«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ) έχει προχωρήσει σε ανακοινώσεις που υπονοούν παράνομες αποβολές μαθητών και συνεργασία με παρακρατικές κ.ά. αριστερές οργανώσεις, για "την πάταξη του φασιστικού και εθνικιστικού σχεδιασμού των καταλήψεων"! (...). ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ;;;.... (ΒΊΝΤΕΟ)




ΣΕΡΡΕΣ 23-11-2018


1 σχόλιο:

  1. Διαφαινεται η ιδεογικη γυμνια και η μονομερεια των ΕΛΜΕ με την κατ εξαιρεση καταγγελια των φασιστικων και ακροδεξιων κατ αυτους φαινομενων.Θα ελεγα οτι οι καταγγελιες αυτες των συνδικαλισμενων κρατικων υπαλληλων κατα μιας και συγκεκριμμενης μονο πλευρας του δεσποτισμου συνιστα ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ και ΥΠΟΘΑΛΨΗ των υπολοιπων μορφων ολοκληρωτισμου που κραυγαλεα "διαφευγουν" της δημοκρατικης τους εγρηγορσης.Κατα τροπο απολυτα διακριτο, ανοικειο και εκκωφαντικο.Αυτο ερχεται να δεσει με την επισης διακριτη και καταχρηστικη εφαρμογη των νομων και την ad hoc ασκηση ποινικων διωξεων απο τα επισημα οργανα του κρατους που θυμιζουν ετσι περισσοτερο καθεστως παρα συνταγματικο θεσμο δικαιου.Αυτου του ειδους εξουσια ειναι προδηλως ΠΑΡΑΝΟΜΗ καθοσον συνιστα ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ εξουσιας.Καταλαμβανουν οι "αντεξουσιαστες"καθημερινα δημοσια κτιρια και ΔΕΝ διωκωνται η διωκωνται προσχηματικα.Παρακολουθουν τις τηλεπικοινωνιες της ΧΑ αλλα ΔΕΝ παρακολουθουν τους Συριζαιους η τους "αντεξουσιαστες" που σκοτωσαν τους 4 της ΜARFIN. Δεν διωκεται το ΠΑΜΕ που καταλαμβανει δρομους λιμανια και δημοσια κτιρια επι ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ τωρα αλλα διωκεται η ΧΑ που εκανε ψηγματα απο ολα αυτα.Διωκεται η δημοτικη αρχη Ωραιοκαστρου για ενα ολισθημα απολυτα ησσονος σημασιας και δεν διωκεται η ΑΝΤΙΦΑ που βριζει το Εθνος βριζει την Ελλαδα και διαρρηγνυει της κοκκινες γραμμες το συνταγμα και καθε εννομο θεσμο!!!!! Εγω λεω η να διωχθουν ολοι η κανενας.Αποψη μου ειναι οτι τα ακρα του πολιτικου φασματος ΑΝΤΙΦΑ,ΚΚΕ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ,ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ,ΠΥΡΗΝΕΣ,ΚΛΠ μαζι με την ΧΑ αποτελουν ολοκληρωτικα ιδεολογικα και πολιτικα σχηματα και θα πρεπει να αποβαλλονται ως πολιτικα σχηματα απο την κοινωνια.Οταν ομως για λογους ανοχης κλπ επιτρεπουμε τα σχηματα αυτα να πολιτευονται θα πρεπει οι κ.κ.Εισαγγελεις να τα διωκουν ΙΣΟΤΙΜΑ και οχι ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ και ΔΙΑΚΡΙΤΑ οπως κανουν τωρα.Επισης θα ηθελα να τονισω οτι το νομοθετημα αυτο βασει το οποιο διωκονται τα λεγομενα εγκληματα μισους ειναι αντισυνταγματικο και αντικειται ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ στην ελευθερια του λογου.Οι δικαστες η πρεπει να το αγνοησουν ως αντισυνταγματικο η θα πρεπει να το εφαρμοσουν ΙΣΟΤΙΜΑ και οχι μονοπλευρα.Δεν κανουν τιποτα απο τα δυο.Τα λεμε ολα αυτα για να μη καταφυγει ο κοσμος στο τελευταιο αρθρο του Συνταγματος.Η οποια δικαιοσυνη εχει πολλες εξουσιες και αν θελει μπορει να κανει την διαφορα αν εμφορειται βεβαια απο πατριωτικα αισθηματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή