«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Και η κλανιά με ένα ν γράφεται... (βίντεο)


Ο οπαδός του Soros, Βαρουφάκης, απειλεί τον Σαλβίνι: Θα με βρεις μπροστά σου

 

«Θα μας βρείτε μπροστά σας παντού!» προειδοποιεί ο πρώην υπουργός Οικονομικών.
Σκληρή επίθεση στον Ματέο Σαλβίνι εξαπέλυσε την Τρίτη ο Γιάνης Βαρουφάκης μετά την κοινή συνέντευξη Τύπου του Ιταλού αντιπροέδρου με την ηγέτιδα της γαλλικής ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν στη Ρώμη.
«Ματέο Σαλβίνι, ναι, η Ιταλία δεν είναι Ελλάδα. Κι εσείς δεν είστε ο αντι-συστημικός που παριστάνετε. Προσφέρετε άλλοθι στο αυταρχικό κατεστημένο να συνεχίζει τις καταστροφικές για την πλειοψηφία πολιτικές» σημειώνει στο λογαριασμό του στο Twitter o επικεφαλής του ΜεΡΑ25.
«Θα μας βρείτε μπροστά σας παντού!» προειδοποιεί δε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, ο οποίος ανάρτησε μάλιστα το μήνυμά του στον Σαλβίνι και τα αγγλικά, ενώ το παράρτημα του κινήματος DiEM25 στη Φλωρεντία ανάρτησε το μήνυμα και στην ιταλική γλώσσα.
Αυτοί οι άνθρωποι είναι που θέλουν να σώσουν την «ανθρωπότητα» από τις “ψευδείς ειδήσεις”…
Γράφουν αυτοί οι «ανεξάρτητοι» δημοσιογράφοι στο Open Democracy ότι δεν έχουν ιδιοκτήτες δισεκατομμυριούχους .. .αλλά όλο το χρήμα για την «ανεξάρτητη» δράση τους το ρίχνουν κάτι «φτωχαδάκια» όπως ο Soros και οι Rockefeller μαζί με τη CIA.
Το ψέμα και η εξαπάτηση είναι ο μοναδικός λόγος ύπαρξης όλων αυτών που δουλεύουν ακατάπαυστα , έναντι αμοιβής πάντα , για να διαδίδουν την …«αλήθεια»
Ο οπαδός του Soros, Βαρουφάκης, απειλεί τον Σαλβίνι: Θα με βρεις μπροστά σου6Ο οπαδός του Soros, Βαρουφάκης, απειλεί τον Σαλβίνι: Θα με βρεις μπροστά σου5Ο οπαδός του Soros, Βαρουφάκης, απειλεί τον Σαλβίνι: Θα με βρεις μπροστά σου4

 




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
1) Βαρουφάκης για την Μακεδονία: «Όχι στα συλλαλητήρια μίσους»
2) Γιάνης Βαρουφάκης: Μεγάλη… επιτυχία η εκχώρηση της Μακεδονίας
3) O Βαρουφάκης εμφανίστηκε σε πρωτοβουλία του Open Democracy του George Soros …ενάντια στις “ψευδείς ειδήσεις” !
4) Μήπως ο φίλος του Σόρος, Βαρουφάκης ,φόρτωσε στη χώρα επιπλέον τόκους και κέρδη για τραπεζίτες;
5) Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ROTHSCHILD!!!

Έφυγε με τις κλωτσιές από την Ελλάδα όπου δεν τόλμησε να κάνει κόμμα και τώρα απειλεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης της 3ης μεγαλύτερης οικονομίας της Ευρωζώνης με 60.000.000 πολίτες.

Εφιάλτες θα βλέπει ο Salvini μετά την επίθεση του Φάντη Μπαστούνι Βαρουφάκη …του εξολοθρευτή με τα λαχούρια… των 285 ευρώ. Σκοτώνει και μόνο με το γούστο του λέμε…
O Βαρουφάκης εμφανίστηκε σε πρωτοβουλία του Open Democracy του George Soros …ενάντια στις ψευδείς ειδήσεις (Fake News) κι εδώ μπορούμε να γελάσουμε. (Δείτε μετά το 1:25)

πηγή

5 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ09 Οκτωβρίου, 2018 21:49

    Δεν φτάνει που όταν ανοίγουνε το στόμα τους πετάνε μ@λ@κίες,αλλά και σαν άχρηστοι πολιτικοί ασχολούνται με όσους προσπαθούν να σώσουν την χώρα τους.Ο Βαρουφάκης μιλάει με την γλώσσα των δούλων και των προσκυνημένων.Πολύ απλά ξεφτιλίζει τον όποιο αντρισμό του απέμεινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτιαχνουμε μη-επιστημες (οικονομολογια, ψυχολογια, διαμορφωση κοινης γνωμης κ.α.) και σ' αυτη τη κολυμπηθρα το μεγαλο αφεντικο (το ενα ματι στη κορυφη της πυραμιδος στο δολαριο) βαφτιζει τα υπαλληλακια του, ωστε αυτα που εχουν διαταχθει να πουν να βγαινουν απο στομα κυρους. Θλιβερο ανθρωπακι ο ενα ν, του οποιου αν τραβηξης το χαλι του πλουτου στον οποιο ζει δεν θα ξερη πως να σηκωθη. Στο Αγγελοπουλεικο μεγαλωσε (Γεν. Διευθυντης των Χαλυβουργειων ο πατερας). Απο τα χερια της Γιανας μονο ορκισμενος νεοταξιτης βγαινεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να κι ενας ευφυης που καταλαβε τις ψευτοεπιστημες...Επιστημες του κωλου.Τιποτε δεν προκειπτει σ αυτες σε εφαρμογη νομων.Ειναι βιτρινα κυρους για αμαθεις ..βιτρινα του αερα.Δηθεν ολα.Κοινωνιολογια ..ψυχολογια..οικονομια..κλπ....τριχες ουρακουταγκου.!! Αν ειναι κατι σοβαρο ας εκτοξευσουν ..πυραυλο.!! Πολυ κυρος δοθηκε σρ τζογαδορους προφητες..που λενε δεκα...κι οπου καθησει.Κι οταν καθησει καπου λενε " ειδατε ??το ειχα πει" !!! Και δωστου θαυμασμο οι μαιμουδες για το ..κλεος !! Φυσικα ο μαγος του γυρω γυρω ολοι..θελει αμοιβες υψηλες.Ιδρωνει να λεει δεκα παπαριες..κι οπου καθησει..θελει ολα επι δεκα!!!Πολλη παραγωγη φιλε Αχοι...Τροφιμα..πυραυλοι..βιδες...ολα . Φουλ οι αποθηκες αγαθα..αν πεσει πεινα..Θα φαμε ανετα...γελαστικο ..αεριο.

      Διαγραφή
  3. Βαρουφάκη καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ;

    ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ,ΠΟΥ ΤΟΝ "ΕΦΑΓΑΝ" ΜΕ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ....Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΙ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΣΤΑ GAY BAR ΨΩΝΙΖΑΝΕ ΑΓΟΡΆΚΙΑ!

    Ε ΤΙ;
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ ΕΙΤΕ ΓΥΙΟΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΙ;ΕΙΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ,ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΝΑ ΣΤΑ ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΓΚΟΓΚΟΒΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ "ΝΙ".

    ΤΟ ΝΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΙΝΙ ΚΟΥΝΙΣΤΟ ΚΑΙ ΧΑΛΒΑΔΙΑΣΜΕΝΟ ΠΟΛΊΤΙΚΑ+ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ.

    ΟΠΙΣΘΙΟΣ ΟΠΙΣΘΙΩ Ω!ΟΠΙΣΘΙΕ!ΖΑΚ!ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΟΔΗΓΕΙΣ!

    HELLO!
    ΜΕ ΛΕΝΕ GIANI ΚΙ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ...ΔΕΝ ΜΕ ΦΤΑΝΕΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΤΟΥ ΚΑΒΑΦΗ ΕΜΑΘΑ ΤΟΥΜΠΕΡΛΕΚΙ,ΓΙΑΛΑΛΕΛΙ,ΓΙΑΧΑΜΠΙΜΠΙ,ΚΑΙ ΦΑΛΑΦΕΛ ΣΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΓΙΑΒΡΙΜ!

    ΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΩΠΑ ΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή