«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Ένας ο Άη Γιώργης και δυο Γιώργηδες σήμερα, καμακώνουν το θεριό, τους παλιο-Οφίτες...



 A Hellene

Ανέκδοτο προερχόμενο από τους ιδίους τους Άγγλους:
- Γιατί η σαρκοφάγος της Βικτωρίας είναι τόσο μεγάλη;
- Για να χωρά και την ουρά της!


-Γιώργος



🐍

Ανώνυμος

Γεια σου Γιώργο. 

Όλο για ερπετά διαβάζουμε σε αυτό το μπλογκ αλλά κανείς δεν δίνει πηγές. Λοιπόν έχουμε και λέμε. Ο David Icke που στο "Biggest Secret" λέει ότι οι βασιλικοί μεταμορφώνονται σε ερπετά σε μυστικές τελετές, έχει πέσει θύμα πλάνης από αυτό που η Ορθοδοξία αποκαλεί δαίμονες. Ακριβέστερα εξωδιαστασιακά όντα αρνητικού προσανατολισμού, που του έχουν βάλει μηνύματα στο νου και αυτά κατέγραψε σχεδόν αυτόματα στα βιβλία του όπως γράφει και ο ίδιος. Πιστεύοντας βέβαια ότι η πηγή του είναι θετικού προσανατολισμού. Κάθε πλάνη για να επιτύχει πρέπει να έχει και στοιχεία αλήθειας: Αλήθεια ότι σχεδόν όλοι οι πρόεδροι των ΗΠΑ έχουν συγγένεια μεταξύ τους, όπως έχουν και με τους βασιλικούς της Ευρώπης. Αλήθεια ότι έχει κάτι διαφορετικό το γονιδίωμά τους για αυτό και προσπαθούν να το διατηρήσουν επί χιλιάδες χρόνια και δεν παντρεύονται έξω από τις γραμμές αίματός τους. Με αποτέλεσμα τις αρρώστιες της αιμομιξίας, γι αυτό και κάνουν και εξαιρέσεις όπως με τον γάμο με τη άρεια Νταϊάνα για να μην εκφυλιστούν τελείως από την αιμομιξία και καταλήξουν στα τέσσερα. Τα χαρακτηριστικά που ελπίζουν να διατηρήσουν είναι ότι είναι αδίστακτοι, κατά κανόνα δεν έχουν φυσιολογικά συναισθήματα όπως οι άνθρωποι γι αυτό και δεν έχουν ενδοιασμούς - λεπτομέρειες στον "Πρίγκηπα" του Ιωσήφ Μακιαβέλι. Αν αρχίσουν να λειτουργούν με ανθρωπιά και συμπόνοια, πάει το μαγαζί. Βαρύ το κεφάλι που σηκώνει το στέμμα.

Κοινά γονίδια με τα ερπετά όμως έχουμε όλοι, όπως έχουμε και με τα φυτά και με τα... μικρόβια, αυτά είναι mainstream γνώσεις βιολογίας. Σαύρες και ερπετά χιουμοριστικά μόνο πρέπει να τους λέμε - shape shifting από άνθρωπο σε ερπετοειδές δεν υφίσταται ούτε για τις βασίλισσες ούτε για τους εβραίους σατανιστές. Δεν το επιτρέπουν οι φυσικοί νόμοι. Η μόνη πηγή του Icke για το shape shifting είναι ένα πρακτόρι με το ψευδώνυμο Arizona Wilder, παραποίηση του ονόματος του συγγραφέα ενός παλαιότερου βιβλίου φαντασίας.

Γιώργος (από diodotos-k-t)

 🐉

A Hellene

Καλησπέρα, συνονόματε,

Είχαμε πρόσφατα αυτή την συζήτηση με τον Κώστα, όπου απαντήθηκαν κάποια πράγματα [εδώ] και [εδώ]. Εν ολίγοις, ειπώθηκαν τα εξής:«Σαύρες;!Φυσικά και είναι ολόσωστη (μα κυριολεκτική, επίσης) η παρατήρηση!

Θέλετε αποδείξεις; Οι παππούδες μας (αρνούμαι να τους αποκαλέσω «αρχαίους», αφού ο όρος αυτός με αποστασιοποιεί από τους προγόνους μου) τις αποκαλούσαν ανθρωπόμορφα τέρατα· και για την χάρη των οποίων εξόπλισαν τα δόρατά τους με Σαυρωτήρες! Δείτε, για παράδειγμα, την απεικόνιση του χριστιανικού Αγίου Γεωργίου (από τα τέλη του δεύτερου αιώνα, που το ελληνικό πνεύμα δεν είχε ακόμη ισοπεδωθεί) να σκοτώνει τον «δράκοντα», όχι όμως με την ατσάλινη αιχμή του δόρατός του αλλά με την κάτω άκρη αυτού: το σημείο, δηλαδή, του δόρατος όπου δεσπόζει ο χάλκινος σαυρωτήρας…
Και γιατί χάλκινος, άρα γέ; αιμοκυανίνη ρέει στις φλέβες τους, αντί για αιμοσφαιρίνη;…

Παρ’ εμπιπτόντως, μιλώντας για Σαύρες (για «Αγγλοσάξονες», επί το επισημότερον, με τους Άγγλους [ή Αγγείλοι ή Άνγκλιοι (αγκύλοι=πανούργοι) - Anglii ή Angles] να κάνουν επισήμως την πρώτη τους εμφάνιση το +190 [ανεβαίνοντας στην Βρετάννη, την «Νέα Τροία» που ίδρυσε ο τρισέγγονος του Αινεία, Βρούτος, και καταντώντας την μέσα σε λίγες δεκαετίες στην Βρετανία που γνωρίζουμε σήμερα, σύμφωνα με την επισήμως «μη έγκυρη μυθολογία» ‘Historia Regum Britanniae’], και τα «ξαδέλφια» τους, τους Σάξονες (Σάξων [εις τα γερμανικά Sachsen, Σάξεν], εκ της μελλοντικής μετοχής σάξων του ρήματος σάττω, έσαξα, που σημαίνει: φορτώνω [με όπλα], οπλίζω, βαρυφορτώνω, χορταίνω, πιέζω, πατώ), να εμφανίζονται κατά το 250 της εποχής μας!»

…και αυτό:

«Δεν γνωρίζω εάν τα ανθρωπόμορφα τέρατα είχαν αιμοκυανίνη· υπόθεση κάνω, σκεπτόμενος φωνακτά. Όσον αφορά τον Φουράκη, κάποιες από τις θέσεις του μου ακούγονται πολύ «τραβηγμένες» ('too far fetched,' ελληνιστί!)· τον δε Άικ (David Icke) και τον Τσάριον (Michael Tsarion) τους αγνοώ επιδεικτικώς, αφού οι ίδιοι δεν έχουν αναφερθεί ούτε μία φορά στον Ελληνισμό και στους Έλληνες, παρουσιάζοντας μισοψημένες αλήθειες ανακατεμένες με μπόλικον εβραϊσμό. Για τον Ζαχαρία Σίτσιν αυτό που έχω να πω είναι το ότι, αφού αναφέρεται στους Βαβυλωνίους και όχι στους Έλληνες, δεν έκανε κάτι περισσότερο από το να εκθέσει δημοσίως ό,τι του υπέβαλλαν -όπως και οι δύο προηγούμενοι «φιλαλήθεις αγωνιστές» ('truthers,' ελληνιστί!)- οπότε, ούτε και αυτόν μπορώ να λάβω σοβαρά υπ' όψιν σε ό,τι ισχυρίζεται --κρατώ, όμως αρκετά στοιχεία από όλους τους.»

…και αυτό:

«Σχετικά με τους Σαυρωτήρες των παππούδων μας, παρέλειψα να καταδείξω άλλη μίαν απόδειξη για την ύπαρξη των Σαυρών: Το ένα από τα δύο χάλκινα αγάλματα του Πραξιτέλους, τον Απόλλωνα τον Σαυροκτόνο· το οποίον άγαλμα, το κλεπταποδοχείο του Κλίβελαντ προσέφερε (κάπου) το 2004 στο τότε Υπουργείο Πολιτισμού της Πατρίδος μας.»

…και αυτό:

«Μα, δεν μιλάμε για αλλομορφισμό (shape-shifting) αλλά για ενδογήινες οντότητες που, όσο κυριαρχούσε ο Ελληνισμός (προ της οριστικής του καταλύσεως από τους γαμωΡωμαίους) αυτές οι οντότητες κρύβονταν, ενθυμούμενες το τι τους είχε συμβεί επί Διονύσου/Μίνωως/Ηρακλέους και επί Αλεξάνδρου του Μέγα, αργότερα. Με την κατάλυση όμως του Ελληνισμού, ξεθάρρεψαν και βγήκαν στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να κάνουν ό,τι από τότε αυτές κάνουν.

Αυτό αποτελεί το προσωπικό μου συμπέρασμα, σχετικά με την πιθανότερη εκδοχή της ιστορίας τους.» Οπότε, Γιώργο, ελπίζω να κάλυψα κάπως, με τις περιορισμένες μου γνώσεις, κάποιες από τις απορίες που έθεσες.

-Γιώργος
 


🐲 

Ανώνυμος

Άλλο οι σαύρες της μυθολογίας ή μυθιστορίας που είναι πάντα σαύρες, άλλο οι σύγχρονες πατέντες για shape shifting. Αν υπήρξε ποτέ πλάσμα με τη δυνατότητα να αλλάζει μορφές τόσο δραστικά, τότε δεν είχε λόγο να κρυφτεί υπογείως.

Γιώργος


 🦎

A Hellene 

Γιώργο,

Δεν μπορώ να δεχθώ ως πραγματικότητα κάτι το τόσο τραβηγμένο, όπως είναι ο αυθόρμητος (ή ο μέσω τεχνικών) αλλομορφισμός (shape shifting)· ούτε και αναφέρομαι σε αυτόν, όταν ομιλώ για τις «Σαύρες». Αναφέρομαι στα λεγόμενα «μιαρά γένη», τα οποία δεν γνωρίζουμε το τι ακριβώς ήταν.

Βεβαίως, μέχρι και πρότινος, έβριθε το διαδίκτυο από αναφορές και βίντεο ουροφόρων ανθρώπων. Εάν θεωρείς σχετικά αξιόπιστο το ειδησεογραφικό κανάλι Russia Today, ορίστε η χειρουργική αφαίρεση από δεκαοκτάχρονο ινδό της 18cm μήκους ουράς του, [εδώ].

Όσον αφορά την μυθιστορία μας, σε παραπέμπω στα «Διονυσιακά» [εδώ], το ελληνικό έπος αγνώστου πατρός που τον 16ο αιώνα ταξινομήθηκε στα έργα του Νόννου του Πανοπολίτη. Ο δε Αλέξανδρος ο Μέγας αναφέρθηκε κάποια στιγμή σε αυτή την εκστρατεία, παρ' όλο που δεν προέβλεψε ο ηλίθιος να τον συνοδεύει στην δική του εκστρατεία κλιμάκιο ιστορικών ώστε να την καταγράφει σε πραγματικό χρόνο (ειρωνεύομαι την παντελή ανυπαρξία σύγχρονών του καταγραφών, όπως μας λένε, αφού οι καταγραφές που έχουμε για την πορεία του είναι κατά μισή σχεδόν χιλιετία μεταγενέστερες…), ενώ είχε προνοήσει να τον συνοδεύουν άλλα κλιμάκια (ιατρών, γλωσσολόγων, φιλοσόφων, μαθηματικών, αρχιτεκτόνων, κλπ.)

-Γιώργος 




πηγή: Αττικά Νέα

12 σχόλια:

  1. Στο "Ζοχάρ", το πιό μυστικιστικό και απόκρυφο βιβλίο των εβραίων, αναφέρονται εκτενώς οι διαβολικοί ερπετοειδείς σέιπ-σίφτερς, που διεισδύουν ύπουλα στις ανθρώπινες κοινωνίες γιά να τις διαφθείρουν και να τις κατακτήσουν.
    Το "Ζοχάρ" εκδόθηκε τον 13ο αιώνα στην Ισπανία και προφανώς απηχεί παλιώτερες απόκρυφες παραδόσεις.

    Πιστεύω ότι από 'κει προέρχεται όλη η σύγχρονη σχετική θεματολογία, που -αν δεν κάνω λάθος- ξεκίνησε απ' τον Άικ και έγινε εκτεταμένη λαϊκή πεποίθηση μέσα σε λίγα χρόνια, με ύποπτη ευκολία.

    Υποπτεύομαι πως, όλη αυτή η φασαρία με τους σέιπ-σίφτερς, είναι το προπέτασμα καπνού που κρύβει άλλες "σαύρες", πολύ πιό πραγματικές κι επικίνδυνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι,
      διαμάντι η πληροφορία αυτή -πολύτιμη-
      Σ'ευχαριστούμε!

      Διαγραφή
  2. Μπράβο mnk, εντυπωσιάζεις για άλλη μια φορά. Σε ανάλογο συμπέρασμα με το δικό σου για προπέτασμα καπνού έχουν καταλήξει και άλλοι, πολύ ψαγμένοι. Εν τω μεταξύ την εντιμότητα του Άικ δεν την αμφισβητεί κανείς εκτός από κάποιους εβραίους που είχαν την ιδέα ότι γράφει με κώδικα όπου οι σαύρες είναι κώδικας για εβραίους. Τον πήγαν και στα δικαστήρια αν θυμάμαι καλά, ή τον ταλαιπώρησαν με διάφορους τρόπους σε αεροδρόμια και αλλού ως ναζί κλπ. Θα τα ξέρει καλύτερα η vasoula2908 που είναι ίσως η επιφανέστερη θαυμάστρια του Άικ στην Ελλάδα και μεγάλη γνώστρια σε αυτά τα θέματα.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ παιδιά έχω διαβάσει μόνο, όταν κυκλοφόρησε, το "Επαναστάτες Συνείδησης". Ήταν αρκετά χρόνια πριν αρχίσει περί ερπετοειδών. Γενικά τον πάω. Στέκει πάντως η άποψη περί κώδικα. Ειδάλλως.. για σχιστομάτικες σαύρες (σαν να βλέπεις το σήριαλ V - http://gamatotv.me/group/v-tv-series-2009-2011 ) χρειαζόμαστε περισσότερες αποδείξεις.

      Διαγραφή
    2. Γιώργο,
      Δεν αρκεί το να είναι κανείς έντιμος -αν είναι. Θα πρέπει να έχει και καλή κρίση, και κυρίως να ελέγχει εξονυχιστικά τις πηγές του, διότι η κάθε πληροφορία αξίζει όσο και η πηγή της. Το τσάνελινγκ, πάντως, δεν είναι φερέγγυα πηγή, διότι δεν μπορείς να ξέρεις με ΤΙ επικοινωνείς.

      Διαγραφή
    3. Σίγουρα. Για την ιστορία δεν έκανε ποτέ τσάνελινγκ ο Άικ. Δεν ξέρω αν έχει κάποια ομοιότητα με τον Ιωάννη της Αποκάλυψης τουλάχιστον ως προς τη μέθοδο συγγραφής: του ερχόνταν σαν επιφοίτηση και τα έγραφε. Δεν ήταν υπό καταληψία. Επιπλέον ο Άικ έκανε εκτενή και αξιόλογη έρευνα και έχει επαληθεύσει πολλά με στοιχεία:

      Πχ έγραφε για 10 παιδιά ινδιάνων που είχαν εξαφανιστεί από ένα ορφανοτροφείο στον Καναδά ενώ ήταν μαζί με την βασίλισσα της Αγγλίας σε επίσκεψή της. Τα σκότωσαν τελετουργικά και τα έφαγαν οι βασιλικοί έλεγε, μαζί και ο "δικός" μας ο Φίλιππος. Πολλά χρόνια αργότερα, καταδικάστηκε η βασίλισσα ως ένοχη για την απαγωγή τους και φυσικά δεν εφαρμόστηκε η απόφαση, αντίθετα μπήκε στη φυλακή αυτός που διέρρευσε τα στοιχεία.

      https://www.youtube.com/watch?v=7La4Ctan_ys

      Γιώργος

      Διαγραφή
  3. Η καλυτερη πηγη ειναι η αγια γραφη.εκπεσοντες αγγελοι.ολο το δεκατο ταγμα το αγγελικο με τον εωσφορο που σημαινει αυτος που εχη πολυ φως.ηταν ο ομορφοτερος αγγελος και εκανε κουμαντο και τα δεκα αγγελικα ταγματα.επεσαν στην γη οπως και εμεις οι ανθρωποι.αλλοι ορεχτηκαν τις κορες των ανθρωπων και αλλοι εμιανθησαν με τα ζωα και ετσι δημιουργηθηκαν τα ρυπαρα γενη τα οποια εκλεισε ο μεγας αλεξανδρος σε 72 πυλες με χαλκο και ασβεστη.ειχε μαζι του δυο συμβουλους που το εργο τους τελειωσε με την νικη του με τους περσες.εκει επρεπε να σταματησει και ο μ.αλεξανδρος που ομως προχωρησε πεισματικα και περασε τον υδασπη ποταμο στις σημερινες ινδιες.γιαυτο και ολοι τον υποδεχονταν ως σωτηρα.υπαρχη βιντεο απο πανεπιστημιακη ιστορικο που τα αναλυει και δειχνη τοιχογραφειες με τα ρυπαρα γενη που τυρανουσαν τους ανθρωπους.ειναι δαιμονες.τα λενε οι αγιοι πατερες η αποκαλυψη του ιωαννη και πολλα βιβλια αγιορειτων πατερων.απο τοτε με την ηττα τους με τον μ.αλεξανδρο ανεβαινουν πανω μονο οσοι μπορουν να παιρνουν ανθρωπινη μορφη.ενα βιβλιο του αγιου νικοδειμιυ του αγιορειτη ειναι ο αορατος πολεμος των δαιμονων.εξ ου και οι σατανιστες και το μισος για τον σταυρο και την ορθοδοξια γενικοτερα.τιποτα δεν ειναι τυχαιο.καντε την ερευνα σας στην αγια γραφη και δη στην αποκαλυψη και στα βιβλια των αγιων πατερων.οι δαιμονες φριτουν με το βαπτισμα τον σταυρο που φοραμε και την θεια κοινωνια.γιαυτο και θελουν να καταργησουν την ορθοδοξια.την πολεμουν αιωνες.στις ινδιες λατρευουν και προσκυνουν ακομα δαιμονες.βλεπε σιβα και cern.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασχετα με τις εκπομπες του δ.λιακοπουλου οπου υπαρχουν και καποιες υπερβολες πραγματι εγινε μαχη στην τακλα μακαν με τον μεγα αλεξανδρο οπου εχασε και την βασιλικη του φρουρα.τωρα με την δικη μας αποστασια ηρθαν εδω οι υπηρετες των δαιμονων και δουλοι των επικυριαρχων.γιαυτο τους θελουν εδω.αν νικησουν την ελλαδα και αποστατησουν οι παντες παμε για την πληρη καταστροφη του κοσμου .παγκισμιοποιηση,μια γλωσσα,χωρις συνορα ,χαραγμα βλεπε τσιπακι rfd,αφου προηγηθει ο αφανισμος εξι δισεκατομμυριων ανθρωπων και εκλειψη η λευκη φυλη.ενας πλανηταρχης ο αντιχριστος που θα κατση στο ναο του σολομωντα στην ιερουσαλημ και θα δηλωσει θεος.μη γενοιτο.ακομα κραταμε οι ελληνες την ορθη πιστη γιαυτο ξεκινησαν απο εμας.θελουν διακαως να σβησουν την ορθοδοξια απο τις ψυχες των ελληνων.το σωμα μας η αλλιως οπως το αναφερει η αγια γραφη δερματινος χιτωνας εχει ημερομηνια ληξις.οι ψυχες μας ως κατ εικονα και καθ ομοιωση του θεου ειναι αθανατες.δεν προκειται για φαντασιες η μυθοπλασιες οι αντρες μπορουν να πανε στο αγιο ορος και να διαπιστωσουν του λογου το αληθες.μελετη την αγια γραφη και τα συγραμματα των αγιων πατερων και αγιορειτων πατερων.γιαυτο λενε καποιοι αγιοι ρασοφοροι οτι η κρισις ειναι πνευματικη.δεν εκκλησιαζομεθα δεν εξομολογουμεθα δεν κοινωναμε.μειναμε στα τυπικα. γαμοι,κηδειες,βαφτισια και στην επισημανση της κατρακυλας καποιων ρασοφορων.η ευχη κυριε ιησου χριστε ελεησον με διωχνει τους δαιμονες η αναγνωση των χαιρετισμων της παναγιας διωχνει τους δαιμονες σε επτα τετραγωνα.ετσι κι αλλιως σε εμας τους ανθρωπους δεν επιτρεπετε να δουμε τιυς δαιμονες.θα παθαιναμε ανακοπη καρδιας απο την τρομαρα μας.γιαυτο πλεον βγαζουν ταινιες με τερατα οπως και κινουμενα σχεδια για να συνηθισουμε την ασχημοσυνη τους που ειναι πολυ χειροτερη.βλεπε αλιεν ταινια επιστημονικης φαντασιας.μεσω αυτων των ταινιων μας δειχνουν τα σεναρια τους μας κανουν πλυση εγκεφαλου τα παντα ολα να ξεχασουμε τον θεο πατερα μας.μεσα στην αγια γραφη ο ιδιος ο θεος απαγορευει να εχουμε κατοικιδια φιδια η σαυρες.αν θυμαστε απο τις ταινιες το πασχα οταν ο ιησους χριστος πηγαινει στον ναο του σολομωντα και τα κανη ολα λιμπα τους λεει πως εκαναν τον οικο του πατρος του οικο εμποριου οπως και οτι εγινε οικος σαυρων και εχιδνων και πως δεν προκειται να ξαναρθει αν δεν πουν ευλογημενος ο ερχονενος.βλεπω πως τα ξεχασαμε ολα αυτα δεν χρειαζιμαστε κανενα david ike να μας μιληση για δαιμονες.ολα εχουν δοθει στην αγια γραφη.καλη μελετη.στις δυσκολες ωρες που θα μας βρουν αητητη ασπιδα ο χριστος και η παναγια μας .η εκκλησια ειναι η νυφη του χριστου οπου τελουνται τα μυστηρια αοο τα οποια παιρνουμαι την δυναμη του θεου πατερα μας.μπαινουν οι παντες.καλοι κακοι μοχθηροι ερπετα ολοι με την προβεια προβατου.αδιαφορον.μαχονται τον ενα και μοναδικο τριαδικο και ομοουσιιν θεον αλλα δεν μπορουν να τον νικησουν.ας γεμισουμε ασφυκτικα τις εκκλησιες μας και να μην δωσουμε χωρο στους αιρετικους βλεπε οικουμενισμο και πανθρησκεια να τις μαγαρισουν.ιι μικρασιατες αν και ηρθαν παμφτωχοι εδω το πρωτο πραγμα που εκαναν ηταν να χτισουν εκκλησιες και να βαλουν μεσα τις εικονες τους και τα αγια λειψανα.Ο ΘΕΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ .ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΟΚΙΑ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΑΡΧ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ επίσης σε όλα.
    Το βιβλίο "Αόρατος Πόλεμος" του Αγίου Νικοδήμου το αγόρασα πριν από 6 χρόνια. Δυστυχώς,,κάπου στη μέση τσάκισα μια σελίδα στη γωνία της για να το συνεχίσω μετά την μετακόμιση που έκανα εκείνες τις ημέρες. ε, ακόμα δεν το έχω πιάσει να το τελειώσω. Θα πω όμως πως...είναι ό,τι πιο τρομακτικό έχω πιάσει στα χέρια μου να διαβάσω. Τί Στήβεν Κίνγκ και Άλιεν και μπουρμπούτσαλα για μικρά παιδιά... Αυτά που συναντάς, κυρίως τις πρώτες σαράντα ημέρες στο δρόμο σου μόλις εγκαταλείψεις τον σάρκινο χιτώνα, είναι η ύστατη περιπέτεια διεκδίκησης της ψυχής σου από τις δυνάμεις του θεού και τις αποστατικές δυνάμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν επιστρέψει και πολλοί από μεταθανάτιες εμπειρίες και δίνει λεπτομέρειες ο Σεραφείμ Ρόουζ για αυτά που είδαν μετά θάνατον στο παρακάτω εξαιρετικά ενδιαφέρον βιβλίο:

      https://www.ebooks.gr/gr/%CE%B7-%CF%88%CF%85%CF%87%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF-241991.html

      Ήταν ένα από τα πρώτα μου βιβλία σχετικά με αυτό το θέμα. Μόνο που ξεχνάει να πει ότι μεταθανάτιες εμπειρίες είχαν και πολλοί άλλοι που δεν είδαν τίποτα φρικιαστικό σε αυτές, αντίθετα γαλήνη και θετικά συναισθήματα, τόσο θετικά που μερικοί δεν ήθελαν να γυρίσουν πίσω στο κρεβάτι του πόνου. Δεν είναι ο παράδεισος αυτό. Είναι προβολή του υποσυνειδήτου. Στο επίπεδο ύπαρξης μετά θάνατον η "ύλη" ανταποκρίνεται εντονότατα στην υποσυνείδητη σκέψη, μοιάζει λίγο με όνειρο αλλά πολύ πραγματικό. Ότι έχεις βαθιά μέσα σου, αυτό βγάζεις.

      Γιώργος

      Διαγραφή
  6. 26 Οκτωβρίου 2018
    «Κυνήγι χριστιανών»: Το νέο… παιχνίδι για smartphone...!!!

    Δεν πάει καιρός από τότε που μικροί και μεγάλοι με κινητά στα χέρια έβγαινα στους δρόμους ψάχνοντας Pokemon και πετούσαν… poke balls για τα πιάσουν.
    Τώρα βρήκαν άλλο και μάλιστα προσβλητικό απέναντι στην χριστιανική πίστη.
    Το «Follow JC Go!», η χριστιανική version του παιχνιδιού, δίνει την δυνατότητα τους παίκτες να κυνηγήσουν «αγίους» ή χαρακτήρες της Βίβλου.
    Το παιχνίδι είναι δημιούργημα της καθολικής ευαγγελικής οργάνωσης Fundación Ramón Pané και σχεδιάστηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νέων 2019, μια εκδήλωση για νεαρούς καθολικούς που πραγματοποιείται στον Παναμά τον Ιανουάριο.
    Όπως και με το Pokemon Go, αναφέρει το BBC, το παιχνίδι χρησιμοποιεί την κάμερα από το smartphone του παίκτη για να αποτυπώσει τον περιβάλλοντα χώρο και στη συνέχεια εμφανίζει στην οθόνη ψηφιακούς χαρακτήρες. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση αντί για τον Πίκατσου είναι πιθανότερο να βρει κανείς τον Αγιο Πέτρο...
    Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε θεολογικού περιεχομένου ερωτήματα όταν συναντούν έναν άγιο. Επίσης, μπορεί να τους ζητηθεί να σταματήσουν και να προσευχηθούν όταν περνούν μπροστά από μία εκκλησία, ή να πουν μια προσευχή για τους ασθενείς σε ένα νοσοκομείο. Οι παίκτες μπορούν επίσης να κάνουν δωρεές μέσω της εφαρμογής, σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
    πηγη : kyklwpas.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή