«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Η μεγάλη τρολιά και οι αποτυχημένοι.



Όταν ακούσαμε αυτές τις ημέρες γι αυτούς τους τεράστιους αριθμούς ισλαμομεταναστών στην Ευρώπη, που φιλοδοξεί να φέρει το "σύμφωνο μετανάστευσης" του ΟΗΕ, .. πάθαμε πλάκα!
Είναι δυνατόν να χωρέσουν τέτοια νούμερα, πενταπλάσια των γηγενών πληθυσμών, στις χώρες της Ευρώπης;.. Δεν μπορεί... "αυτό πρέπει να είναι μια μεγάλη τρολιά" ήταν η πρώτη μας σκέψη.

Μην είμαστε όμως και τόσο σίγουροι... Για να επισπεύδουν οι "παγκοσμιοποιητές" το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ετοιμάζονται να "την πέσουν" σύντομα στο Ιράν - Να και οι υπέρογκες νέες μεταναστευτικές ροές από τη Μ.Ανατολή. Γιατί.. το "την πέφτω" στο Ιράν, από πλευράς αμερικανικού και σαουδαραβικού ΝΑΤΟ και Ισραήλ.. σημαίνει πολλά πράγματα. Μεσανατολικό Αρμαγεδώνα ή Γ'ΠΠ, ή άδειασμα της Μέσης Ανατολής γενικώς κι εσπευσμένα για να επεκταθεί το Ισραήλ, να φτιάξει επιτέλους το "Ναό" του και να φέρει τον αντίχριστό του, νέο χάρτη γενικώς και ειδικώς και στην Ανατολική Μεσόγειο, με μεγάλο Κουρδιστάν, διαμελισμένη Τουρκία, "χαζαρογερμανική μακεδονία" μέχρι τη Χαλκιδική, Κράτος Κωνσταντινούπολης με την Θράκη μας μέσα, κλπ κλπ..

Βέβαια εμείς (εμείς οι φασίστες-ακροδεξιοί-εθνικιστές-Έλληνες πατριώτες εννοώ 🙂 ), παρακαλάμε και προτιμούμε, αντί αυτού του αργού θανάτου που ζούμε, να μπουκάρουν τα ισλαμοϋβρίδια μαζεμένα και πεινασμένα, στην πεινασμένη και οργισμένη μας Ελλάδα.. και ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ!...🙂, ΓΙΑΤΊ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.. Η ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ 🙂.

Οπότε οι μεγαλύτεροί μας εχθροί, που είναι οι "ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" πολιτικοί-ολιγάρχες-ιερατείο και τα τσιράκια τους, θα πάνε από εκεί που ήρθαν μαζί με τα αφροασιατικά τους στίφη και τους εισαγόμενους gypsουλες .
Θα μου πείτε.. "μα με 200.000 καραμπίνες νομίζεις πως μπορούν οι Έλληνες να απαλλαγούν από το πιο οργανωμένο σιωνιστικό σχέδιο που έχει εκπονηθεί, και με κυριότερο στόχο τον Έλληνα ορθόδοξο πατριώτη;"
Αμ δεν είναι μόνο οι καραμπίνες αγαπητοί μου... Κάθε αποφασισμένος Έλληνας είναι, όχι απλώς ένας τετραπέρατος Οδυσσέας, αλλά ένας Σπορτ-Μπίλλυ! Στη φαρέτρα του κρύβει Π Ο Λ Λ Α καλούδια, που δεν τα φαντάζονται οι εχθροί μας, αλλά ούτε και ο ίδιος έχει το δικαίωμα να τα γνωρίζει επακριβώς και να τα αντικρίζει προ της εντεταλμένης στιγμής. Η "Αθηνά Παρθένα Παναγιά" θα τού τα ψιθυρίσει όταν πρέπει. 

 🥕
  Η ίδια αυτή θεία πρόνοια, φρόντισε κι αυτές τις ημέρες να χαλάσει τη σούπα των κόκκινων προδοτών.. με τη μαζική κινητοποίηση, ή πιο σωστά.. τη "ριζοσπαστικοποίηση" -όπως λέει ο αγαπητός φίλος Λευτέρης Πανούσης-  των εφήβων.



Χτυπιούνται οι ανθέλληνες κόκκινο-κομματόσκυλα εκπαιδευτικοί μόλις ακούν Μακεδονία, Παύλος Μελάς, Αλέξανδρος.. και αφρίζουν σαν δαιμονισμένοι πετώντας γλάστρες και σπάζοντας τζαμαρίες μόλις δουν ελληνική σημαία.. αλλά το τσουνάμι των ελληνόψυχων μαθητών έφτασε μέχρι το Ντίσελντορφ..!
Οι δε πατρώνες και χρηματοδότες τους, βλ. Τζορτζ Σόρος, επικηρυγμένοι σε Ρωσία, Ουγγαρία ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ! Η δε Χίλλαρυ Κλίντον αρχίζει να αντιδρά στη λαθροπλημμύρα που προκαλεί ο κολλητός της, ο Τζορτζ Σόρος στην Ευρώπη, γιατί δαιμονίζεται (πέραν των βρεφοθυσιών στις οποίες συμμετέχει) να βλέπει παράλληλα και την άνοδο των εθνικιστών. [Γιατί μεγαλοκοπέλα μου; Δεν άκουσες που ο Τραμπ είπε ότι "Εθνικισμός" είναι κάτι υγιές;].


Η αποτυχημένη "ελληνική κομμουνιστική δικτατορία".. κάνει βέβαια πως δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα από όσα διεξάγονται στο εξωτερικό (ακόμα και οι Γερμανοί έχουν αγριέψει για το θέμα της υπογραφής στο Μαρόκο, η Μαρί Λεπέν μάς παροτρύνει να ρίξουμε τον επικίνδυνο μεταναστολάγνο Τσίπρα κ.ά..). Το πιο πιθανό όμως είναι, όντως να μην έχουν πάρει χαμπάρι τί γίνεται. Και η κατάστασή τους χειροτερεύει...

 


Εδώ αποδεικνύεται τελικά.. πως είναι.. "περιορισμένης ευθύνης"..
εφόσον αποκαλούν "φασιστάκια" την.. "ψήφο στα 17!" 🤣 🤣

Πέταξε κι αυτό το πουλάκι, γι αυτούς.

Κάθε ημέρα που ξημερώνει γι αυτά τα λαμόγια -κι αυτό είναι το μόνο που είναι ευτυχώς σε θέση να αντιληφθούν, χωρίς να κόβω και το χέρι μου..- τούς είναι χαριστική.




 ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

18 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχαχαχα αν ηξεραν τι τους περιμενει θα φευγανε μαζι με τα λαθροζομπι σε αλλο γαλαξιακο συστημα χαχαχαχαχαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΒΡΙΟΥ [ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ] ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ...ΟΣΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΑΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ...

    ΥΓ. ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΓΑΛΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ...

    ΥΓ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ...ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ [ ΚΑΛΕ ]...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΩΣΤΑ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ [ ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΣΑ ΤΩΡΑ ] ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΑΛΕΞΗ...ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ....ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΣΕ ΔΕΚΑΟΚΤΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ...ΑΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...

      ΥΓ. ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΩΡΑ....ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '80 ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΩΝ ΗΜΟΥΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟ 2020 ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ...2018 ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ...ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ...ΧΑ ΧΑ [ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ]...


      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    2. Αυτό μού θύμισε, όταν πήγαινα στην 3η Δημοτικού (1972) και διάβαζα το ελληνικό LIFE TIME με τις φοβερές εικονογραφήσεις, για ταξίδια στο διάστημα και ότι το 2000 δεν θα δουλεύει ο άνθρωπος, αλλά θα χειρίζεται με κουμπιά τα ρομπότ, κι αυτός θα έχει όλο το χρόνο ελεύθερο για βόλτες στην εξοχή, να διαβάζει βιβλία κλπ..

      ΚΑΙ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ...

      καλή μέρα φιλαράκι!

      Διαγραφή
  3. ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΑΡΔΥΑ [ MY LOVE ] ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ - ΟΧΙ ΜΠΑΖΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ-...ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ...ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΝΕΚΕΝ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ..

    ΥΓ. ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΩΡΑ [ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΠΗ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΠΛΑΚΩΣΕ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ] ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ... ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ....ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ΤΟΤΕ.. ΝΙΩΣΕ ΑΝΕΤΑ ΚΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ.
      ΣΑΝ ΤΟΤΕ..
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    2. ΚΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ [ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ] ΔΕΝ ΕΧΕΙ....

      - ΓΙΑΝΝΗ [ ΩΧ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Η ΜΑΡΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ] ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ...

      - ΤΙΠΟΤΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΦΟΡΑΩ ΤΟΝ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ...

      - ΜΕ ΤΡΕΕΛΑΙΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ....

      - ΤΟ ΞΕΡΩ ΧΡΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ...

      ΥΓ. ΤΟΝ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑ ΟΠΩΣ ΕΦΕΥΓΑ...


      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ:
      https://www.youtube.com/watch?v=ntyFdxg-uhY

      "ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Ο Τ Α Β Ε Ρ Ν Ι Ε !!!!! "

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή



  4. Φίλτατε Κώστα.
    Συνέλαβες τον ιερόν εθνικόν σφυγμόν. Επιτέλους ο κόσμος όλος εξεγείρεται κυματικώς και κατακλυσμιαίως.
    Οι περιούσιοι ποντικοί της ΕΟΚ εγκαταλείπουσι σαστισμένοι το αναλώσιμον πλοίον ελαφροίς μικροπηδήμασιν.
    Καταπίπτει η σαθρά επικάλυψις του αναρχοδημοκρατικού και λαθρολάγνου εκφυλισμού της και αναφαίνεται ο πραγματικός νεμεσιακός θεός της λευκής φυλής, το πολεμικόν μένος! Και τότε τις είδεν θεόν ζώντα και ουκ εφοβήθη...

    Όσον δια τα καθ' ημάς, ημείς ως εκ του φυσικού ημών και ως βαθέως (αριστερώς) νενυκτωμένοι ξυπνάμε πάντα τελευταίοι ου μην αλλά και περισσότερον εξ όλων θυμωμένοι και ως ταύροι μαινόμενοι.
    Και αλίμονο τότε εις όποιο, κόκκινο (κομμουνοτούρκικο) κυρίως, χα χα! ευρεθή εγγύς ημών...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μου ΑΡΡΙΩΝ,

      με το "ελαφροίς μικροπηδήμασιν" πέθανα στο γέλιο. Θα την χρησιμοποιήσω την έκφραση κι εγώ σύντομα. Όπως τα λες είναι, Ταύροι μαινόμενοι επί κοκκινο-ροζ-απλύτων και αλλοφύλων! Όπως λέει κι ο Τσαγανεύς 🙂 στο χιουμοριστικό βίντεο από ελληνική ταινία.. "ΚΥΡΙΟΙ..ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΩΣ ΑΝ ΕΥΠΑΤΡΙΔΑΙ!"

      Διαγραφή
  5. Αφού τόλμησαν τα κουμμούνια και απεκάλεσαν και τους μαθητές φασίστες
    θα πρέπει οι Ελληνες να κάνουμε ενα χοντρό χουνέρι στην παγκόσμια
    Κομμουνιστική νέα τάξη.
    Θα πρέπει οι Ελληνες να την σπάσουμε στους αριστερούς για να απελευθερωθούν απο τα δεσμά της πολιτικής κομμουνιστικής ορθότητας και όλα τα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά έθνη.
    Ας αρχίσει απο σήμερα ο εφιάλτης των αριστερών , που παντού βλέπουν φασίστες και ναζιστές, να γίνεται πραγαμτικότητα!

    Ας αρχίσουμε ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να υπογράφουμε ως

    ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΝΑΖΙΣΤΕΣ!

    ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ!

    ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ!

    Οσο υποχωρούμε τόσο χειρότερα.
    Αν δεν αντιδράσουμε τώρα πότε;
    Όταν θα μας απαγορεύσουν το γέλιο η όταν θα αρχίσουν το παιδομάζωμα;

    "Πολ Ποτ. Ο ηγέτης που εξολόθρευσε τον λαό του, απαγόρευσε το γέλιο, κατήργησε τις πόλεις, τη βιομηχανία, το χρήμα, ακόμη και τους γονείς

    Στις 17 Απριλίου 1975 οι κομμουνιστές αντάρτες της Καμπότζης, οι επονομαζόμενοι Ερυθροί Χμέρ, κατέλαβαν την πρωτεύουσα Πνομ Πενχ, φέρνοντας έτσι το τέλος ενός πενταετούς αιματηρού εμφυλίου στη χώρα.
    Η «αναμορφωτική» πολιτική του Πολ Ποτ

    Εν τω μεταξύ πίσω στις πόλεις «φαντάσματα» οι Χμέρ κατέλυαν το κράτος. Οι ξένες πρεσβείες σφραγίστηκαν, οι τράπεζες, τα σχολεία, τα νοσοκομεία και κάθε είδους δημόσιες υπηρεσίες έκλεισαν. Όλοι οι θρησκευτικοί ναοί (βουδιστικά τεμένη, τζαμιά, εκκλησίες) λεηλατήθηκαν.

    Απαγορεύτηκαν επίσης οι σεξουαλικές σχέσεις, τα κοσμήματα (αποδεικτικό πλούτου) και γυαλιά καθώς θεωρήθηκαν ένδειξη αστικής διανόησης.
    Κανένας πολίτης δεν μπορούσε να έχει μαζί του φωτογραφίες των δικών του ανθρώπων.
    Απαγορεύθηκε να διαβάζουν βιβλία, να θρηνούν το θάνατο των συγγενών τους και η πιο εξωφρενική εντολή ήταν ότι απαγορεύθηκε το γέλιο.
    Φυσικά δεν επιτρέπονταν οι θρησκείες, οι διαμαρτυρίες και οι διαδηλώσεις.
    Οι ένοχοι για τα παραπάνω μεταφέρονταν στη φυλακή-κολαστήριο Τουόλ Σλένγκ ή αλλιώς Ες-21. Από το 1974 ως το 1978, από τους 14.000 κρατούμενους, επιβίωσαν οι 12!

    Ο Βαν Νατ, ένας από τους ελάχιστους επιζήσαντες, θυμάται: «Πεινούσαμε τόσο πολύ ώστε τρώγαμε τα έντομα που έπεφταν από το ταβάνι… Τρώγαμε το φαγητό μας δίπλα σε πτώματα και δεν μας ένοιαζε επειδή ήμασταν σαν ζώα. Οι συνθήκες ήταν τόσο απάνθρωπες και το φαγητό τόσο λίγο ώστε έφτασα να σκεφτώ ότι η ανθρώπινη σάρκα θα ήταν μια καλή τροφή».
    ...
    Στόχος τα παιδιά

    Το 1976 η κυβέρνηση των Χμέρ ανακοίνωσε ότι ήταν πλέον ο πραγματικός γονέας όλων των παιδιών της χώρας! Επομένως τα παιδιά άνω των 12 ετών, έπρεπε να αποχωριστούν τις οικογένειές τους και να σταλούν σε στρατόπεδα «μετεκπαίδευσης». Από εκεί οι Χμερ θα αντλούσαν τα νέα αφοσιωμένα μέλη του κόμματος.

    Τα παιδιά μεταξύ έξι και δώδεκα ανέλαβαν τη συγκρότηση ομάδων οι οποίες περιπολούσαν στην ύπαιθρο, εντόπιζαν και κατήγγειλλαν όποιους παρέβαιναν τις εντολές της κυβέρνησης.
    ...
    https://www.mixanitouxronou.gr/pol-pot-o-igetis-pou-exolothrefse-to-lao-tou-apagorefse-to-gelio-katargise-tis-polis-ti-viomichania-to-chrima-akomi-ke-tous-gonis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Αλ6 προφανως ειναι απο τους πλεον πιστους οπαδους του Maurice Samuel, o οποιος στο βιβλιο του You Gentiles γραφει.

    We Jews, the destroyer, will remain the destroyers forever. NOTHING that you will do will meet our needs and demands. We will forever destroy because we need a world of our own, a God-world, which is not in your nature to build.

    O M. Samuel πεθανε στη Νεα Υορκη το 1972. Μας αφησε πλουσια κληρονομια τον Γαβριλογλου, Αχτσιογλου, κα. Ολοι απο το ΝΥU και Levy Institute.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το βιβλιο του ειναι διαθεσιμο σε pdf form. To αποσπασμα ειναι απο τη σελιδα 155.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπερα σας Συνέλληνες https://www.youtube.com/watch?v=HBn2isSNYxE
    https://www.youtube.com/watch?v=DzNZV4rruLo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αξιότιμε οικοδεσπότα!

    Δεν ξέρω εσείς, αλλά εγώ τη Δούρου τη συμπαθώ! Χαραμίζεται η γυναίκα στην πολιτική. (Αφού δεν το κατέχει το σπόρ, τί ανακατεύεται; Τζάμπα τις τρώει τις κατάρες από τους συγγενείς πνιγμένων τε καμμένων τε, ενώι θα έπρεπε ν' απαλλαχθεί λόγωι βλακείας.)

    Αντιθέτως, εάν την παντρεύει η μαμά της, πιστεύω ότι θα ήταν πολύ καλή ως σύζυγος. Εις ΟΛΑ τα καθήκοντα της συζύγου, εννοώ. :-)

    Δεν ξέρω εσείς, οικοδεσπότα, αλλά εγώ το σκέπτομαι σοβαρώς πως να συνάψω (δεύτερον) γάμον με την εν λόγωι χαζή ξανθιά! Βέβαια, θα το καίει το φαΐ, αλλά δεν τη θέλω γιά μαγείρισσα! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα φιλε μου κ φιλτατε Εργοδοτα!

      Δεν εχω καποια αντιρρηση επι των φαντασιωσεων ή σχεδιων σας, απλα.. φανταζομαι πως στα "μπιφτεκια" τουλαχιστων.. ειναι καλη.

      Διαγραφή