«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Ο Διόδοτος δεν είναι κομπλεξικός.. σέβεται και διασφαλίζει την ύπαρξη διαφορετικών απόψεων, οι οποίες προέρχονται από παρόμοιες αγωνιστικές και φιλαλήθεις πηγές - grothia.gr: «Οι Ισραηλινοί λατρεύουν τη σιωνιστική “ακροδεξιά” που δημιούργησαν οι τοκογλύφοι…»



[ ο τίτλος της αναρτήσεως.. σαφώς και σχετίζεται με απόψεις μας, όπως αυτές που εκφράζονται εδώ και εδώ ]


Μια μοντέρνα ακροδεξιά που συγχαίρει το Ισραήλ για τα εγκλήματα εναντίον αμάχων στην Παλαιστίνη και την αρπαγή των περιουσιών τους για εποίκους.
Lepen, Bolsonaro, May, Kurz, Trump, Frauke Petry… αποτελούν κομμάτια αυτής της καλά ελεγχόμενης ιδεολογικά ακροδεξιάς που εστιάζει αποκλειστικά σε μουσουλμάνους και όχι σιωνιστές…χρηματοδοτώντας παράλληλα τους μισθοφόρους του Isis για να στρεβλώνουν την εικόνα των Μουσουλμάνων παγκοσμίως ώστε να ξεπλύνουν το Ισραήλ για τα εγκλήματά του εναντίον τους.

Όλοι τους χρησιμοποίησαν …όπως κι ο Καμμένος φυσικά μια υποκριτική ρητορική δήθεν κατά του Soros και υπέρ της Ρωσίας για να παραστήσουν τους αντισυστημικούς αλλά μόλις έκλεψαν τις ψήφους συνέχισαν κανονικά από εκεί που σταμάτησαν οι προηγούμενοι στις υπηρεσίες του Soros και του ΝΑΤΟ.


Οι Ισραηλινοί λατρεύουν τη σιωνιστική "ακροδεξιά" που δημιούργησαν οι τοκογλύφοι... 2Οι Ισραηλινοί λατρεύουν τη σιωνιστική "ακροδεξιά" που δημιούργησαν οι τοκογλύφοι... 4Οι Ισραηλινοί λατρεύουν τη σιωνιστική "ακροδεξιά" που δημιούργησαν οι τοκογλύφοι... 5
Οι Ισραηλινοί λατρεύουν τη σιωνιστική "ακροδεξιά" που δημιούργησαν οι τοκογλύφοι... 5555


πηγή

10 σχόλια:

  1. Ηθελα νά 'ξερα τι ρόλο βαράς και τι παιχνίδια παίζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mα... είναι ορατό διά γυμνού οφθαλμού, εδώ και δύο τουλάχιστον δεκαετίες, αυτό που γράφει η grothia.gr. Τελευταίο κρούσμα ο Σαλβίνι, που φόρεσε το κεσεδάκι στο κεφάλι και προσκύνησε την "ιερή φωτιά" και το τείχος των δακρύων.

    Με την "αραβική άνοιξη" και το άνοιγμα των ευρωπαϊκών συνόρων στις μωαμεθανικές ορδές, μεθοδεύουν τον «πόλεμο των πολιτισμών» που προφΥτευσε ο Σάμιουελ Χάντιγκτον εδώ και 25-30 χρόνια, ώστε χριστιανοί και μωαμεθανοί να αλληλοεξοντωθούν.

    Ο μόνος που ωφελείται απ' αυτό είναι το Ισραήλ, που έτσι κερδίζει την απροκάλυπτη -πολιτική και στρατιωτική- συμμαχία της Ευρώπης και την μεταστροφή της -μέχρι χθες εχθρικής- ευρωπαϊκής κοινής γνώμης υπέρ του, με απώτερο μεσοπρόθεσμο στόχο την δημιουργία του Έρετζ Ίσραελ, από τον Νείλο μέχρι τον Ευφράτη, και τον πλήρη έλεγχο της περί την Μεσόγειο περιοχής.

    Όποιος έχει παρακολουθήσει προσεκτικά τις εξελίξεις, γνωρίζει πολύ καλά τον "ρόλο που βαράνε και τα παιχνίδια που παίζουνε" το εβραϊκό λόμπυ και το Ισραήλ, σ' αυτά τα θέματα (διάλυση αραβικών κρατών και λαθροεισβολή στην Ευρώπη).

    [Είναι λάθος να νομίζουμε πως το Ισραήλ και το διεθνές εβραϊκό λόμπυ βρίσκονται σε σύγκρουση. Στην πραγματικότητα, δρουν όπως το δεξί και αριστερό χέρι, που κινούνται αντίρροπα για να παράξουν έργο. Η όποια μεταξύ τους "σύγκρουση", αφορά το μοίρασμα της πίττας και τα μέσα επίτευξης του στόχου, όχι τον ίδιο τον στόχο ο οποίος είναι κοινός.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω εντωμεταξύ κι εγώ έχω πει Μαρία, ότι ενδιαφέρεται να απλωθεί και στη μεσόγειο το Ισραήλ. αλλά κυρίως, διώχνοντας αραβικούς πληθυσμούς προς την Ευρώπη, εξασφαλίζει λιγότερο επικίνδυνο προς αυτό περιβάλλον σε όλη τη Μέση ανατολή. Αυτό είχε διατυπωθεί όταν έλεγα ότι το χτύπημα στο Ιράν δεν πρόκειται να ακυρωθεί, γι αυτό και προεξοφλούν εκατομμυρίων ψυχών νέες μεταναστευτικές ορδές με το σύμφωνο του ΟΗΕ.

      Διαγραφή
  3. Όσο για τον "ρόλο που βαράει" η "ακροδεξιά" στην Ελλάδα, ποιός θυμάται τις αγανακτισμένες αποχωρήσεις στελεχών, όταν το ΛΑΟΣ έγινε αδελφό κόμμα με το... Λικούντ; (κατά τα τέλη της δεκαετίας του '90, αν θυμάμαι καλά)

    Διαδικτυακώς δε, παρακολουθήσαμε την εξέλιξη του στόρυ σε συνέχειες, στο "πατριωτικό" σάιτ olympia.gr., μέσω του οποίου χτίστηκε το "ανεξάρτητο", "πατριωτικό" προφίλ του Καμμένου που τον οδήγησε στην εκλογική νίκη.
    Την επαύριο της συμμετοχής των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση, πολύ πριν ο Καμμένος εκδηλώσει δημόσια τις φιλοϊσραϊληνές θέσεις του, το σάιτ πήρε στροφή 180 μοιρών, κι άρχισε την φιλοϊσραϊληνή προπαγάνδα με κάτι περίεργες δημοσιεύσεις, όπου γινόταν σχοινοτενείς αναλύσεις της ταύτισης συμφερόντων Ισραήλ-Ελλάδος και όπου προωθήτω η σύγχυση των Παλαιστήνιων με τον ΙΣΙΣ, των Ουιγούρων με τους Κινέζους και... του Πούτιν με την Μέρκελ.

    Όποιος έχει μάτια, βλέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ορθώς έφησας.
      Σε ευχαριστούμε πολύ mnk!

      Διαγραφή
    2. Και κάτω από το πρίσμα των απόψεων της παρούσης αναρτήσεως, συν τα υπερχρήσιμα συμπληρωματικά σου, μπορεί οι απόψεις που έχω τον τελευταίο καιρό διατυπώσει να δείχνουν την σκακιέρα πιο αθώα, κι εμένα κάπως υπεραισιόδοξο μέχρι αφέλειας για κάποιους.. όπως είπα όμως σε κάποιον σχολιαστή εχθές, κρατάμε στα υπ'όψιν όλα τα δεδομένα και τα επισυναπτόμενα αποδεικτικά στοιχεία και συμπεράσματα, έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα και ερευνούμε μόνοι μας πριν υιοθετήσουμε την άποψη του Κώστα Ταύρου ή του οποιουδήποτε.

      Διαγραφή
    3. Tα ακροδεξιά και εθνικιστικά κόμματα απανταχού στον πλανήτη χρηματοδοτούνται και ελέγχονται παντί τω τρόπω από τους "περιούσιους του Γιαχβέ". Βρίσκονται όλα υπό το άγρυπνο βλέμμα τους και την εποπτεία τους. Κατά πως τους συμφέρει υποδαυλίζουν κοινωνικές αναταραχές και κατευθύνουν την πλεμπάγια εκεί που αυτοί επιθυμούν. Εδώ σε εμάς, έπεισαν τους απελπισμένους 'Ελληνες να πέσουν με τα μούτρα και να ψηφίσουν με τα τέσσερα τούς σιωνιστές ναζί της Χ.Α. που θα "ξεβρόμιζαν" τον τόπο - λέει! Ναι, το είδαμε πόσο ξεβρομιστήκαμε... Δεν αναρωτήθηκε κανείς γιατί ο εν Ελλάδι Εθνικιστικός/Πατριωτικός χώρος είναι Θρυμματισμένος, συνεχώς υποσκάπτεται, βασιλεύει η διχόνοια και ποτέ εώς τώρα δεν έχουν αναφυηθεί ηγετικές μορφές;;; Γιά ψάξτε το λίγο...
      Από την άλλη το κόμμα του Κυνοβουλευτικού εθνικισμού έχει πάρει τον εθνικισμό εργολαβία ως μοναδικός εκπρόσωπος. Οποιαδήποτε άλλη υγιής φωνή και προσπάθεια λοιδορείται, θάπτεται και εν τέλει εξαφανίζεται...

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
  4. Για σκεψη.

    https://uploads.disquscdn.com/images/e2ccabc824b4899ae7a8d2fdeadb1dab7983317ea6afff40eea2f96a03b49ff5.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι ο Κώστας μέσω αυτών των αντιφατικών ως προς την σημασία τους άρθρων ελέγχει και τα σχόλια ξεχωρίζοντας τους Έλληνες από τα πρακτοράκια, την ήρα από το στάρι ή αυτούς που το παίζουν ΕΛΛΗΝΕΣ από το ψευτορωμέικο που βλέποντας ότι όλες τους οι προσπάθειες για μετάλλαξη των νεοελλήνων και των τέκνων πήγαν στράφι έχουν βάλει τα μεγάλα μέσα γράφοντας άρθρα συνεχή για επηρεασμό των ιθαγενών ή έτσι νομίζουν. Πάντα με σεβασμό ως προς τον οικοδεσπότη δπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή