«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Η εκκωφαντική κοινωνική σιωπή

του Βασίλη Βιλιάρδου

Σημείωση ιστολογίου: Αυτή η ανάρτηση θα παραμείνει σε πρώτη θέση μέχρι τις 20 Οκτωβρίου, ώστε όχι απλώς να την διαβάζετε, αλλά να την μελετάτε, ώστε 1ον) να επεξεργαστείτε το πώς θα αποκτήσετε κάποιες άμυνες απέναντι στο σύστημα και 2ον) εντοπίζοντας αδυναμίες του συστήματος και σκεπτόμενοι λύσεις, ο καθένας μέσα από το προσωπικό του δράμα, να σκεφτεί και τρόπους ώστε να απεγκλωβιστεί συνολικά η Ελλάδα μας από αυτό το "πηγάδι". Μια ιδέα δίνει και ο αρθρογράφος. Αναμένω προτάσεις μέσα από τα σχόλιά σας..και να υπενθυμίσω πως οι εκλογές..όλοι μας έχουμε πια καταλάβει πως δεν είναι η λύση. Δεν είναι η λύση, ενόσω δεν υπάρχει τρόπος να δημιουργήσουμε κρίσιμο ποσοστό με συγκεκριμένο στόχο.

Ο πυθμένας του πηγαδιού θα αγγιχθεί, όταν οι Έλληνες χάσουν κυριολεκτικά ότι έχουν και δεν έχουν – με αποτέλεσμα να μετατραπούν σε φιλοξενούμενους φθηνούς εργαζόμενους στην ίδια τους την πατρίδα, η οποία θα αλλάξει ιδιοκτησία και θα αλλοιωθεί πληθυσμιακά.

«Σχεδόν ποτέ δεν εξεγειρόμαστε εναντίον μίας οδυνηρής διαδικασίας ή ενός καθεστώτος, όταν βρίσκονται στην πιο μισητή τους φάση – αλλά μόνο όταν αρχίζουν οι συνθήκες να βελτιώνονται σε κάποιο βαθμό, επιτρέποντας στους ανθρώπους να αναπνέουν, να σκέφτονται, να επικοινωνούν τις σκέψεις τους, καθώς επίσης να μετρούν την έκταση των δικαιωμάτων και το μέγεθος των δυστυχιών τους. Τότε λοιπόν το βάρος της κατάστασης, αν και μικρότερο, φαίνεται ανυπόφορο» (το παράδοξο του Alexis de Tocqueville).

Άποψη


Σύμφωνα με το παραπάνω παράδοξο, το οποίο προσπαθεί να ερμηνεύσει την αιτία, για την οποία οι άνθρωποι δεν αντιδρούν όταν τους επιβάλλονται μαρτύρια, γιατί σιωπούν δηλαδή όπως τα πρόβατα όπως συμβαίνει στην Ελλάδα ειδικά μετά το 2015, ο βασικός λόγος είναι η συνέχιση της πτώσης του βιοτικού και λοιπού επιπέδου τους. Μόνο όταν φτάσουν στον «πυθμένα του πηγαδιού» και αρχίσει σιγά-σιγά να αντιστρέφεται η πορεία τους προς τα κάτω, κατανοούν τι τους έχει συμβεί και εξεγείρονται – όπου όμως η εκάστοτε εξουσία έχει πάρει ήδη τα κατάλληλα μέτρα, διαθέτοντας πανίσχυρες δυνάμεις καταστολής του «ετερόκλητου όχλου», όπως πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη.

Εμείς έχουμε αναφερθεί σε μία άλλη αιτία (ανάλυση), πιστεύοντας επί πλέον πως ο βασικός λόγος, εξαιτίας του οποίου υποφέρει η Ελλάδα, δεν είναι άλλος από την ελπίδα -επειδή η ελπίδα εξουδετερώνει τις υγιείς αντιστάσεις των ανθρώπων, αμβλύνει τους αμυντικούς τους μηχανισμούς και τους αδρανοποιεί ως άτομα. Αυτή ακριβώς η ελπίδα διευκόλυνε την επιβολή των μνημονίων παρά τις καταστροφικές τους συνέπειες και επέτρεψε το έγκλημα του PSI – ενώ δημιούργησε τις προϋποθέσεις ανόδου στην εξουσία της κατ’ επίφαση «αριστεράς» που δεν σεβάστηκε ούτε τον εαυτό της, ούτε την ιδεολογία της, ούτε την πατρίδα της, όπως άλλωστε όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Εκτός αυτού, η ελπίδα ήταν η αιτία που έμεινε ατιμώρητη η μεγαλύτερη κυβίστηση στην ανθρώπινη ιστορία, η παράνομη παράβαση του Συντάγματος ενάντια στις εντολές του 62% των Ελλήνων, καθώς επίσης που υπεγράφη το τρίτο μνημόνιο από την πλειοψηφία των βουλευτών, επικυρώνοντας τα δύο προηγούμενα – ενώ η ελπίδα έκανε εφικτό τον αφελληνισμό του τραπεζικού μας συστήματος, άρα τη λεηλασία της ιδιωτικής περιουσίας, με την ταυτόχρονη παράδοση της δημόσιας περιουσίας στους δανειστές, μέσω του Υπέρ-Ταμείου.

Το θέμα βέβαια είναι πόσο θα διαρκέσει αυτή η ελπίδα των Ελλήνων – οι οποίοι πλέον γνωρίζουν το βρώμικο παιχνίδι που παίχθηκε εις βάρος τους (ανάλυση), το «σύστημα» που τους στραγγαλίζει, τη στημένη ληστεία που υφίστανται με τις δήθεν ιδιωτικοποιήσεις που στην πραγματικότητα είναι κατασχέσεις σε εξευτελιστικές τιμές, την ασυδοσία των κομμάτων που ορισμένα, παρά τις θηριώδεις κρατικές επιχορηγήσεις κατάφεραν να χρεοκοπήσουν, το γεγονός ότι είναι ανόητο να επαναλαμβάνεις το ίδιο πείραμα (μνημόνια), με τα ίδια συστατικά (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ κλπ.) περιμένοντας άλλο αποτέλεσμα κοκ.

Αναφέραμε άλλωστε πως, εφόσον ισχύει ήδη το αγγλικό δίκαιο στο εσωτερικό της Ελλάδας, το δίκαιο του δανειστή δηλαδή επίσης για τον ιδιωτικό της τομέα, όλοι όσοι χρωστούν σήμερα θα χάσουν αυτά που έχουν ως εγγύηση για τα δάνεια τους – μέσω των ηλεκτρονικών κατασχέσεων, καθώς επίσης των αντίστοιχων πλειστηριασμών, όπου το σπίτι τους δεν θα πλειστηριάζεται στην αντικειμενική του αξία, αλλά σε οποιαδήποτε θελήσει ο αγοραστής του, χωρίς καμία δυνατότητα νομικής άμυνας.

Έτσι θα χάνουν τα περιουσιακά τους στοιχεία, τα οποία θα αγοράζονται σε εξευτελιστικές τιμές, συνεχίζοντας να είναι χρεωμένοι απέναντι στις τράπεζες, με το υπόλοιπο του δανείου τους – οπότε θα μετατραπούν σε σκλάβους χρέους στο διηνεκές, καθώς επίσης σε χαμηλού κόστους εργατικό δυναμικό των νέων ιδιοκτητών της χώρας τους.


Από την άλλη πλευρά, όλοι όσοι δεν χρωστούν ακόμη, σύντομα θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο – μέσα από την υπερβολική αύξηση των φόρων, σε συνδυασμό με τις μειώσεις των εισοδημάτων τους, λόγω των οποίων θα οδηγηθούν στην ίδια παγίδα του χρέους. Δεν πρέπει λοιπόν να εφησυχάζουν καθόλου όλοι όσοι έχουν αποφύγει μέχρι στιγμής τη ληστεία – αλλά να είναι σίγουροι ότι, θα έλθει σύντομα και η σειρά τους, ενώ η ελπίδα της ανάπτυξης σε καθεστώς μνημονίων, με 3,5% πρωτογενές πλεόνασμα και χωρίς δημόσιες επενδύσεις, αποτελεί μία ακόμη ουτοπία.






Για παράδειγμα, η σταδιακή φτωχοποίηση των Ελλήνων από την κατανομή των φόρων στο γράφημα – όπου το 2008 το 79% των φορολογουμένων με εισόδημα κάτω των 25.000 € πλήρωνε το 14,2% των φόρων, το 13% με εισόδημα από 25.000 € έως 42.000 € πλήρωνε το 25,6% και το 8% με εισόδημα πάνω από 42.000 € το 60,2 %. Το 2015 όμως το 88,2% πλήρωνε το 32,7% των φόρων, το 8,4% (αυτό που επέμεινε από το 13%) το 25,2% και το 3,4% (αυτό που επέμεινε από το 8%) το 42,1%. Σήμερα βέβαια η κατάσταση έχει ακόμη περισσότερο επιδεινωθεί – κάτι που θα συνεχιστεί και στο μέλλον, όπου αυτοί που θα διαφέρουν θα είναι μόνο οι πολιτικοί και λοιποί υπηρέτες των δανειστών.
Το παράδοξο του Τοκβίλ
Περαιτέρω, εάν υποθέσουμε όμως πως ισχύει το παράδοξο του Τοκβίλ (οπότε δεν είναι η ουτοπική ελπίδα που έχει καταδικάσει τους Έλληνες στην αδράνεια, σε συνδυασμό ίσως με την ανόητη πεποίθηση τους πως δεν υπάρχει καμία άλλη εναλλακτική λύση στα μνημόνια μετά την παταγώδη αποτυχία της διαπραγμάτευσης του 2015), τότε θα έπρεπε να αναρωτηθούμε πότε θα φτάσουν οι Έλληνες στον «πυθμένα του πηγαδιού» – ακόμη καλύτερα, πότε θα αντιστραφεί η πορεία τους προς τα κάτω.

Οφείλουμε βέβαια να σημειώσουμε πως η κατάρρευση δεν είναι μόνο οικονομική,  αλλά και εθνική – με κριτήριο την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας που ενδεχομένως, εάν συμβεί τελικά, θα αποτελέσει την αφετηρία του διαμελισμού της χώρας, αφού κάτι τέτοιο εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Γερμανίας (εκτός του ότι χρησιμοποιείται επί πλέον για να υποτάξει και ψυχολογικά τους Έλληνες – αφού έτσι θα χάσουν εντελώς την αυτοπεποίθηση τους, σκύβοντας οριστικά το κεφάλι).

Απαντώντας στο ερώτημα, πιστεύουμε πως ο πυθμένας θα αγγιχθεί όταν οι Πολίτες χάσουν κυριολεκτικά ότι έχουν και δεν έχουν – με αποτέλεσμα να μετατραπούν σε φιλοξενούμενους φθηνούς εργαζόμενους στην ίδια τους την πατρίδα, η οποία θα αλλάξει ιδιοκτησία. Εκτός αυτού όταν αλλοιωθεί εντελώς ο εγχώριος πληθυσμός, αφού οι Έλληνες που εγκαταλείπουν μαζικά τη χώρα, κυρίως οι νέοι, θα αντικατασταθούν από μετανάστες που θα έχουν χαμηλότερες απαιτήσεις βιοτικού επιπέδου και θα αδιαφορούν για την ελληνικότητα ή μη της χώρας μας (η φύση καλύπτει πάντοτε τα κενά).

Προφανώς έως ότου συμβούν τα παραπάνω, οι δυνάμεις οικονομικής κατοχής της χώρας μας που ασφαλώς γνωρίζουν το παράδοξο του Τοκβίλ, δεν θα επιτρέψουν την αντιστροφή της πορείας προς τα κάτω, για να αποφύγουν τις εξεγέρσεις – οπότε η κατάρρευση θα συνεχιστεί, όπως άλλωστε φαίνεται από τον προϋπολογισμό, ιδίως από τη μείωση των δημοσίων επενδύσεων και ειδικά από την αποτυχία του στόχου του ακαθάριστου σχηματισμού παγίου κεφαλαίου (αντί 11% τελικά διαμορφώθηκε στο 0,8%, παρά το ότι είναι ο χαμηλότερος στην Ευρώπη – ανάλυση).
Επίλογος
Ολοκληρώνοντας, ασφαλώς ευχόμαστε και ελπίζουμε να μην επαληθευθούν οι δυσοίωνες προβλέψεις μας. Εν τούτοις, όπως όλα δείχνουν, αυτά θα συμβούν στην Ελλάδα, εάν οι Έλληνες συνεχίσουν να ελπίζουν ατεκμηρίωτα – καθώς επίσης να πιστεύουν πως δεν υπάρχει εναλλακτική λύση στα μνημόνια και στη διακυβέρνηση της χώρας, παραμένοντας αδρανείς. Οι ίδιοι πάντως κρατούν τα κλειδιά της φυλακής τους – της σπηλιάς του Πλάτωνα* καλύτερα, στην οποία έχουν εγκατασταθεί τα τελευταία οκτώ χρόνια.

*Σημείωση: Ο μύθος διηγείται πως σε ένα σπήλαιο, κάτω από τη γη, βρίσκονται μερικοί άνθρωποι – αλυσοδεμένοι με τέτοιο τρόπο στα πόδια και στο κεφάλι, ώστε να μπορούν να δουν μόνο τον απέναντί τους τοίχο. Δεν μπορούν να κοιτάξουν ούτε πίσω, ούτε δεξιά, ούτε αριστερά – έχουν όμως ελεύθερα τα χέρια τους, οπότε θα μπορούσαν να απελευθερωθούν από τα δεσμά τους.
Πίσω τους είναι αναμμένη μια φωτιά – με αποτέλεσμα, οτιδήποτε εκδηλώνεται πίσω από την πλάτη τους, να αναπαριστάνεται ως σκιά στον απέναντι τους τοίχο. Επειδή δε οι άνθρωποι αυτοί, σε ολόκληρη τη ζωή τους, δεν έχουν δει τίποτα άλλο, εκτός από τις σκιές των πραγμάτων, διατηρούν την εντύπωση ότι, πιστεύουν δηλαδή πως οι σκιές που βλέπουν επάνω στον τοίχο, είναι τα ίδια τα πράγματα, η αλήθεια.
Εάν όμως κάποιος από τους αλυσοδεμένους ανθρώπους του σπηλαίου κατορθώσει ή θελήσει μάλλον να απελευθερωθεί, να βγει από τη σπηλιά και να ανέβει πάνω στη γη, κάτω από το φως του ήλιου πλέον, θα δει τα πράγματα – οπότε θα καταλάβει την πλάνη, στην οποία ζούσε, όσο ήταν αλυσοδεμένος μέσα στη σπηλιά. Θα αντιληφθεί επί πλέον ότι οι συμπολίτες του, οι οποίοι εξακολουθούν να ευρίσκονται αλυσοδεμένοι στο σπήλαιο, είναι βυθισμένοι ακόμη μέσα στην πλάνη τους – νομίζοντας, έχοντας την ψευδαίσθηση καλύτερα ότι ζουν.
Οφείλουμε να σημειώσουμε βέβαια πως, κατά το φιλόσοφο, εάν ήθελε κανείς να ελευθερώσει τους σκλάβους, τους ζωντανούς πεθαμένους καλύτερα, να τους λύσει δηλαδή τα δεσμά τους, θα ήταν πιθανότατα ικανοί να τον σκοτώσουν – θεωρώντας ότι στόχος του θα ήταν να τους κάνει κακό ή να τους τυφλώσει, οδηγώντας τους στον ήλιο, στο φως και στην «κοπιαστική αλήθεια» που αντιπροσωπεύουν.

πηγή: analyst.gr



Δείτε κι ένα ενδιαφέρον σκετς εδώ

21 σχόλια:

  1. Την εξεγερση δεν θα την κανουν πρωτοι οι δικοι μας αλλα οι λαθρο αυτοι θα ξεκινησουν το "πανηγυρι" το οποιο θα απλωθει στις πολεις και θα καταληξει σε αστικο πολεμο λεηλασιων
    καταστροφων,κλπ...Μεχρι να επεμβει ο στρατος για να επιβαλει την ταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. " Ο πυθμένας του πηγαδιού θα αγγιχθεί, όταν οι Έλληνες χάσουν κυριολεκτικά ότι έχουν και δεν έχουν "

    Λάθος λέξη το " χάσουν" το χάσουν σημαίνει ότι άλλοι αποφασίζουν για το τι θα έχεις....εγώ θα έλεγα ...Μέχρι ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων, γκρεμίσει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ τα πολλά σπίτια του, κάψει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ τα χωράφια του, καταστρέψει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ τα αυτοκίνητα του, πετάξει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ από επάνω του όποιο «πολύτιμο» του, ώστε να απελευθερωθεί από τα προσωπικά δεσμά της δειλίας του και να αρχίζει να νιώθει Έλληνας, και Ελέυθερος… βλέπουμε!

    Μόνο όταν δουν ότι ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ μπορούμε να τα κάνουμε πουταναριό ΟΛΑ..τότε και μόνο τότε θα είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ...και δεν θα φοβόμαστε τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. --Ο τουρκικος τυπος αναφερει οτι μετα την γεωτρηση προς το τελος Οκτωβριου
    ειναι πολυ πιθανον να ακολουθησει θερμο επεισοδιο μεσα στον Νοεμβριο...
    --Οι δανειστες και οι επιτροποι θελουν
    νεο μνημονιο με αλλαγη καθεστωτος,
    -καταργηση αβατου- στο Αγ.Ορος....
    --Ο γαβρογλου καταργει την επανασταση του 1821 καθως και ολη την ιστορια περσικοι πολεμοι, πελλοπονησιακος πολεμος,θουκηδιδης,αισχυλος,αριστοφανης,αγαμεμνωνας,ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΤΑΙ απο ολα τα σχολικα βιβλια.. ΜΑΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΣΑΝ..ΕΘΝΟΣ..ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ...
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.
    --Με εντολη Ερντογαν, ανοιγει τα συνορα με ελλαδα για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΡΕΙΑ ΠΛΕΟΝ.
    -- Οι αμερικανοι θελουν να κανουν κι αλλες βασεις στην ελλαδα ενω θα εγκαταστησουν συστοιχιες PATRIOT στην Καρπαθο και οχι μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυβέρνηση σε βέρτιγκο – Το Μαξίμου «εκτελεί» τον Καμμένο: «Βλάπτει σοβαρά τη χώρα» – Ακόμα και οι ΗΠΑ τον αδειάζουν για το Plan B

    Δημοσίευση: 11 Οκτωβρίου 2018, 9:01 πμ | Ανανέωση: Οκτώβριος 11, 2018 στις 9:08 πμ
    🔥🔥🔥
    Kαι ξαφνικά… τριγμοί στην συγκυβέρνηση. Στα δημοσιογραφικά στέκια πλέον ακούγεται ότι συμμαχία οδεύει προς το τέλος. Βέβαια το ενδεχόμενο να πρόκειται για ακόμη ένα πολιτικό παιχνίδι μεταξύ των δύο εταίρων ίσως έχει μία βάση, όμως τα χθεσινά έδειξαν εικόνα τσίρκου.


    H επίθεση από τις φιλοκυβερνητικές εφημερίδες δεν έγιναν καθόλου τυχαία σήμερα. Πήραν σίγουρα γραμμή από το Μαξίμου για να στείλουν μήνυμα στον Π. Καμμένο.
    Έτσι λοιπόν, πρωτοφανείς διαστάσεις προσλαμβάνει πλέον η σύγκρουση μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων για το θέμα των Σκοπίων, αναδεικνύοντας μία αδιανόητη εικόνα της χώρας στο εξωτερικό και εντελώς αντιφατικά μηνύματα για τη γεωστρατηγική πολιτική της Αθήνας.

    Οι θέσεις που ανέπτυξε ο Πάνος Καμμένος στις ΗΠΑ, τόσο για τις αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα, όσο και για την υπόθεση της ΠΓΔΜ, προκάλεσαν εκνευρισμό στο Μαξίμου και μεγαλοπρεπέστατο άδειασμα ακόμα και από τον πρόεδρο της Βουλής. Ο Βούτσης, λόγω και του θεσμικού του ρόλου, προτίμησε να είναι… διπλωματικός και ευγενικός.
    πηγη:pentapostagma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018
    H Ουάσιγκτον Εξαγοράζει τους Βουλευτές των Σκοπίων Για την Ψήφο τους Υπέρ ΝΑΤΟ και ΕΕ Και ο Πρεσβευτής στην Αθήνα στην Επιχείρηση.

    🎁🎁🎁🤣🤣🤣
    RéseauInternational, INA, 10 Octobre 2018

    [Το σκανδαλώδες κατωτέρω δημοσίευμα του Πρακτορείου ΜΙΝΑ θα μπορούσε ίσως να κριθεί ανάξιο αναπαραγωγής από το προσεκτικό γαλλικό ηλεκτρονικό δελτίο ενημέρωσης και παρουσίασης του στο ελληνικό κοινό. Συμβαίνει όμως ότι το ΜΙΝΑ (Μακεδονικό Διεθνές Πρακτορείο Ειδήσεων) μεταδίδει συχνά σοβαρές αποκλειστικές ειδήσεις, που δημοσιεύονται σε διεθνή όργανα ενημέρωσης όπως oι Asia Times, η Eurasia Review κ.α. –κάτι που δεν αφέθηκε ποτέ το ΑΠΕ και να πλησιάσει. Επιπλέον έχουμε την προσωπική μαρτυρία υπουργού Αμύνης της κυβέρνησης Ρέιγκαν στον νέο τότε συνάδελφό του Πωλ- Γκραιγκ Ρόμπερτς πως σάκοι με δολάρια εξηγούν την ευθυγράμμιση Ευρωπαίων ηγετών στην αμερικανική πολιτική. Το κραυγαλέο ελλαδικό πανομοιότυπο προηγούμενο της Αποστασίας, εμποδίζει δυστυχώς την ενστικτώδη πατριωτική αντίρρηση ότι αυτά στην Ελλάδα είναι … αδιανόητα.]

    Παρουσίαση : Μιχαήλ Στυλιανού

    «Οι Μακεδόνες απέρριψαν την ένταξη στο ΝΑΤΟ και στην Ε Ε που τους πρότεινε η κυβέρνηση Ζάεφ, με το δημοψήφισμα της 30 Σεπτεμβρίου 2018. Ωστόσο, το ίδιο βράδυ, οι γενικοί γραμματείς του ΝΑΤΟ και της Ε Ε συνιστούσαν να παρακαμφθεί η λαϊκή οργή και να συνεχιστεί η διαδικασία, αυτήν την φορά από την κοινοβουλευτική οδό.

    Κατά τον Μιλένκο Νεντελκόφσκι, η Ουάσιγκτον αμέσως εξουσιοδότησε ένα πρόγραμμα εξαγοράς των ψήφων των βουλευτών, αποκαλύπτει το Πρακτορείο ΜΙΝΑ.
    Ένας υπεύθυνος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, «ο πράκτορας Τέσλα» ( ψευδώνυμο του Μίτκο Μπουρσέσκι, άνοιξε γραφείο σε ένα πολυτελές διαμέρισμα, ιδιοκτησίας του Σάσο Μιγιάλκο, ανεψιού του πρώην πρωθυπουργού Νικόλα Γκρουέφσκι. Εκεί πηγαίνουν, ένας-ένας, οι βουλευτές για να εισπράξουν δυόμιση εκατομμύρια δολάρια έκαστος...
    ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ..????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πεμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018

    ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΘΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ - ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ.(ΔΙΚΑΝΗ).


    Ἡ πνευματική ξηρασία πού βιώνει ὁ λαός μας θά φέρει ὡς φυσικές συνέπειες μεγάλο καταστρεπτικό σεισμό, ἐπιδημίες, ἐμφυλίους πολέμους. Θά δεῖτε τίς πολυκατοικίες στήν Ἀθήνα νά συγκρούονται σάν τά κριάρια καί στίς τρεῖς ἡ μία νά μένει ὄρθια. Θά δεῖτε τούς καρπούς ἀπό τά χωράφια σας νά τούς τρῶνε σύννεφα ἀπό ἀκρίδες καί τά ἄγρια πουλιά. Θά δεῖτε ὁ λαός μας νά ὁδηγεῖται ἐξ αἰτίας αὐτῶν πού μᾶς κουβαλήσανε οἱ Ἀμερικανοί, δηλαδή τῶν ξένων νά διχάζεται. Θά γίνει ἐμφύλιος, μ’ αὐτούς πού φέρανε ἐδῶ, τούς ξένους. Θά ἔχουμε μπερδέματα. Θά χυθεῖ ἀθῶο αἷμα, θά τήν πληρώσουν ἄνθρωποι πού δέν θά φταῖνε. Καί μετά θά ἔρθει , δυστυχία, φτώχεια, πείνα, ἀρρώστιες.

    -Τότε καλέ μου Σταῦρο σᾶς προέτρεψα νά κάνετε ἀποθῆκες πνευματικῶν τροφῶν καί ὄχι βρώσιμων ἀγαθῶν, δηλαδή ἀγαθά τά ὁποῖα καταστρέφονται μέ τά μικρόβια, μέ τό νερό, μέ τό σεισμό κ.λ.π. Νά ἔχετε ἀποθῆκες πνευματικῶν ἀγαθῶν σᾶς εἶχα τονίσει γιά νά μπορέσετε νά ἀντέξετε. Νά μάθετε τή νηστεία γιατί θά ἔρθουν δύσκολοι καιροί, μάθετε νά ἐπιβιώνετε μέ τά ἀγαθά τῆς γῆς, νά καλλιεργεῖτε τή γῆ ἀκόμη κι ἄν ἔχετε ἕνα μέτρο.

    -Καλόν εἶναι νά ἑτοιμάσετε κάποιες προμήθειες γιά νά μήν σᾶς βροῦν τά δεινά ἀπροετοίμαστους. Τό πρῶτο καί κύριο εἶναι τό νερό, γιατί πρῶτα θά χτυπήσουν τίς δεξαμενές τοῦ νεροῦ. Καλό εἶναι νά ἔχετε νερό στήν ἄκρη. Καί ἐπειδή ὁ Θεός γνωρίζει πότε ἀκριβῶς θά γίνει νά ἀνανεώνονται τά πράγματα. Τά τρόφιμα πού ἀποθηκεύουμε νά φροντίζουμε νά ἔχουν διάρκεια ζωῆς καί νά καλύπτουν κατά τό δυνατόν τίς ἀνάγκες μας. Τό ἑπόμενο μετά τό νερό εἶναι τό σιτάρι καί τό ἀλεύρι. Σιτάρι νά ἔχουμε γιά νά σπείρουμε τήν κατάλληλη ἐποχή. Μετά λάδι, ἁλάτι χοντρό καί ψιλό. Χοντρό ἁλάτι γιά νά παστώνουμε κρέατα, ψάρια, τουρσιά κ.λ.π. Ζάχαρη, μέλι, ἐλιές, ρύζι, ὄσπρια. Δηλαδή, φασόλια, ρεβίθια, φακές, φάβα, μακαρόνια, γάλα κυρίως σέ σκόνη καί συμπυκνωμένο, καφέ, τσάι καί κονσέρβες. Τυριά σέ δοχεῖα, μυζήθρα σέ κεφάλια, ἀποξηραμένα φροῦτα καί ξηρούς καρπούς. Ἀπαραίτητα εἶναι κάποια φάρμακα πρός ἀποφυγή μολύνσεων, παυσίπονα, ἀντιβιοτικά, ἀναλγητικά κυρίως σέ κάψουλες. Γιά λοιμώξεις παιδιῶν πού ἀπασχολοῦν, ἀντιβηχικά ἤ σιρόπια γιά μόλυνση τοῦ φάρυγγα. Χάπια γιά τίς διάρροιες κ.λ.π. Ἀκόμη καλό θά εἶναι νά ἀποθηκεύετε εἴδη πρώτων βοηθειῶν, οἰνόπνευμα, ἰώδια, γάζες, ἐπιδέσμους, σουλφαμιδόσκονη, πρόπολη μέλισσας, ἡ καλύτερη φυσική ἀντιβίωση. Καλό εἶναι νά κρατᾶμε καί λίγους σπόρους πρός ἀναπαραγωγή, ὅπως λ. χ. ντομάτες, πιπεριές, φασόλια, φακές , ρεβίθια.

    Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο :


    «Οἱ Ἀμερικανοί εἶναι φίδια δέν ἀφήνουν τόν κόσμο σέ ἡσυχία, ἀλλά θά τήν πληρώσουν ἄσχημα, ζυγώνει ὁ καιρός! Θά ἔχουμε πολλές φασαρίες. Οἱ ἄτιμοι οἱ Ἀμερικανοί θέλουν καί ἐπιδιώκουν νά μᾶς βάλουν νά φαγωθοῦμε. Ὁ Θεός νά μᾶς φιλάει»! Τά λόγια αὐτά τοῦ γέροντα Βασιλείου Καυσοκαλυβίτη ἀποτελοῦσαν ἀπάντηση στή Στυλιανή, ἕνα πνευματικό του παιδί, ὅταν αὐτή τοῦ μετέφερε κάποια εἴδηση στό τέλος τοῦ 2014, ὅταν ἡ ὑγεία του εἶχε ἀρκετά κλονισθεῖ. Ὅσοι τόν ἄκουσαν καί τόν εἶδαν ἔνιωσαν κάποιο φόβο νά τούς κυριεύει τόσο ἀπό τά λεγόμενά του, ὅσο καί ἀπό τήν ὄψη τοῦ προσώπου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. > Οι "Δημοκράτες" της ΚΝΕ: Επευφημούν Μελιγαλά & τραγουδούν Ξυλοδαρμό Τζήμερου! (Φεστιβάλ ΚΝΕ 2018)
    > https://www.youtube.com/watch?v=IM7z5nwy2pg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτο που βλεπω ειναι το ρηθεν απο τον Διηνεκη οτι ειμαστε ενας λαος-εσμος. Πενηντα χρονια τωρα τρωμε το ρεζιλι της αρκουδας και δεν βρεθηκε ενας Ελληνας/Ελληνιδα να σηκωση αναστημα αντιστασης. Αυτη η Αμερικανα αρνηθηκε χρηματισμο 1.8 εκ. δολλαριων και επεσε μαχομενη. Την αναφερω διοτι ο πολεμος κατα του Ελληνισμου/ Λευκης Φυλης διεξαγεται σε παγκοσμια κλιμακα.

    https://me.me/i/hi-im-beverly-eckert-my-husband-was-killed-during-the-18316746

    Αυτο που γραφεις, αγαπητη Σοφια, το πιστευω κι' εγω, αλλα πιστευω επισης οτι η ΑΘΗΝΑ περιμενει να δη και το ΚΙΝΕΙ πριν χρησιμοποιησει το δορυ της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΓΩ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΕΟΥ ΦΩΤΙΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΥΤΕ ΑΣΧΟΛΙΟΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΛΕΞΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΙΚΑ

    ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ... ΠΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ;;; ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΔΙΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΩ ... ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΟ ΕΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ
    ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΑ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΝΩΣΟΥΝ

    ΕΦΗ Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ταμπου της μη δημοσιευσεως απο την αστυνομια φωτο των αλητων στη Καλιφορνια εσπασε με την δημοσιευση αυτης της φωτο. Ολοι παιδια του Σορος, τα Εξαρχεια της Αμερικης. Τα δικα μας Εξαρχεια αρχιζουν ν' αποκτουν την ιδιοτητα τοθ ορφανου.

    https://www.phoenixusnews.site/antifa-thugs-furious-after-police-release-their-pics-lets-make-them-famous/?fbclid=IwAR1Fhv3o1jvqRGsK05DulODiZOqUBOPxAesL_6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 14/10/2018.
    -Δηλωση απο τον πρωην υπουργο των οικονομικων των ΗΠΑ, Paul Craig Roberts, σε αμερικανικη εφημεριδα, ο οποιος οταν ρωτηθηκε για την κατασταση στην Ελλαδα ειχε πει επι λεξει :
    "Οι πιστωτες εκλεψαν το μελλον της Ελλαδας.Η Ελλαδα δεν ειναι κυριαρχο εθνος,εκει πλεον κυριαρχει η Ε.Ε. και το ΔΝΤ.Ο Ελληνικος λαος προδοθηκε απο την κυβερνηση Τσιπρα.Ειχαν την δυνατοτητα να επαναστατησουν και να χρησιμοποιησουν την βια για να ανατρεψουν την κυβερνηση που τους πουλησε στους διεθνεις τραπεζιτες.
    Αντ'αυτου δεχτηκαν την καταστροφη τους και δεν εκαναν τιποτα.
    Ουσιαστικα ο Ελληνικος λαος διεπραξε μια μαζικη αυτοκτονια."
    (Αναδημοσιευση, στην elora 14/10/2018)
    ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ROBERTS...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλα τα λεει ο Roberts, μονο που αποφευγει να προσδιοριση τον πραγματικο εκτελεστη της Ελλαδος. Αυτο συνεβη οταν ο πατηρ Μπους ηρθε στην Αθηνα και απο το βαθρο του Ελληνικου κοινοβουλιου χρησιμοποιησε την ορο Νεα Ταξη Πραγματων με τους δικους μας 300 ηλιθιους να τον χειροκροτουν ορθιοι. Η ΕΕ ειναι κατασκευασμα των ΗΠΑ, το οποιον μετα την εξαφανιση της συμμοριας Μπους(πατηρ, υιος), Κλιντον, Ομπαμα, πνεει τα λοισθια.

    Η σημερινη Ελλαδα ζει την ποιο μαυρη εποχη της ιστοριας της, αλλα ο ιατροδικαστη δεν εχει ακομη εκδοσει την βεβαιωση θανατου. Ζουμε ενδιαφεροντες καιρους. Ο εκπεσων σημερινος λαος/εσμος της Ελλαδος δεν αντιπροσωπευει την εννοια Ελλας. Οι πραγματικοι Ελληνες ηγετες θα οδηγησουν την Ελλαδα παλι μακρυα απο το σκοταδι στο ΕΥ και το ΚΑΛΟΣ. Στο ΦΩΣ το ΑΛΗΘΙΝΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Που βλεπεις τους "πραγματικους ελληνες ηγετες" και δεν τους βλεπω εγω μπορεις να μου τους πεις ποιοι ειναι?
    Θα ειχε ενδιαφερον να μου τους ελεγες.
    Οσο για το φως το αληθινον θαρθει μονο που θα ειναι ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΝΟΜΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατά την γνώμη μου..αν εμφανίζονταν τώρα...θα τους καθαρίζανε αμέσως.
      Υπάρχουν και θα εμφανιστούν όταν πρέπει. Προηγείται το αγγούρι, το οποίο ειναι απαραίτητο..

      Διαγραφή
    2. Κώστα δεν διαφωνώ αλλά μη φτάσουμε και στο άλλο άκρο να αποκτήσουμε μαζοχιστικές τάσεις...τύπου βασανιζόμαστε για να εξαγνιστούμε.

      ΥΓ: Σου στείλα μέηλ από χθες όπως ζήτησες.

      Διαγραφή
    3. Μπουγά,
      εννοώ ότι μέσα από το χαοτικό συμβάν, από το οποίο θα υποφέρουμε εμείς βεβαίως βεβαίως.. κάποιοι από αυτούς θα το σκάσουν, κάποιους θα τους συλλάβουμε, πάντως θα σταματήσουν να είναι επικίνδυνοι, σε σημείο που τα ικανά πρόσωπα θα αποφασίσουν πιο άφοβα να εμφανιστούν και να μπουν μπροστά να αναστηλώσουμε τη χώρα.

      Δεν ήρθε ακόμα ημέηλ (κοίταξα και στα ανεπιθύμητα)

      Διαγραφή
  15. 16/10/2018
    🆘️🆘️🆘️
    Ερχονται στην χωρα μας και κινητα... τζαμια,στην αρχικη τους μορφη θα ειναι φορτηγα, ειδικα κατασκευσμενα που οταν παρκαρουν θα γινονται σαν ενα δωματιο 6 μετρων που διαθετει κλιματισμο,νερο και αποπλυση...
    Ποιος ξερει τι θα κουβαλανε αυτα τα κινητα τζαμια..εκτος απο λαθροπιθηκους
    Η κατασκευη τους γινεται στην ιαπωνια.
    ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ ΤΖΑΜΙΑ...!!!!
    ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ??...ΠΟΥ ΠΑΜΕ??...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!! Η καρδιά της Ελλάδας στο στόχαστρο των πυραύλων BORA της Τουρκίας… !!!
    17/10/2018 ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
    Μετά την προαναγγελία για την τετράμηνη κατάληψη στην Κυπριακή ΑΟΖ, και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της Πάφου, από το ερευνητικό Barbaros, τη σκυτάλη πήρε η επίδειξη δύναμης με τους βαλλιστικούς πυραύλων BORA, που στοχεύουν στην καρδιά της Ελλάδας.
    Την απειλή αυτή μετέδωσε για ακόμη μια φορά η ιστοσελίδα savunmasanayist που απηχεί τις θέσεις του καθεστώτος Ερντογάν. Για πολλοστή φορά, και σίγουρα όχι τυχαία με δεδομένες και τις πολεμικές προειδοποιήσεις Τσαβούσογλου,η τουρκική ιστοσελίδα διαφημίζει τις δυνατότητες του συστήματος.
    Κυρίως εκείνη που αφορά την εμβέλεια του η οποία μπορεί να χτυπήσει στην “καρδιά της Ελλάδας”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα. Επιπλέον στον σχετικό χάρτη επισημαίνει η ευρύτητα του βεληνεκούς των 280+ χιλιομέτρων, που θέτει υπό την δύναμη πυρός των βλημάτων του, μεταξύ άλλων και την μισή Συρία. Για τα μάτια του κόσμου βέβαια ο συντάκτης του άρθρου κάνει δηθεν πως υποστηρίζει ότι οι πύραυλοι BORA, είναι όπλο αποτροπής και όχι επίθεσης...
    Παρόλο που η παρουσίαση του BORA, έγινε για πρώτη φορά το 2017, υπάρχουν κάποιες πληροφορίες που υποδεικνύουν το 2014 ως έτος έναρξης της μαζικής παραγωγής. Επιπλέον, το 2017 παραδόθηκαν 50+ τεμάχια BORA BF στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ενω μεχρι το τελος του 2018, 150+ τεμαχια.
    iellada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 18/10/2018
    Εχουν ψεκασει ολη την ελλαδα με "εξυπνη σκονη". Η τελευταια λεξη της νανοτεχνολογιας-νευροτεχνολογιας
    η οποια εχει επικαθησει σε ολη την ελληνικη επικρατεια.Οι δυνατοτητες που εχει ειναι τεραστιες και συνεχως εξελισετε.Επιτυγχανουν πληρως και χωρις να αντιλαμβανεται ο ανθρωπος
    τιποτα,τον ελεγχο : του μυαλου,των συναισθηματων,του κεντρικου νευρικου συστηματος,της μνημης,του προσανατολισμου,της ψυχικης "σφαιρας"
    του ανθρωπου καθως και του DNA.
    Επεμβαινοντας τηλεχειρισμου,εγκεφαλικα
    σε ολα τα "συστηματα" του ανθρωπου...
    Μπορει να του "εμφυτεψουν" αναμνησεις που δεν εχει,να του αλλαξουν την "προσωπικοτητα" ,τις διαθεσεις,να καταλαβουν-ελεγξουν τις σκεψεις,την σεξουαλικοτητα...ΤΑ ΠΑΝΤΑ...!!!
    ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.
    Αυτο κανουν αυτη την στιγμη στην ελλαδα...γι'αυτο και δεν εξεγειρετε ο κοσμος,γι'αυτο υπαρχει η απαθεια,η κατηφεια και η αδιαφορια.
    Η "εξυπνη σκονη" εισχωρει στα παντα..στις επικοινωνιες μπορουν να ελεγξουν και να επιβαλουν συμπεριφορες
    προτιμησεις,μεχρι και να μεταλαξουν τον ανθρωπο χρησιμοποιωντας συνθετικο γονιδιωμα επιδρωντας καθοριστικα στο DNA μεσω της "εξυπνης σκονης".
    Μπορουν να κατασκοπευσουν τον πληθυσμο
    με την εξυπνη σκονη και να χρησιμοποιησουν το ιντερνετ μεσω της 5G ακτινοβολιας αλλωστε ηδη λεγετε οτι ειναι το "ιντερνετ ολων των πραγματων"
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ "ΒΛΕΠΟΥΝ"
    ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ
    πηγη:ελλανια πυλη,
    https://youtu.be/3RX6DaPB5hQ
    ☆ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2019 ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
    Ιωαννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή