«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

« ΣΟΚ » ;;.. Κανένα ΣΟΚ! Οι 5% τα γνωρίζαμε προ δεκαετίας και προσπαθήσαμε να τα βάλουμε στο κεφάλι των υπολοίπων, αλλά μάς έλεγαν συνωμοσιολόγους* και διασπορείς ψευδών ειδήσεων. Έπρεπε τώρα, που η περισσότερη καταστροφή έχει συντελεστεί.. να τα ακούσουν από ένα στόμα του συστήματος για να τα πιστέψουν.. - ΤΡΑΓΚΑΣ περί ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ (επικό βίντεο!)





το είδαμε εδώ

* συνωμοσιολόγος: Όπως λέει και η φίλη μας η vasoula2908, τη λέξη αυτή.. κακώς αφήσαμε να την αντιλαμβάνεται ο κόσμος ως κουσούρι. Οι εχθροί των Εθνών το φρόντισαν και αυτό. Συνωμοσίες υπάρχουν. Η λέξη απλά δηλώνει πως "γίνεται λόγος περί συνωμοσιών".

7 σχόλια:

  1. Στους φιλους του Διοδοτου. Το κολλατε σε οποια αναρτηση θελετε. JOHNNY CASH.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=78&v=_Xyp63MaSBs&ab_channel=dthomp5on

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και καλα ρε Κωστα,ασε εμας εδω,ποσο δυσκολο ειναι για τον Τραμπ να τον στειλει
    '' αδιαβαστο''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα εχει ξεκινησει ηδη!
    Οχι ομως δολοφονιες κλπ.. δεν θα γινουμε σαν τα μουτρα τους...
    Εχει στειλει στην Ευρωπη.. το αντιπαλον δέος. ΜΚΟ αντιδιεθνιστικη και σε συνεργασια κατ'αρχας με Ορμπαν και Σαλβινι. Πολλα πολλα εκατομυρια δολαρια στην υπηρεσια της ακυρωσης των σχεδιων Σορος στα Βαλκανια κ γενικοτερα.

    Υπερσυντομα θα σας πω ποιος ειναι ο μπροσταρης αυτης της ΜΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aυτο και αλλα. ταξερες Τραγκα αλλα δεν τα εβγαζες στη φορα. Δεν πειραζει, καλλιο αργα ποτε.

    https://twitter.com/happyj752/status/1066688471291424769

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://twitter.com/StormIsUponUs/status/1067202934700630017

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γι΄ αυτους τους νεους η συνταγη Σορος δεν επιασε.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=31&v=GdXHSrJ1pYc&ab_channel=TedDolbi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντα σε όλα τα βίντεο που εχω δει του Τραγκα μιλάει με μικρές προτάσεις και μεταξύ καθε πρότασης κοιτάει δεξιά -και μόνο δεξιά- είτε έχει προσκεκλημενους είτε οχι. Είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟΣ ότι κάθε λέξη που λέει την διαβάζει από κάποια οθόνη και προσέχει μην του ξεφύγει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ εκτός κειμένου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή