«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ (ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ). ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ 4ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΑΞΗ "ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!..

γράφει ο Θανάσης Γκόρδης



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ (ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ). ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ 4ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΑΞΗ "ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!..

Έπειτα από ενδελεχή έρευνα και πολλές συνομιλίες από χθες το βράδυ, και ειδικά σήμερα το πρωί, διασταυρώθηκε ότι αυτό είναι το όνομα τού (αριστερού) καθηγητή που αποκάλεσε τα παιδιά μας "φασιστάκια", όταν έμαθε ότι θα προχωρήσουν σε κατάληψη. Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος είναι ένας απλός καθηγητής, που πιστεύει ότι το σχολείο δεν είναι δημόσιο, αλλά ...τού ανήκει όταν προσπαθεί να ματαιώσει κατάληψη για μείζον εθνικό θέμα...

Το περιστατικό αφορά το 4ο Λύκειο Βέροιας και όχι το 3ο (συστεγάζονται, γι'αυτό υπήρξε το μπέρδεμα).

Άρα το θέμα δεν αφορά (και) την λυκειάρχη τού 3ου, Αναστασία Καρακώστα, αλλά τον λυκειάρχη τού 4ου, Πασχάλη Θεοτοκίδη, από τον οποίο περιμένουμε να κινήσει τις απαραίτητες προβλεπόμενες διαδικασίες για να ερευνήσει περαιτέρω το θέμα και να τιμωρηθούν οι υφιστάμενοί του καθηγητές που θα αποδειχθεί ότι υπέπεσαν σε πειθαρχικά και ποινικά παραπτώματα σε βάρος μαθητών.

Ο γυμναστής Μιλτιάδης Λαβασίδης (και αυτός αριστερός) δεν αποκάλεσε παιδιά "φασιστάκια", αλλά ήταν εκείνος που λίγη ώρα αργότερα από τις παραπάνω ύβρεις τού Ταχματζίδη, απείλησε τα παιδιά ότι δεν θα πάνε πενταήμερη εκδρομή αν κάνουν κατάληψη. Ενώ απευθυνόμενος σε ένα από τα παιδιά (το όνομα τού οποίου γνωρίζω, αλλά δεν το γράφω φυσικά για ευνόητους λόγους) τού είπε υποτιμητικά:
"Διάβασε Ιστορία και μην είσαι ανιστόρητο πρόβατο"!

Δηλαδή για τον Λαβασίδη η Ιστορία δικαιώνει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, και όχι ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική!..
Και σε αυτούς τους καθηγητές, και δυστυχώς πολλούς άλλους εθνομηδενιστές ομοϊδεάτες συναδέλφους τους, εμπιστεύονται οι Έλληνες την εκπαίδευση των παιδιών τους.
Αυτοί οι καθηγητές πληρώνονται από το υστέρημα τού Έλληνα φορολογούμενου για να λένε στα παιδιά του ότι είναι ανιστόρητα που αντιδρούν στην συμφωνία των Πρεσπών!..
Και για να τα αποκαλούν "φασιστάκια" μόνο και μόνο επειδή δεν ασπάζονται τις αντεθνικές αριστερές και ακροαριστερές τους ιδεοληψίες.
Και για να χρησιμοποιούν το δημόσιο σχολείο ως βήμα για την ιδεοληπτική τους εθνομηδενιστική προπαγάνδα!

Όχι κύριοι και κυρίες διεθνιστές καθηγητές.
Δεν θα σας περάσει.

Η εποχή της παντοδυναμίας τού αριστερού ψευτοπροοδευτισμού,
και τού σταλινικού ολοκληρωτισμού,
στα σχολεία, και γενικότερα στην ελληνική κοινωνία, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.
Από εδώ και πέρα θα έχετε ιδεολογικά τεκμηριωμένο αντίλογο στην ιδεολογική σας "λάσπη" περί "ακροδεξιάς" και τα συναφή (την οποία πετούσατε ανενόχλητοι τόσα χρόνια σε αγνούς πατριώτες). Αλλά και μηνύσεις και δημόσια διαπόμπευση (όχι συκοφάντηση) όταν βρίζετε ή απειλείτε τα παιδιά μας, ώστε να τα αποθαρρύνετε να έχουν εθνικό φρόνημα και να κάνουν εθνικούς αγώνες.
Ενώ όταν οι κινητοποιήσεις τους (πορείες, καταλήψεις), απαραίτητες ή καταχρηστικές, εξυπηρετούν την αριστερή ατζέντα, τότε ξαφνικά τα ίδια παιδιά γίνονται από "φασιστάκια", "πρωτοπόροι κοινωνικοί αγωνιστές"!
Πέρα από αντεθνιστές, είστε δηλαδή και κυνικά υποκριτές.

ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΜΩΣ.
ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.
ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ.

Θανάσης Γκόρδης


πηγή

8 σχόλια:

  1. ο ερυθροφασιστας νεοεαμοβουλγαρος μισελληνας μπολσεβικιστης θα λογοδοτησει για το μισος του και τον ρατσισμο του εναντιον του ελληνικου λαου οταν ερθει η ωρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ!
    25/11/2018

    Τις μεθόδους της αστυνομικής τρομοκρατίας, που κατηγορούσαν παλαιότερα, χρησιμοποιούν τώρα τα κομμούνια του ΣΥΡΙΖΑ, για να «σπάσουν» τις μαθητικές καταλήψεις, που τους έχουν κάνει άνω-κάτω!

    Σύμφωνα, λοιπόν, με καταγγελίες μαθητών Γυμνασίου του Αγίου Αθανασίου Δράμας, κατά τη διάρκεια κατάληψης του σχολείου από τους μαθητές, εισέβαλλαν σε αυτό συριζοασφαλίτες, σπάζοντας με κόφτη τις αλυσίδες που είχαν τοποθετήσει οι μαθητές στην πόρτα του σχολείου και επιχείρησαν να βγάλουν τους μαθητές από το σχολείο, με φωνές και απειλές. Μάλιστα, συνέλαβαν έναν 15χρονο μαθητή τον οποίον οδήγησαν σε περιπολικό που περίμενε απ’ έξω. Εκεί τον απείλησαν ότι αν συνεχιστεί η κατάληψη για την Μακεδονία μας, θα συλλάβουν όλους τους μαθητές, θα τους φορέσουν χειροπέδες και θα τους οδηγήσουν στα κρατητήρια!

    Η αστυνομία δεν έχει καμμία δουλειά με τις καταλήψεις! Να πάψουν, λοιπόν, κάποιοι να πουλάνε εκδούλευση στον ΣΥΡΙΖΑ και να πάνε να πιάσουνε κάναν κλέφτη!

    Η τρομοκρατία ψευδοκράτους – παρακράτους, δε θα περάσει! Οι αγωνιζόμενοι μαθητές θα νικήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δημοσιεύσαμε εχθές εδώ:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/11/blog-post_70.html

      Διαγραφή
  3. Ο καθηγητής που, όπως αναγράφεται στο δημοσίευμα, απεκάλεσε τον μαθητή ανιστόρητο, αυτό εδώ που μιλάει για ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας το έχει διαβάσει;;;

    http://hercolano8.blogspot.gr/2012/03/blog-post_6835.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Κώστα ξέρω ότι έχω πάρει απουσίες πολλές μα τι να κάνουμε αφού έτσι είναι η δουλειά μας και από ανάγκη βρίσκομαι τον περισσότερο καιρό εκτός πατρίδας. Αφορμή που σου γράφω σήμερα είναι αυτό το ελληνικοτατο όνομα του δασκάλου ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ Πόσο Έλληνας μπορεί να είναι κάποιος με αυτό το σκεπτικό. Όπως το δικό του και των ομοιων του . Και μετά αναρωτιέμαι τις φταίει. Κουράγιο φίλοι για να καθαρίσει η Κοπρος της σημερινής Ελλάδες μας δεν φτάνουν δέκα ΗΡΑΚΛΗΔΕΣ. ΦΙΛΙΚΆ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ . ΚΑΛΉ ΛΕΥΤΕΡΙΆ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως τον!
      Mια και δυο;
      Εικοσιδυό απουσιες εχεις παρει..😉

      Διαγραφή
  5. ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.
    ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, ΝΑΟΥΜΕ.....
    ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ...
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ.....Π Α Ν Τ Α


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://kars1918.wordpress.com/2008/12/17/plevris-nakratzas/
    Εδώ το βρήκα το "μπουμπούκι" (είναι ο ίδιος;). Είναι της σχολής Ρεπούση, Λιάκου, Κωστόπουλου της Εφημερίδας Συντακτών και Νακρατζά... Τί να περιμένουμε;;
    Είναι ο ίδιος;;; Ας μας πεί κάποιος του συναφιού!

    "Σήμερα βρισκόμαστε σ’ ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό σημείο. Αυτό που αποκαλούμε «προσφυγική ιστοριογραφική σχολή» είναι πολύ κοντά στους νέους αντικεμαλικούς Τούρκους ιστορικούς και συνδιαλέγεται μαζί τους. Αντιθέτως, οι αναθεωρητές, είτε ιστορικοί, τύπου Ρεπούση, Λιάκου, Αναγνωστοπούλου, Γιαννουλόπουλου κ.ά., είτε ιστοριοδίφες τύπου Κωστόπουλου, Νακρατζά, Ταχματζίδη είναι κοντύτερα στην επίσημη καθεστωτική κεμαλική ιστοριογραφία."
    Κώστα, αν μπορείς κοίταξέ το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή