«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Χατζαρολογήματα...





Η Εξελικτική θεωρία του Κάρολου (Δαρβίνου) στην ελληνική Πολιτική




Το Ομαιμον, το Ομόθρησκον και το Ομότροπον.

Ο Αλιέκσι Χαβαναγκίλα και το Κούλι-Μαρέβα Χαβαναγκίλα, έχουν τον ίδιο θείο, και το ίδιο αφεντικό, εκτός από το Ομαιμον, το Ομόθρησκον και το Ομότροπον. 
Και ο λαγός (στιφάδο) έχει παρεξηγήσει τις «ιδεολογικές» «διαφορές» τους Ξυπνήστε. 1+1=2. ή 2+2=5.
Αλιέκσι +Κουλί έσονται εις σάρκαν μία 
Ο Αλιέκσι και το Κουλί, είναι παιδιά της ιδίας Αγίας Οικογένειας και του ίδιου Ανώτερου Θεού. Του «Ονόματος».
Il buon cugino Αλιέκσι και ο καλός εξάδελφος Κούλι ,ψήφισαν μαζί υπέρ του πατρός των, και κατά του Όρμπαν και ας τσακώνεται 
ο πράκτωρ υπουργός με τον τεως πορτ παρόλ της Μαμάς. 
Το δίδαγμα είναι, ότι, ο Αριστερός Ιουδαίος και ο Νεοφιλελέ Ιουδαίος είναι από την ίδια Συναγωγή.




Ο Καπιταλισμός του Τοράχ και ο Κομμουνσιμός της Καμπάλα


Στον ορθόδοξο Καπιταλισμό του Τοράχ , ο τραπεζίτης εκμεταλλεύεται τον άνθρωπο. Στον Κομμουνισμό της Ανοιχτής Κοινωνίας και του Βαθέως Κράτους Δικαίου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.



Η Κόπρος του Τσιπρέσκου και το Κράτος του Αριστερού Δίκαιου (ΙΙ)


Το Έκτακτο Ανταρτοδικείο της Καλαμάτας που επρόκειτο να  διατάξει την εκτέλεση στη Νεδα των Ακροδεξιών που επιτέθηκαν στον Συριζαίο  διαιτητή ανέβαλε  και πάλι για τις 7 Δεκεμβρίου. 
Στη δίκη εμφανίστηκε ένας από τους καταζητούμενους από την ΟΠΛΑ για την επίθεση στο βουλευτή και τον οποίο ο βουλευτής  «αναγνώρισε» στις καταθέσεις του, ο οποίος , όμως , βάσει του αγγλικού δικαίου , την επίμαχη ημέρα και ώρα του επεισοδίου  βρισκόταν στην εργασία του στην Αγγλία. 
Ο διωκόμενος 27χρονος,,  υπέβαλε μήνυση κατά του ψεύτη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα, για ψευδορκία, συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση.

Μετά την κατάθεση της μήνυσης, ο αριστερός βουλευτής, έσπευσε να υποστηρίξει ότι εκ πλάνης τον αναγνώρισε,  επειδή οι αστυνομικοί του επέδειξαν παλιές φωτογραφίες.

 

Τα αμερικανάκια ξύπνησαν. Μόνο τα κωθώνια οι Γραικύλοι και οι Ρωμιές κοιμούνται ακόμα τον ύπνο του (αριστερού) δικαίου.


Ο Τραμπ, μίλησε για το «Μεγάλο Ξύπνημα». Μέχρι και αμερικανάκια δεν τρώνε πια το κουτόχορτο που τους σέρβιραν οι Αχασβήροι. 
Μόνο ο λα(γ)ός στιφάδο στην Ψωροκώσταινα, οι Γραικοί και οι Ρωμιές, κοιμούνται ολόρθοι τον Μεγάλα και βαθύ Κεντροαριστερό Ύπνο, με τους πατριδοφυλακες Μακρυγιάννη και Πλουμπίδη και τις αξίες της Πουστιάς, και της Οικολογίας και του Αλληλέγγυους  που κάνουν την κρίση ευκαιρία. 
Αυτοί γραικύλοι γεννηθήκαν και μαλάκες θα πεθάνουν. 

 

 

Αύριο οι κανονικοί άνθρωποι δίνουν μάχες με το θηρίο σε δυο μέτωπα

Οι Σέρβοι στην Σερβική Δημοκρατία, απαντούν στο ΜΙ6, στην Ανοιχτή Κοινωνία και στο Βαθύ Κράτος Δικαίου, και ψηφίζουν πατριωτικό Μπλοκ,  και οι Ρουμάνοι, ως κυρίαρχος λαός απαντούν στη σύμβαση της Πουστιάς (της Κωνσταντινούπολης), και αποφασίζουν με δημοψήφισμα ότι «γάμος είναι η εθελοντική ένωση ενός άνδρα με μια γυναίκα».

 

 

Το Βαθύ Κράτος Δικαίου στην Ανοιχτή Κοινωνία και τα Σοβιέτ του Τέταρτου Ράιχ.

Το Βαθύ Κράτος Δικαίου στην Ανοιχτή Κοινωνία και τα Σοβιέτ του Τέταρτου Ράιχ. 
Ζούμε την Σύγκλιση των Συστημάτων που προέβλεψε ο Γκαλμπρέιθ. 
Οι Κομουνιστές της Νέας Υόρκης και η Τοκογλυφική Διεθνής. Κράτος Ιουδαικού Δίκαιου και Σαρία των Τοκογλύφων. 
  

 

Ο Μπρεττ Κάβανο ορκίστηκε και είναι πλέον μέλος του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ

Η Γερουσία με 50-48, επικύρωσε τον διορισμό του και αμέσως μετά ορκίστηκε στο σπίτι του με μάρτυρες τη γυναίκα και τα παιδιά του. Την Παρασκευή, με ψήφους 51-49, η Γερουσία είχε αποφασίσει να κλείσει τις ακροάσεις και να πάει σε ψηφοφορία. Το Κράτος, του Βαθέως Δικαίου, ηττήθηκε.

 

 

Πολύχρονος Πρόεδρε

Ο Βαλόντια μπήκε στα 66. Γεννηθηκε στις 7 Οκτωβρίου 1952. Είναι συνάδελφος Ζυγός.
Многая лета. Полихронов ! (Πολύχρονος) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου