«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Έλληνες Μαθητές: Ο Τολμών Νικά!



Σχόλιο Διόδοτου: Σε πείσμα των ανθελλήνων αριστερών αλλά και κομματοποιημένων ψευτοπατριωτών, που επιχείρησαν να απαξιώσουν την ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ που ο Διόδοτος υπενθύμιζε καθημερινά με την ανάρτηση της αφίσας της -στα γκάτζετ του δεξιά- οι μαθητές όρθωσαν το ανάστημά τους, ένα ακόμα βραχυκύκλωμα στο μάτριξ του ανθελληνισμού άφησε το στίγμα του.

 
Ενάντια στην φίμωση και την τρομοκρατία, ενάντια στα δημοσιογραφικά κοράκια και σε ολόκληρο το φάσμα της αριστεράς, μια μερίδα Ελλήνων Εθνικιστών Μαθητών έδειξε ότι ο τολμών πάντα νικά και είναι αυτός που δείχνει τον δρόμο!
Τα λόγια περιττεύουν μπρος στην πρωτοφανή έχθρα ολοκλήρου του συστήματος απέναντι στον αυθόρμητο μαζικό ξεσηκωμό των απανταχού Ελλήνων Μαθητών. Είδαμε για μέρες όλα τα «μεγάλα» και «έγκριτα», «δημοκρατικά» κανάλια να προβάλουν τους αναρχοκομμουνιστές ως μόνη απάντηση στον Εθνικισμό. Είδαμε έναν Πρωθυπουργό σε μαρξιστικό ντελίριο να καταγγέλλει τον «Φασισμό» και την αστυνομία του να κάνει μέχρι και προληπτικές προσαγωγές κάτω από σπίτια Συναγωνιστών που αντιστέκονται ενάντια στην προδοσία που επιτελεί η κυβέρνηση του.
Είδαμε και τους υποτιθέμενους «φίλους» να σιωπούν και να θάβουν το Μαθητικό Κίνημα που τους έφτυσε στα μούτρα, διαγράφοντας την δική του αυτόνομη πορεία.
Η προαναγγελθείσα αυτόνομη και ακομμάτιστη πορεία του Σαββάτου από τους Έλληνες Μαθητές πολεμήθηκε όσο τίποτε άλλο. ΜΜΕ, Αριστεροί και «Πατριώτες» μια γροθιά ενάντια στους Μαθητές. Κανένα «mainstream» κανάλι, κανένα «σοβαρό» ειδησεογραφικό σάιτ, καμία ακροδεξιά εφημερίδα δεν πρόβαλε την συγκέντρωση. Οι μαθητές καταγγέλλουν ότι σχεδόν όλοι τους γύρισαν την πλάτη με αιτιολογία τον ακομμάτιστο χαρακτήρα της διαδήλωσης τους. Ακόμα και ιστοσελίδες «αυτόνομων» δήθεν ομάδων του εθνικιστικού χώρου δεν έγραψαν λέξη, όπως και δεν στήριξαν με την παρουσία τους την προσπάθεια τους.
Από την άλλη μεριά, η ψυχορραγούσα αριστερά έπαιξε άριστα τον ρόλο της ανακοινώνοντας όχι μια, ούτε δύο, αλλά τέσσερις συνολικά συγκεντρώσεις και αντί-συγκεντρώσεις την ίδια μέρα και ώρα στον χώρο του Συντάγματος. 
Οι Συνταξιούχοι του ΚΚΕ απ’ τη μια, οι άπλυτοι του Σόρος απ’ την άλλη, ισλαμιστές μαζί με αντίφα στα Προπύλαια, μέχρι και υποτιθέμενη συγκέντρωση «Κίτρινων Γιλέκων» συμπλήρωσαν το σκηνικό τρόμου που χτίστηκε μετά την εξαγγελία της αυτόνομης πορείας των μαθητών.
Τέλος, η αστυνομία, φτιάχνοντας έναν τριπλό κλοιό γύρω από την πλατεία και κλείνοντας τον σταθμό του μετρό, φρόντισε ώστε οι αριστεροί να παραμείνουν ανενόχλητοι στο κέντρο και η πρόσβαση να αποκλειστεί για όλους τους άλλους.
Έστω κι έτσι, όμως, αρκετοί μαθητές προσέγγισαν το σημείο από διάφορες κατευθύνσεις δηλώνοντας την παρουσία τους κόντρα σε ολόκληρο το φάσμα εξουσίας της Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας.
Αυτό που σε κάποιους φαντάζει ακατόρθωτο, είναι για κάποιους άλλους απλά το αυτονόητο.
Ο δρόμος για την Λευτεριά περνάει μέσα από σίδερο και ατσάλι. Μόνο λίγοι είναι ικανοί να τον διαβούν, μόνο ελάχιστοι εκείνοι που τολμούν. Και η τόλμη αυτή είναι που φωτίζει και νοηματοδοτεί τον Αγώνα όλων μας!
Ζήτω η Νίκη!


Οι Έλληνες μαθητές μιλούν για το πανελλαδικό τους Κίνημα, ΕΔΩ



το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου