«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου. Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογονεί, φυτόν ουράνιον και Βλάστημα θείον ηκριβωμένον, λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.”

Έλληνες μην χάνετε την πίστη σας στους Έλληνες και στους Θεούς τους όπως και αν λέγονται αυτοί. Το θεριό κάνει την τελική επίθεση, αφήστε την να εκδηλωθεί, το ζητούμενο για τους βρωμιάρηδες είναι να μας αποδυναμώσουν. Είναι ο ψυχολογικός και πνευματικός πόλεμος!
Είδατε τα άρθρα που έχουν βγάλει σήμερα; Επίθεση παντού από τα τσιράκια τους, άρθρα ηττοπαθή, πολεμικά, μίζερα και καταστροφολογικά. Κώστα σκέψου, αυτή τη στιγμή μας πολεμούν σε άλλα επίπεδα και αυτά δεν είναι τα φανερά και γνωστά. Έχουν θορυβηθεί με την αντίσταση των Ελλήνων σε αυτά τα άλλα επίπεδα. Ψηλά το κεφάλι και τα μάτια Έλληνες! Δεν είμαστε μόνοι μας. Και επιτέλους επιτρέψτε να τελειώσει αυτό το ανθελληνικό Κράτος που δεν μας ανήκει ούτε μας ανήκε ποτέ. Μαζί του θα πεθάνουν και όλοι αυτοί οι βρωμιάρηδες που το συντηρούν. Δεν είναι ήττα είναι στρατηγική!
Καλά Χριστούγεννα σε όλους μας! Το να είσαι Ελλην είναι τίτλος και κανείς δεν μπορεί να μας τον πάρει ούτε να τον χαρίσει στον κάθε βρωμιάρη που φέρνει εδώ μέσα, το φως στο τέλος πάντα νικά το σκοτάδι. Έχουν διαπράξει ύβριν προσπαθώντας και ξεπερνώντας αυτή τη φορά τα συμπαντικά όρια που τους επιτρέπονται θέτοντας εαυτούς ανώτερους του Θεού. Θέλανε την συγκατάθεση μας για να συνεχίσουν την γενοκτονία, δεν την δώσαμε ΑΛΛΑ συνεχίζουν. Αρα; Σε ποιό στάδιο είμαστε τώρα; ΥΒΡΙΣ, ΑΤΗ, ΝΕΜΕΣΙΣ, ΤΙΣΙΣ.
Οι Έλληνες τα έχουμε πει ΟΛΑ. Ενθυμηθείτε!
 

8 σχόλια:

  1. καλα Χριστουγεννα και παντα με χαρα στην ψυχη μας,αφηστε τα σκουπιδια του Κρονου να φανε τα σκατα τους μεχρι να τους πεταξουμε στο βοθρο,ερχεται το φως της ζωης και της δημιουργιας να κατατροπωσει τα σκοταδια που μας ειχαν ριξει τα λαμογια,αλλα οπως λεει ενα ρητο (αγαπαει ο Θεος τον κλεφτη αλλα αγαπαει και τον νοικοκυρη)και τον νοικοκυρη τον εχει στο τελος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά Χριστούγεννα Κώστα. Καλά Χριστούγεννα και σε όλους τους εκλεκτούς σχολιαστές. Τις καλύτερες ευχές και για τους αφυπνισμένους και ευσυνείδητους πολίτες, αστυνομικούς και στρατιωτικούς που τυχόν διαβάζουν.

    Γιώργς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργο,
    Ανώνυμε 22:30,

    σάς ευχαριστώ!
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!
    ΟΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά Χριστούγεννα αδέρφια και καλή λευτεριά !!! Είθε ο Χριστός και η Παναγία να είναι στο πλευρό μας, στα τραγικά γεγονότα που έρχονται.... Να είσαι πάντα καλά, Κώστα οικοδεσπότη, να μας δίνεις δύναμη και ελπίδα μέσα από τον τόσο φιλόξενο, για τους αληθινούς Έλληνες, διαδικτυακό σου χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία μου,
      ευχαριστώ!
      Κι εγώ με τη σειρά μου νιώθω περήφανος για αναγνώστες μου όπως εσύ.
      Χρόνια Πολλά!!!

      Διαγραφή
  5. Κώστα μου Χρόνια πολλά και καλά! Σε ευχαριστώ για την ανάρτηση. Εύχομαι τα καλύτερα για όλους μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ για το μπλοκ σου που επιμένει με πείσμα να κρατάει ψηλά τη Γαλανόλευκη και όλα τα σύμβολα και τις παραδόσεις της αληθινής Ελλάδας, της δικιάς μας Ελλάδας!
    Δεν ήρθαμε τυχαία εδώ και τώρα Συνέλληνες, ούτε τυχαίο είναι ότι οι Έλληνες δεν ενωνόμαστε ακόμα στην πράξη γιατί στην καρδιά είμαστε ενωμένοι.
    δπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Ελληνες υπο την σκεπην ΤΗΣ ΠΛΑΤΥΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ θα ειναι παντα ενωμενοι.

    Στον πατριωτη οικοδεσποτη, τους φιλους του και σε ολη την μεγαλη οικογενεια των αναγνωστων του ΔΙΟΔΟΤΟΥ

    Χρονια πολλα και καλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δπ,
    κε Ahoy,

    σάς ευχαριστώ!
    Τα πιο όμορφα λόγια βγαίνουν όταν τα νιώθει και τα εννοεί κάποιος πραγματικά!
    Αυτό ακριβώς συμβαίνει με εσάς τους δυο σε αυτό το μπλογκ.

    ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.