«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ - ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΌΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.. ΠΟΛΊΤΗΣ-ΟΠΛΊΤΗΣ!!!

Ξυλοδαρμός αστυνομικών από Αλβανό στον Βόλο!

«Θα σας σκοτώσω όλους όπως κάναμε στον Κατσίφα»

ΈΝΣΤΟΛΟΙ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ;


Κοιτάξτε τι γράφει ένας έφεδρος αξιωματικός τώρα, δόκιμος στη θητεία του:

Cassius Dio • 5 ώρες πριν
"ο Στρατος δεν ασκει ψυχολογικη πιεση ωστε τα παιδια να σκληραγωγηθουν αλλα τα ασκουν πιεση για να ειναι δουλοι. Σαν ΔΕΑ τοτε επειδη θεωρουσα οτι πρεπει να υπαρχει λακωνικη αγωγη οπως και επιμορφωση με ιστοριες δοξας και τιμης του λαου μας, τοτε με καλεσαν να μην το κανω αυτο, υπαρχει κινδυνος τα αγορια να εχουν ανδροπρεπεια, τσαγανο και να στραφουν εναντιον μας. Δεν θα τα κανεις εκπαιδευση ωστε να μαθουν τα οπλα (εννοειται οτι τις εκανα χωρις πυρομαχικα και μακαρι να ειχα για να ριχνουμε) αλλα θα τα πιεζεις να κανουν καθαριοτητες και οποιος ειναι θαραλεος θα τον ταπεινωνεις με καμπανες βρισιες και χωσιμο στις υπηρεσιες"

"Αρνηθηκα και με εριξαν 2 μηνες επιπλεον θητειας για διαφορους λογους και ολες η υπηρεσιες ηταν σε φυλακια"

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ethnika-themata/724617_mathites-apeiloysan-toys-stratiotes-me-stratodikeia-mas#comment-4176414253

Γιώργος

Απάντηση


  1. ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ03 Νοεμβρίου, 2018 22:24
    Γιώργο ευχαριστούμε ΠΟΛΥ!
    και μπράβο και στο pronews που ενέκρινε το σχόλιο.


Ξυλοδαρμός αστυνομικών από Αλβανό στον Βόλο! - Μετά τους Ρομά και οι Αλβανοί... - Αλβανός:«Θα σας σκοτώσω όλους όπως κάναμε στον Κατσίφα» - ΈΝΣΤΟΛΟΙ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ;


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Η ελληνική αστυνομία, όπως και ο στρατός, έχουν προδώσει τον όρκο τους και τώρα δρέπουν και αυτοί τους καρπούς της προδοσίας.
Το πρόβλημα όμως είναι βαθύτερο. Οι εντολές που έχουν να μην χρησιμοποιούν τα περίστροφα τους, και γενικά να μην αντιδρούν, και ειδικά σε αλλοδαπούς έχει βαθύτερα νοήματα και αποτελέσματα…. Πρόκειται για Υβριδικό Πόλεμο – (δείτε ΕΔΩ) με σκοπό να διαλύσουν εντελώς τον κοινωνικό ιστό και να έχουν τους Έλληνες συνεχώς σε καθεστώς ανασφάλειας προκειμένου να μην αντιδρούν και να δέχονται παθητικά ότι τους επιβάλουν! 

 ΈΝΣΤΟΛΟΙ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ;



Ξυλοδαρμός αστυνομικών από Αλβανό στον Βόλο! - Μετά τους Ρομά και οι Αλβανοί...
Ένας Αλβανός, 31 ετών, στην συνοικία Χιλιαδούς στον Βόλο ξυλοκόπησε άγρια δύο αστυνομικούς από το Α.Τ. Βόλου που τον σταμάτησαν για έλεγχο!

Λίγες μέρες μετά την δολοφονία Κ.Κατσίφα από τους Αλβανούς, οι Αλβανοί ξυλοκοπούν Ελληνες αστυνομικούς. Τι άλλο θα βιώσει η χώρα;

Οι δύο αστυνομικοί ηλικίας 45 και 47 ετών αντίστοιχα, «έφαγαν το ξύλο της χρονιάς τους» και βέβαια ούτε καν διανοήθηκαν να χρησιμοποιήσουν τα υπηρεσιακά τους όπλα, όπως είχαν κάθε δικαίωμα να κάνουν.


Η επιθετικότητα του δράστη όμως δεν τελείωσε εκεί, καθώς κατά τη μεταφορά του στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας έσπασε και ένα καρτοτηλέφωνο και τους απείλησε ότι «Θα σας σκοτώσω όλους όπως κάναμε στον Κατσίφα»

Αμέσως κλήθηκαν ενισχύσεις και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά και άνδρες της Ασφάλειας με περιπολικό και εισέπραξαν και αυτοί αρκετές «ψιλές».
Στις ΗΠΑ, απλά θα ήταν νεκρός...

1 σχόλιο: