«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Απίστευτο νέο! Σταμάτησαν την εκπομπή του Δημήτρη Νατσιού από το 4Ε χωρίς προειδοποίηση και έσβησαν τις εκπομπές του από το κανάλι στο YouTube! (συνέντευξη Νατσιού στο DION TV)

Σχόλιο Διόδοτου: "Zούμε εποχές Διοκλητιανού;" που λέει κι η Σουφλή;... Όχι..ζούμε κάτι πιο ανώμαλο και ξεφτιλισμένο...ζούμε εποχή "Χίλλαρυ Τσίπρα".

Για τον φίλο Δημήτρη Νατσιό

Την προηγούμενη εβδομάδα κόπηκε ξαφνικά η πασίγνωστη και μοναδικά εύστομη τηλεοπτική εκπομπή του Δημήτρη Νατσιού. Όλοι ξέρουμε το φίλτρο των βοθροκάναλων αλλά θεωρούσαμε το 4Ε έξω από την κατηγορία αυτή. Κι όμως, αποδείχθηκε ότι το μακρύ χέρι της εξουσίας (πολιτικής; εκκλησιαστικής;) φτάνει κι εκεί! Καθώς δε ο αγαπητός Δημήτρης, που ποτέ δεν συμμορφωνόταν "με τας υποδείξεις", τήρησε την έντιμη εθνική στάση στο Μακεδονικό, φαίνεται πως ξεχείλισε το καθεστωτικό ποτήρι. Μάλιστα σβήσανε και το αρχείο των εκπομπών του από τον ιστότοπο του καναλιού! Μόλις έστειλα στο κανάλι (info@tv4e.gr) τη γνώμη μου για την εξέλιξη αυτή και θα συνιστούσα να πράξετε αναλόγως:
Κύριοι,
Ο ξαφνικός και αδικαιολόγητος τερματισμός της θαυμάσιας εκπομπής του δασκάλου Δημήτρη Νατσιού είναι όχι μόνο ένα πραγματικό άγος για τον σταθμό σας αλλά και - κυρίως - πηγή μεγάλης απογοήτευσης για τους Έλληνες που σας πίστεψαν. Επισημαίνω την τεράστια ευθύνη σας έναντι αυτών των τελευταίων, καθώς διαψεύδετε τόσο οικτρά τις ελπίδες τους για ένα ψήγμα ελευθεροστομίας και παρηγορίας στους τηλεοπτικούς δέκτες.
 


το είδαμε εδώ και εδώ





2 σχόλια:

  1. Το σύστημα της παραπληροφόρησης και του ψεύδους
    ...
    «Στον κομμουνιστικό κόσμο,» κατήγγειλε πολλές φορές ο πολύς Σολτζενίτσιν, «η αλήθεια αγνοείται από τους ανθρώπους, επειδή η κρατική αρχή, απλά και ξεκάθαρα δεν της επιτρέπει να κυκλοφορήσει.

    Αντίθετα, στην καπιταλιστική Δύση, το ίδιο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την αντίθετη μεθοδολογία, δηλαδή με την περίσσεια των πληροφοριών.

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-susthma-ths-paraplhroforhshs-kai-tou-pseudous#ixzz5TEtPDZXy

    Ο κάθε ΕΛΛΗΝΑΣ και εχέφρων άνθρωπος θα μάντευε πως βρισκόμαστε στο κομμουνιστικό στάδιο στην Ελλάδα , έχοντας προ πολλού ξεπεράσει το καπιταλιστικό , ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ από το παραπάνω απόσπασμα.

    ΑΛΛΑ

    Ποιος έχει χάσει τη ντροπή, να τη βρούνε μερικοί...


    “Ψαριανός: Ο γελωτοποιός της αυλής του Σόρος και CIA…

    ...

    Με αυτό το χαμερπές ανδρείκελο του ευρω-φασισμού...”
    μας, από δω:

    http://resaltomag.blogspot.com/2018/06/blog-post_2.html

    https://attikanea.blogspot.com/2018/10/cia.html

    Για προσέξτε πώς αποκαλείτε τον Τσίπρα...
    https://aristidisdikaios.blogspot.com/2018/09/blog-post_5.html

    Μα αφού είναι ευρωφασιστες οι συριζαίοι (και λοιποί ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ του “δημοκρατικού” τόξου)...
    Μα αφού είναι “αριστεροί” κατά τους κομμουνιστές ρεσαλταδόρους...
    Μα αφού είναι φασιστεροί σύμφωνα με όσους αναπαράγουν τα άρθρα των αριστερο”φυλλάδων” χωρίς κανένα σχόλιο που να βάζει τους πάσης φύσεως αριστερούς στη θέση τους ...
    Μα αφού είναι ψευτοαριστεροί σύμφωνα με τους αριστερούς ...

    γιατί υπερασπίζονται τα πεπρεγαμένα των αριστερών ;

    ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!
    06/10/2018
    ...
    https://ethnikismos.net/2018/10/06/%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF/

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ...

    Ποιος έχει χάσει τη ντροπή, να τη βρούνε μερικοί...

    "New World Order-Wake Up: Οκτωβρίου 2016

    newworldorder-wakeup.blogspot.com/2016/10/

    1. Προσωρινά αποθηκευμένη
    30 Οκτ 2016 - Το Ίδρυμα Open Society του Σόρος βρέθηκε να έχει προσλάβει μια εταιρεία συμβούλων για την αξιολόγηση των μελών του Ευρωπαϊκού ... Μανώλης Γλέζος (πρώην ΣΥΡΙΖΑ, νυν ΛΑΕ) ... ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (από εδώ)."


    Ποιος έχει χάσει τη ντροπή, να τη βρούνε μερικοί...

    Η ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΝΑΤΣΙΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!
    ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EXOYME TO XEΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ.
    ΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή