«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Μια γρήγορη ματιά σε 1500 χρόνια Ευρωπαϊκής Ιστορίας..

γράφει ο Αhoy



Αρχιζουμε με την Αυτοκρατορια της Χαζαριας (κεντρικη Eυρωπη, Kαυκασος) η οποια το 700 μ.Χ. αποδεχεται τον Ταλμουδικο Ιουδαϊσμο ως την επισημη θρησκεια τους..
Η Ρωσσια σε εναν πολεμο με τους Χαζαρους επιφερει την διαλυση τους και το 1000 μ.Χ. στεφεται στο Κιεβο ο πρωτος Τσαρος της Ρωσσιας. 
Αποτελεσμα ηταν να διασκορπισθουν σε ολη την Ευρωπη και να ζουν ως μειονοτις μεταξυ αλλοτριων πολιτισμων και θρησκειων. 
Eδω αρχιζει ο αδυνηρος δρομος της Ευρωπαικης αποδομησης. Όπου εγκατεσταθησαν εφεραν μαζι τους και την Ταλμουδικη τοκογλυφια..

Στην Ενετικη Δημοκρατια των Δογηδων εβγαζαν καθε πρωι τον παγκο του σαραφη στην πλατεια του Αγιου Μαρκου, οπου οι ευγενεις επαιρναν χρηματα. Απο την ιταλικη λεξη 'παγκο' προηλθε η λεξη bank. Kαποια στιγμη ο παραγομενος πλουτος της Βενετιας δεν εφθανε να καλυφθουν οι τοκοι και η εποχη της Βενετιας τελος. 
Οι σαραφηδες μετεκομισαν στο Παρισι.. 
Την ιδια εποχη οι Χαζαροι της Αγγλοσαξωνιας γυρνουσαν με το καρρο τα χωρια να μαζευουν του τοκους.

H τοκογλυφια εφερε πλουτο στα χερια των Χαζαρων, πραγμα που τους επετρεπε να αναμειγνυονται παρασκηνιακα στα θρησκευτικα και πολιτικα δρωμενα των χωρων υποδοχης τους.
Oliver Cromwell

Στην Αγγλια εχουμε την εμφανιση του Oliver Cromwell, ενος μεταρρυθμιστη αντιπαπικου και αντιβασιλικου, ο οποιος επεκρατησε για καμια δεκαρια χρονια και υπεγραψε και την θανατικη καταδικη του Καρολου του 1ου το 1649.. Μεχρι τοτε δεν υπηρχε Τραπεζα της Αγγλιας. Ο Βασιλιας  ειχε το χρημα. Αυτος χρηματοδοτουσε και σε αυτον χρωσταγες. Προφανως οταν o Oliver του πηρε το κεφαλι χαροποιησε πολλους που χρωσταγανε. 

Τελικα οι βασιλικοι επεστρεψαν με τον Καρολο τον 2ο  και εχοντας παρει το μηνυμα απο το συμβαν ο Οliver ιδρυει την Bank of England to 1660. 
Tωρα χρωστανε συνεχεια ολοι. Το μηνυμα εληφθη απο τους Rothchilds 
οι οποιοι πλεον ειχαν γινει φαρα σε Αγγλια, Γερμανια, Γαλλια.

Oi Ναπολεοντιοι πολεμοι εκτοξευουν τους Ροτσιλντ σε αμυθητα πλουτη αφου χρηματοδοτουσαν και τις δυο πλευρες. 
five Rothschilds
Στη μαχη του Βατερλω, το Χρηματηστηριο του Λονδινου ειχε ισοπεδωθει διοτι προεξοφλειτο η νικη του Ναπολεοντος. Κατα καποιο τροπο η ειδηση της ηττας φθανει στον Ροτσιλντ μια μερα νωριτερα και αγοραζει ολο το  Χρηματηστηριο με δεκαρες.

Την αλλη μερα το Χρηματιστηριο εκτοξευεται στα υψη.. και ο Ροτσιλντ σε κυριαρχο του κοσμου.. 
Παει στο Παλατι και αναφερει οτι τους χαριζει ολα τα χρεη του πολεμου, αρκει να εχουν και αυτοι το δικαιωμα σε τιτλους ευγενειας, συμμετοχη στο Κοινοβουλιο και το προνομιο να εκδιδει χρημα. 
Το πρωτο μεγαλο βημα της ΝΤΠ ελαβε χωρα. Μετα την αποδοχη του αιτηματος, ο Ροτσιλντ ειπε ''Η Αγγλια ελεγχει την Αυτοκρατορια και εγω ελεγχω την Αγγλια''.
Και ενα αλλο.. ""Ας εχω εγω το προνομιο να εκδιδω χρημα και οι πολιτικοι ας ψηφιζουν οτι νομους θελουν''

Οι δυο  Παγκοσμιοι Πολεμοι εγιναν για να διευθετηθουν οι λεπτομερειες δημιουργιας του Ισραηλ. Τωρα ζουμε τις δυσκολιες οι οποιες ανεφυησαν,
καθ' οδον για την πραγματωση αυτου του εγχειρηματος.

3 σχόλια:

  1. Πολύ σωστά όσα αναφέρει το άρθρο και να πούμε ότι η Ευρωπαϊκη Ένωση είναι μια σύμπραξη τραπεζών και εταιρειών εβραϊκών συμφερόντων με σκοπό τον έλεγχο και εν τέλει μέσω της τοκογλυφίας την απόκτηση όλου του χρήματος των λαών της Ευρώπης.
    Αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως έθνος πρέπει να φύγουμε το γρηγορότερο δυνατόν από αυτό το μόρφωμα που λέγεται ευρωπαϊκή ένωση. Δυστυχώς έχει πέσει 40 χρόνια τόσο μεγάλη πλύση εγκεφάλου και τόση αλλοτρίωση μεσω ευρωπαϊκού χρήματος που ελάχιστοι στην Ελλάδα εντοπίζουν τον πραγματικό κίνδυνο και κανένα κόμμα δεν τολμάει να πει για αποχώρηση της Ελλάδας από όλους τους ευρωπαϊκούς μηχανισμούς. Ακόμα και εξωκοινοβουλευτικά κόμματα δήθεν πατριωτικά προσπαθούν να μας πείσουν για την "ευρωπαϊκή ταυτότητα" της Ελλάδας κάτι το οποίο δεν ισχύει αφού εμείς ιστορικά και πολίτισμικά είμαστε μεταξύ Ανατολής-Δύσεως και καμία σχέση δεν έχουμε ως ιδιοσυγκρασία με τους λαούς της κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης. Άρα η όποια δήθεν ευρωπαϊκή ταυτότητα είναι κόλπο των εβραίων τραπεζιτών για να μας μαντρώσουν όλους και να μας τα πάρουν-κλέψουν όλα μια ώρα αρχύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ19 Νοεμβρίου, 2018 01:05

    Αγαπητέ αδελφέ Αhoy,απλά "κεντάς".Το ίδιο και ό αγαπητός Βougas.Είστε ή ποιότητα του ΔΙΟΔΟΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή