«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΤΗΣ, ΕΡΙΞΕ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΡΟΤΟΥ-ΛΑΜΨΗΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! (ΒίΝΤΕΟ)






Ματαιώθηκε τελικά η ενημερωτική εκδήλωση που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής στο 2ο Λύκειο Συκεών, στη Θεσσαλονίκη, με ομιλητή τον υπουργό Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, με θέμα τις αλλαγές στο σύστημα εξετάσεων για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το σχολικό συγκρότημα.

Όλα ξεκίνησαν όταν περίπου 50 άτομα, μέλη μαθητικών και φοιτητικών συλλόγων, εκπαιδευτικοί και γονείς, που βρίσκονταν επί της οδού Ρόζας Ιμβριώτη, επιχείρησαν να προσεγγίσουν το σχολείο και να εισέλθουν στην εκδήλωση για θέσουν ερωτήματα στον υπουργό.

Ωστόσο, στο σημείο υπήρχαν δυνάμεις των ΜΑΤ που δεν επέτρεπαν την πρόσβαση. Οι συγκεντρωμένοι αποπειράθηκαν να διασπάσουν το φραγμό και οι αστυνομικοί απάντησαν με χημικά και βομβίδες κρότου – λάμψης.

Λίγο αργότερα η ένταση αποκλιμακώθηκε, ωστόσο οι διοργανωτές αποφάσισαν την οριστική ματαίωση της εκδήλωσης κι ενώ ο υπουργός δεν έφτασε ποτέ στον χώρο.
Να σημειωθεί ότι λίγο πιο μακριά από το σημείο είχαν συγκεντρωθεί και 20 άτομα, μέλη της Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης, κρατώντας ελληνικές σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία, κατά του υπουργού και της κυβέρνησης.

ΠΗΓΉ


2 σχόλια:

  1. Η ξεφτίλα που παθαίνουν και θα πάθουν ακόμα, οι αριστεροί στην Ελλάδα μας ,
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!

    Μας είχαν ζαλίσει εκατό χρόνια τώρα για την βία της δεξιάς.
    Που ΔΕΝ ήταν και δεξιά με εξαίρεση Μεταξά και Παπαδόπουλο.

    ΘΕΪΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ.
    ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΟΥΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΠΛΗΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΩΣ Ο ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ,

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ!

    ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΚΑΤΩ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!

    (Ετσι για να δούμε και την στάση των νέοφιλελε λιμπεραλ δημοκρατών σοσιαλΗστών πατριωτών.
    Με ποίους θα πάνε και ποίους θα αφήσουν.
    Δεν αναφέρομαι στις ηγεσίες τους. Αυτές είναι δεδηλωμένες ...
    Αλλά στους Ελληνες πολίτες που ακόμα δεν τους έχουν πάρει πρέφα τι καπνό φουμάρουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή