«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Ανατρεπτικό νομοσχέδιο για την αυτοάμυνα φέρνει ο Σαλβίνι - Καμία δίκη για όσους υπερασπίζονται τη ζωή τους στο σπίτι ή την επιχείρησή τους. ("Εμείς κύριε;..")



 - Ένα ανατρεπτικό νομοσχέδιο ετοιμάζεται να περάσει στην ιταλική βουλή ο υπουργός εσωτερικών, Ματτέο Σαλβίνι όσον αφορά το δικαίωμα στην αυτοάμυνα. Ο ίδιος σημειώνει σε ανάρτησή του:
«Ένας κλέφτης εισέρχεται στο σπίτι, την επιχείρηση ή το κατάστημα σας και υπερασπίζεστε τον εαυτό σας; Θα έχετε το δικαίωμά σας να το πράξετε ενώ ο παραβατικός (και οι συγγενείς του) δε θα είναι σε θέση να ζητήσουν ούτε ένα  ευρώ αποζημίωσης.

Επίσης, δεν θα καταλήξετε σε δίκη για χρόνια και δε θα πληρώσετε από την τσέπη σας: το κράτος θα καλύψει τα δικαστικά έξοδα εκείνων που υπερασπίστηκαν τη ζωή τους.

Αυτές είναι μερικά από τα σημεία του νόμου για την αυτοάμυνα, ο οποίος θα ξεκινήσει το ταξίδι του στη Γερουσία στις 23 Οκτωβρίου».

το είδαμε εδώ

12 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ09 Οκτωβρίου, 2018 22:29

    Πραγματικά ανατρεπτικό νομοσχέδιο,άν περάσει,για την οπλοκατοχή και την οπλοχρησία,σε μια Ευρώπη που μετά τις 14 Σεπτεμβρίου και ακούγοντας Αμερικανικές ακτιβιστικές οργανώσεις και φόρουμ που χρηματοδοτούνται απο τον ΟΗΕ,άλλαξε τον νόμο περί οπλοκατοχής πρός το χειρότερο για τους νοικοκυραίους.Δηλαδή κάτοχοι συλλεκτικών όπλων τα καταστρέφουν,τα κυνηγετικά όπλα περιορίζουν τον αριθμό φυσιγγίων,λές και κάποιος που έχει στο τουφέκι του πλήρη την γεμιστήρα θεωρείται δολοφόνος.Ειδικά στην οπλοφοβική Ελλάδα,ο νόμος ισχύει στο διπλάσιο.Έτσι κι'αλλοιώς εδώ για να βγάλεις άδεια οπλοφορίας,ανεξαρτήτου κυβέρνησης πρέπει να "σκάσεις"μέχρι 10.000 ευρώ,πλρώνοντας σκοπευτικούς συλλόγους,παρατρεχάμενους διάφορους και αστυνομικούς"λαδιάρηδες".Σε μια Ευρώπη που χρησιμοποιούνται απο τα λαθροόρκ γιλέκα αυτοκτονίας,χειροβομβίδες,λαθραία πολεμικά όπλα απο διαύλους της μαφίας και ισλαμικούς τομείς,έως αυτοκίνητα και επιθέσεις με μαχαίρια σε ανύποπτους πολίτες,η απόφαση της Ιταλίας είναι όαση στην έρημο της παράνοιας της ΝΤΠ.Πρωτοποριακά το Ισραήλ έχει κάνει και αυτό κάτι αντίστοιχο για τον λαό του.Οποιδήποτε σύγκριση με την εδώ μπανανία,απλά δεν υπάρχει και εδώ έρχεται το ερώτημα,σε περίπτωση εξέγερσης των λαθροόρκ και σε συνεργασία με τα αριστερά σκατά,οι νοικοκυραίοι πως θα αντιδράσουν.Οι πράκτορες πολιτικοί μας λένε να κάνουμε ότι κοιμόμαστε όταν το λεπίδι θα σέρνεται αργά στον λαιμό μας,με λίγα λόγια "σκοτώστε τους με λουκουμόσκονη".ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΠΙΣΤΗΣ.ΧΥΣΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΠΡΙΝ ΧΥΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.Αυτή είναι η κληρονομιά μας.Της πάλαι πότε πολεμικής φυλής των Ελλήνων.Και αυτή άς είναι η υπόσχεσή μας,μεταξύ μας αλλά και στους ένδοξους πρόγονούς μας. ΥΓ.Κώστα αδερφέ μου περαστικά και γρήγορα στις επάλξεις,ώς πνευματικός μπαμπάς της φάλαγγας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ φίλε μου. Ένα κρυολογηματάκι -χωρίς άδεια από τη δουλειά- είναι μόνον.

      "ΧΥΣΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΠΡΙΝ ΧΥΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ"..."ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΜΟΛΥΣΟΥΝ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ" εννοείται..

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ09 Οκτωβρίου, 2018 23:58

      ΠΑΝΤΑ.Εμείς είμαστε καλά παιδιά,αρκεί να μην μάς πατήσουνε τον κάλο και αρχίσει ή τσόντα μετά.

      Διαγραφή
  2. > ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ετοιμάζουν συγκέντρωση έξω από το ΕΛΛΗΝΙΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ...!!
    > Για να συμπαρασταθούν στα ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ που δεν θέλουν να πάνε φαντάροι...!!

    ..=
    ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ετοιμάζουν συγκέντρωση έξω από το ΕΛΛΗΝΙΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ...!! Για να συμπαρασταθούν στα ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ που δεν θέλουν να πάνε φαντάροι...!!
    ΣΤΟΧΟΣ - 08 Οκτωβρίου - 0

    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας διοργανώνουν για την Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου, αναρχικές συλλογικότητες.




    Η συγκέντρωση θα γίνει στις 18.30 στο πλαίσιο του τριημέρου πανελλαδικών δράσεων αλληλεγγύης.

    Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

    Συγκέντρωση στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας / Παρασκευή 12 Οκτώβρη / 18:30

    στα πλαίσια του τριημέρου πανελλαδικών δράσεων αλληλεγγύης με τους ολικούς αρνητές στράτευσης, ενάντια στην εθνική ενότητα, τους στρατούς, τους πολέμους

    αναρχικές συλλογικότητες, συντρόφισσες και σύντροφοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιλλουμινάτικη μαριονέτα ο Σαλβίνι;;;; Σχηματίζει το "666" με τα δαχτυλάκια του Στέλνει στα αφεντικά του κάποιο μήνυμα;;; Γιατί μη μου πείτε ότι δρα μόνος του... Τισας λέω τώρα εεε;;;


    https://www.youtube.com/watch?v=tZuV6MLgybs


    Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι το σύμβολο του Ώρου. Θετικό σύμβολο που το πήραν οι σατανιστές και το έκαναν αρνητικό. Σαν τον αγκυλωτό σταυρό ένα πράμα.

      Είχαμε και έναν θαυμαστή του Ώρου που συναναστρεφόμασταν για κάποιο διάστημα αλλά... άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, εξαφανίστηκε. Στη Νικολούλη θα πάμε σε λίγο.

      Γιώργος

      Διαγραφή
  4. https://filonoi.gr/2018/10/10/italikh-xreokopia-h-kalosxediasmenh-katastrofh-ths-notioy-eyrophs/
    Kώστα για δέστε αυτό πως σου φαίνεται; Γιατί πάντα βλέπουμε αντίθετα από ότι μας δείχνουν πιά. Μετά από τόσα χρόνια εξάσκησης στην χειραγώγηση τους και στην αισχρή προπαγάνδα τους ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ενδιαφέρον άρθρο και καλογραμμένο. Θα το συζητήσω με κάποιους φίλους και ίσως αναρτηθεί.
      Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  5. Η ιταλική κυβέρνηση ως καλό παιδί αναγνωρίζει το χρέος της στον τοκογλύφο Ρότσιλντ και θα το πληρώσει λέει με την εθνική της παραγωγή!
    Το άλλο με τον Τοτό λέει ότι το κυνήγι της λαθρομετανάστευσης είναι μια βιτρίνα για το ιταλικό πόπολο!
    Και για να μην ξεχνιόμαστε! Ψάξτε λίγο τις διασυνδέσεις του κινήματος 5 αστέρων του Γκρίλο με την σιωνιστική Gaia και μετά ελάτε να μας εξηγήσετε το όνειρο!
    Δεν βαρεθήκατε να πιάνεστε στις διαλεκτικές δαγκάνες του Ρότσιλντ με τις ελεγχόμενες αντιπολιτεύσεις;;;; Το βλέπουμε στις περιπτώσεις του Brexit στη σταυροφορία του Ορμπάν -του αλλοτινού υπότροφου του Σορος, βεβαίως- βεβαίως, στα κούφια λόγια του ακραίου σιωνιστή και μεγάλου παιδεραστή Τραμπ, του σιωνιστή Πούτιν... Και κάτι τάχατες πατριώτες τους ευλογάνε!
    Διόδοτε, θερμή παράκληση ανάρτησε και άρθρα του Πάνανδρου Έλληνα που έχει μυριστεί το παραμύθι που μας πουλάνε!
    Έλληνα-ίδα, "πάντα ανοιχτά, πάντ' άγρυπνα τα μάτια της ψυχή μου"... κι ο νοών νοείτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μάτια της ψυχής σου μπορεί να είναι άγρυπνα, του μυαλού σου όμως είναι συσκοτισμένα.
      Όχι μόνο με τα ανυπόστατα περί των ανωτέρω πολιτικών, συσκοτίζονται ακόμα περισσότερο από αρθρογράφους. όπως τον προτεινόμενο, με γνώσεις και κριτική ικανότητα μηδέν.
      Ζήσε την ζωή σου με τον σιωνιστικό μπαμπούλα...

      Διαγραφή
  6. Φίλε Κώστα,
    Ήδη ζούμε όλοι με το σιωνιστικό μπαμπούλα κι όχι μόνος μου στο φανταστικό ή παράλληλο σύμπαν!
    Όσο για τη συσκότιση που λες, έχουν γνώση οι φύλακες. Αυτά που γράφω είναι όλα στοιχειοθετημένα και το καλύτερο κριτήριο για να τα ψάξεις μόνος σου είναι η "μυρωδιά του χρήματος". Ακολούθησε την πορεία του χρήματος και θα ξεχωρίσεις τα κούφια λόγια από τα πεπραγμένα, ποιος πραγματικά κάνει παιχνίδι. Αποκλείεται να μην ξέρεις τον μέντορα του Τραμπ, την ανάμειξη του στο σκάνδαλο Επστάιν, την ανάμειξή του στο βαθύ σιωνιστικό κράτος, το ξέπλυμα χρημάτων με τον Πούτιν, ότι το μισό υπουργικό συμβούλιο του Βλαδίμηρου είναι σιωνιστές, το χοντρό deal με τους σιωνιστές ολιγάρχες, την εξαγορά θύλακα της Gazprom από Ρότσιλντ προ διετίας, τις χρηματοδοτήσεις των 5αστερων του Ορμπάν κλπ. Είναι τόσα πολλά τα στοιχεία που βαριέμαι να τα δώσω στο πιάτο.
    Αυτά περί κριτικής ικανότητας και έρευνας...
    Τέσπα, ας μην το κουράζω, ο χρόνος είναι ο καλύτερος οδηγός, θα δείξει ποιος από τους δυο μας έχει δίκιο, και ποιος είναι πραγματικός πατριώτης. Πολύ απλά, καλό είναι να ερευνούμε, για να μην τα λουζόμαστε όλα μέχρι τέλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οκ, Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Κι όντως, ο καθένας μας πρέπει να μην σταματάει να το ψάχνει περισσότερο. Όσο για τον αρθρογράφο, δεν τον στερείται ο κόσμος του Διόδοτου. Μπορεί να βρει τα κείμενά του εύκολα στο σικρετ ριαλ τρουθ, στα κατοχικα και στα αττικα νεα, κ.ά..
      Στα δύο τελευταία του, δεν συμφώνησα και πάλι στα περισσότερα από όσα ήταν γραμμένα.
      Στον Διόδοτο αν μπει ξανά..θα είναι με αυστηρό μικροσκόπιο όπως εδώ:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/07/blog-post_97.html

      Διαγραφή