«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

"Ένας ανθέλληνας λιγότερο" είπε ο Τσιάρτας για την παραίτηση Κοτζιά, οι υπόλοιποι ανθέλληνες όμως.. ετοιμάζουν για νέο Υπ.Εξ. τον Βαγγέλη Καλπαδάκη, διπλωματικό σύμβουλο του Τσίπρα και ανηψιό του Ν. Βούτση, ο οποίος σχετίζεται με την Φεϊζά Μπαρουτσού, υψηλόβαθμο στέλεχος της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα και... ΚΟΡΗ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!! Όλως τυχαίως όλα!..



Μετά την παραίτηση – αποχώρηση του Ν. Κοτζιά από την κυβέρνηση, ποιος θα ασκεί καθήκοντα υπουργού των Εξωτερικών; Ανέλαβε μεν τη θέση ο Α. Τσίπρας αλλά είναι κοινό μυστικό (τι μυστικό… το έχουν μάθει πια και οι γάτες πως τα καταφέρνει μία χαρά μόνο στις προδοσίες και στα ξεπουλήματα) ότι δεν σκαμπάζει πολλά ούτε και από εξωτερική πολιτική. Και πέραν αυτού είναι φανερό ότι έτσι κι αλλιώς δεν έχει τα περιθώρια να είναι «φουλ τάιμ» υπουργός Εξωτερικών. Επομένως, ποιος θα είναι ο αντ’ αυτού;

Κατ’ αρχάς, μετά την απομάκρυνση του Κοτζιά, αυτοί που μένουν πίσω στο υπουργείο είναι ο Κατρούγκαλος ως αναπληρωτής υπουργός, ο Μπόλαρης ως υφυπουργός για θέματα Θρησκευμάτων και ο Κουίκ ως εξωκοινοβουλευτικός για θέματα απόδημου ελληνισμού. Κανείς από τους τρεις δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί ούτε τυπικά ούτε ουσιαστικά. Με τον Κατρούγκαλο γελούν και οι ρέγκες από τότε που ήταν υπουργός Εργασίας, ο Μπόλαρης είναι λίγος και επιπλέον είναι και άνθρωπος της ομάδας Κοτζιά ενώ ο Κουίκ είναι απλός …τουρίστας.

Ανεξάρτητα από το αν ο Τσίπρας θα καλύψει ή όχι σύντομα τη θέση -που οι πληροφορίες λένε ότι δεν πρόκειται να το κάνει- η αποκάλυψη που σας κάνω σήμερα είναι ότι ο  de facto υπουργός Εξωτερικών θα είναι από εδώ και πέρα ο Βαγγέλης Καλπαδάκης.

̅ ԁ Џĉ`ŖȁӅ ӔϠՐ. Ŏ É`ԇ͠ӕ͔́ǓǠ,̅ ԏ͠Ր. ŎٔőɊٍ ŕCÅˏ …͉ƅˏ ϠБυđϓ ԏՠӕщƁ ˅·ӠԓɐсӠ--֙ԏ בǓԏӠ̐ύǓ//EUROKINISSI
 
Διπλωματικός σύμβουλος μέχρι σήμερα του Τσίπρα, 
είναι αυτός που θα χειρίζεται πια με άλλες, αυξημένες, 
εξουσίες όλα τα κρίσιμα θέματα, από το Σκοπιανό μέχρι 
 τα ελληνοτουρκικά κι από το αλβανικό μέχρι το Κυπριακό. 
Δεν είναι μάλιστα ένα απλό υπηρεσιακό στέλεχος, 
που θα περιοριστεί μόνο στη «ρουτίνα», αλλά ανήκει 
και στον «σκληρό πυρήνα» του ΣΥΡΙΖΑ 
που έχει εθνομηδενιστικές και μειοδοτικές απόψεις 
για τα εθνικά ζητήματα. Ο Καλπαδάκης όμως έχει 
και μια άλλη  μεγάλη «κηλίδα» ως προς τον ρόλο 
που θα ασκεί πλέον. Η ερωμένη του είναι 
υψηλόβαθμο στέλεχος της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα. 
Είναι η Νο 3 της πρεσβείας και έχει άμεσες προσβάσεις 
στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες!!!
Η σχέση τους δημιουργήθηκε όταν εκείνος υπηρετούσε στην ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα. Και εκείνη, που ονομάζεται Φεϊζά Μπαρουτσού και σήμερα είναι 38 χρονών, γοητευτική με πράσινα σχιστά μάτια και τον έκανε αμέσως «σκλάβο» της, πήρε μετάθεση για την τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα τον Οκτώβριος του 2015, όταν μετά από τις δεύτερες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εδραιωθεί στην κυβέρνηση και ο Τσίπρας τον είχε διορίσει διευθυντή του Διπλωματικού Γραφείου του. Έκτοτε ζουν μαζί -μαζί με την κόρη της- σε ένα από αυτά τα μοντέρνα, ανακαινισμένα, ρετιρέ στο Μοναστηράκι…

Η πρώτη τους τυχαία γνωριμία έγινε σε ένα πάρτι και έμελλε να οδηγήσει σε ένα παθιασμένο ειδύλλιο. Η Τουρκάλα διπλωμάτης είναι και κόρη ανώτατου αξιωματικού των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, δηλαδή ισχυρού παράγοντα του  τουρκικού κατεστημένου, με πολύχρονη θητεία στο ΝΑΤΟ και στις Βρυξέλλες. Εκεί τελείωσε το αμερικάνικο σχολείο και επιστρέφοντας στην Άγκυρα  σπούδασε  Διεθνείς Σχέσεις. Το διδακτορικό της είχε ως αντικείμενο το νομικό καθεστώς στο Αιγαίο και με την ιδιότητα του διπλωμάτη πέρασε από τις τουρκικές πρεσβείες στην Βυρηττό, στα Σκόπια και στο Σεράγεβο πριν επιστρέψει στην κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών, ενώ πριν γνωρίσει τον Καλπαδάκη απέκτησε μια κόρη από προηγούμενη σχέση της.

mparoutsou2

————————-
Η σημερινή θέση της Φεϊζά Μπαρουτσού στην Αθήνα θεωρείται πολύ σημαντική και περιλαμβάνει καθημερινές επαφές και συναντήσεις με τα πλέον υψηλόβαθμα στελέχη της Τουρκικής πρεσβείας.

Και προσέξτε τώρα:

-Ο Καλπαδάκης ως διπλωματικός σύμβουλος του Έλληνα πρωθυπουργού και με αναβαθμισμένο πλέον το ρόλο του, έχει πρόσβαση λόγω της θέσης του σε όλες τις άκρως απόρρητες και ειδικού χειρισμού πληροφορίες για την εξωτερική πολιτική και την εθνική ασφάλεια της χώρας μας.
-Η ερωμένη και συμβία του ως υψηλόβαθμος σύμβουλος της τουρκικής πρεσβείας, έχει έτσι κι αλλιώς υποχρέωση από τους νόμους της πατρίδας της να πληροφορεί και να ενημερώνει αμέσως το υπουργείο της για ό,τι μαθαίνει στην Αθήνα. Αυτό ισχύει για όλους τους Τούρκους διπλωμάτες που βρίσκονται στο εξωτερικό και οι οποίοι αυτόματα μετατρέπονται έτσι σε συνεργάτες της ΜΙΤ και του ευρύτερου συστήματος των υπηρεσιών πληροφοριών της Τουρκίας.
-Οι δύο τους συνεχίζουν να ζουν έναν παθιασμένο έρωτα, όπως τους βλέπουν και πολλοί να τον εκδηλώνουν δημοσίως όταν  κυκλοφορούν σαν ζευγαράκι στα πιο in και αριστοκρατικά στέκια και μπαράκια της Αθήνας. Κι όταν παλαιότερα είχε δημιουργηθεί θέμα στη Βουλή, ο Τσίπρας είχε προσφέρει πλήρη κάλυψη στον Καλπαδάκη ο οποίος τώρα θα είναι ο de facto υπουργός Εξωτερικών και τα βράδια θα μοιράζεται το κρεβάτι του –με θέα την Ακρόπολη- με μια επίσης de facto συνεργάτιδα των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών!
————————–
Από τυπικής πλευράς ποιος είναι  ο Β. Καλπαδάκης; Είναι ο διπλωματικός σύμβουλος του Τσίπρα από το 2014.  Σήμερα είναι κι αυτός 38 χρονών, γιος διπλωμάτη, γεννήθηκε στις Βρυξέλλες και ανέλαβε τα καθήκοντά του δίπλα στον Τσίπρα όταν ήταν ακόμη αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης,  επιστρέφοντας στην Αθήνα απευθείας από την Άγκυρα, όπου υπηρετούσε στην ελληνική πρεσβεία για τρία χρόνια. Διετέλεσε προηγουμένως στέλεχος της Νεολαίας του Συνασπισμού με γραμματέα τον Τσίπρα και ήταν ένας από τους ελάχιστους αριστερούς διπλωμάτες τον καιρό που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μικρό κόμμα.
Ως επικεφαλής του διπλωματικού γραφείου του Τσίπρα είχε όλα αυτά τα χρόνια και πολύ κακές έως εχθρικές σχέσεις με τον Κοτζιά, για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στις αποφάσεις για την εξωτερική πολιτική. Βρίσκονταν κυριολεκτικά στα μαχαίρια.

Βασικό του προσόν υπήρξε πάντως και το γεγονός ότι είναι ανιψιός του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και συγκεκριμένα της σημερινής συζύγου του Αγγελικής Παπάζογλου που είναι σχεδόν συνομήλικη και ήταν συμφοιτήτρια με τον Τσίπρα την εποχή των καταλήψεων. Επομένως είναι και της ευρύτερης οικογενείας…

 
πηγή



περισσότερα περί σαπίλας Αλ6 και τί κρύβεται πίσω απ'αυτόν... ΕΔΩ

16 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ22 Οκτωβρίου, 2018 21:40

    Ή ΜΙΤ καλά περνάει εδώ με τον υβριδικό πόλεμο πού μάς έχει εξαπολύσει.Ψάξτε στό ίντερνετ,αναφορές και pay-roll Ελλήνων δημοσιογράφων και όχι μόνο απο τίς Τουκικές μυστικές υπηρεσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oι κινησεις αυτες της ευρυτερης εξουσιαστικης αλητοοικογενειας προς την ακρατη ευδαιμονικη απολαυση σηματοδοτουν και ενα τελος αλα Πομπηια.

    Μπηκανε στον οικο ανοχης της διεφθαρμενης Δυσεως χωρις λεφτα δικα τους. Μεσα εκει δεν υπαρχη η λεξη "Γραφτα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Κώστα!

    Κάνω κατάχρηση του χώρου σου με σχόλιο άσχετο με το θέμα, αλλά προορίζεται γιά πρόσφατη ανάρτηση του Διηνέκη.

    Τα τεχνητά φεγγάρια των Κινέζων δεν είναι τωρινή ιδέα, ούτε δική τους. Είναι σχέδιο των Ναζί (των αυθεντικών). Συγκεκριμένα (κι αφού είχανε βρεί τους πυραύλους V2), θέλανε να σηκώσουν σε τροχιά τεράστιους καθρέφτες, γιά να αντανακλούν το ηλιακό φώς στους εχθρούς τους καί να τους καίνε - ά λά Αρχιμήδη.
    Μόνο που δεν το υλοποίησαν τελικά, διότι είτε δεν πρόλαβαν, είτε κάποιοι εκεί μέσα στα επιτελεία τους θεώρησαν το σχέδιο λίαν υπερβολικό, καί δεν διέθεσαν ούτε χρόνο, ούτε ανθρώπους, ούτε υλικά προς υλοποίησή του. (Νομίζω η δεύτερη εκδοχή είναι η ιστορικώς σωστή.)

    Καί με τους Κινέζους τα πράγματα δεν θα είναι ρόδινα... Μπορεί να πετύχουν οικονομία κλίμακος (όπως ονομάζεται) στο ηλεκτρικό καί τους γλόμπους, μπορεί να πετύχουν εντατικές καλλιέργειες (διότι ανέκαθεν είχαν πρόβλημα να εξεύρουν τροφή γιά τόσο πολύ πληθυσμό), αλλά τους βιορρυθμούς των ανθρώπων θα τους κάνουν "ώπα!" - με τραγικά αποτελέσματα (σχιζοφρένεια, αυτοκτονίες, κτλ).

    Δυστυχώς, είμαστε πάλι στις παραμονές της Ατλαντίδας πρό βυθίσεως. Έχουμε τις ίδιες τερατώδεις επιστημονικές εφαρμογές, χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό! Καί δυστυχώς επί δύο, αυτή τη φορά δεν μπορεί η Ελλάδα να τους σταματήσει.

    Υγ: Τις καλημέρες μου σε όλη την παρέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα σε όλους αδέλφια επιστρέφω το να γράψω ένα τεράστιο κατεβάτω δεν υπαρχε λόγος η Ελλάδα είναι εδώ και δεν θα αφανιστη είτε με υβριδικό είτε όχι 9.000 χρόνια ιστορίας τώρα θα σβησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι κομμάντο! Μ'αρέσεις!
      Και περισσότερο μού αρέσει ο αριθμός που έγραψες, ο οποίος ανταποκρίνεται στην εποχή ανασύνταξης των Ελλήνων μετά τον 2μισι χιλιάδες χρόνια πριν ελληνοατλαντικό πόλεμο, την εποχή δηλαδή των Μεγάλων Εκστρατειών των Μίνωα, Ηρακλή, Διονύσου κ.άλλων.. να καθαρίσουν τον πλανήτη από βάρβαρες υβριδικές φυλές που είχαν ξεκινήσει να φτιάχνουν οι επιζήσαντες Ατλάντιοι (βλ. σήμερα Σιωνιστές) για να αντεπιτεθούν και να εκδικηθούν.
      Στις ημέρες μας πλησιάζει η ρεβάνς.. κι αυτή τη φορά δεν θα αφήσουμε πίσω "αιχμαλώτους"...

      Διαγραφή
  5. ΕΚΤΑΚΤΟ.!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΚΙΝΔΥΝΟΣ...
    ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ...
    https://www.himara.gr/epikairotita/7836-albanika-priointa-fthanoun-sthn-xwra-maw-xoris-elegxous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Η πρώτη τους ΤΥΧΑΙΑ γνωριμία..."

    ΤΥΧΑΙΑ! ΤΥΧΑΙΑ!!!
    Ενώ αυτός υπηρετούσε στην πρεσβεία...

    Απίστευτο ζωντόβολο. Μάλλον η ηλιθιότητα είναι προαπαιτούμενο γιά τα μέλη του κώματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρες εις άπαντας!

      Αγαπητή mnk, χρειάζομαι τα φώτα σου στο μέγα θέμα που έθιξες (εμμέσως, πλήν σαφώς)! Συνοπτικώς πως:

      Τί σκ@τά έχουν οι ξένες, που δεν το έχουν οι Ελληνίδες; Ή μήπως δεν μπορούν οι Ελληνίδες να κατακτήσουν (ως γυναίκες) καί να κρατήσουν καταδικό τους έναν άντρα;

      Ρωτάω, επειδή αυτή η καταιγιστική μόδα γάμων Ελλήνων με ξένες μας έχει φάει εδώ καί κάτι τέρμινα (διάβαζε: χιλιετίες), καί προβλέπεται να μας φάει στο μέλλον κι άλλο. Άλλως τε, νομίζω πως χρέος της γυναίκας είναι να βοηθάει τον άντρα της. Κι αν αυτός διαπράττει βλακείες, να τον επαναφέρει στον ίσιο δρόμο. (Κι αν πάει να διαπράξει, να τον συγκρατεί πρίν τις διαπράξει.) Κι όλα αυτά, με τον πανάρχαιο γυναικείο τρόπο που έδωσε η μαμά Φύση. (Όχι με τσαμπουκάδες, φεμινισμούς, καί διάφορα τέτοια, διότι θα φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα.)
      Δυστυχώς, όμως, θεωρώ πως η σημερινή Ελληνίδα έχει αποτύχει παταγωδώς σ' αυτό.

      Φοβάμαι πως υπάρχει κάτι στην όλη εικόνα, που δεν το βλέπω, γι' αυτό καί ζητάω βοήθεια από το (γυναικείον) κοινόν!

      (Όλως επικουρικώς, που λέν' κι οι δικηγόροι: δεν μπορούν οι Ελληνίδες φερ' ειπείν να φορέσουν ζαρτιέρες καί μαύρα διαφανή εσώρρουχα καί τα ρέστα; Δεν κάνουν οι Ελληνίδες -χμ- καπνοσύριγγες; Δεν είναι καλές στο "σέχ"; Ξέρω εξ ιδίας πείρας, πως οι απαντήσεις στα ανωτέρω "καυτά" ερωτήματα είναι καταφατικές.
      Επομένως, τί της βρήκε της -αυθεντικής- Τουρκάλας ο λεγάμενος, που δεν τό 'χουν οι δικές μας; Έ; )

      Διαγραφή
    2. Άμα είσαι πρακτόρι σε διατεταγμένη υπηρεσία, αγάπη μου, ξέρεις και τις χίλιες και μία νύχτες, προκειμένου να φέρεις εις πέρας την αποστολή σου. Αυτά γίνονται απ' την εποχή της Εσθήρ.

      Ομοίως, άμα δεν έχεις που την κεφαλήν κλίναι και λιγουρεύσαι την σύνταξη του παππού, τα κάνεις όλα και συμφέρεις.

      Εγώ αντιθέτως θα έλεγα, πόσο αφελείς και υποχείρια του πουλιού τους έχουν γίνει τα αρσενικά. Οι παλαιάς κοπής Έλληνες ήσαν πιό ξύπνιοι και δεν έπεφταν εύκολα σε λούμπες.

      Και οι σύγχρονες Ελληνίδες πάσχουν από κακοχωνεμένο "φεμινισμό", αναμεμειγμένο με τις κουτοπονηριές των γιαγιάδων τους και καπάκι το σύνδρομο "κοσμοπόλιταν".

      Το θέμα είναι πως και οι μεν και οι δε είναι μπερδεμένοι ως προς τις απαιτήσεις του ρόλου τους, με αποτέλεσμα τα μεν θηλυκά να γίνονται "σκύλες", τα δε αρσενικά, μισαντράκια που ψάχνουν την χαμένη ανδρική τους αυτοπεποίθηση σε "εξωτικά πουλιά", αντί να την ψάξουν μέσα τους.


      Οι παληότεροι είχαν συναίσθηση πως η χρήση του πουλιού τους ενέχει ευθύνες προς την οικογένεια, το σόι, την κοινωνία, το γένος. Στα σημερινά μυαλά, η ερωτική πράξη έχει αυτονομηθεί από την βιολογική της σκοπιμότητα, άρα και από το οικογενιακό, κοινωνικό και εθνικό της πλαίσιο, και αντιμετωπίζεται ως "ανθρώπινο δικαίωμα" στην ηδονή και την "ευτυχία", κι όποιον πάρει ο χάρος.

      Είμαστε θύματα μακροχρόνιου πολιτιστικού πολέμου.

      Διαγραφή
  7. Αγρια γοητεια σε συνδυασμο με ανατολιτικη λαγνεια πως σας φαινεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γοητεια ανατολικη και τριχες...Καμμια γοητεια δεν υπαρχει εκτος απ το ..αυτοπαραμυθιασμα.Η γοητεια ειναι στο μυαλο μας ενα παραμυθι.Με μικρες παραλλαγες ολες ειναι ιδιες...κι εμεις.το ιδιο.Το παραμυθι ειναι η δηθεν ανανεωση...Εγιναν για να κανουν παιδια.Αυτο συν ναναι κι ευχαριστο ολο.Πολυ ...Καλο ειναι το ευχαριστο.Αλλα οτι ειναι μονο ...το ευχαριστο ...και τιποτε αλλο...ειναι φαουλ.Αμα ειναι μονο αυτο..αντε πηδηξτε ολοι 30 χρονια ...φουλ...παρτε οσο ευχαριστο θελετε ...και αντε μετα στον ..ταφο..να κλεισει το θεμα ολο στο συμπαν.Μια τελικη εκρηξη ..αφου δεν θαχει νοημα η συνεχεια...και τελος.Καταπηδηξες...κατευχαριστηθηκες 40 χρονια...γερασες...ψωφα.Τελος.Τετοιο στοχο εχει η πλαση....πηδας φουλ..γερνας φουλ...ξατεβαινει ο διακοπτης...σβηνει ο ηλιος...Ανοησιες.....πηδηξε Τουρκαλα και...χεστηκε η πλαση....σιγα τα ωα...Απ την φωτο της..εμενα ..με τα εξωγκομενα μηλα στα ματια κατω...σαν τραβεστο μου φαινεται...Εχουμε εμεις πανεμορφες Ελληνιδες και με προσωπα θηλυκα οχι ιμιτασιον..μογγολε.Εγω πχ ουτε που θα την κοιταζα ποτε...

      Διαγραφή
  8. Ενα πολύ καλό άρθρο δπ
    Χανόμεθα ὡς χώρα κι ὡς Ἕλληνες;
    Κι ἐμεῖς παραμένουμε ἁπλοῖ παρατηρητές τῆς καταστροφῆς καί τῆς καταῤῥεύσεως, ἀδυνατώντας νά ἐπέμβουμε καί νά ἀλλάξουμε κάτι στήν πτωτική πορεία τῆς χώρας, ἐνᾦ ἀκόμη καί τά αὐτονόητα ἀδυνατοῦμε νά τά περιφρουρήσουμε;
    Τά χάνουμε ὅλα;
    Τελειώσαμε λοιπόν;
    Ἀλήθεια… Τί εἶναι αὐτό πού πρέπει νά σώσουμε; Μήπως κάτι στό πολτίτευμά μας; Μήπως κάτι στό κράτος μας; Μήπως κάτι στίς (ποιές ἀκριβῶς;) τράπεζές «μας»; Μήπως κάτι στήν παιδεία μας; Ἤ μήπως κάτι στήν (χὰ χὰ χά…!!!) δικαιοσύνη μας;
    Εἰλικρινῶς, ἐγὼ δὲν βλέπω κάτι ποὺ πρέπει νὰ σωθῇ (πλήν, ἐλαχίστων, ἀπολύτως μεμονομένων περιπτώσεων, ποὺ δὲν συνιστοῦν -ἀκόμη τοὐλάχιστον- σύνολον).
    Ἐὰν ἐσεῖς πιστεύετε πὼς πρέπει νὰ σώσουμε κάτι ἀπὸ ὅλα αὐτά, ἰδοῦ πεδίον δόξης λαμπρόν…Μά… Ἐάν δέν ἔχουμε λόγους νά ὑπερασπισθοῦμε κάτι τότε τί πρέπει νά κάνουμε; Νά μείνουμε παρατηρητές ἀδρανεῖς τῆς καταστροφῆς ἤ νά …συμβάλουμε ὅσο μποροῦμε στό νά ὁλοκληρωθῇ ἡ καταστροφή;
    Ὅσο κι ἐὰν πονᾷ κάτι τέτοιο, πιστεύω πὼς πρέπει πλέον, ὅλοι μας, νὰ συμβάλουμε τὰ μέγιστα γιὰ νὰ ὁλοκληρωθῇ ταχύτερα αὐτὴ ἡ καταστροφή, διότι ὅσο καθυστερεῖ, τόσο θὰ αὐξηθοῦν τὰ θύματά της.
    Ὅσο ταχύτερα δὲ θὰ ὁλοκληρωθῆ, τόσο ταχύτερα θὰ ξεκίνήση ἡ ἐπαναδόμησις τῶν πάντων καὶ ἡ ἀνηφορική μας διαδρομή, μὲ τὰ ὁποία δύσκολα καὶ ἀγωνιώδη βήματά μας.
    Μά, σὲ αὐτὸ τὸ τέλμα δὲν γίνεται νὰ ἐξακολουθήσουμε νὰ διαβιοῦμε. Μᾶς τελείωσαν οἱ …προμηθειακές μας σάρκες, ἀλλὰ τὰ …ἐκ Διὸς ἐλεγχόμενα ὄρνεα παραμένουν ἀχόρταγα.
    Ἤ θὰ σκοτώσουμε λοιπὸν τὰ ἐκ Διὸς ἐλεγχόμενα ὄρνεα ἢ θὰ τελειώσουμε.

    Φιλονόη

    Υ.Γ. Ὅσο γιὰ τοὺς Ἕλληνες… Μὴν σκιάζεσθε… Πῶς εἶναι δυνατόν νά χαθῇ ἡ …«μήτρα»;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ χαίρομαι που βλέπω τον εργδημεργ και την mnk! δπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ - ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΔΕΙΣ
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ... ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥΣ..!

    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (2) - Αμαρτία / Τιμωρία / Μετάνοια / Σωτηρία
    ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ;
    ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ
    https://www.youtube.com/watch?v=fuzNiiLCXJ0

    Όταν ο άνθρωπος γίνεται αχάριστος για ό,τι ο Θεός του χαρίζει
    και συνάμα ανήθικος, τότε αυτή η ΠΡΟΔΟΣΙΑ απέναντι στο Θεό
    έχει κάποτε και το τίμημά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή