙΖΑ μικρότερων ηλικιών, ο οποίος θα εξασφάλιζε την ομαλότητα της συνάντησης.

Της συνάντησης με έναν Γαβρόγλου, τον οποίο, όπως και δεκάδες άλλους συριζαίους ανθέλληνες κι αντίχριστους βουλευτές, φυλάσσουν και προστατεύουν από εμάς, όπου αυτός σταθεί και βρεθεί.. δεκάδες αστυνομικών.

Ο αξιωματικός στο βίντεο ήταν περιττός πια στην αίθουσα, κατά την κρίση του μικρού συριζοφρουρού, του οποίου η τραμπουκο-νοοτροπία έχει αλλεργία στις στολές. Κι αφού κιόλας αποτελεί, ελέω Αλέξη, ανώτερη εξουσία από τον αστυνομικό, εκφράζεται αναλόγως. Με τον ίδιο τρόπο, αστυνομία και πολεοδομία βαρέσαν προσοχές στο κόμμα, πριν από λίγες ημέρες στη Λέσβο, στην υπόθεση του Σταυρού.

ΡΕ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΥΠΟΥ ΕΣΣΔ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ '70-'80, ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ;;;;;...


 
(από εδώ)


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

5 σχόλια:

  1. "ΡΕ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΥΠΟΥ ΕΣΣΔ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ '70-'80, ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ;;;;;..."

    μάλλιασε η γλώσσα μου ...
    Ο Τριαδικός Θεός μας και Η Υπεραγία Θεοτόκος μας να σε έχει πάντα καλά να διαλαλείς την ΑΛΗΘΕΙΑ που οι πατριώτες είτε δεν ξέρουν είτε - το πιθανότερο - δεν τολμούν να ομολογήσουν.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ "ΔΕΞΙΑ" ΤΙ ΤΟΘΕΛΕΣ??
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ.??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ΔΕΞΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΗΣΗ υπερασπίζομαι , όχι τα κόμματα που υποτίθεται πως την εκφράζουν.
      (Εάν βέβαια εννοείς ως δεξιά την νουδου καμενος λαος και λοιπά κομμουνιστογεννή Καραμανλικά ψευδοφιλεύθερα φρούτα δεν φταις εσύ αλλά η κομμουνιστική προπαγάνδα που κυριαρχεί στην Ελληνοχριστιανική Ελλάδα μας από τον Β.Π.Π. και έπειτα. Όπως και σε όλην την Ευρώπη. Εδώ όμως παράγινε.

      ΔΕΞΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΗΣΗ = ΕΘΝΟΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ , ΜΗΔΕΝ ΦΟΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕΝΗΣ ΑΧΡΗΜΑΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣκλπ..
      ΙΔΕΑΛΙΣΜΟΣ (έναντι του αριστερού υλισμού).
      ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.
      (Σε αντίθεση με τους υλιστές αριστερούς ...που τους κύλησε ο βράχος φανερώθηκε η λάσπη και ξεπετάχθηκαν οι αριστεροί. Οι αριστεροί μπορεί , οι ΔΕΞΙΟΙ Άνθρωποι Του Τριαδικού Θεού μας, όχι!)

      Η εφαρμογή όλων αυτών στην πράξη κάνουν ένα κόμμα δεξιό και όχι η κατάταξη του στα έδρανα της σοβιετικής ελληνόφωνης βουλής.

      Εάν ρωτούσες τον οποιονδήποτε εχέφρωνα Έλληνα εάν επιθυμεί τα παραπάνω περιγραφέντα , που συνθέτουν την δεξιά κοσμοθέαση, να εφαρμοστούν στην πράξη , ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ;
      99,99% ΝΑΙ!
      ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ 0,01% ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΆ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΕΞΙΑ ΦΩΝΗ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ.

      Οποιοσδήποτε εκφράζει τις παραπάνω ιδέες χαρακτηρίζεται φασίστας και ναζιστής. Εάν αυτά είναι φασιστικά δεν κατανοώ γιατί ο φασισμός είναι κακός.
      Δυστυχώς στην παγίδα των κοσμοεξουσιαστών έχουν πέσει και αγαθοί συνάνθρωποι μας που ασπάζονται όλα τα παραπάνω , εμφορούνται από αυτές τις ιδέες και ονομάζουν το παγκόσμιο ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΥΛΙΣΤΙΚΟ σύστημα που μάχεται ΟΛΑ τα παραπάνω ως φασιστικό.
      Νερό στον μύλο των - άθελα τους;;;;- ΥΛΙΣΤΩΝ αριστερο-φιλελευθερο-κομμουνιστών ρίχνουν!

      Δεξιός ήταν ο Καποδίστριας δεξιός ο Μεταξάς δεξιός και ο Παπαδόπουλος.
      Προωθούσαν την Ελληνοορθοδοξία και για αυτό τους δολοφόνησαν.
      Ιδίως τον Παπαδόπουλο τον δολοφόνησαν πολλαπλά και τον δολοφονούν ακόμα,
      φυλακίζοντας όλες αυτές τις πανανθρώπινες ιδέες της δεξιάς κοσμοθεώρησης.

      Βεβαίως στο στόχαστρο του παγκόσμιου συστήματος ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός μας. Ο Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός.
      Η ΑΛΗΘΕΙΑ!
      Αυτόν προσπαθούν για άλλη μια φορά να Σταυρώσουν ΑΛΛΑ για άλλη μια φορά μια τρύπα στο νερό κάνουν.
      Η αλήθεια είναι το φως και το φως νικά πάντα τα αντίχριστα σκοτάδια.

      Υ.Γ
      Εχετε ακούσει κανέναν κόμμα με αυτές τις ιδέες;

      Διαγραφή
  3. Ετσι οπως τα γραφεις και με την αναλυση που κανεις συμφωνω αλλα ποσοι την ασπαζονται αληθινα και την υπερασπιζονται σημερα την δεξια κοσμοθεωρηση στον τοπο μας, γιατι στην πραξη ΣΗΜΕΡΑ ουσιαστικα δεν εφαρμοζετε ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΗΣΗ τουλαχιστον οπως θαπρεπε...
    Ειδικοτερα στην καταντια που εχουν φερει τον λαο μας που χαρακτηριζετε απο πληρη απραξια-αδιαφορια και αποχαυνωση των νεων...που δεν ξερουν τι γιορταζαμε χτες..δεν ξερουν να εκφραζονται ΕΛΛΗΝΙΚΑ...εχει χαθει καθε αξια..κλπ σε μια κοινωνια που εχει επελθει ενας τετοιος ξεπεσμος και τετοια καταστροφη σε επιπεδο κοινωνικου ιστου,βιοτικου επιπεδου αλλα και στην ιδια την ελληνικη οικογενεια που χτυπιεται αλυπητα απο "σαραντα κυματα" (αθειστικα) σε ολα
    αυτα και οχι μονο,οσο "σωστη" και να ειναι μια κοσμοθεωρηση εστω και δεξια
    το βλεπω πολυ δυσκολο να ανακαμψουμε
    τελικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή