«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Η ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΗΡΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ – ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ 49 ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 1949 ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΠΑΡΑΚΑΠΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ 61/295

γράφει: anti-m-plg

Σχόλιο Διόδοτου: Η αρτιότητα αυτού του κειμένου.. "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!" Συνταρακτικές διαπιστώσεις, υψηλού επιπέδου ανάλυση.

Η εγκατάσταση εποίκων και πολιτικές εποικισμού σε μια κατεχόμενη περιοχή παραβιάζουν την παράγραφο 6 του άρθρου 49 της 4ης Συνθήκης της Γενεύης, της 12ης Αυγούστου 1949, που αφορά την προστασία των πολιτών σε περιόδους ένοπλης σύγκρουσης.
Η παράβαση της πιο πάνω διάταξης θεωρείται ως πολύ σοβαρή παράβαση, υπό την έννοια των άρθρων 146 και 147 της Συνθήκης της Γενεύης, και επιφέρει ποινική ευθύνη για τα πρόσωπα που τη διέταξαν ή έφεραν σε πέρας τη δημογραφική αλλοίωση. Ταυτίζεται με σοβαρότατο έγκλημα (όπως γενοκτονία, δεδομένης πως η δημογραφική αλλοίωση συμπεριλαμβανομένης οικονομικών πολιτικών που εμφανώς έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο δημογραφικό είναι προστάδιο γενοκτονίας).
Επίσης παρόμοιες μετακινήσεις πληθυσμών ή εγκατάσταση εποίκων σε κατεχόμενες περιοχές συνιστούν εγκλήματα εναντίον της ανθρωπότητας, σύμφωνα με το άρθρο 7 του Καταστατικού της Ρώμης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου καθώς και έγκλημα πολέμου σύμφωνα με το άρθρο 8 του Καταστατικού της Ρώμης. Έτσι, θεωρείται έγκλημα πολέμου ως παράδειγμα η εγκατάσταση από την Τουρκία των εποίκων στα Κατεχόμενα της Κύπρου, που ήδη έχει αλλοιώσει τη δημογραφική σύνθεση του πληθυσμού της Κύπρου και οι Ελληνοκύπριοι αποτελούν πλέον μειοψηφία, (όπως διαπιστώνει μελέτη του Δημογραφικού Ινστιτούτου και Μεταναστευτικής Πολιτικής Κύπρου, ο δε πρόεδρος του Ινστιτούτου κ. Γ. Μάτσης δήλωσε ότι επέρχεται «πληθυσμιακή καταστροφή» – βλ. εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» 12-6-2014).

Δεν προσεγγίζεται το θέμα του εποικισμού μόνο σε περίοδο πολέμου, είναι και ο εποικισμός που συντελείται εν καιρώ ειρήνης, ο οποίος αλλοιώνει με γεωστρατηγικές και πολιτιστικές σκοπιμότητες και προεκτάσεις τη δημογραφική και πολιτιστική σύνθεση του πληθυσμού μιας χώρας, όπως μέσω της κατασκευής τεχνητώς τετελεσμένων ανάπτυξης και εγκατάστασης εθνοτικών ομάδων παραλλήλως με πολιτικές «θετικής δράσης», ή καθιέρωση «ουδετερόθρησκου κράτους» όπου και κατά συνέπεια παρατηρείται σειρά κοινωνικών δυνητικών αλλά και αναμενόμενων φαινομένων που παρήχθησαν (εξαιτίας αυτής της πολιτικής) όπως ασύμμετρη διατάραξη της διεθνούς ειρήνης και φονταμελισμός, εισαγόμενη αύξηση κάθε είδους εγκληματικότητας εν είδη πειραματισμού στο όνομα και το ανυπόστατο πρόσχημα κάποιας δήθεν αφομοίωσης κατ΄ αντιστοιχία νομιμοποίησης πολιτικής εποικισμού.

Οι μοναδικοί υπόλογοι και συναυτουργοί είναι πολιτικοί, νομικοί και δικαστικοί λόγω της κατά συρροή παραβίασης καθηκόντων, κομματικές οργανώσεις, τοπικές και πανευρωπαϊκές οργανώσεις δικαιωμάτων και ισότητας της Ε.Ε., νομοπαρασκευαστικές επιτροπές συγκεκριμένα μπλοκ χρηματοοικονομικών και κατασκευαστικών οργανισμών επιρροής που υποστηρίζουν ή και χρηματοδοτούν πολιτικές «εισαγωγής εργασίας».
Μέσω του ίδιου του Ο.Η.Ε. και Ε.Ε. καθώς και σε μεγάλο βαθμό εμμέσως εκ των συντελεστών της πλατφόρμας της συνθήκης της Λισσαβώνας έχει κηρυχθεί ένας ιδιότυπος πόλεμος συγκεκαλυμμένα σε νομοθετικό επίπεδο και διατάξεων μεθοδευμένα ως ασύμμετρη επιθετική ενέργεια εναντίον της εθνικής κυριαρχίας και των πληθυσμών των κρατών της Ευρώπης ανάλογης και με τα ίδια μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα αποτελέσματα επιπτώσεων και παραγόμενων φαινομένων που αποτελούν διαχρονικά σε μεγάλο βαθμό το έρεισμα και των διαπραγματευόμενων θεμάτων της συνθήκης 49 της Γενεύης.

Αυτό συμβαίνει τουλάχιστον εδώ και δεκαπέντε χρόνια και εντάθηκε με τα φαινόμενα της «αραβικής άνοιξης» και του συριακού, αφού η είσοδος οιουδήποτε στη χώρα μας γίνεται πλέον ανενόχλητα κυρίως μέσω των δικτύων δουλεμπορίου παράλληλα με την συνδρομή από μη κυβερνητικές οργανώσεις στέλνοντας στην Ελλάδα μέσω θαλάσσης και από τα σύνορα του Έβρου από της Τουρκία όποιους και όσους θέλει με γεωπολιτικές σκοπιμότητες και ουδείς από τους εκάστοτε κυβερνώντες αξίωσε να υπάρξει ναυτικός αποκλεισμός των παραλίων της Τουρκίας και της Λιβύης, ώστε να σταματήσει αυτός ο εποικισμός και να αποτραπεί η μουσουλμανοποίηση και η δημογραφική αλλοίωση.
Η διαφορά πλέον είναι πως η συμφωνία για το Μεταναστευτικό «Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration» (κυρίως οικομικίστικων ρυθμιστικών προσχημάτων περί ανάγκης δήθεν εισαγωγής εργασίας σύμφωνα και με ντιρεκτίβες της παγκόσμιας τράπεζας) αποτελεί τη συνένωση παλαιότερων συμφωνιών και διατάξεων υπό την ατζέντα 2030. Στα ίδια πλαίσια, ο ΟΗΕ στηρίζει απόλυτα την παγκόσμια μεταναστευτική πολιτική που επιδιώκει να καθιερώσει ένα ενιαίο πολυπολιτισμικό μοντέλο, αφαιρώντας τα εθνικά σύνορα συνολικά. Η πολυπολιτισμική «πολυμορφική» κοινωνία θεωρείται ως βασικό τμήμα για την 2030 Ατζέντα, που έχει μπει ως χρονικός σκοπός υλοποίησης όλων αυτών που προτάσσει.

Το σύμφωνο επιβάλει ένα καθεστώς απεριόριστης ελεύθερης μετακίνησης και εξασφάλισης της, παρουσιάζοντας και αναγνωρίζοντας το ως δικαίωμα , αλλά δεν σέβεται κανένα δικαίωμα των υπό πληθυσμιακή συρρίκνωση λαών-Εθνών και των χωρών που υποχρεώνονται να δεχθούν τους μετακινηθέντες. Επιβάλλει ουσιαστικά την κατάργηση των συνόρων μέσω εννοιολογικής πολιτιστικής αλλοίωσης και ραγδαίας αλλαγής του νομικού υποβάθρου, εθιμικού, και διεθνούς δικαίου επ΄αυτού. «Νομιμοποιεί» άμεσα και εμμέσως πανευρωπαϊκώς με διάφορα δόλια μέσα και προσχήματα δικαιωμάτων αυτήν την κατάσταση δουλεμπορίου και ταυτοχρόνως επιβάλει «οικογενειακό προγραμματισμό» εγκληματικής πραξικοπηματικής πολιτικής εις βάρος δυτικών κοινωνιών και πληθυσμών εξαναγκάζοντας τους αυτόχθονες πληθυσμούς σε αφομοίωση ή καταστροφή του πολιτισμού τους από κυβερνητικές πραξικοπηματικές ενέργειες και αποφάσεις παράδοσης εθνικής κυριαρχίας σε δοτό προσωπικό διεθνών οργανισμών παραβιάζοντας άμεσα και τη διακήρυξη των ίδιων των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα των Αυτοχθόνων Πληθυσμών που υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση με το Ψήφισμα 61/295 της 13ης Σεπτεμβρίου 2007 εδώ περισσότερα για το ψήφισμα 61/295 https://www.unric.org/el/index.php?option=com_content&view=article&id=26162:2009-11-18-08-36-54&catid=21:–human-rights&Itemid=29

Συντελείται με ταχύτατους ρυθμούς διεθνώς ένα οργανωμένο δουλεμπόριο απουσίας κάθε βούλησης μεγάλων δυνάμεων να αποτρέπουν αυτές τις μετακινήσεις με υποβοηθήσεις και συνεννοήσεις με τις τοπικές κυβερνήσεις του τρίτου κόσμου, ή των αναπτυσσόμενων οικονομιών, συνδράμοντας μόνο την προπαγάνδα επικάλυψης εκλεπτυσμού μιας αντικαταστατικής πολιτικής εποικισμού.
Ουδείς ενδιαφέρεται από τους έχοντες την ευθύνη σε διεθνείς οργανισμούς, καθιερωμένα κόμματα, μονάδες ασφαλείας. Αντιθέτως μέσω διεθνούς νομοθετικού εκτελεστικού και δικαστικού πραξικοπήματος προσπαθούν να εκλογικεύσουν το πρόβλημα και την ασύμμετρη απειλή της λαθρομετανάστευσης κατ΄ εντολών και ντιρεκτίβων της παγκόσμιας τράπεζας και εν μέσω ακατανόητων ασυναρτησιών και ετικετών περί ανάγκης «πολυμορφισμού» και σύγκρισης των ανθρώπινων κοινωνιών και της δήθεν ανάγκης πολυπολιτισμικότητας με την αξία της «βιοποικιλότητας» και της «παγκόσμιας κληρονομιάς»όπως προτάσσουν στην οικουμενική διακήρυξη της UNESCO (Παρίσι 2 Νοεμβρίου 2001) για την «πολιτιστική πολυμορφία».

Ως γνωστόν αυτή η πολιτική προωθείται και επιβάλλεται ολοκληρωτικά και απόλυτα συγκεντρωτικά και γεωπολιτικά και από άποψη εμβόλιμης κοινωνικής μηχανικής δημογραφικού και πολιτιστικού περιεχομένου αποκλειστικά σε κράτη και προηγμένες κοινωνίες του δυτικού κόσμου.
Ενδεικτικά τα ποσοστά ανεργίας από ΔΟΕ και τον ΟΟΣΑ στον αναπτυσσόμενο κόσμο και σε ευρωπαϊκά κράτη ως ακόμα μια παράμετρος η οποία δείχνει πως δεν υπάρχει κανένα έρεισμα εισαγωγής εργασίας και υποβοήθησης της μετανάστευσης σε σύγκριση και με τα δεδομένα πολύ υψηλών ποσοστών ανεργίας σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη.
(Βλέπε Διάσκεψη και οικουμενική διακήρυξη της UNESCO – ΠΑΡΙΣΙ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2001 ως μια διαφαινόμενη προπαρασκευαστική της συμφωνίας στο Μαρακές και του συνολικού περιεχομένου της 2030 ή παρεμφερώς του ζητήματος «παγκόσμιας διακυβέρνησης» που τίθεται στα πλαίσια συζητήσεων και παραθέσεων του Ο.Η.Ε.http://www.unesco.org/new/fileadmin/MULTIMEDIA/HQ/CLT/CLT/pdf/declaration_cultural_diversity_el.pdf.pdf).

Ο Εποικισμός κατά τη διάρκεια πολέμου ή εν καιρώ ειρήνης έχει τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα πολιτιστικά, κοινωνικά, παρά του ότι οι υποστηρικτές και το επιτελικό προσωπικό της 2030 προσπαθούν σπασμωδικώς να αποκρύψουν στο όνομα δήθεν του ανθρωπισμού τη μεθόδευση τους.

Η Ε.Ε. και προσωπικό του Ο.Η.Ε. συμμετέχουν οργανωμένα παραθέτοντας διάφορες προσχηματικές «ανθρωπιστικές» και πανανθρώπινες προθέσεις, ή εντελώς ακατανόητες αναμείξεις με περιβαλλοντολογικά αφηγήματα απευθυνόμενοι σε πρόσωπα, παράγοντες και οργανώσεις της χρηματοπιστωτικής ελίτ για την υποστήριξη της υλοποίησης της ατζέντας, που λειτουργούν περισσότερο συνολικά ως σπασμωδικές ανυπόληπτες προφάσεις ερήμην των πολιτών. Εδώ Για την ίδρυση του κινήματος «Πανευρώπη» στη Βιέννη ήδη από το 1922, που σκόπευε στη δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, βασισμένης σε μια ομοσπονδία των εθνών υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα αποτελούσε το πρώτο βήμα για την δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Ακόμα και σήμερα υπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν ότι το πρόβλημα είναι ότι o αληθινός κομμουνισμός δεν εφαρμόστηκε ποτέ και παραλλήλως πολλοί απ΄αυτούς νομίζουν ότι έχουν τώρα την απάντηση. Έτσι, μετά την έξαρση του ισλαμικού φονταμενταλισμού που δεν μπορεί πλέον να αγνοηθεί ή να υποβιβαστεί σε απόλυτο βαθμό από την δημοσιογραφία, θα υπάρχουν πάντα οι ίδιοι χρήσιμοι ηλίθιοι των ευρωπαϊστικών κεντροαριστερών διεθνιστικών κομμάτων και νομοπαρασκευαστικών επιτροπών της δικτατορίας της Ε.Ε. και των Βρυξελλών, ή της παγκόσμιας τράπεζας ως τμήμα του Ο.Η.Ε., που θα διαδίδουν ότι απλά δεν ενσωματώθηκαν σωστά οι θρησκευτικές μειονότητες. Επιδιώκουν να συνενώσουν τόσο τον κομμουνισμό όσο και τις πολυπληθείς εισαγώμενες θρησκευτικές, θρησκευτικο-πολιτιστικές και εθνοτικές μειονότητες και κατ΄επέκταση πληθυσμούς εισαγωγής φθηνής εργασίας για να παράγουν αντικαταστατικώς ένα μετασχηματισμένο μετάδημοκρατικό και μετάκομμουνιστικό υπερφίαλο ουτοπικό πολυπολιτισμικό αποτέλεσμα κάτω από αντιεπιστημονικές ασυναρτησίες περί «βιώσιμης ανάπτυξης» και περιβαλλοντολογικής μεταναστευτικής κρίσης.

Όλες αυτές οι βαρύγδουπες διακηρύξεις οι οποίες δημοσιοποιούνται με αντίστοιχο παρεμφερές περιεχόμενο σε μέσα ενημέρωσης, με αναφορές στο περιβάλλον, τον ανθρωπισμό, τον έλεγχο των γεννήσεων σε γηρασμένες κοινωνίες με σοβαρά δημογραφικά προβλήματα υποτίθεται για τη σωτηρία της γης, έχουν περισσότερο το ρόλο αφηγηματικής προπαγανδιστικής ημι-συγκάλυψης των πραγματικών προθέσεων και των οικονομικο-πολιτιστικών διαδικασιών που μεθοδεύονται μέσω νομιμοφανών τάχα εκλεπτυσμένων προσχημάτων από διεθνείς οργανισμούς. Με μια προσεκτικότερη ανασκόπηση φαίνεται πως δεν τις αποκρύπτουν και ιδιαίτερα.
Η Liberation, απορίας άξιον σε τι βαθμό «Self-Hating Liberal» κοινό αναγνωστών αναφέρεται, προτρέπει την μείωση των γεννήσεων, λανσάροντας τη γενοκτονία των Ευρωπαίων εν μέσω των ίδιων ακατανόητων παρανοϊκών προσχημάτων και ψευδοπροφάσεων για το κλίμα, ενώ πήγε ακόμα πιο πέρα την προπαγάνδα προτρέποντας τις γυναίκες να μην κάνουν παιδιά και να αφοσιωθούν στο μεταναστευτικό και την υποδοχή μεταναστών.http://redskywarning.blogspot.com/2018/12/blog-post_10.html

Στο όνομα του «ανθρωπισμού» και κάποιας πρόφασης αόριστης ανάπτυξης για μεμονωμένα οικονομικά κερδοσκοπικά συμφέροντα επιβάλλουν την καθιέρωση απειράριθμου εισαγώμενου πάμφθηνου εργατικού δυναμικού και την τεχνητή κατασκευή μειονοτήτων σε ευρωπαϊκά κράτη με δεδομένο τα υψηλά και σχετικά υψηλά ποσοστά ανεργίας σε ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και άνευ οικονομικού ή πολιτιστικού αντικειμένου κάποιας διεθνούς συμφωνίας εμβόλιμης πολιτιστικής ανάμειξης ή εισαγωγή εργασίας.

Πλέον γίνεται περισσότερο κατανοητό τι διαδραματίστηκε κοινωνικά στις ΗΠΑ και αποτυπωμένα στις εκλογές ως συγκοινωνούσα αλλαγή με την Ευρωπαϊκή ευρωσκεπτικιστική μεταστροφή σε χώρες κυρίως της κεντρικής Ευρώπης, εν μέρει αλλά με μεγάλο δυναμικό του Ην. Βασιλείου και της Ιταλίας. Δεν είναι δυνατόν να βγουν άμεσα συμπεράσματα λεπτομερώς για τις μακροπρόθεσμες πολιτιστικές προθέσεις και πολιτικές αναθεωρήσεις όλων των ευρωσκεπτικιστών δυνάμεων και των μετεκλογικών ΗΠΑ, αλλά δίνονται ήδη κάποιες ενδείξεις ρήξης με την ευρωπαϊκή πολιτική ανοιχτών συνόρων, και συμφωνιών υπερφορολόγησης που επιβάλλονται από το ολοκληρωτικό καθεστώς της Ε.Ε. και οργανώσεις του Ο.Η.Ε. με πρόσχημα το περιβάλλον και την εν είδη θρησκευτικής σέκτας της δήθεν κλιματικής αλλαγής των περιβαλλοντολογικών διατάξεων.

Εξ’ αυτών των χωρών ξεκίνησε η ρήξη καταρχάς με την οικονομική πολιτική της Ευρωπαϊκής ένωσης, συμφώνων που αφορούσαν εμπορικές συμφωνίες ΗΠΑ και Ασιατικών χωρών, όπως και η διαφωνία με τη συγκεχυμένη διαχείριση των αθρόων μεταναστευτικών ροών και του προσφυγικού.

Είναι γεγονός πως σχηματίζονταν ένας καλώς εννοούμενος διαχωρισμός οικονομικής γεωπολιτικής και ουσιαστικά διαφορετικής άποψης περί πολιτιστικών φαινομένων αρκετά πριν τις προπαρασκευαστικές διαδικασίες για το brexit και πριν την αλλαγή στην προεδρία των ΗΠΑ που έχουν προκαλέσει σφοδρές σπασμωδικές αντιδράσεις της ευρωπαϊστικής αριστεράς στην Ευρώπη, δηλαδή της κεντρικής πολιτικής γραμμής της Ε.Ε. και των δοτών ομόλογων ευρωπαϊκών κομματιδίων, και των δημοκρατικών στις ΗΠΑ.

πηγή
το είδαμε εδώ 

4 σχόλια:

  1. ΣΥΓΓΝΩΜΗ;

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΩ ΜΙΑΝ ΑΠΛΗ ΠΑΡΑΤΉΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΑΝ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΊΝΑ.'Η ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΚΟΥΡΕΛΟΥ;

    ΠΑΝΕ ΑΓΚΑΖΕ ΤΣΙΠΡΑΣ+ΚΑΜΙΝΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΚΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝΕ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝΕ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ-απο δω και μπρος όρους Τραμπ ας χρησιμοποιούμε-ΣΑΙΤ,ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ Ο ΚΑΜΊΝΣΚΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΕΛΕΜΠΙΕΣ ΚΑΤΑΡΙΑΝΕΣ=ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕΣ,ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ,ΑΝΤΙΣΚΗΝΑ,ΓΙΑΧΑΜΠΙΜΠΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΜΠΕΡΛΕΚΙΑ ΚΙ ΑΜΑΝΕΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑΛΑΛΕΛΙ ΓΙΑΧΑΜΠΙΜΠΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!;!

    ΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝΕ ΟΙ ΚΑΝΊΒΑΛΟΙ ΚΑΤΑΡΙΑΝΟΙ(οι τζιχαντιστές τους έστελναν κρεας+αίμα ανθρώπινο φουλ έναντι αδράς αμοιβής)ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΙΟΡΤΗ.ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ.ΦΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ;

    ΔΙΟΤΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΙΟΥΔΑΙΟΙ/ΙΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΔΡΟΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛ ΘΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ.

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΛΕΟΝ,ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.
    ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕΡΚΕΛ-ΑΛ ΘΑΝΙ,ΓΙΑ ΦΤΗΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΝ....Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΑΡΧΗ...ΚΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ,ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΚΦΙΡΙΚΟ ΙΣΛΑΜ.ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΑΝΤΙΡΡΉΣΕΙΣ ΚΑΘΟΤΙ ΚΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΥΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ.

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ.ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΑ ΤΑ ΣΚΟΤΗ....

    Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΣΙΠΑΣ ΚΙ Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΔΟΥΝΕ ΠΑΡΑΔΑΚΙ.
    ΡΌΤΣΙΛΝΤ;ΑΛ ΘΑΝΙ;ΒΑΤΙΚΑΝΟ;ΜΠΟΥΣ;ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΕΣ "ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΎΝΤΑΙ" ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ.

    ΣΥΡΙΖΑ.
    ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΥΣ.
    ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΤΗΝ ΠΡΟΣΈΞΑΤΕ ΑΡΑΓΕ;ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΕ ΤΙΠΟΤΑ;

    ΔΟΝΤΙΑ ΔΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ.ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΊΔΗΤΟ ΜΑΣ ΑΣΥΝΑΊΣΘΗΤΑ.
    ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΔΕΙ" ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...ΚΑΙ...

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΚΟΛΠΑ ΤΥΠΟΥ ΑΤΖΕΝΤΑ 2030,ΘΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΜΟΥ.ΦΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟ.

    ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΥΦΑΝΤΗ,ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΑΡΙΟΝΈΤΕΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ!

    stateofthenation2012.com/?p=110122

    MATRIX 5

    Pedogate women operatives in high places.
    Covert Anglo-American Network of "Crown Agents'Sisters"

    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ Η ΚΑΛΙΦΑ ΜΟΖΑ ΜΠΙΝΤ ΝΑΣΣΕΡ ΑΛ ΘΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ.ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΣΗΣ ΥΠΟΨΙΑΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΊΖΑΜΠΕΘ!
    ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΕΣ;

    ΣΕΡΕΝΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ (άμοιρη Κέρκυρα πόσα εγκλήματα έχει κάνει εκεί και στο Μαυροβούνιο)
    ΛΥΝΝ ΦΌΡΕΣΤΕΡ ΡΟΤΣΙΛΝΤ
    ΑΡΙΑΝΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ
    ΛΩΡΙΝ ΧΑΡΠΕΡ(ο Καναδός σύζυγος της έχει καταδικαστεί μαζί με Ράτσινγκερ+Ελισσάβετ)
    ΧΙΔΕΡ ΑΝΝ ΜΙΛΛΣ(ο Πωλ Μακαρτνεύ πήρε γυναίκα λελουδο)
    ΤΕΡΕΖΑ ΜΕΎ(σαμποτέρ πράκτωρ εναντίον του brexit)
    ΚΑΛΙΣΤΑ ΓΚΙΝΡΙΤΣ(Gingrich ο παιδόφιλος δούλος των Μπους)
    ΜΑΡΙΝΑ ΤΖΟΝΣΟΝ(τώρα ξέρεις γιατί ο βλαξ κάνει ότι κάνει ο πρώην ΥΠΕΞ)
    ΛΕΝΑ ΤΡΥΝΤΩ(όλοι οι τρυντω είναι παιδοφιλοι σατανιστές)
    ΣΑΜΑΝΘΑ ΚΑΜΕΡΟΝ(μια Άστορ κρυφή,ιλλουμινατι Α CLASS)
    ΑΝΝ ΡΟΜΝΕΎ(οι μορμόνοι δεν είναι αυτό που δείχνουν,είναι ότι χειρότερο)
    ΧΙΛΑΡΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ
    ΛΥΝΝ ΤΣΕΝΕΎ
    ΤΣΕΡΙ ΜΠΛΑΙΡ
    ΣΑΡΑ ΦΕΡΓΚΟΥΣΟΝ
    ΜΙΣΕΛ ΟΜΠΑΜΑ
    ΝΑΝΣΥ ΠΕΛΟΣΙ
    ΚΟΝΤΟΛΙΖΑ ΡΑΊΣ
    ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΦΡΟΎΝΤ
    ΓΟΥΊΝΥ ΜΑΝΤΕΛΑ
    ΑΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ
    ΤΖΕΗΝ ΦΟΝΤΑ(δεν πιστεύεις αυτά που διαβάζεις για την μπαρμπαρελλα!!)
    ΣΑΜΑΝΘΑ ΠΑΟΥΕΡΣ
    ΧΑΑΝΕ ΣΤΡΟΝΓΚ(κόρη του Μωρις Στρονγκ, κανίβαλλος που μαζί με τον παππού του Ομπάμα σκάρωσαν τις ανθρωποφάγες τελετές Μαου Μάου!)

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΑΟΛΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΕΣ ΙΔΡΥΣΑΝ/ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS!!!

    EXOYME ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΡΗ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΙΔΡΥΜΑ.ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΕΙ Η Ο.Υ.Α. ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ.

    ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΟΡΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥ GREEK LIFE OATH,ΠΟΥ ΑΥΤΑ,ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ.ΑΥΤΟΙ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΑ ΑΛΦΑ ΚΑΠΠΑ ΦΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΑ RECRUITING ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ,ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΈΝΟΥΣ ΣΕ SNUFF MOVIES.

    ΑΥΤΕΣ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ,ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΒΑΡΩΝΕΣΣΕΣ ΜΠΟΥΧΕΣΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΜΆΓΙΣΣΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΦΟΛΙΔΙΟΤΗΤΟΣ ΑΓΓΛΙΤΣΑΣ ΚΑΘΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΡΙΞ 5 ΔΙΑΟΛΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΣΕΣ;ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ....

    1.ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ
    2.ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    CLAIRVOYANT ΘΑ ΠΕΙ "ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ".



    Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ.
    Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΒΡΩΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΎΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ.

    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ!
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΚΙ ΕΔΩ ΟΛΕΣ/ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΦΟΛΙΔΟΣΑΞΩΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΤΣΑΣ.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΚΩΣΤΑ?

    ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΥΑ?

    ΤΟ “ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ ΠΛΕΓΜΑ” ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΙΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΤΟΝ “ΠΑΣΥΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ “ΑΝΤΙΑΜΑΖΟΝ” & “ΑΝΤΙΚΕΝΤΑΥΡΟΝ”

    ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ “ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ” ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ LINK ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ “ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ” ΠΑΡ’ ΟΤΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ “ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ”
    ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΤΑ “ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ” ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΣΥΑ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ?

    ΦΥΣΙΚΑ Η ΠΟΠΑΡΑ ΑΜΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΕ «ΜΑΛΩΣΕΙ» ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΤΩΡΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ LINK ΤΟΥ “ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ” ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ “ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ” ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ anti-m-plg
    ΕΔΩ:
    https://ergdhmerg.wordpress.com/2018/12/12/το-παγκόσμιο-σύμφωνο-αυτοκτονίας/comment-page-1/#comment-30503
    & ΕΔΩ:
    https://ergdhmerg.wordpress.com/2018/12/12/το-παγκόσμιο-σύμφωνο-αυτοκτονίας/comment-page-1/#comment-30525
    ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - Δεκ. 16, 2018 @ 23:43:47
    @anti-m-plg Δεκ. 14, 2018 @ 19:39:21
    ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
    ΕΔΩ
    http://diasvsmetatron-plegma.blogspot.com/2018/12/2030-49-1949-61295.html


    Υ.Γ.
    ΔΕΝ ΦΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ «ΚΑΝΕΙ» Η ΠΟΠΑΡΑ ΑΜΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ «ΑΤΑΞΙΑ» ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σπύρο,

    η "ΠΟΠΑΡΑ" δεν είναι η μαμά μου.
    Ταυτοποίησες το σχόλιο anti-m-plg την μεθεπόμενη μέρα από την δημοσίευσή του στο Εργ και στον Διόδοτο, όταν εγώ δεν χρειάστηκε να ξαναμπώ στην συγκεκριμένη ανάρτηση του Εργ, ώστε να δω τα σχόλιά σου. Στις 14 του μηνός όμως είχα ρωτήσει τη Φωτεινή "Ποιος είναι αυτός ο anti-m-plg που έγραψε αυτό το αριστούργημα;" και δεν ήξερε να μού πει.

    Μπαγάσα, με μισείς τόσο λοιπόν ώστε βιάστηκες να με κατηγορήσεις: "ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙΣ". Μιλάς στον έναν από τους λίγους μαλάκες (κατά την τακτική των περισσοτέρων εννοώ) που βάζει με επιμέλεια την "πηγή", αλλά και "πού το είδε".

    Να ξέρεις επίσης ότι τα περισσότερά σου σχόλια στο Εργ τα βρίσκω αξιόλογα, και η απαγόρευσή σου, από πέρυσι, να μην ασχολούμαι με το έργο του ΠΑΣΥΑ, δεν θα με εμποδίσει να αναρτήσω και δικό σου σχόλιο στου Εργ, το οποίο θα βοηθούσε το αναγνωστικό μου κοινό σε βαθύτερη κατανόηση των πραγμάτων.

    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή