«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Δίκτυο Βολταίρος: Η Ελλάδα εντοπίζει μαζική άφιξη τζιχαντιστών


Σχόλιο Διόδοτου: Η κατάσταση σκυλοβρωμάει μπαρούτι! "Όλα θα γινουν εν ριπη οφθαλμου..Όλα θα γινουν σε μια νυχτα.." επισημαίνεται -και απολύτως σωστά- σε κάποια σημαντικότατα SOS σχόλια που δημοσιεύτηκαν με την αναδημοσίευση του ποστ από το 'Ινφογνώμων Πολιτικά', τα οποία και αναρτήσαμε.


Ενώ η άφιξη τζιχαντιστών αναμιγμένων με τη ροή των μεταναστών που εισέρχονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση από την Ελλάδα ήταν μέχρι στιγμής περιστασιακή, μόλις σημάνθηκε συναγερμός ενώπιον μιας πιο μαζικής άφιξης.

Από της υπογραφής της ρωσοτουρκικής συμφωνίας του Σότσι, περισσότεροι από χίλιους μαχητές του Ντάες και της Αλ Κάιντα έχουν μεταφερθεί διακριτικά από την Ιντλίμπ από τη Millî İstihbarat Teşkilatı (ΜΙΤ, τουρκικές μυστικές υπηρεσίες).

Η ελληνική αστυνομία ανίχνευσε τουλάχιστον 120 τζιχαντιστές μεταξύ των νέων μεταναστών, μεταξύ των άλλων στο στρατόπεδο της Μοριάς στο νησί της Λέσβου.

Αυτά τα άτομα δεν εμφανίζονται στο κατάλογο των 5.000 τζιχαντιστών τον οποίο διαθέτουν οι ευρωπαϊκές αρχές. Εντοπίστηκαν χάρη στις καταγγελίες άλλων μεταναστών οι οποίοι ήταν θύματα τους στη Συρία και το Ιράκ.

Μετάφραση
Κριστιάν Άκκυριά

 
πηγή


Σχόλια από το infognomonpolitics.blogspot :


Ἐδῶ καί καιρό, οἱ Ἐπιτροπές γιά τούς μετανάστες, τούς δέχονται ὡς πρόσφυγες σχεδόν αὐτομάτως ἄν προέρχονται ἀπό τήν Συρία, καί πολύ πιό δύσκολα ἄν προέρχονται ἀπό ἄλλες χῶρες.
Μά ἀπό τήν Συρία, ἔρχονται κυρίως, ὅσοι πολεμοῦν τόν Ἄσσαντ, δηλαδή οἱ στρατολογημένοι ἀπό τόν ΙΣΙΣ πού τελείωσε γι' αὐτούς ὁ πόλεμος, ἤ οἱ ἀνήκοντες στά δυτικά παρακλάδια του ΙΣΙΣ τῆς λεγομένης "Συριακῆς ἀντιπολίτευσης".
Οἱ κανονικοί Σύροι, χριστιανοί καί ἤπιοι μουσουλμάνου πού πολεμᾶνε γιά τήν πατρίδα τους τήν Συρία τούς ξένους μισθοφόρους, δέν φεύγουν, δέν ἔρχονται ὡς πρόσφυγες παρά μόνο σπάνια (π.χ. μιά γυναίκα μέ τά μικρά παιδιά της). Διότι αὐτοί μποροῦν κατά κανόνα καί μεταναστεύουν στήν ἐλεύθερη Συρία.
Συνεπῶς, ἀπό τούς ἐκ Συρίας "πρόσφυγες", μόνο τό πολύ 10-20% ὑπάρχει πιθανότητα νά μήν εἶναι πρώην πολεμιστές τοῦ ΙΣΙΣ καί τῶν τζιχαντιστικῶν ὁμάδων
[τίς ὁποῖες στρατολόγησαν μεταξύ μουσουλμάνων, καί στήν Συρία καί ἀπό ἀλλοῦ, οἱ δυτικοί, ὡστε νά φαίνεται ὅτι πλήν τοῦ ΙΣΙΣ πολεμᾶ τόν Ἄσσαντ κάποια τάχα "Συριακή ἀντιπολίτευση"].
Μετρῆστε τώρα καλλίτερα, πόσοι εἶναι οἱ τζιχαντιστές φανατικοί μουσουλμάνοι, οἱ ἐλθόντες ἐκ Συρίας (καί μέ διάφορες ὅμως πραγματικές ἐθνικότητες, παρά τό ὅτι φαίνονται ὡς Σύροι) στήν Ἑλλάδα.....

Τούς ἔψαξαν ἀλήθεια, οἱ Ἑλληνικές ἀρχές, ρωτῶντας τίς νόμιμες ἀρχές τῆς Συρίας;


Απαντήσεις




  1. και εγω αγαπητε δεν εδωσα αρχικα σημασια.Διεπιστωσα ομως οτι οντως η πλειονοτης των φιλοξενουμενων προσφυγων ειναι ατομα νεαροτατης ηλικιας ολοι μουσπυλμανοι , ευρωστα και με γνωσεις στην πολεμικη τακτικη και μηχανη(κατ αντληση εκμεταλλευση παρασχεθεισων ομολογιων ).
    Σε συνδυασμο με λοιπα στοιχεια αποδεικνυεται οτι οι ανωτερω ειναι τζιχαντιστες. Επισης το οτι η Ελλας , φαινομενικα δεν μπορει να διαφυλαξει τα συνορα της(ενω αυτο ειναι ψεμα) αναθετοντας την φυλαξη των συνορων μας ειτε στην ΦΡΟΝΤΕΞ , ειτε στο ΝΑΤΟ μετεπειτα αν μη αλλο τι, ΔΕΝ αφηνει αμφιβολιες οτι καποιοι επιθυμουν η Ελλας να ειναι ξεφραγο αμπελι εως την στιγμη που θα αποφασισουν να το φραξουν κλεινοντας τα συνορα μας εν μια νυκτι εγκλωβιζοντας ολο το συνοθυλευμα των δεκα και εκατομμυριβων μουσουλαμανων τζιχαντιστων εντος του ελλαδικου χωρου με οτι αυτο συνεπαγεται.
    ΟΠΟΤΕ.
    Η αντιμετωπιση του ολου θεματος δυναται να γινει μονον απο αποδημο ελληνισμο.Οργανωση πληρωμη μισθοφορικων στρατευματων οπου θα πολεμησουν στμν Ελλαδικο χωρο.Οι ανηλικοι μετα μητερων και θηλυκων καλον ειναι να προετοιμαζονται προς αναχωρηση μεσω νομιμων ασφαλαων διοδων. Χρηγηση βιζας Νεα;ς Ζηλανδιας και εξασφαλιση μεταφορας μεσω σκαφων .(η και Αυστραλιας) .
    Οι εναπομειναντες εδω ελληνες , θα πρεπει να ειναι αποφασισμενοι να πωλησουν ακριβα το τομαρι των, πολεμωντας μεχρι εσχατων. Η μαχη θα ειναι ανιση διοτι οι ανωτερω εχθροι θα τυγχανουν συνδρομης απαντων ευρωπαιων ισραηλινων και φανατικων μουσουλμανων και ανοχη απο λοιπους που θα μπορουσαν να παρεμβουν , οπως εγινε στην Μασια , κυπρο 1974 κλπ κλπ.Η ιστορια επαναλαμβανεται και θα επαναληφθει.Μην στεναχωρεισθε αδελφοι. Οπως οι ελληνικες κοινοτητες ηκμασαν και ακμαζουν στο εξωτερικο, και οι εκει αποστειλλομενοι ελληνες προσφυγες (ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ). αλλα ΗΠΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Ν ΖΗΛΑΝΔΙΑ, ΑΦΡΙΚΗ θα ακμασουν και σε ελαχιστο χρονο θα καταφερουν να επανακτησουν την πληρη κυριαρχια στον ελλαδικο χωρο .Οι δω κυβερνωντες δεν δυνανται, και ισως να μην θελουν. Δεν το γνωριζω , ουτε και κανω κριτικη.Ο καθεις ας επιλεξει εαν θα επιβιβασθει σε εμπορικο σκαφος για μια νεα αρχη η να πεθανει υπερ βωμων και εστιων , ικανοποιωντας ορκους .
    Ετοιμασθειτε για τα επακολουθα.Ολα θα γινουν εν ριπη οφθαλμου.Και για να ξερουμε . πιο ασφαλης διοδος θα ειναι μεσω τουρκιας , παρα μεσω ευρωπης.Αυτη ειναι η εκτιμησις μου.Μετα το 1974 Κυπρος δυστυχως [πρεπι αντιμετωπιζωμεν την πραγματικοτητα ως εχει.Ετοιμασθειτε ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ.Ολα θα γινουν σε μια νυχτα.Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ.
    Ποιος και τι φταει ισως να μην απαντηθει ποτε.Εδω [περασανε σαραντα τεσερα χρονια απο το 1974 απο την Κυπρο και ακομη να βγει ενας κυβερνητης και να πει την αληθεια.Τι αλλο θελετε? Δηλ περιμενουμε απο τους Τουρκους να μας πουν τι εγινε τελικα στην Κυπρο.
    Τι αλλο θελετε να καταλαβετε εαν και τι κρατος υφισταται.Οτι γινει μονον απο εξω.ΕΔΩ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ.
    Ε αν ητανε να γινει θα γινοτανε.

28 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ14 Οκτωβρίου, 2018 19:12

    Όταν η Ελλάδα επί Σημίτη φιλοξενούσε και άφηνε τα στρατεύματα του UCK να παρελαύνουν στον Πειραιά πηγαίνοντας να σφάξουν τους Σέρβους μαζί με τους Αφγανούς μουτζαχεντίν,εδώ μόνο η Μαρία Δουράκη απο τις εκπομπές του TELE CITY προειδοποιούσε τους Έλληνες για τα δεινά που τον περιμένουν και ώς συνήθως,αντίδραση καμμία.Πετάγανε οι Αλβανοί φέιγ-βολάν υβριστικά κατά των Ελλήνων στην Αθήνα και δέν κουνιότανε ρουθούνι.Είπαμε,είμαστε της καθυστερημένης λάθος θεραπείας και ποτέ της πρόληψης.Τώρα βλέπουν το ISIS ανάμεσά μας.Τόσες επιθέσεις και σφαγές σε ευρωπαικές πόλεις απο μαχητές του χαλιφάτου και οι περισσότεροι των μαχητών,ερχόντουσαν απο την Ελλάδα.Τώρα είναι αργά,ξέρουν πολύ καλά ότι ο απλός λαός θα πάρει τα όπλα και έχουν φοβηθεί για το τί θα γίνει με τα εκατομύρια των λαθροόρκ που διαβιούν εδώ.Η αστυνομία δεν θα μπορεί να τους αναχαιτίσει και θα ζητήσουν την βοήθεια του στρατού,βάζοντας την Τουρκία αυτομάτως να εισβάλλει στην χώρα,προστατεύοντας το μουσουλμανικό στοιχείο.Δυστυχώς θα ζήσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις,τίς οποίες δύσκολα θα μπορέσουμε να αναχαιτίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή για να καταλάβω αυτό που μας λέει ο Σαγγάριος είναι ότι θα χρειαστεί ή να εγκαταλείψουμε την Ελλάδα αν είμαστε άμαχος πληθυσμός ή να μείνουμε για να σφαχτούμε με τους λαθροβρωμιάρηδες; Έχει δηλαδή τελειώσει η κατάσταση αυτό ήταν ίσαμε εδώ; Αυτά που λέει ο Ευ- στρατιώτης σωστά θα ζήσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις συμφωνώ αλλά να εγκαταλείψουμε την Πατρίδα μας; Και να βοηθήσουμε απέξω; Σαν λίγο κατευθυνόμενο το βρίσκω, αυτό που ουσιαστικά θέλουν οι βρωμιάρηδες και τα αφεντικά τους να φύγουν οι Έλληνες και αν και όποτε θα βοηθήσουμε και θα ξαναγυρίσουμε. Καλό μεν σαν μελλοντική ελπίδα αλλά μου θυμίζει κατευθυνόμενες προφητείες του στυλ μην κάνετε τίποτα η Ελλάς θα σωθεί άνωθεν και μόνο... δπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν από αρκετά χρόνια είχα διαβάσει ότι οι Εβραίοι θέλουν να επανακτήσουν την Θεσσαλονίκη. Την θεωρούν δική τους.

    Μάλιστα στο άρθρο αναφερόταν ότι θα έδιωχναν τους Έλληνες δημιουργώντας ένοπλο αγώνα εντός της Θεσσαλονίκης και ότι θα χυθεί πολύ αίμα.

    Το ξαναθυμήθηκα τώρα βλέποντας όλους αυτους τους ετοιμοπόλεμους μαυριδερόύς που Καλωσοριζει ο ανθελληνας δημαρχος της Θεσσαλονίκης...

    Θεσσαλονικείς ξυπνήστε προτού σας σφάξουν!

    Θέλουν οπωσδήποτε την Θεσσαλονίκη οι σιωνιστές....
    Η αντίδραση τους θα γίνει πιο έντονη τώρα που στραβώνει το πράγμα...
    Δεν θα παραιτηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Γιὰ μίαν ἀριστερὰ καὶ αὐτόνομο Μακεδονία τῶν …Ἰσραηλινῶν!!!

      — 17 Ὀκτωβρίου 2018 ἀπὸ τὸν/τὴν Φιλονόη


      Στὴ πρώτη εἰκόνα (Νο 1) ὁ πρώην γενικὸς Γραμματεὺς τοῦ ΚΚΕ Σταυρίδης (ὁ Φλωράκης καὶ ἡ Παπαῤῥῆγα τοῦ παρελθόντος δηλαδή, γιὰ νὰ καταλάβουμε τὴν βαρύτητα τῶν λεγομένων του) μᾶς λέει τὸ ποιοὶ ἵδρυσαν τὸ ΚΚΕ.
      ...
      https://filonoi.gr/2018/10/17/gia-mian-aristera-kai-aytonomo-makedonia-ton-israhlinon/

      Διαγραφή
  4. Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018
    Άρθρο-φρίκη: «Πρόσφυγες» στη Μόρια βιάζουν και ασελγούν σε μωρά 5 ετών και αγοράζουν κοριτσάκια για να κάνουν σεξ...!!!!...!!!!
    ⚠️⚠️⚠️
    Άρθρο- φρίκη από το περιοδικό Newsweek, το οποίο δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας σχετικά με το τι ανθρώπους «φιλοξενούμε» στη χώρα μας.
    Το άρθρο περιγράφει πως οι «πρόσφυγες» αγοράζουν και πωλούν παιδιά μέσα στον καταυλισμό για να ασέλγησουν πάνω τους, ή επιτίθενται σε κάποια άλλα.

    Το πρόβλημα είναι πως, αντίθετα με τις δυτικές κοινωνίες που τέτοια περιστατικά είναι μεμονωμένα κρούσματα αρρωστημένων μυαλών και καθολικά καταδικαστέα, στις ισλαμικές χώρες από τις οποίες προέρχονται οι παράνομοι μετανάστες τα πράγματα δεν είναι τόσο…ξεκάθαρα, με αποτέλεσμα οι σεξουαλικές επιθέσεις να αποτελούν συνήθη πρακτική

    Όπως σημειώνεται στο άρθρο από τα μέσα Μαΐου τα περιστατικά σεξουαλικής βιας έχουν πολλαπλασιαστεί τόσο στη Μόρια όσο και στον πρόχειρο καταυλισμό έξω από τα συρματοπλέγματα του hotspot.

    Με βάση τον συντονιστή των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, Ντέκλαν Μπάρι, οι γιατροί της ΜΚΟ υποδέχονταν ένα θύμα βιασμού κάθε εβδομάδα, πράγμα το οποίο σημαίνει πως από τους τελευταίους πέντε μήνες μόνο οι ΓΧΣ έχουν αντιμετωπίσει τουλάχιστον 21 τέτοια περιστατικά. Και αυτά είναι μόνο τα επίσημα καταγεγραμμένα.

    Μεταξύ των θυμάτων βρίσκονται γυναίκες, άνδρες και παιδιά με τουλάχιστον 10 περιστατικά να αφορούν ανήλικά αγόρια και κορίτσια, δύο εξω αυτών ηλικίας μόλις 5 ετών!!!!

    «Σε μια περίπτωση ήταν ένας πατέρας που μόλις είχε φύγει από τη σκηνή του για να πάρει φαγητό. Και μόλις επέστρεψε βρήκε το παιδί του να είναι κακοποιημένο σεξουαλικά» εξηγεί μια από τις υποθέσεις ο Μπάρι.

    Με βάση τον ίδιο τα θύματα σεξουαλικής κακοποιήσης σε αρκετές περιπτώσεις είτε επιχείρησαν να αυτοκτονήσουν είτε εξεδήλωσαν αυτοκτονικές τάσεις.«Ούτε μια περίπτωση τέτοια δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή, πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για μια περίπτωση ανά εβδομάδα. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι υπάρχει συστηματικό πρόβλημα» τονίζει ο συντονιστής των ΓΧΣ.

    «Είναι πολύ άσχημα. Η Μόρια δεν είναι ασφαλής» δηλώνει στο Newsweek μια 32χρονη μητέρα από το Αφγανιστάν που ζει στο hotspot με το ανήλικο παιδί της και τον σύζυγό της με τον οποίο έφυγαν από το Ιράν.
    πηγη:thesecretrealtruth.blogspot.com
    Ιωαννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. “Το πρόβλημα είναι πως, αντίθετα με τις δυτικές κοινωνίες που τέτοια περιστατικά είναι μεμονωμένα κρούσματα αρρωστημένων μυαλών και καθολικά καταδικαστέα”

      ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ … ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ !!! ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ!

      https://tanea-diaspora.net/2017/06/26/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CF%80%CE%B1/

      Το πρόβλημα είμαστε εμείς ΟΙ ΙΔΙΟΙ!
      Οι διεφθαρμένοι "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ δυτικοί, οι οποίοι και εθελοτυφλούμε.
      Αλλοι για να πέφτει ο κρατικός μισθός , άλλοι λόγω αριστερών ιδεοληψιών, άλλοι λόγω αδιαφορίας και οι ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ εξαιτίας του φόβου μας απέναντι στην πενηντάχρονη κομμουνιστική εξουσία.

      Διαγραφή
  5. Τι χρειάζεται η Ελλάδα για να είναι σε 20 χρόνια υπερδύναμη, εν τάχει:

    1.Aνάληψη της εξουσίας από μη δημοκρατική ελληνοκεντρική κυβέρνηση

    2.Άτακτη χρεωκοπία, έξοδος από ΕΕ και ΝΑΤΟ, δεν πληρώνουμε κανέναν τίποτα αντιθέτως ζητάμε και αποζημιώσεις

    3.Διαμοιρασμός 1.5 εκατομμυρίων G3 σε εθνοφύλακες σε όλη την Ελλάδα και μετά ας μας την πέσει όποιος θέλει και τολμά, από λάθρο μέχρι εξωγήινους

    4.150 δις για υποδομές, 200 δις για ανάπτυξη-οικονομία, 200 δις για εξοπλισμούς με δικές μας παραγωγές και πυρηνικό πρόγραμμα, 50 δις για διαστημικό πρόγραμμα (για να κλέψουμε τις εντυπώσεις). Σύνολο 600 δις.

    5.Nέο πολίτευμα

    6.Νέο δικό της νόμισμα

    7.Νέο εκπαιδευτικό σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διεύκρινιση: τα 600 δις μπορεί να φαίνονται υπέρογκο ποσό αλλά μιλάμε για 600δις σε είκοσι χρόνια. Και με μηδέν να ξεκινήσουμε ή με κάποιο δάνειο από BRICS με 10% αύξηση του ΑΕΠ ετησίως μαζεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ16 Οκτωβρίου, 2018 15:58

    Αδερφέ Bougas,όπως πάντα"ζωγραφίζεις".Μία διαφορά,τα FN είναι καλύτερα,ελαφρύτερα,πιό μακρύκανα,ειδικά σε ρόλο DMR(Designated Marksman Rifle)και πιό αξιόπιστα σε μάχη και βεληνεκές(τήρο,κατά την διάλεκτο τού 1821).Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε όλα.Σκέψου νά'χαμε όπλα πολυδιαμετρημάτων,όπως το FN SKAR.Άαααααααααχχχχχχχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άσχετο με το εν λόγω άρθρο αλλά εξαιρετικά Σημαντικά γενικότερα..Περί Φιλοπάππου το Ανάγνωσμα.Έχουμε και λέμε ο Λόφος του Φιλοπάππου ο οποίος βρίσκεται ακριβώς απέναντι απο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης,αποτελείται απο 3 Λόφους (Λόφος Νυμφών-εκεί που είναι το Αστεροσκοπείο,Λόφος Πνύκας-η Αρχαία Βουλή στην Πόλη της Αθήνας μαζί με το Βήμα του Ρήτορος,+ ο Λόφος Μουσών στον οποίο είναι το Μνημείο του Φιλοπάππου στην Κορυφή του Λόφου+λίγο πιο πέρα το Θέατρο της Δώρα Στράτου που έχει Ύπαίθριο Χώρο Στάθμευσης απο την πλευρά του Περιφερειακού Πετραλώνων όπου και είναι πιο εύκολη η Πρόσβαση).Εξαιρετικά όμορφο Φυσικό Περιβάλλον-με Αρχαιολογικό/Ιστορικό Υπόβαθρο-Εκκλησία Αγ.Δημητρίου μέχρι εδώ καλά..τα Ζητημάτα ξεκινάνε Α)απο το γεγονός ότι η Αρχαιολογική Υπηρεσία είναι Υποστελεχωμένη ειδικά τους χειμερινούς μήνες έτσι τα περιστατικά Εγκληματικότητας αυξάνονται Δραματικά.. γιατί την τουριστική Περίοδο Απρίλιος-Νοέμβριος υπάρχει Εποχικό Προσωπικό σε Αρχαιοφύλακες οι οποίοι όμως Πρακτικά και πάλι ΔΕΝ μπορούν να κάνουν Πολλά Πράγματα διότι τους έχουν σαν Μαριονέτες-Γλάστρες με πολύ περιορισμένο ρόλο. Β)Ο Χώρος είναι Ανακηρυγμένος μεν Αρχαιολογικός σαν Λόφος γενικότερα αλλά παράλληλα αποτελεί πόλο έλξης,ψυχαγωγίας,περιπάτου για περίοικους,τουρίστες,επισκέπτες απο άλλες Περιοχές κτλ. το πρόβλημα ξεκινάει απο το γεγονός ότι ΔΕΝ μπορούν να Οριοθετηθούν κάποια πράγματα και να μπούν σε ένα πλαίσιο λειτουργίας όπως σε άλλους Αρχαιολογικούς Χώρους π.χ η Αρχαιολογική Νομοθεσία αναφέρει ότι σε Χώρους Αρχαιολογικού Ενδιαφέροντος-Μουσεία Απαγορεύεται Ρητά η κατανάλωση Αλκόολ-Αναψυκτικών-κάπνισμα-φαγητού,Άσεμνες πόζες-βιντεοσκοπήσεις οι οποίες ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ τον εκάστοτε Χώρο καθώς επίσης Φωτογραφίσεις-Βιντεοσκοπήσεις με εξεζητημένη Ένδυση π.χ Μοντέλα με Φορέματα ή καπέλα ή Γαμπρός-Νύφη με την Επίσημη Ενδυμασία τους και να Φωτογραφίζονται-Βιντεοσκοπούνται εντός τέτοιων Χώρων ή να έχουν Φόντο πίσω τους κάποιο Μνημείο.Η εν γένει συμπεριφορά των Επισκεπτών πρέπει να είναι προσεκτική δηλαδή ΔΕΝ γίνεται να φωνάζουν-ωρύονται σαν να βρίσκονται μέσα σε ένα Καφενείο-Καφετέρια που αναλύουν τα Πολιτικά ή άλλα ζητήματα με τους Φίλους τους κτλ. ή να πετάνε πέτρες μεταξύ τους για καλαμπούρι ή να ενοχλούν άλλους επισκέπτες με την Νοοτροπία τους καπνίζοντας τσιγαριλίκια και να έχει "Ντουμανιάσει" η Ευρύτερη περιοχή των λόφων ή της Πνύκας..Άλλη παράμετρος είναι η Απάγορευση Εισόδου σε σκυλιά-η μοναδική περίπτωση που μπαίνει σκύλος είναι όταν είναι Συνοδός Τυφλού συνήθως Λαμπραντόρ-κατα τα άλλα στον Χώρο της Πνύκας επικρατεί το εξής Παράδοξο ένα Ποσοστό Κατοίκων-Ιδιοκτητών Σκύλων θεωρούν ως Αναφαίρετο-Αυτονόητο Δικαιωμά τους ότι όχι μόνο μπορούν να έρχονται εκεί για να "Παίζουν" με τα ζώα τους π.χ να τους πετάνε ξύλα-πέτρες ή μπάλες για να τα πιάνουν,αλλά και να κατουρο-αφοδεύουν εντός του Αρχαιολογικού Χώρου Χωρίς να έχουν το Φιλότιμο+την Ευσυνειδησία να τα Μαζεύουν ΟΧΙ ΟΛΟΙ αλλά υπάρχει ένα Ποσοστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συνεχίζοντας να πω ότι δεν επιτρέπονται οι κάθε λογής Αθλητικές ή όχι Δραστηριότητες (Ποδηλασία-Τρέξιμο-Διαλογισμός-Γιόγκα-Taichi-karate κτλ.)εντός Ανακηρυγμένων Αρχαιολογικών Χώρων.Ωστόσο στους Λόφους επικρατεί μια ιδιότυπη Δικτατορία-Καθεστώς απο Κατοίκους της Περιοχής+Επισκέπτες οι οποίοι κάνουν ακριβώς το Αντίθετο απο αυτό που Αρμόζει σε Αρχαιολογικό Χώρο,είτε φέρνουν τον σκύλο να κατουρο-αφοδεύει,είτε να πιούν μπύρες-ούζα κτλ. ή να καπνίσουν "Τσιγαριλίκια"...ή να κάνουν Ποδήλατο και οποιαδήπτε άλλη Δραστηριότητα που ΔΕΝ συμβαδίζει με τον Χώρο κυρίως της Πνύκας+του Μνημείου του Φιλοπάππου οι οποίοι είναι ΑΜΙΓΩΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ (Μπορούν να κάνουν την όποια Δραστηριότητα θέλουν στο Υπόλοιπο Μέρος των Λόφων)όμως εκείνοι θέλουν να Ερμηνεύουν την δήθεν Ελευθεριότητα-Αναφαίρετο "Δικαιωμά τους" κατά το Δοκούν-κατά το Συμφέρον τους και ΟΧΙ επειδή Αγαπάνε;; τον Χώρο...Πως Αγαπάς κάτι όταν ΔΕΝ το Σέβεσαι;; και ΔΕΝ ενδιαφέρεσαι για το Ιστορικό-Πολιτισμικό του Υπόβαθρο παρά την Προσωπική σου Ωφέλεια;; για αυτό τον λόγο ΔΕΝ θέλουν την Περίφραξη στην Πνύκα γιατί ΔΕΝ τους αρέσει ο "Περιορισμός-Έλεγχος".Όμως απο την Αρχή της Φετινής Τουριστικής Περιόδου μέχρι και πριν την Δολοφονία του Έλληνα 25χρονού απο τους 3 Λάθρο-επενδυτές είχαμε ΑΝΟΔΟ της Εγκληματικότητας με Αυξομειώσεις υπήρχαν Εβδομάδες του Ιουνίου-Ιουλίου στις οποίες αν όχι κάθε μέρα ΣΙΓΟΥΡΑ είχαμε μέρα παρά μέρα απο 1-3 Περιστατικά ληστειών σε Τουρίστες κυριώς αλλά και σε Επισκέπτες + άλλες Φορές κάθε μέρα 1 με 2-υπήρξαν και ελαφρά Τραυματισμένοι οι οποίοι "δέχτηκαν" την Υποδοχή των "Επενδυτών" απειλώντας τους συνήθως με Σπασμένα Μπουκάλια ή Μαχαίρια-Σουγιάδες..το Συμβάν που έγινε στις 15/8 ήταν το Αποκορύφωμα μιας και την Προηγούμενη μόλις Ημέρα 14/8 είχαμε 3 Ληστείες-με την Έξαρση των Περιστατικών θα έλεγα ότι Άργησε να γίνει κιόλας το Τραγικό Γεγονός της Δολοφονίας του Νεαρού.Στο ζήτημα αυτό βέβαια Συνέβαλε Καθοριστικά η Περιορισμένη-ελλειπής Αστυνόμευση η οποία περιοριζόταν να κάνουν Περιπολίες μέχρι την Πνύκα ή την Εκκλησία και κάποιες φορές να μπαίνουν στα Ενδότερα του Άλσους-πάντα τρέχανε εκ των Υστέρων-Μετά τα Περιστατικά και ΟΧΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ όπως έπρεπε διότι οι Εντολές που είχαν ήταν για έξω-έξω...όχι Πολλά-Πολλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μετά τα Περιστατικά και ΟΧΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ όπως έπρεπε διότι οι Εντολές που είχαν ήταν για έξω-έξω...όχι Πολλά-Πολλά..Οπότε επικρατεί μια Κατάσταση στην Λογική του Αυτόματου Πιλότου-χαλαρή+ρομποτοποιημένη(τουλάχιστον μέχρι και τις 15/8 που έγινε το Συμβάν και κινητοποιηθήκαν κάπως παραπάνω..)Αυτό τον Καιρό υπάρχει Αστυνόμευση αλλά νομίζω με το τέλος της Τουριστικής Περιόδου Σταματάει και μαζί με αυτούς Φεύγουν και οι Εποχικοί Υπάλληλοι-Αρχαιοφύλακες της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας αρά ο Επερχόμενος Χειμώνας θα είναι Φανταστικός...!!! Σημειωτέον οι Εθνικότητες των εν λόγω Επενδυτών-Συμμοριών που λυμαίνονται τους Λόφους είναι οι Γνωστές:Πακιστανοί-Μπαγκλαντές-Αφγανιστάν-Τυνησία-Μαρόκο-Αλγερία κτλ. Πολυπολιτισμός&Πολυφυλετικότητα... Εν κατακλείδι οι Λόφοι λόγω της Ιδιομορφίας τους θα πρέπει να Φυλάσσονται 365 Ημέρες τον Χρόνο,7ημέρες την Εβδομάδα και όχι "Εποχικά-Περιστασιακά"....Κάτοικος Θησείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε απόλυτο δίκιο. Έζησα πριν από αρκετά χρόνια στην περιοχή, όχι μακρυά από το σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη. Την δεκαετία του '90 η κάθε κυράτσα, όντως, πήγαινε το σκύλο στα αρχαιολογικά αυτά σημεία ή μαζευόταν με την ομάδα της για ταϊ-τσι. Τώρα είναι τόπος δράσης των λαθρο-όργκ που την πέφτουν ακόμα και στους άστεγους Έλληνες που κοιμούνται στις τρύπες παραπλεύρως του βράχου του Φιλοπάππου από τη δεκαετία του '80. μεθοδική βεβήλωση απ'ο κάθε άποψη χρόνια ολόκληρα και απενεργοποίηση των ενεργειακών πεδίων που συνέβαλαν στο ελληνικό δυναμικό.

      Διαγραφή
    2. Ο Λόφος του Φιλοπάππου συνολικής έκτασης περίπου 750 Στρ. πέραν των Κύριων Μονοπατιών έχει δαιδαλώδεις διαδρομές-λαβυρυνθικού τύπου Μονοπάτια,σε ένα Πυκνόφυτο περιβάλλον με Δέντρα-Θάμνους και με Έδαφος απο δύσβατο έως Ημι-ορεινό.ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ είναι ότι ΔΕΝ υπάρχει Φωτισμός στο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΛΟΦΩΝ ούτε καν στα Κεντρικά Μονοπάτια(εκτός απο την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ απο την Δ.Αεροπαγίτου μέχρι και την Εκκλησία του Αγ.Δημητρίου+τον κυρίως Αρχαιολογικό Χώρο της Πνύκας βάλανε εφέτος το καλοκαίρι απο την Αρχαιολογική Υπηρεσία),κατα τα άλλα επικρατεί Απόλυτο Σκοτάδι εκτός απο 3 με 4 Κολώνες με Φώτα που είναι στο Μονοπάτι που οδηγεί στο Θέατρο της Δώρας Στράτου,αλλά ποιός τρελλός θα διασχίσει βραδιάτικα ένα Μέρος στο οποίο επικρατεί το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΑΥΡΟ...!! Για το θέμα του Ηλεκτροφωτισμού σαφώς και Φέρει ευθύνη ο Δήμος Αθηναίων αφού το Μεγαλύτερο Μέρος(πλην της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας και των Χώρων που της Ανήκουν)είναι καθαρά ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ!!! όμως ποιός έχασε το Φιλοτιμό+την Ευσυνειδησία του για να το βρεί ο Λαθροισλαμολάγνος Καμίνης και οι συν αυτώ Συνεργάτες του;;; Επίσης ένα ακόμα Πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ιστορικός Λόφος είναι τα Δεκάδες Ξεραμένα Δέντρα-Θάμνοι,τα πολλά ξερά κλαδιά που υπάρχουν ΟΧΙ στα Κεντρικά Μονοπάτια αλλά κυρίως σε Χωμάτινες διαδρομές και ΟΛΑ ΑΥΤΆ λειτουργούν σαν βραδυφλεγή βόμβα για Πυρκαγιά τους Θερινούς Μήνες...Ο Δήμος ΟΦΕΙΛΕ να έχει κάνει Καθαρισμό των Λόφων απο την Άνοιξη (Απρίλιος-Μαϊός) και ΟΧΙ να αφεθούν στην ΤΥΧΗ τους οι Λόφοι..αλλά είπαμε Ανευθυνουπεύθυνοι-Ευθυνόφοβοι-Καρεκλοκένταυροι...Δεν τους καίγεται Καρφί πέραν της Εδραίωσης τους σε θέσεις κλειδιά με τα οφέλη-Παχυλούς Μισθούς-Ρεμούλες κτλ.

      Διαγραφή
    3. Ένα τέτοιο Περιβάλλον λοιπόν είναι Ελκυστικό για τις κάθε λογής Λαθρο-συμμορίες που λυμαίνονται την Ευρύτερη Περιοχή και λειτουργεί ως Κρυσφήγετο αλλά+Μέρος Επίθεσης(Τα περισσότερα περιστατικά γίνονται είτε γύρω απο το Μνημείο του Φιλοπάππου-Μονοπάτια δεξιά/αριστερά+ προς το Θέατρο της Δώρας Στράτου ή στην πλευρά που βρίσκεται ΠΙΣΩ απο την ΠΝΥΚΑ με κατεύθυνση τον Περιφερειακό των Πετραλώνων στην άλλη Έξοδο των Λόφων).Αυτοί που την πατάνε είναι Συνήθως τουρίστες-γηγενείς Διαβάτες-Περιπατητές ή Νεαρά Ζευγαράκια που πάνε να ρομαντζάρουνε-Ερωτοτροπήσουν επειδή έχουν ΑΓΝΟΙΑ!!!Όποιος θέλει-έχει Ψυχή-είναι Γενναίος ας πάρει την Παρέα του (ΟΧΙ ΜΕΜΟΜΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ)και αν μπορεί να κάνει μια Βραδυνή Επίσκεψη στους Λόφους για να Καταγράψει με την παρέα του τι Ακριβώς γίνεται εκει μέσα,τον περασμένο Χειμώνα είχαμε περίπου απο 250-300 Περιστατικά μέχρι και τον Απρίλιο του 2018 Κατ.Θησείου.

      Διαγραφή
  11. Αγαπητε Μπουγα, μονο με τα 5,6,7 τα μαζεψες νερακι. Εξαφανισες το καρκινο της Δανειακης Οικονομιας; Ανεστησες την Ελλαδα και την κατεστησες οδηγο.Μπραβο, φιλε.

    Πεθαινουν οι αιμοποτες Ροτσιλντ και ζουν οι ανθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κώστα για δες αυτό και πες μου τη γνώμη σου... κατ'εμέ είναι πολύ σημαντική είδηση και δεν την έχω δει πουθενά αλλού. δπ
    https://filonoi.gr/2018/10/16/apotyxhmeno-praksikophma-sthn-mosxa/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελικα απετυχαν τρεις στρατηγοι εσωσαν τον Πουτιν..και η FSB βεβαιως-βεβαιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαῦρες ἡμέρες…
    18 Ὀκτωβρίου 2018
    ...

    Τὴν ἑπομένη ἡμέρα, 20 Ὀκτωβρίου 1981, πρὸς τὸ μεσημέρι, ὅταν ὅλα τὰ τμήματα εἶχαν ἐπιστρέψη στὸ στρατόπεδο, εἰδοποιηθήκαμε γιὰ συγκέντρωση ἀξιωματικῶν ὅλου τοῦ ΚΕΤΘ. Μᾶς μίλησε ὁ Διοικητὴς Ταξίαρχος Νικόλαος Γρυλάκης…
    Ναί, ναὶ ναί..
    Ὁ γνωστὸς Γρυλάκης.
    Ἐκεῖνο ποὺ μου ἔκανε ἐντύπωση, ἐντυπώθηκε στὸ μυαλό μου καὶ τὸ θυμᾶμαι πάντα τὴν σημερινὴ ἡμέρα ἦταν…: «Μαῦρες ἡμέρες περιμένουν τὴν Πατρίδα μας καὶ ἰδιαίτερα τὶς Ἔνοπλες Δυνάμεις…»
    ...
    https://filonoi.gr/2018/10/18/mayres-hmeres/

    Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018
    18 Οκτώβρη 1981... Σήμερα, δυστυχώς, αναζητούμε το χθες του μεγάλου ηγέτη

    ...
    http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2018/10/18-1981_51.html

    Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018
    Ποιος θα μας σώσει από το ναζιστικό-χιτλερικό ΑΠΕ-ΜΠΕ που πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες;
    ...
    http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2018/10/blog-post_640.html

    Τα άρθρα του παραπάνω ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ιστοτόπου που αποκαλεί ναζιστές και φασίστες τους κομουνιστές αναπαράγονται ΚΑΙ απο ιστοτόπους πατριωτικούς “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ” που ...ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!!!

    Καταλαβαίνεται τώρα πως χωρίς προηγούμενο ιδεολογικό ξεκαθάρισμα σε τι και σε ποίους θα χρησιμεύσουν τα 1,5 εκατομμύρια όπλα;

    Τον Μεταξά τον δολοφόνησαν! (Είχαν προηγηθεί άλλοι! Καποδίστριας Βασιλιάδες!)

    1,5 εκατομμύρια όπλα μας έδωσαν οι Αγγλοι και μετά τον Β.Π.Π. και ξεκίνησε ο παλλαϊκός αγώνας...η “””””””””εθνική””””””” αντίσταση από αυτούς που κατηγορούσαν τους Αγγλους Αμερικάνους ιμπεριαλιστές ΚΑΙ που ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που τους κατηγορούσαν ως όργανα του Αμερικάνικου Αγγλικού ιμπεριαλισμού!

    ΜΥΛΟΣ...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Aνώνυμε στέκομαι σε δύο σημεία απ όσα είπες.

    "Το να μας ξαναδανείσουν είναι η αρχή των ωδίνων.
    Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα για την παγκόσμια σκλαβιά".

    Για να υπάρξει ανάπτυξη στην Ελλάδα εφόσον περάσουμε σε εθνικό νόμισμα πρέπει να έχουμε ένα αποθεματικό σε συνάλλαγμα για εισαγωγές. Αν δεν το έχουμε η ανάπτυξη θα καθυστερήσει 1-2 δεκαετίες μέχρι να το μαζέψουμε. Με δεδομένο ότι θα δεχθούμε και οικονομικό πόλεμο απ όλο το παγκόσμιο σύστημα θα χρειαστούμε λεφτά για επανεκκίνηση. Και γω είμαι κατά του δανεισμού αλλά νομίζω ότι το πρόβλημα είναι περισσότερο στην παραγωγή παρά στο δανεισμό. Δηλαδή αν παραγεις τα δάνεια εξοφλούνται και σταδιακά μειώνεται η σχέση τους ως προς το ΑΕΠ. Πριν μπούμε στα μνημόνια χρωστούσαμε ένα 120% του ΑΕΠ και σήμερα χρωστάμε 180% του ΑΕΠ.
    Γενικώς δάνεια μέχρι 60% του ΑΕΠ σε μια αναπτυσσόμενη οικονομία θεωρούνται αμελητέα. Γι αυτό έβαλα το ενδεχόμενο ενός μικρού διακρατικού δανεισμού και όχι από τις αγορές. Εννοώντας κυρίως Ρωσία και δευτερευόντως Κίνα που είναι οι μόνες που μπορούν να μας δώσουν σοβαρά λεφτά. Αν ας πούμε πάρουμε 50δις από Ρωσία και 50 δις από Κίνα αυτομάτως θα έχουμε αποθεματικό 100 δις δολλάρια. Με το ΑΕΠ αυξανόμενο κατά 10% ετησίως το ποσό αυτό θα είναι ασήμαντο σε 10 χρόνια. Θα εξοφληθεί χωρίς να το καταλάβουμε.

    Σχετικά με τα 1.5εκ όπλα σε εθνοφύλακες...εμένα άλλο με ανησυχεί. Για να έχουμε 1.5εκ εθνοφύλακες προφανώς εθελοντές πρέπει ένας στους δύο άντρες ηλικίας 20-65 να πάρει όπλο και να εκπαιδευτεί. Θα δεχθούν, θα μπορέσουμε να μαζέψουμε 1.5 εκατομμύριο εθνοφύλακες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1)
      Κύριε “Μπουγκας” σε ποιο μήνυμα απαντήσατε;

      Ήταν υβριστικό Κύριε Κώστα και διεγράφη;
      Εάν κάτι σας στενοχώρησε μπορείτε απλά να το εκφράσετε. Έτσι ΝΟΜΙΖΩ πως λύνονται οι παρεξηγήσεις.

      Ας είναι.
      Ίσως φταίει το
      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ η
      ίσως τα μάτια μου να μην βλέπουν το μήνυμα η
      ίσως και να μην το έστειλα...
      Μάλλον όμως είναι η επιμονή μου με την δεξιά και την αριστερά. Τι να κάνουμε άλλοι έχουν εμμονές με την καλή αριστερά που δεν κυβέρνησε και εγώ με την κακιά δεξιά που κυβερνά.
      Πάντως υβριστικά και χυδαία ΔΕΝ νομίζω να ήταν.
      Εξάλλου και εάν εν τη ρύμη του λόγου γράφεται και καμιά φράση υποτιμητική για την αριστερά , ας φανταστούν μόνο όσοι προσβάλλονται το τι μας έχουν σούρει εδώ και εκατό χρόνια. Από τότε δηλαδή που έκανε επίσημα την εμφάνιση της η αριστερά στην Ελληνοχριστιανική Ελλάδα μας.

      Διαγραφή
    2. Υβριστικό αποκλείεται να ήταν. Ίσως όμως να μού ήταν εκνευριστικό, αν συνέχιζε την γνωστή σας μανιέρα "δεξιά vs αριστερά", που την θεωρώ "χάσιμο χρόνου", ή απαξιούσε Πούτιν, Τραμπ, Σαλβίνι (κι αυτά τα διαγράφω-δεν εχω υπογράψει πουθενά να κρατώ δημοκρατικό μπλογκ), κι έτσι μάλλον θα το έσβησα, εφόσον όμως θα είχε προλάβει μάλλον να το διαβάσει ο Μπουγάς.

      Κανένα πρόβλημα δεν έχω με το "ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ". Τουναντίον..
      Και σας έχω εξηγήσει πολλές φορές τί ακριβώς με εκνευρίζει. Βαριέμαι να τα επαναλάβω.

      Το παρών και το επόμενο σχόλιό σας κινούνται σε σαφώς κάπως ανώτερα νοηματικά πλαίσια, γι αυτό και αναρτήθηκαν.

      Γενικά, είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο, αλλά θεωρώ πως εσείς διακατέχεστε από την ανάγκη να υπερτονίσετε και να υπερβεβαιώσετε ότι είστε πιο απαρέκκλιτος, και άρα..αν "δεν την δούμε" όλοι όπως εσείς.. είμαστε πλανεμένοι.

      Διαγραφή
  16. 2)
    Κύριε “Μπουγκας”
    Μιάς και ο λόγος για Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών , να υπενθυμίσω απλά πως κι επί Παπαδοπούλου “έτρεχε” η ανάπτυξη με 8% και χρέος σχεδόν μηδενικό.

    Όμως οι “Έλληνες δημοκράτες προοδευτικοί” αριστεροί που έκαναν αγώνα από το Παρίσι και την Σουηδία είχαν άλλη άποψη. Ήθελαν να κάνουν τον εργάτη αφεντικό στα Ελληνικά εργοστάσια.
    Οι αριστεροί προοδευτικοί “δημοκρατικοί” φοιτητές και εργάτες ανέλαβαν να την εκτελέσουν!
    Αυτούς που ο μαρξ ονομάζει χρήσιμους ηλιθίους και ο λένιν ηλίθια ζώα.
    Ο μαρξ και ο λενιν ΟΧΙ εγώ.
    Εάν ΔΕΝ επιτρέπεται να γράφεται η αλήθεια πείτε το μου.

    Επανερχόμενος λοιπόν στην ερώτηση του αρχικού μηνύματος μου , με αυτούς τους χρήσιμους ηλιθίους που τους υποκινούν οι πονηροί και παίρνουν τα G3 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;
    Η άποψη μου είναι ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΗΧΗΣΗ αλλά φαίνεται πως δεν αρέσει. Ίσως εν σχέση με τον Λόγο (όπως μας τον δίδαξε Ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός μας) να είναι καλλίτερη ...η ράβδος. Προτιμώ Τον Λόγο.

    Επιπροσθέτως.
    Α) Και τότε με το κομμουνιστικό μπλοκ (στην θέση των μπριγκς) μια χαρά οικονομικές και φιλικές σχέσεις είχε αναπτύξει ο Παπαδόπουλος, αλλά αυτό ΔΕΝ βοήθησε σε τίποτα.

    60%.
    Συμπεριλαμβάνεται σε αυτό το ιδιωτικό χρέος;
    Συμπεριλαμβάνονται χρέη γενικής κυβέρνησης. Συμπεριλαμβάνονται χρέη ΔΕΚΟ με δάνεια που θα έχουν εγγύηση Ελληνικού δημοσίου. Συμπεριλαμβάνονται...

    (Την ερώτηση δεν την θέτω για να μου απαντήσετε αλλά για να καταδείξω πως όλη αυτή η αριθμολαγνία (ΟΧΙ από εσάς) είναι αποπροσανατολιστική!
    Άνευ νοήματος.
    Διότι εγώ με αυτά τα απειροελάχιστα που γνωρίζω , έθεσα αυτές τις υπεραπλούστατες παραμέτρους οι οποίες επηρεάζουν το ποσοστό του χρέους.
    Ίσως και να μην είναι έτσι.
    Φανταστείτε να ήμουν ειδικός! Θα γινόμασταν όπως οι σημερινοί ειδήμονες τους οποίους δεν παρακολουθεί πλέον κανείς.
    Γιατί;
    Διότι ξέρουμε πολύ καλά, ΟΛΟΙ μας, πως τα νούμερα ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ανάλογα με την ιδεολογία που κουβαλάει έκαστος των ειδημόνων. Περισσότερο από την ιδεολογία ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!)

    Β) Και η τράπεζα της Ρωσίας και της κομμουνιστικής Κίνας ανήκει σε αυτούς που ανήκουν και οι δικές μας Ευρωπαϊκές τράπεζες. Άρα το να φάς τα χρήματα τους από την Δύση και να σε δανείσουν από την Ανατολή , κομμάτι αν μη τι άλλο περίεργο. Εμπιστοσύνη ΜΗΔΕΝ στην ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ τράπεζα.

    Και άρα δεν εμπιστεύομαι ούτε στο ελάχιστο τα ΝΟΥΜΕΡΑ του παγκοσμίου αντίχριστου υλιστικού συστήματος . Οι ίδιοι που έχουν τις τράπεζες έχουν και τους οίκους αξιολόγησης και καθορίζουν και τις παραμέτρους μέτρησης του χρέους.
    Ολάκερο το παγκόσμιο σύστημα. Μηδενός εξαιρουμένου.
    Άρα οι αριθμοί των “ΟΙΚΩΝ ΤΟΥΣ” ΔΕΝ μου λένε τίποτα.

    Βλέπεις σήμερα υποβάθμισαν την Ιταλία...λόγω χρέους.
    Η Ιαπωνία έχει 200% χρέος. Θα μου πεις είναι εσωτερικό.
    ΟΙ ΗΠΑ είχαν συνταγματικά κατοχυρωμένο νταβάνι χρέους που υποτίθεται πως την προστάτευε από την υπερχρέωση. Το Αναθεώρησαν συνταγματικά προς τα πάνω και η ζωή συνεχίζεται. Ίσως τους το επέτρεψαν οι αγορές επειδή έχουν ανάπτυξη...
    ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ και φυσικά με πολύ λίγους οικονομικούς πόρους για ένα πάρα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού της.

    Προτιμώ να μην ανοίξουμε συζήτηση για αριθμούς.
    Αποπροσανατολίζουν.
    Το νόημα της ερώτησης μου που εξαφανίσθη ήταν και παραμένει άλλο.

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ !
    Το πρόβλημα μας ΔΕΝ είναι οικονομικό.
    Είναι πως θα πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα στον ιδεαλισμό και στον υλισμό.
    Είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ που φοβόμαστε έστω και να την αναζητήσουμε για να μην στεναχωρήσουμε και στενοχωρηθούμε.
    Έτσι απλά!

    Υ.Γ.
    Βλέπεις πως το πρόβλημα μας δεν είναι το 1,5 εκατομμύριο Έλληνες. Υπάρχουν και θα βρεθούν και περισσότεροι. Το πρόβλημα μας είναι η εσωτερική φαγωμάρα μας , ακόμα και εάν συμφωνούμε στο 95% .
    Και αντί να αποδεχθούμε πως αυτό είναι απόλυτο λογικό ανάμεσα σε ΕΛΛΗΝΕΣ πρωτιμούμε να φτιάξουμε δικό μας “κόμμα”!!!
    Κόμμα όχι μόνο πολιτικό αλλά οτιδήποτε.
    Εννοώ δικό μας μπαϊράκι μη αποδεχόμενοι πως κάποιος άλλος είναι
    ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΜΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ , ΞΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΕΝΝΑΙΟΣ, ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ , ΕΙΝΑΙ

    ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κοιτάξτε μέχρι που φτάνει η υφαλοκρηπίδα της Ελλάδας σύμφωνα με τους αλήτες που παριστάνουν την κυβέρνηση.

    https://esxatianasxesi.blogspot.com/2018/10/blog-post_981.html

    Της ΑΟΖ Κύπρου είναι η περιοχή! Πόσο πιο προφανές πρέπει να γίνει ότι μας την έχουν στημένη. Για να μη δικαιωθούμε σε κανένα διεθνές δικαστήριο έτσι και γίνει τίποτα.

    Αν θέλουμε πόλεμο, τον ξεκινάμε με πολλούς άλλους τρόπους. Έχουν δώσει άπειρες ευκαιρίες οι τούρκοι. Τι τους έπιασε ξαφνικά τους συριζανελ και το παίζουν υπερδύναμη και προστάτες της Κύπρου; Από μόνοι τους αποκλείεται. Κάποια διαταγή δόθηκε. Τον τελικό σκοπό τον ξέρουμε, είναι η περαιτέρω συρρίκνωση του Ελληνισμού μέχρι αφανισμού.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ΜΠΟΥΓΚΑΣ
    "Γενικώς δάνεια μέχρι 60% του ΑΕΠ σε μια αναπτυσσόμενη οικονομία θεωρούνται αμελητέα."

    Για τον κ. Μπουγκας η όποιον τύχει και διαβάσει τον διάλογο.

    "Ο δείκτης ΧΡΕΟΥΣ/ ΑΕΠ , εντελώς παρωχημένος.
    Π.χ. Αμερική και Βελγιο έχουν τον ίδιο δείκτη αλλα η Αμερική δανείζεται με 3% και το Βέλγιο με 0,9% στην Δεκαετία.
    Δεν υπάρχουν διακρατικά δάνεια. Δεν δανείζει ποτέ ένα κράτος ένα άλλο. Τέτοιο πράγμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Είναι σκέτη παραπληροφόρηση. (Οχι από εσένα εννοείται φίλε μπουγκας. Ολοι μας έχουμε παρασυθρθεί από τα παραμύθια των ΜΜΕ. )

    Τα παραπάνω από ένα ενδιαφέρον σχόλιο ενός οικονομολόγου, του γράφοντος με το ψευδώνυμο 2966 στον παρακάτω σύνδεσμο.
    https://www.capital.gr/forum/thread/6390022?messageId=6390022

    Υ.Γ.1
    Γράφω αυτό το σχόλιο για να καταδείξω πόσο άχρηστη είναι η μεταξύ των ΕΛΛΗΝΩΝ συζήτηση πια για δείκτες χρέη και άλλες οικονομικές τεχνικές παραμέτρους με τις οποίες μας βάζουν να ασχολούμαστε!
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ
    ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ,
    ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ
    ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΦΑΓΩΜΑΡΑΣ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣ
    ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ.

    Υ.Γ.2
    Δυστυχώς στο ανωτέρω φόρουμ τα καλά μυαλά δεν πιάνουν τα απλά!
    Τουλάχιστον ας προσπαθήσουμε να μην πέφτουμε και εμείς στην παγίδα τους.
    Είναι και αυτός ένας λόγος (το σχόλιο του 2966 εννοώ) για το οποίο τα διάφορα περισπούδαστα "αναλυστ ικα" τα θεωρώ παραπλανητικά.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή