«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Πλήρης επιβεβαίωση – Ρωσικές δυνάμεις σπεύδουν με τον συριακό στρατό στις κουρδικές περιοχές.

Ο Διόδοτος σε αποκλειστικό του άρθρο, από τη νύχτα της 22/12, ανέφερε πως "μετά την απόφαση Τραμπ περί αποχώρησης των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Συρία, η Ρωσία θα έσπευδε άμεσα προς ενίσχυση των Κούρδων". Μάλιστα ο Πούτιν εχθές.. αρνήθηκε να συναντήσει τον Ερντογάν..   



Πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστό ότι ρωσικές δυνάμεις έσπευσαν για την ενίσχυση του συριακού στρατού ο οποίος με αιφνιδιαστική ενέργεια κατέλαβε θέσεις κλειδιά στην κουρδική περιοχή του Manbij. Αυτό έγινε την στιγμή που οι τούρκοι ετοίμαζαν εισβολή στην περιοχή μετά την ανακοίνωση απόσυρσης των αμερικανικών δυνάμεων. 

 

Την ίδια στιγμή, ισλαμιστικές ομάδες υποστηριζόμενες από την Τουρκία είχαν ήδη αρχίσει να κάνουν κίνηση. 

 

Νωρίτερα σήμερα ο Ερντογάν έχει ανακοινώσει πως θα επισκεπτόταν τον πρόεδρο Πούτιν στο Κρεμλίνο για να τον ενημέρωνε για τις κινήσεις μετά την απόσυρση των αμερικανικών δυνάμεων. Ο πρόεδρος Πούτιν όμως αρνήθηκε την συνάντηση! 

 

Οι συντονισμένες κινήσεις Συριακών και ρωσικών δυνάμεων επιβεβαιώνουν ότι θα υπάρξει αντίδραση στα τούρκικα σχέδια για σφαγή του κουρδικού πληθυσμού.

 

πηγή

 

Διαβάστε επίσης:

Ραγδαίες εξελίξεις στη Συρία – τουρκικά τεθωρακισμένα πέρασαν τα σύνορα και οι αμερικανικές δυνάμεις έσπευσαν αμέσως στον θύλακα των Κούρδων!

10 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ26 Δεκεμβρίου, 2018 13:43

    ΚΩΣΤΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ,ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,ΣΕ ΣΕΝΑ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΆ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΏΣΤΕΣ ΣΟΥ.ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΣΥΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΤΠ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΌΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ,ΤΟ YPG ΣΥΝΑΠΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ,Ό ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΏΣΟΥΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΟΛΗΣ(ΜΑΝΠΙΤΖ),ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΊΠΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ Χ.ΑΚΑΡ,ΟΙ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΙ ΕΝΤΟΣ ΩΡΩΝ ΕΠΙΤΊΘΕΝΤΑΙ,ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ(ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ)ΤΟΥ ISIS,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΛΌΘΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 30 ΧΛΜ.ΓΙΑ ΑΡΧΗ,ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΊ ΒΟΜΒΆΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ ΜΕ ΒΛΗΜΑΤΑ DELILAHΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠ' ΑΥΤΉΝ ΑΝΑΧΑΙΤΊΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ PANTSIR S-2,Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ,ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ,ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΤΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ISIS ΞΟΦΛΗΣΕ ΚΑΙ 2ον,ΤΙ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΌ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΉΡΙΟ;Ό ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ;Ό ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΔΩΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ(ΒΛΕΠΕ F-35,PATRIOT PAC3)ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΏΝΟΝΤΑΣ ΤΙ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΆΞΕΙΣ. ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΉ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ "ΣΤΡΑΤΟ" ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ........ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ26 Δεκεμβρίου, 2018 13:45

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΆ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ,ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΊΑ ΤΡΑΜΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ26 Δεκεμβρίου, 2018 13:50

    https://www.pentapostagma.gr/2018/12/εκτακτο-ολοταχώς-για-αιματοχυσία-στη.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε μου ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ,
    ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
    ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ
    ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ!

    Σαν απαντηση θα σου προτεινα να διαβασεις ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το σχολιο του κου Αhoy, στο αρθρο του Τιερυ Μεϋσαν.

    Θα τα πουμε παλι συντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, αν θέλεις πρότεινέ μας καμιά σελίδα στρατιωτικού τύπου.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ27 Δεκεμβρίου, 2018 07:49

      ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΠΟΙΑ.ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ,ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ.

      Διαγραφή
    2. Γιώργο εννοείς σαν το onalert και τον Βετεράνο;

      Διαγραφή
    3. Το onalert το ξέρω, αλλά πιο πολύ ξένες ιστοσελίδες ήθελα να δω, φιλτραρισμένες από κάποιον έμπιστο που να ξέρει από στρατιωτικά και να ξέρει και από Νέα Τάξη κλπ. Γεια σου ΕΥ.

      Γιώργος

      Διαγραφή
    4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ27 Δεκεμβρίου, 2018 20:08

      ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΩΡΓΟ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΡΟΝΙΟΥΣ,ΠΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΟΝ ΑΛΕΡΤ,ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ,ΝΤΙΦΕΝΣ ΠΟΙΝΤ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΌΝΩΣ ΣΤΑΧΥΟΛΟΓΩ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΈΣ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΎ"ΚΑΤΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ"ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΕΧΩ ΑΡΧΕΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ'80,ΕΝΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΆ ΔΙΚΤΥΑ ΣΤΟ YOUTUBE.ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ LUCIS(LUCIFER'S)TRUST,ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ'70,ΠΟΥ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΜΈΛΛΟΝΤΟΣ,ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΉ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΨΑΞΕ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΔΕΣ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΑΊΡ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ"BLUE BEAM",ΔΕΣ ΒΊΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΜΠΙΛ ΚΟΥΠΕΡ,ΤΟΝ ΦΙΛ ΣΝΆΙΝΤΕΡ,ΤΟΝ ΣΕΡΖ ΜΟΝΑΣΤ.ΚΑΙ Π Α Ν Τ Α ΕΛΕΓΧΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΒΕΒΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΣΤΟ"ΜΟΝΟΠΑΤΙ".ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  6. Ευχαριστώ. Να 'σαι καλά.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.