«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Ευτυχώς που με τον σταλινικό τρόπο, τον οποίο θέλουν οι νεοταξίτες και ανθέλληνες συριζοκαθηγητές να επιβληθούν στα παιδιά... ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΞΥΠΝΑΝΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ..! ΚΑΙ Α Υ Τ Ο Σ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΦΕΡΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ... (βίντεο)

Σάλος από την αποβολή μαθητών του Λυκείου Γέρακα, επειδή φώναξαν υπέρ της Μακεδονίας

 

Αναστάτωση επικρατεί στην τοπική κοινωνία του Γέρακα μετά την απόφαση της ....
διεύθυνσης του 1ου Γενικού Λυκείου της πόλης να προχωρήσει στην αποβολή έξι μαθητών οι οποίοι στη διάρκεια της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου φώναξαν συνθήματα υπέρ της ελληνικότητας τόσο της Μακεδονίας όσο και της Κύπρου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του notioanatolika.gr μαθητές του 1ου και του 2ου ΓΕΛ Γέρακα ζήτησαν να παρελάσουν τραγουδώντας το γνωστό τραγούδι “Μακεδονία ξακουστή”, κάτι που οι καθηγητές τους αρνήθηκαν, άγνωστο για ποιούς λόγους.

Τότε ορισμένοι μαθητές από τα δύο λύκεια αποσπάστηκαν από την παράταξη της παρέλασης και στη συνέχεια φώναξαν το σύνθημα

"ένα δύο τρία, η Κύπρος είναι ελληνική και η Μακεδονία".

Τις επόμενες ημέρες το θέμα συζητήθηκε στα σχολεία όμως μόνον η διεύθυνση του 1ου Λυκείου Γέρακα, εξαντλώντας την αυστηρότητά της, προχώρησε στην τιμωρία των μαθητών του, με διήμερη αποβολή, με το αιτιολογικό ότι αυτοί αποσπάστηκαν από την παράταξη της παρέλασης.

Όπως είναι φυσικό οι συμμαθητές τους στη γνωστοποίηση της απόφασης της διεύθυνσης του σχολείου τους διαμαρτυρήθηκαν και το πρωί της Πέμπτης (1η Νοεμβρίου) προχώρησαν σε κατάληψη ζητώντας την ακύρωση της ποινής που επιβλήθηκε.


Μάλιστα τα μέλη του 15μελούς απευθύνθηκαν με επιστολή τους προς τον λυκειάρχη στην οποία αναφέρουν ως λόγο της κατάληψης του σχολείου τη διήμερη αποβολή έξι συμμαθητών τους καθώς τραγουδούσαν το «Μακεδονία ξακουστή»!



Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί και αναρτήθηκε στη σελίδα της κας Μακρή “Μέτωπο Νίκης” το σύνθημα που φώναξαν τα παιδιά και που τελικά τα οδήγησε στην αποβολή από το σχολείο τους:


   

περισσότερα εδώ

το είδαμε εδώ

13 σχόλια:

  1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ02 Νοεμβρίου, 2018 22:32

    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    Ο Κρις Σπύρου στους Αταίριαστους (ΣΚΑΪ, 31/10/18)

    https://www.youtube.com/watch?v=XgP7hXaMHas

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρήκα ένα λαβράκι. Τι συμβαίνει κατά τον ομαδικό διαλογισμό.

    Έλεγα να δοκιμάσω τη γιόγκα πρόσφατα, άργησα όμως λίγο και είπα να μην τους χαλάσω το διαλογισμό που έτσι αρχίζει το πρόγραμμα. Οπότε έμεινα θεατής για λίγα λεπτά. Στο γυμναστήριο αυτά, μη νομίζει κανείς ότι μιλάω για καμιά θρησκευτική οργάνωση. Κάτι δεν μου άρεσε με αυτό που γίνονταν και άρχισα να αναρωτιέμαι αν σίγουρα θέλω να κάνω γιόγκα. Ο διαλογισμός πιθανόν να είναι ωφέλιμος αν ξέρεις πως να τον κάνεις. Αλλά σε αυτό το σκηνικό με τη γυμνάστρια και όλο το πλήθος με τα μάτια κλειστά... κάτι ήταν off. Ίσως επειδή απεχθάνομαι τις τελετουργικές συμπεριφορές αλλά μπορεί και κάτι άλλο να χτύπησε συναργερμό μέσα μου.

    Μήνες αργότερα, βρίσκω σήμερα μία συνέντευξη ενός από τους συμπαθέστερους και θετικότερους δασκάλους στο χώρο του remote viewing. Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη και κάτι ανάλογο συμβαίνει με τις λανθάνουσες ψυχικές ικανότητες που όλοι έχουμε. Όσο τους δίνει σημασία κανείς, ενισχύονται και επεκτείνονται και κάτι τέτοιο συμβαίνει και σε αυτόν το δάσκαλο που δεν χρειάζεται πια τα πρωτόκολλα για να πιάσει "σήμα". Αυτός λοιπόν βρέθηκε σε ένα συνέδριο όπου κάποια πρότεινε να κάνουν ομαδικό διαλογισμό. Έκατσε να την παρακολουθήσει καθώς αυτή καθοδηγούσε τον ομαδικό διαλογισμό. Το τι είδε μπορεί να σοκάρει. Από 26:33 έως 27:40.

    https://www.youtube.com/watch?v=XnegR6fK49E

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έκατσαν επάνω στα κεφάλια τους κάτι που ακούστηκε σαν 'τένγκλς';..
      Τί ακριβώς λέει Γιώργο, δεν μπορώ να πιάσω την προφορά του.

      Διαγραφή
    2. Tendrils.

      https://www.google.com/search?q=tendrils&tbm=isch&ved=0ahUKEwjNnteUprjeAhXIk4sKHVL6CTIQ_AUIDigB

      Ελληνιστί έλικες.

      "Είδα αν σχήμα να εμφανίζεται πίσω από αυτό το άτομο. Και μετά είδα μακρείς έλικες να βγαίνουν από αυτό. Πολλοί. Και κατέβαιναν και προσγειώνονταν πολύ αργά πάνω στα κεφάλια όσων έκαναν τον καθοδηγούμενο διαλογισμό."

      "Ήμουν τρομοκρατημένος με αυτό που έβλεπα. Όλοι με τη θέληση τους συμφωνούσαν [ή μάλλον ευθυγραμμίζονταν] με αυτό, μη έχοντας ιδέα με τι συμφωνούσαν."

      "Ο φίλος μου επίσης συμμετείχε για δύο λεπτά, και τον ρώτησα μετά, τι γνώμη έχεις για αυτό το διαλογισμό; Και μου λέει το έκανα για δύο λεπτά και μετά ένοιωσα κάτι να προσγειώνεται πάνω στο κεφάλι μου και αμέσως άνοιξα τα μάτια."

      Στο ίδιο βίντεο λέει για άλλο ένα σημαντικό πρότζεκτ της ομάδας του, την αρχαία μηχανή ανέλιξης. Την ανέφερα σε προηγούμενο ποστ. Κάπως έτσι είναι (ζωγραφιά ή μοντέλο 3D):

      https://image.ibb.co/kawa2f/ascension-machine.jpg

      Λέει και πολλές λεπτομέρειες πως αισθάνονται οι χρήστες πριν και μετά. Πιθανότατα υπάρχουν και αλλού τέτοιες μηχανές, ιδίως σε ενεργειακά σημεία της γης. Λέει ότι αλλού ίσως δεν έχουν τα ίδια αντίμετρα για κατάχρηση. Τα όντα που προκύπτουν από την ανέλιξη εκπέμπουν πολύ ισχυρό φως από τα μάτια.

      Γιώργος

      Διαγραφή
    3. Τελικά Γιώργο,
      τί "ομ" τί "σερν". Τρόποι πολλοί γι αυτούς να ανοίξουν τις πόρτες τις κολάσεως (να το πω και λαβκραφτ-ικά, μιας και ταιριάζει με τους έλικες/πλοκάμια/κθούλου).

      Τελικά οι παλαιοί Έλληνες διδάσκαλοι, μεταλαμπαδεύοντας γνώσεις-κωδικούς μέχρι τον Αλέξανδρο και μετά μέχρι και σε Έλληνες πατέρες της Ορθοδοξίας, ήξεραν τί διαστατικές παραμέτρους -και τα καλούδια τους στην αντίπερα όχθη (όλα καταλήγουν στην πάνσοφη ταινία Event Horizon)- ήθελαν να κλειδώσουν/σφραγίσουν.

      Ο εχθρός του ανθρώπου εξακολουθεί να παλεύει να ανοίξει αυτό το "κουτί της Πανδώρας".

      Εδώ συνοψίζεται και ο σκοπός του παρόντος ιστολογίου, όπως φαίνεται στην ταμπέλα του "μαγαζιού" 🙂

      Σε ευχαριστώ, και εκ μέρους αρκετών άλλων φαντάζομαι, για την βοήθεια στην μετάφραση του πολύτιμου βίντεο που μάς γνωστοποίησες.

      Να είσαι καλά, αποτελείς έτσι κι αλλιώς μέλος της εμπροσθοφυλακής του ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Αρχισε να τρεχεις αντιθετα.ολα αυτα πατριδα τους εχουν την ινδια.προερχονται απο τον ινδουισμο.δαιμονες προσκυνανε.αν δεν σταματησεις μαχαιρι οτι κανης θα θελης σε λιγο εξορκισμο.

      Διαγραφή
  3. Γονεις που μεγαλωνουν τετοια ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ αξιζουν τον αμεριστο σεβασμο και θαυμασμο μας.

    Αυτη η στοφα βασταει Πατριδες ορθιες.

    Σ' αυτα τα Ελληνοπουλα ενα μεγαλο Μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ...Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΖΑΡΚΟ ΤΣΒΕΤΚΩΦ ΚΑΙ ΖΑΕΦ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΛΕ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tα λιονταρόπουλα στα λιοντάρια; Μάλλον θα τακιμιάσουν και θα τους φάνε όλους.

      Διαγραφή
  5. δεν εχετε ιδεα τι γινεται στα σχολεια ολων των βαθμιδων
    η συντριπτικη πλειοψηφια των εκπαιδευτικων ειναι μαρξιστες μισελληνες αναρχοκομουνιστες φασιστεροι
    πρεπει να τους τελειωσουμε πριν μας τελειωσουν οπως ειπε και ο αγραμματος πρωθυπουργος τους ο ρεζιλας μισελλην ψευτοτσιπρας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ

    ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ


    ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΘΟΠΡΕΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ
    ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΞΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥΣ

    ΤΟ ΠΟΘΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή