«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Έφαγε "σουτ" από την κυβέρνηση ο γlitsas-Kοτζιάς για χάρη του lamoγio-Καμμένου..

6 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ17 Οκτωβρίου, 2018 22:29

    Αυτός είναι σπόρος,αλλά οι άλλοι αποδείχτηκαν τσάπες.Τίποτα δέν γίνεται άν δέν το πεί ό Πάιατ και ό πρωθυπουργός σαν σκληρός Αμερικανοσταλινιστής,κάνει ότι του λένε.Ειδικά στο σκοπιανό,οι Αμερικανοί άν κλείσουν όπως λένε οί βάσεις στήν Γερμανία,ειδικά στό Ράμσταιν και Σπααντάλεμ,θα συγχωνευτούν με την βάση στα Σκόπια.Θά γειτονεύουν με Αλβανία,Σκόπια,Ελλάδα,χωρίς να μετακινούν τούς στόλους τους,ειδικά του Ειρηνικού,καθιστώντας τα Βαλκάνια ένα τεράστιο αεροπλανοφόρο και προκεχωρημένο στρατηγείο για τίς "μαύρες"επιχειρήσεις τών DevGru(USSOCOM).Καί όλα αυτά με τίς πρόθυμες υπογραφές τών πολιτικών πρακτόρων(προδοτών)και του "σκιώδους"Καμμένου.Και τώρα πού γλυκοκοιτάζει τα Ιαπωνικά μαχητικά stealth τών 170 εκ.ευρώ ανά μονάδα αντί τών 80 εκ.τών F-35,αλλά και τον στόλο των αναβαθμισμένων αλλά και γηρεών AAV(αποβατικά ΤΟΜΠ-ΤΟΜΑ)συνειδητοποιεί κανείς,ότι ή χώρα προορίζεται σάν 51η ή 52η πολιπολυτισμική πολιτεία των USA.Δέν είναι καθόλου τυχαίο ότι,Καμμένος και Αποστολάκης σάν κομπάρσοι του Archon agenta,δημιουργούν στρατό επαγγελματιών SOF,γράφωντας στ'@ρχίδια τους το υπόλοιπο στράτευμα,και τώρα που οί S-300PMU-1,χρειάζονται αναβάθμιση,ειδικά στα βλήματα.Κοτζιά,δεν ήξερες,δεν ρώταγες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ17 Οκτωβρίου, 2018 22:51

    Τα γεγονότα πού ζούμε,αλλά και αυτά πού πλησιάζουν,θυμίζουν τα προεόρτια μιάς δεύτερης επιχείρησης ΦΟΙΝΙΞ.(Γιά τούς γνώστες της"μαύρης"στρατιωτικής ιστορίας,με άκρως πολιτικές και κοινωνικές προεκτάσεις).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ17 Οκτωβρίου, 2018 23:34

    Αδερφέ μου Κώστα,μήπως ζήσουμε ένα δεύτερο Μαιντάν;Να πιάνουμε αναρχικούς σαν αυτόκλητη πολιτοφυλακή και αυτοί να λένε"i'm a US citizen";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλά θα δούμε, πολλά θα ζήσουμε, πολλά θα πράξουμε. Οι μέρες έφτασαν αγαπητέ μου ΕΥ!
      Κι όλοι αυτοί, που να χτυπάν τον κώλο τους κάτω... ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

      Διαγραφή
  4. Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018
    🎁🎁🎁
    50 εκατομμύρια ευρώ πήρε ο Κοτζιάς για να ξεπουλήσει τη Μακεδονία μας σύμφωνα με τον ‘’πατριώτη’’ Καμμένο που συνυπόγραψε το ξεπούλημα της!

    Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Μάθαμε και την τιμή που ζήτησε ο Κοτζιάς για την προδοσία…. Και τώρα νομίζει ο Καμμένος και ο τουρκοεβραίος Axel Cipra ότι εμείς θα τους θεωρήσουμε αθώους για το έγκλημα… Η κούνια που σας κούναγε!

    Όλο το παρασκήνιο μιας παραίτησης: Ο «αχάριστος» Τσίπρας, ο «εγωιστής» Κοτζιάς και οι «βόμβες» Καμμένου για τα 50 εκατ. του Σόρος!
    – Βήμα – βήμα οι δραματικές εξελίξεις των τελευταίων 24ωρων που έφεραν τη σοβαρότερη κυβερνητική κρίση των τελευταίων 3,5 ετών – Ο Νίκος Κοτζιάς φέρεται να αποκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα «αχάριστο» – Με μήνυμα τον ενημέρωσε ότι παραιτείται! – «Νίκησε ο εγωισμός του Κοτζιά» αναφέρουν συνεργάτες του πρωθυπουργού – Είχε αποφασίσει να δώσει «τόπο στην οργή» ο Τσίπρας – Ο Πάνος Καμμένος τον κατηγόρησε ότι για να προχωρήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών πήρε 50 εκατ. από τον Σόρος και εμπλέκεται σε κυκλώματα με μίζες!!!
    πηγη : odysseia-tv.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή