Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018

Στην Ελλάδα; Όχι βέβαια !!! Στη Σερβία... στη Σερβία... Το πανό, των οπαδών της Σερβικής Παρτιζάν..Σέρβοι οπαδοί: «Κωνσταντίνος Κατσίφας, Ε λ λ ά ς ή Θ ά ν α τ ο ς» !!!

ΠΑΛΙ  Ε Θ Α Ψ Α Ν  ΤΑ ΒΟΘΡΟ-ΧΟΥΝΤΟ-ΚΑΝΑΛΑ "ΜΑΣ" ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ!
Π  Α  Λ  Ι....

Του Γιώργου Φαρμάκη:
Όλοι οι Έλληνες συγκλονίστηκαν, όταν έμαθαν ότι Αλβανοί αστυνομικοί, εκτέλεσαν τον Κ.Κατσίφα.
Ο (ΑΡΧΙΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ) Έντι Ράμα αλλά και κοντινοί του άνθρωποι, μίλησαν με άσχημο τρόπο για τον Κατσίφα. 
Οι Σέρβοι όμως δεν έκαναν το ίδιο. Ανέβασαν ένα πανό το οποίο έγραφε:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ, ΕΛΛΑΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ!
Υπενθύμιση

Οι φίλαθλοι της αλβανικής Παρτιζάν, είχαν ανεβάσει ένα άκρως προσβλητικό και απάνθρωπο πανό στο οποίο ήταν γραμμένες αυτές οι λέξεις : 
«Ένας Έλληνας νεκρός, ένας μπ@@@@@@ λιγότερος»!
Δείτε:


Οι Σέρβοι, για ακόμα μια φορά μας δείχνουν την συμπάθειά τους και την αγάπη τους. 
Στέκονται στο πλευρό των Ελλήνων, γιατί γνωρίζουν ότι οι Έλληνες έχουν αδικηθεί. 
Την ίδια ώρα, κάποιοι Αλβανοί οι οποίοι βρίσκονται κοντά στο καθεστώς του Ράμα, προκαλούν τον ελληνισμό.


Η χώρα μας πρέπει να δει την αλήθεια κατάματα και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συμμαχίες. 
Η Αλβανία δεν είναι μια χώρα-σύμμαχος, αφού στην ηγεσία της βρίσκονται άτομα που θέλουν να εξαφανίσουν την Βόρεια Ήπειρο από τον χάρτη και για να είμαστε ειλικρινείς, τους Έλληνες.

Το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο και μας δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε. 
Οι Σέρβοι έδειξαν με τον τρόπο τους, ότι μας έχουν στην καρδιά τους, ενώ οι Αλβανοί (μια μερίδα των Αλβανών), έδειξαν ότι δεν επιθυμούν να έχουν καλές σχέσεις με τους Έλληνες.
[ΠΗΓΗ:'el.gr']
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου